ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Američka ambasada imenuje i smjenjuje

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Američka ambasada imenuje i smjenjuje  - Page 4 Empty Re: Američka ambasada imenuje i smjenjuje

Post by Regoč 9/3/2016, 13:09

asilovski wrote:
Regoč wrote:
asilovski wrote:
kic wrote:pa, bar nitko ne negira realnost, kao da je drukčije godinama..
kako ne negira, korienski mutavac Regoč i onaj Soprano iz Filadelfije svima koji to govore kažu da su braća Jugovići i traže dokaz, hahaha dokaz
Ne, ono na što ja upozoravam da oko toga frku dižu dežurni "antifašisti", isti oni kojima je Beograd mio, pa su se našli Jugovići braniti hrvatsku neovisnost. Inače, ne pišem "korienski", služim se fonološkim pravopisom s nekim morfološkim značajkama, taman kakav nam je i sadašnji pravopis. Ali jasno da osječki nadripisar nije u stanju to znati. Ipak je nadripisar, a ne obrazovan čovjek.
ne znam ti si kreten to je jasno, ali da sam ja "antifašista" jer ukazujem na očito koje ti negiraš više govori o tebi nego o meni sa ili bez korijena
Kako rekoh, ne niječem ja ništa, ali vidi se tko prvi skače kad nije "po beogradsku".

Regoč

2015-08-21

Back to top Go down

Američka ambasada imenuje i smjenjuje  - Page 4 Empty Re: Američka ambasada imenuje i smjenjuje

Post by Guest 9/3/2016, 13:17

dzango wrote:
Eva wrote:Isto i ovo, malo strogo ali vrlo šik.

Američka ambasada imenuje i smjenjuje  - Page 4 B1aacc6223a3dd885c36d6c7f2156054
Jebozovno.
Takvoj mam potpišeš sve a da ni ne pitaš za sitna slova.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 9/3/2016, 13:33

Eva wrote:
dzango wrote:
Eva wrote:Isto i ovo, malo strogo ali vrlo šik.

Američka ambasada imenuje i smjenjuje  - Page 4 B1aacc6223a3dd885c36d6c7f2156054
Jebozovno.
Takvoj mam potpišeš sve a da ni ne pitaš za sitna slova.
Kakva crna sitna slova. Smao nek malo podigne suknjicu.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by provocator 9/3/2016, 13:56

Regoč wrote:
asilovski wrote:
Regoč wrote:Ne valja vam Buzin, al vam je Beograd bio dobar, jel?
Pa kakva je razlika?
Očito Jugovićima velika, žao im što nije više Beograd.
Pa jest... U pravu si... Dok nam je, kak ti veliš Beograd visio nad glavom, telekomunikcije su bile hrvatske, banke su bile hrvatske, INA također, PLIVA također... Bili smo u TOP 5 u svijetu po brodogradnji, imali respektabilnu kemijsku industriju, a sad je OKI curac od ovce... Imali smo Pvomajsku, Jedinstvo, TAZ... Fakat nemamo za čime žaliti. Danas živimo ko bubrezi u loju... Vidi pošto se prodaju nekretnine u Slavoniji... Bogom danoj plodnoj ravnici.

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by Regoč 9/3/2016, 13:58

provocator wrote:
Regoč wrote:
asilovski wrote:
Regoč wrote:Ne valja vam Buzin, al vam je Beograd bio dobar, jel?
Pa kakva je razlika?
Očito Jugovićima velika, žao im što nije više Beograd.
Pa jest... U pravu si... Dok nam je, kak ti veliš Beograd visio nad glavom, telekomunikcije su bile hrvatske, banke su bile hrvatske, INA također, PLIVA također... Bili smo u TOP 5 u svijetu po brodogradnji, imali respektabilnu kemijsku industriju, a sad je OKI curac od ovce... Imali smo Pvomajsku, Jedinstvo, TAZ... Fakat nemamo za čime žaliti. Danas živimo ko bubrezi u loju... Vidi pošto se prodaju nekretnine u Slavoniji... Bogom danoj plodnoj ravnici.
Nismo imali mi ništa, imala je Partija. A i većina toga je kuburila.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by provocator 9/3/2016, 14:01

Jel? A sad su telekomunikacije tvoje? Tko je u njima radio? Partija? TAZ je HDZ-ovac Radošević sjebo ko panta pitu... INA je bila čija? Banke? Sad si sretan kada strane banke izvlače profit i furaju ga sebi u svoje države? To je super!!! Prvomajska koja je kupovala dionice stranih firmi je bila partijska tamo su radili samo partijci.. Jelda, Trupino!

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by Kermit 9/3/2016, 14:13

Regoč wrote:
asilovski wrote:
Regoč wrote:
asilovski wrote:
kako ne negira, korienski mutavac Regoč i onaj Soprano iz Filadelfije svima koji to govore kažu da su braća Jugovići i traže dokaz, hahaha dokaz
Ne, ono na što ja upozoravam da oko toga frku dižu dežurni "antifašisti", isti oni kojima je Beograd mio, pa su se našli Jugovići braniti hrvatsku neovisnost. Inače, ne pišem "korienski", služim se fonološkim pravopisom s nekim morfološkim značajkama, taman kakav nam je i sadašnji pravopis. Ali jasno da osječki nadripisar nije u stanju to znati. Ipak je nadripisar, a ne obrazovan čovjek.
ne znam ti si kreten to je jasno, ali da sam ja "antifašista" jer ukazujem na očito koje ti negiraš više govori o tebi nego o meni sa ili bez korijena
Kako rekoh, ne niječem ja ništa, ali vidi se tko prvi skače kad nije "po beogradsku".
Pa u biti nikad i nije bilo po "beogradski" već je odlučivao Tito (Hrvat) a osim njega domaći provjereni hrvatski udbaški kadar koji i danas žari i pali samo što ima drugoga patrona...
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Regoč 10/3/2016, 07:39

provocator wrote:Jel? A sad su telekomunikacije tvoje? Tko je u njima radio? Partija? TAZ je HDZ-ovac Radošević sjebo ko panta pitu... INA je bila čija? Banke? Sad si sretan kada strane banke izvlače profit i furaju ga sebi u svoje države? To je super!!! Prvomajska koja je kupovala dionice stranih firmi je bila partijska tamo su radili samo partijci.. Jelda, Trupino!
Ma da, baš smo se naužili socijalističkoga vlasništva. Shvati više da je jugoslavensko gospodarstvo uspievalo jer se bavilo transferom zapadne tehnologije na Istok i jer je kao nesvrstano, unatoč skupoći, dobivalo poslove po Trećem svietu. Kad je Istok riknuo (ha, ha, eto ti tvoj komunizam), kad je nestalo blokovske podjele, nestalo je i Jugoslavije i njezinih poduzećah.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 10/3/2016, 07:41

asilovski wrote:
Regoč wrote:
asilovski wrote:
Regoč wrote:
asilovski wrote:
Pa u biti nikad i nije bilo po "beogradski" već je odlučivao Tito (Hrvat) a osim njega domaći provjereni hrvatski udbaški kadar koji i danas žari i pali samo što ima drugoga patrona...
Tko je Tito upitno je, a domaćih je izdajnikah uviek bilo.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics