HTZ i Ministarstvo turizma Hrvate pozivaju da putuju
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
https://www.index.hr/vijesti/clanak/diljem-svijeta-sve-manje-putovanja-zbog-virusa-htz-poziva-hrvate-da-putuju/2163914.aspx
Diljem svijeta sve manje putovanja zbog virusa, HTZ poziva Hrvate da putuju
prije sat vremena
Foto: Igor Kralj/PIXSELL, HTZ
DOK se diljem svijeta širi koronavirus, vlade pozivaju građane da putovanja svedu na minimum i ne putuju ako baš ne moraju.
U Italiji je situacija toliko teška da se putovati smije samo na posao, liječniku i u hitnim situacijama.
No još prošlog tjedna hrvatski ministar turizma Gari Cappelli rekao je da će Hrvatska omogućiti popuste Hrvatima kako bi se nadoknadili gubici zbog smanjenih putovanja stranih građana.
Ni tjedan dana kasnije na stranicama Hrvatske turističke zajednice osvanula je akcija “Tjedan odmora vrijedan”.
U toj akciji Ministarstvo turizma i HTZ pozivaju građane Hrvatske da putuju, posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje nudeći upola cijene sve turističke proizvode, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.
Javljaju kako se u akciju mogu uključiti svi turistički gospodarski subjekti: hotelske kuće, privatni iznajmljivači, restorani, parkovi prirode i nacionalni parkovi, muzeji, galerije, adrenalinski turizam, aktivnosti i dr., a objavili su i upute sukladno kojima trebaju smanjiti cijene.
Kada se pružatelji usluga uključe u akciju, Hrvati će razne usluge diljem zemlje moći iskoristiti po sniženim cijenama.
Tjedan odmora vrijedan bi trebao biti od 10. do 19 travnja, što obuhvaća i uskrsni vikend kada inače u Hrvatsku dolazi veći broj turista.
No ove će godine zbog koronavirusa brojke najvjerojatnije biti nešto drugačije.
Diljem svijeta sve manje putovanja zbog virusa, HTZ poziva Hrvate da putuju
prije sat vremena
Foto: Igor Kralj/PIXSELL, HTZ
DOK se diljem svijeta širi koronavirus, vlade pozivaju građane da putovanja svedu na minimum i ne putuju ako baš ne moraju.
U Italiji je situacija toliko teška da se putovati smije samo na posao, liječniku i u hitnim situacijama.
No još prošlog tjedna hrvatski ministar turizma Gari Cappelli rekao je da će Hrvatska omogućiti popuste Hrvatima kako bi se nadoknadili gubici zbog smanjenih putovanja stranih građana.
Ni tjedan dana kasnije na stranicama Hrvatske turističke zajednice osvanula je akcija “Tjedan odmora vrijedan”.
U toj akciji Ministarstvo turizma i HTZ pozivaju građane Hrvatske da putuju, posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje nudeći upola cijene sve turističke proizvode, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.
Javljaju kako se u akciju mogu uključiti svi turistički gospodarski subjekti: hotelske kuće, privatni iznajmljivači, restorani, parkovi prirode i nacionalni parkovi, muzeji, galerije, adrenalinski turizam, aktivnosti i dr., a objavili su i upute sukladno kojima trebaju smanjiti cijene.
Kada se pružatelji usluga uključe u akciju, Hrvati će razne usluge diljem zemlje moći iskoristiti po sniženim cijenama.
Tjedan odmora vrijedan bi trebao biti od 10. do 19 travnja, što obuhvaća i uskrsni vikend kada inače u Hrvatsku dolazi veći broj turista.
No ove će godine zbog koronavirusa brojke najvjerojatnije biti nešto drugačije.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: HTZ i Ministarstvo turizma Hrvate pozivaju da putuju
Tjedan odmora vrijedan bi trebao biti od 10. do 19 travnja
produljit će oni taj tjedan i na sezonu, al evo im šipak.
riknite!
jbg..guzica se stisla..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Noor wrote:Tjedan odmora vrijedan bi trebao biti od 10. do 19 travnja
produljit će oni taj tjedan i na sezonu, al evo im šipak.
riknite!
Turisti jedva čekaju da budu pored karantena
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/dio-ovog-splitskog-hotela-postao-je-karantena-ondje-ce-se-smjestati-oboljeli-od-koronavirusa/10074859/
Dio splitskog hotela Zagreb na Duilovu postao je karantena za Splitsko-dalmatinsku županiju u kojoj će se smještati oboljeli od koronavirusa, doznaje Hina.
