Streljali časne sestre u Jemenu, zapadni mediji šute...
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Streljali časne sestre u Jemenu, zapadni mediji šute...
ma budala, gdje on razlikuje ištan_razbojnik wrote:odakle to da su Houthi?
"ope Francis has condemned the senseless and diabolical violence which has been blamed on Islamic State terrorists or affiliates.
On Friday, a group of gunmen raided a home for the elderly located in the Sheikh Osman district of Aden."
Aden drže vehabije, a IS je preuzeo i odgovornost za napad
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Vidim vidim priznajem, moja greška...r_nevjesta wrote:istina, Zapad, a naročito Europa, već se duže loše i nikako ne snalaze u događajima na svom ozemlju i dok se usklade interesi i mišljenja, pola Bliskog Istoka uredno će se evakuirati u EU i sjesti na obećane socijalne povlastice, nasuprot neuvjerljivim tvrdnjama zapadnih vlasti kako će imigranti u vitalnoj dobi silno poboljšati gospodarstvo i izvući natalitet iz silazne spiraleepikur37 wrote:Zapad je obična, izraubana kanta.....
ne želim ni zamisliti što će se dogoditi kad presuši socijala, a to će se dogoditi, i kad imigrantske mase 'u vitalnoj dobi' preplave europske ulice, agresivno i arogantno zahtijevajući 'ono na što imaju pravo' jer im je obećano :S
btw, Asila opet budan sanja i projicira svoje snove u stvarnost, jer su vijest o 16 ubijenih, među kojima su i 4 opatice, uredno objavili svi veći zapadni mediji... dovoljno je u Google upisati 16 yemen nuns, pa se i sam mogao u to uvjeriti
Kermit-
2014-04-17
?jastreb wrote:ISIL-ovci baš i nisu poznati da ubijaju ISIL-ovce,a još manje mi je poznato da je ijednog ISIL-ovca ubio neki četnik.vuksadinare wrote:I koja je onda razlika izmedju cetnika i isilovaca?..nikakva jedni i drugi ubili isilovce..cetnici jos brutalnije a kao 'krscani'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pročitaj malo svoj post.vuksadinare wrote:?jastreb wrote:ISIL-ovci baš i nisu poznati da ubijaju ISIL-ovce,a još manje mi je poznato da je ijednog ISIL-ovca ubio neki četnik.vuksadinare wrote:I koja je onda razlika izmedju cetnika i isilovaca?..nikakva jedni i drugi ubili isilovce..cetnici jos brutalnije a kao 'krscani'
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zato što su i oni njegovi, ne samo ti. Budete mu se u novom svjetskom poretku zajedno klanjalired wolf wrote:Nije mi jasno zašto onda papa poziva imigrante u Europu...
red wolf wrote:Mi i oni smo dva različita svijeta...
Nisi više kozmopolit?
lookatme-
2014-04-18
Jesam, ali to je nemoguće u ovom svijetu...Svijet je na takvoj razini da ne možete više ništa učiniti...Slijedi vam totalni raspad...Vi ste gotovi...lookatme wrote:
Nisi više kozmopolit?
red wolf-
2016-02-10
Dok ćeš ti sa sigurne udaljenosti sve promatrati iz staklenog zvona sa ekipom iz galačtičke federacije
i ponavljati ćeš kroz suze - Rekao sam vam, govorio sam vam a vi, vi me niste slušali.
i ponavljati ćeš kroz suze - Rekao sam vam, govorio sam vam a vi, vi me niste slušali.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Časne setsre su sad sjedinjene sa svojim zaručnikom Kristom.
Prsten koje časne sestre nose na ruci je zaručnički prsten, koji dobiju kad se zavjetuju na tjelesnu čistoću i čuvanje svog djevičanstva za Isusa.
Vjerojatno su bile presretne što su dočekale taj trenutak sjedinjenja sa svojim zaručnikom, bijelim princom na nebu.
Prsten koje časne sestre nose na ruci je zaručnički prsten, koji dobiju kad se zavjetuju na tjelesnu čistoću i čuvanje svog djevičanstva za Isusa.
Vjerojatno su bile presretne što su dočekale taj trenutak sjedinjenja sa svojim zaručnikom, bijelim princom na nebu.
Guest- Guest
deda na aparatima wrote:Časne setsre su sad sjedinjene sa svojim zaručnikom Kristom.
to je priča sa heppy endom, dobile su mučeničku smrt, vječni život i srele su se sa svojim zaručnikom Isusom, kud ćeš većeg blaženstvakic wrote:
http://radio-medjugorje.com/418-ima-li-ista-ljepse-od-biti-kristova-zarucnica
Sestra Klementina, pripadnica reda Školskih sestara franjevki u samostanu u Miletini, obilježila je 45 godina redovništva. Ova 65-petogodišnjakinja kaže kako je već kao mlada djevojka sa svojih 15 godina bila sigurna da želi biti časna sestra. “Još kao mlada djevojka zaljubila sam se u Isusa, duboko u duši sam znala da je Isus moj zaručnik, znala sam da Njega ni jedan drugi muškarac u mom životu ne može zamijeniti i bila sam sigurna da ću, ako postanem časna sestra, spasiti dušu, stoga za mene nije bilo dvojbe”, rekla je sestra Klementina.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bog i vrag bivše časne sestre Bernardice Juretić
» Koronavirus u Međugorju, zaražen svećenik i tri časne sestre
» nakon djece HDZ-ovci se okomili na casne sestre , nista im nije sveto
» Časne sestre u Njemačkoj vodile djecu svećenicima i političarima koji su ih silovali
» Časne sestre zarađuju preko sedam milijuna kuna godišnje uzgojem marihuane
» Koronavirus u Međugorju, zaražen svećenik i tri časne sestre
» nakon djece HDZ-ovci se okomili na casne sestre , nista im nije sveto
» Časne sestre u Njemačkoj vodile djecu svećenicima i političarima koji su ih silovali
» Časne sestre zarađuju preko sedam milijuna kuna godišnje uzgojem marihuane
Page 3 of 3