Ministarstvo turizma: Želimo privući Ruse
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ministarstvo turizma: Želimo privući Ruse
Yehudi wrote:Ero wrote:
U priopćenju su reagirali i na izjavu veleposlanika Ruske Federacije Anvara Azimova objavljenu u medijima tijekom vikenda: "Kada sam nedavno razgovarao s predstavnicima vašeg Ministarstva turizma i obavijestio ih da ove sezone 300 tisuća Rusa planira doći na Jadran, mislio sam da ću ih razveseliti. Oni su mi rekli da je Jadran već bukiran gostima iz Austrije i Njemačke i da, ako ikako mogu, broj ruskih turista svedem na 100 tisuća".
"Ne znamo na koji se točno razgovor Njegova Ekselencija referira, s obzirom da je službeni sastanak između Veleposlanika i ministra turizma Antona Klimana, otprije i nevezano uz ovu temu, zakazan tek za ponedjeljak, 7.ožujka", odgovaraju iz Ministarstva turizma.
Nevjerojatno.
S kim je to razgoavarala njegova ekselencija, ako je sastanak tek sutra?
Ne radi se ovdje samo o laži.Njegova ekselencija zasigurno ne laže,
ali je netko učinio nešto veoma ružno...zrelo za sud.
Jeste li vi Ero ikada čuli za preliminarne razgovore koji se vode na nižim razinama?
Ili za razgovore koji se vode bez da se o tome obavijeste novinari itd.
Ili vas , njegova ekselencija, nije obavijestila o nekim razgovorima.
Pa eto ti materijala za podići tužbu protiv onoga tko je ruskom ambasadoru prenio laž.
Očevidno se radi o nekome koga se može komotno proglasiti dobro plaćenim državnim neprijateljem.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Uostalom, sutra će se doznati s kim je razgovarao Njegova ekselencija ruski ambasador.
da, moglo bi doći do poremećaja u svemiru ako ti ne otvoriš bar 10 tema u kojima se šepuriš i pričaš sam sa sobomEro wrote:Opet sam bio lijen. Ja jednostavno nikad ne smijem biti lijen. Prokletsvo...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Eto se, tako izgleda, opet sam sa sobom dopisujem.r_nevjesta wrote:da, moglo bi doći do poremećaja u svemiru ako ti ne otvoriš bar 10 tema u kojima se šepuriš i pričaš sam sa sobomEro wrote:Opet sam bio lijen. Ja jednostavno nikad ne smijem biti lijen. Prokletsvo...
Ak može ...samo Ruskinje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa skoro.. no imaš sreće, ljudi se sažaleEro wrote:Eto se, tako izgleda, opet sam sa sobom dopisujem.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ruskinje su busave , ćupave ....imaju krzno .....dole. Hladno je u Rusiji.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
r_nevjesta wrote:da, moglo bi doći do poremećaja u svemiru ako ti ne otvoriš bar 10 tema u kojima se šepuriš i pričaš sam sa sobomEro wrote:Opet sam bio lijen. Ja jednostavno nikad ne smijem biti lijen. Prokletsvo...
r_nevjesta wrote:pa skoro.. no imaš sreće, ljudi se sažaleEro wrote:Eto se, tako izgleda, opet sam sa sobom dopisujem.
kaki je taki je, naš je.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
veber-
2014-12-30
Baš sam bio usamljen, hvala na društvu.r_nevjesta wrote:pa skoro.. no imaš sreće, ljudi se sažaleEro wrote:Eto se, tako izgleda, opet sam sa sobom dopisujem.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
veber wrote:daj se ti i epi dogovorite oko tema.
otvarate iste.
Molim lijepo, ja nisam otvorio slične teme.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ako Veber kaže da jesi, onda jesi i šlus...epikur37 wrote:veber wrote:daj se ti i epi dogovorite oko tema.
otvarate iste.
Ero wrote:Ako Veber kaže da jesi, onda jesi i šlus...epikur37 wrote:veber wrote:daj se ti i epi dogovorite oko tema.
otvarate iste.
Onda furt jesam ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» HTZ i Ministarstvo turizma Hrvate pozivaju da putuju
» Mladi poručili vlastima : Jel mnogo ako želimo zemlju iz koje ne želimo da idemo ?
» Talibani ukinuli ministarstvo za žene i uveli ministarstvo promicanja kreposti
» Prosvjed imigranata u Bihaću : Ne želimo hranu , želimo u Hrvatsku
» Ne može privući gledatelje i sponzore pa predlaže nove poreze
» Mladi poručili vlastima : Jel mnogo ako želimo zemlju iz koje ne želimo da idemo ?
» Talibani ukinuli ministarstvo za žene i uveli ministarstvo promicanja kreposti
» Prosvjed imigranata u Bihaću : Ne želimo hranu , želimo u Hrvatsku
» Ne može privući gledatelje i sponzore pa predlaže nove poreze
Page 2 of 2