U tom je hotelu, a radi se o bloku C, proteklih dana preuređeno 20 soba u kojima će se od koronavirusa liječiti po jedna osoba u svakoj sobi. Za bolesnike, ali i za liječnike, pripremljeni su svi potrebni uređaji, antiseptici i jednokratna odjeća koja se nakon upotrebe baca i zamjenjuje novom.
Kako doznaje Hina, osobe koje budu donosile hranu bolesnicima i lijekove bit će odjevene u skafandere i totalno zaštićene kako se virus ne bi dalje širio.
Blok C je malo izdvojen od ostatka hotela tako da karantena ne bi trebala predstavljati problem za turiste koji će odsjedati u hotelu.
2018-04-10
I neka je. Vidim ja po cijeloj zapadnij Europi svaki dan sve više zaraženih. Oni pričaju o Italiji a pada cila zapadna Europa.vuksadinare wrote:jbg..guzica se stisla..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
lijepo je cuti ono...hrvatski turist ako nista drugo i u nekom zlu ponekad ispadne nesto dobro
2015-09-08
Nema ništa od turizma ove godine. Vidiš da je i Njemačka zaražena.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-hrvatskoj-jos-jedan-oboljeli-od-koronavirusa-rijec-je-o-mladem-muskarcu-koji-se-nedavno-vratio-sa-sajma-u-muenchenu/10077334/
Neka se to desilo čisto da se vidi šta je oslanjanje na turizam.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-hrvatskoj-jos-jedan-oboljeli-od-koronavirusa-rijec-je-o-mladem-muskarcu-koji-se-nedavno-vratio-sa-sajma-u-muenchenu/10077334/
Neka se to desilo čisto da se vidi šta je oslanjanje na turizam.
2014-04-11
a ja HTZ pozivam da mi popuše
vili40-
2015-08-02
morat ce se uhvatit lopate, a to im smrdiii, uhvili40 wrote:a ja HTZ pozivam da mi popuše
jos pomisao da ce trebat hrmbat cijelu godinu da ne umru od gladi, umjesto da za 3 mjeseca zgrnu pare, i ostatak godine lade jaja...auuuuuuu
Korona je najbolje šta nam se desilo.
1. Država će se morat zaduživat dakle odgoda ulaska u Eurozonu jer imamo visok javni dug.
2. Stranci koji žele doć radit ovamo će sad morat vadit potvrdu da nisu zaraženi.
3. Nema potrebe za tolikom radnom snagom iz uvoza.
4. Padaju cijene
5. Diže se desnica po Evropi.
Itd itd itd.
1. Država će se morat zaduživat dakle odgoda ulaska u Eurozonu jer imamo visok javni dug.
2. Stranci koji žele doć radit ovamo će sad morat vadit potvrdu da nisu zaraženi.
3. Nema potrebe za tolikom radnom snagom iz uvoza.
4. Padaju cijene
5. Diže se desnica po Evropi.
Itd itd itd.
2014-04-11
....nekako mi se cini da se plenkiju zivo jebe...lako je biti na vlasti kad nema ovakve opasnosti...onda se pokaze jesi li ili nisi...onda s evidi da li ti je srce na mjestu ili u petama...ne pomaze vise ni ponovljanje 'ja sam odgovoran ja sam odgovoran'...nestao je i zoki zadnjih dana...od njega ni rijec o posasti korona virusa....nema ni bere...on lamra o zenama i dijeli ruže...dok u drugim zemlajama svako malo predsjednici i premijeri o opsnosti korona virusa kod nas(a i u okruzenju) flaster na ustima ili prosipanje bisera da covjek ne moze vjerovati da netko na tako odgovornim mjestima u ovo doba najtezih kriza moze govoriti tako...eto i ona baba merkelica je skupila hrabrost i rekla da moze doci do zaraze 60 do 70% njemaca...dok u ovim 'regionskim' vukojebinama predsjednici i premijeri ako nesto prozbore onda prozbore glupost tipa 'vise umre ljudi od uboda komarca nego od korone'...ili..'kakva karantena dođite nam gosti i ostavite lovu pa onda mozete u karantenu'...ili..'vrsimo dezinfekciju ali medicinskih ustanova'
2015-09-08
onome tko je gledao jučer otvoreno i Nelu Sršen iz sveučilišne bolnice u Padovi trebalo bi biti jasno što se dogodilo u Italiji.Koronu su donjeli kinezi prilikom povratka i trebalo je reagirati na vrijeme a ne praviti se mutav.I kad se počelo upozoravati na opasnost mlađi talijani su se sprdali sa tim i masovno širili zarazu znajući da je mala šansa da umru od toga,nije ih bilo briga za starije i bolesne a ni za ove posljedice danas da je cijela Italija u karanteni.E ja bi tima na čelu istetovirao metu da prvi puta u odmaklijoj dobi kad dođu bolesni u zdravstvenu ustanovu,liječnici za lijek upotrijebe arsen.Nije ih bilo briga kad su bili mladi zašto bi onda bili zabrinuti kao stari.Noor wrote:morat ce se uhvatit lopate, a to im smrdiii, uhvili40 wrote:a ja HTZ pozivam da mi popuše
jos pomisao da ce trebat hrmbat cijelu godinu da ne umru od gladi, umjesto da za 3 mjeseca zgrnu pare, i ostatak godine lade jaja...auuuuuuu
vili40-
2015-08-02
gledam ujutro uđe koosoki u tramvaj a ljudi lagano onako da se bas ne primjeti lagano se maknuli od njega...kina spustio samo pogledvili40 wrote:onome tko je gledao jučer otvoreno i Nelu Sršen iz sveučilišne bolnice u Padovi trebalo bi biti jasno što se dogodilo u Italiji.Koronu su donjeli kinezi prilikom povratka i trebalo je reagirati na vrijeme a ne praviti se mutav.I kad se počelo upozoravati na opasnost mlađi talijani su se sprdali sa tim i masovno širili zarazu znajući da je mala šansa da umru od toga,nije ih bilo briga za starije i bolesne a ni za ove posljedice danas da je cijela Italija u karanteni.E ja bi tima na čelu istetovirao metu da prvi puta u odmaklijoj dobi kad dođu bolesni u zdravstvenu ustanovu,liječnici za lijek upotrijebe arsen.Nije ih bilo briga kad su bili mladi zašto bi onda bili zabrinuti kao stari.Noor wrote:morat ce se uhvatit lopate, a to im smrdiii, uhvili40 wrote:a ja HTZ pozivam da mi popuše
2015-09-08
danas žuti nije bas popularno biti
2015-09-08
Kad ta ista starčad masovno glasa za socijaliste i trpačinu onda nikom ništa jel ?vili40 wrote:onome tko je gledao jučer otvoreno i Nelu Sršen iz sveučilišne bolnice u Padovi trebalo bi biti jasno što se dogodilo u Italiji.Koronu su donjeli kinezi prilikom povratka i trebalo je reagirati na vrijeme a ne praviti se mutav.I kad se počelo upozoravati na opasnost mlađi talijani su se sprdali sa tim i masovno širili zarazu znajući da je mala šansa da umru od toga,nije ih bilo briga za starije i bolesne a ni za ove posljedice danas da je cijela Italija u karanteni.E ja bi tima na čelu istetovirao metu da prvi puta u odmaklijoj dobi kad dođu bolesni u zdravstvenu ustanovu,liječnici za lijek upotrijebe arsen.Nije ih bilo briga kad su bili mladi zašto bi onda bili zabrinuti kao stari.Noor wrote:morat ce se uhvatit lopate, a to im smrdiii, uhvili40 wrote:a ja HTZ pozivam da mi popuše
http://www.sdp.hr/aktualno/stranka-umirovljenika-podrzala-sdp-ovu-listu-eu-izbore-jedino-sdp-jamci-vece-mirovine-vracanje-dostojanstva-umirovljenicima/
U pravu su mladi Italijani. Nek si jebu mater. Sad će ih potamanit i uzet politiku u svoje ruke a ne da im geriatrija kroji sudbinu.
2014-04-11
ti žuti su puno intelegentniji i odgovorniji od nas,dokazano milijun puta.vuksadinare wrote:danas žuti nije bas popularno biti
vili40-
2015-08-02
nek su u pravu,za početak imaju karantenu a za recesiju i siromaštvo ćemo dalje vidjeti.Ti mladi jako vole novac,luksuz i putovanja pa ćemo vidjeti način kako do toga.RayMabus wrote:Kad ta ista starčad masovno glasa za socijaliste i trpačinu onda nikom ništa jel ?vili40 wrote:onome tko je gledao jučer otvoreno i Nelu Sršen iz sveučilišne bolnice u Padovi trebalo bi biti jasno što se dogodilo u Italiji.Koronu su donjeli kinezi prilikom povratka i trebalo je reagirati na vrijeme a ne praviti se mutav.I kad se počelo upozoravati na opasnost mlađi talijani su se sprdali sa tim i masovno širili zarazu znajući da je mala šansa da umru od toga,nije ih bilo briga za starije i bolesne a ni za ove posljedice danas da je cijela Italija u karanteni.E ja bi tima na čelu istetovirao metu da prvi puta u odmaklijoj dobi kad dođu bolesni u zdravstvenu ustanovu,liječnici za lijek upotrijebe arsen.Nije ih bilo briga kad su bili mladi zašto bi onda bili zabrinuti kao stari.Noor wrote:morat ce se uhvatit lopate, a to im smrdiii, uhvili40 wrote:a ja HTZ pozivam da mi popuše
http://www.sdp.hr/aktualno/stranka-umirovljenika-podrzala-sdp-ovu-listu-eu-izbore-jedino-sdp-jamci-vece-mirovine-vracanje-dostojanstva-umirovljenicima/
U pravu su mladi Italijani. Nek si jebu mater. Sad će ih potamanit i uzet politiku u svoje ruke a ne da im geriatrija kroji sudbinu.
vili40-
2015-08-02
tocno...zaprao discipliniraniju su...ali i moraju biti...jer inace ti prijeti ili korona ili metak u vuglu ako izađes na ulicu nemaju bas prevec izbora..po to pitanju su zuti nemilosrdni..u kaznjavanju...za razliku od drugih...sto je kini streljati dvjesto ljudi kad ih ima milijardu i pol kao opomenu drugima...vidio sam na youtubu kako je su kineski policajci lika isprebijali koji se nije drzao uputa...naravno oni koji su to vidjel nije ostavljeno puno izboravili40 wrote:ti žuti su puno intelegentniji i odgovorniji od nas,dokazano milijun puta.vuksadinare wrote:danas žuti nije bas popularno biti
2015-09-08
vuksadinare wrote:tocno...zaprao discipliniraniju su...ali i moraju biti...jer inace ti prijeti ili korona ili metak u vuglu ako izađes na ulicu nemaju bas prevec izbora..po to pitanju su zuti nemilosrdni..u kaznjavanju...za razliku od drugih...sto je kini streljati dvjesto ljudi kad ih ima milijardu i pol kao opomenu drugima...vidio sam na youtubu kako je su kineski policajci lika isprebijali koji se nije drzao uputa...naravno oni koji su to vidjel nije ostavljeno puno izboravili40 wrote:ti žuti su puno intelegentniji i odgovorniji od nas,dokazano milijun puta.vuksadinare wrote:danas žuti nije bas popularno biti
Nije da su ga isprebijali, nego su ga strpali u karanten
2018-04-10
pa uhvatili ga za vrat zavrnuli ruku i nestali sa ekrana...mos misliti sto su mu onda u nekom kutu napravili...prije toga su ga drot kefom iscetkali na grubo..pa onaj sljedeci ili oni sljedeci nek si razmisljajuHektorović wrote:vuksadinare wrote:tocno...zaprao discipliniraniju su...ali i moraju biti...jer inace ti prijeti ili korona ili metak u vuglu ako izađes na ulicu nemaju bas prevec izbora..po to pitanju su zuti nemilosrdni..u kaznjavanju...za razliku od drugih...sto je kini streljati dvjesto ljudi kad ih ima milijardu i pol kao opomenu drugima...vidio sam na youtubu kako je su kineski policajci lika isprebijali koji se nije drzao uputa...naravno oni koji su to vidjel nije ostavljeno puno izboravili40 wrote:ti žuti su puno intelegentniji i odgovorniji od nas,dokazano milijun puta.vuksadinare wrote:danas žuti nije bas popularno biti
Nije da su ga isprebijali, nego su ga strpali u karanten
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ministarstvo turizma: Želimo privući Ruse
» Ovom izjavom Hahna da Arapi u BH-a kupuju zemljiste zarad turizma Brisel doveo u opasnost Hrvate i Srbe u BiH
» Talibani ukinuli ministarstvo za žene i uveli ministarstvo promicanja kreposti
» Komšić i Bećirović u ponedjeljak putuju u službenu posjetu Kijevu
» Stranka s imenom i prezimenom, Pametno i Fokus putuju vlakom kroz izborne jedinice; Zurovec: Kratka relacija, duga vožnja pa smo stigli pojesti celog piceka
» Ovom izjavom Hahna da Arapi u BH-a kupuju zemljiste zarad turizma Brisel doveo u opasnost Hrvate i Srbe u BiH
» Talibani ukinuli ministarstvo za žene i uveli ministarstvo promicanja kreposti
» Komšić i Bećirović u ponedjeljak putuju u službenu posjetu Kijevu
» Stranka s imenom i prezimenom, Pametno i Fokus putuju vlakom kroz izborne jedinice; Zurovec: Kratka relacija, duga vožnja pa smo stigli pojesti celog piceka
Page 1 of 2