Američka ambasada imenuje i smjenjuje
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Američka ambasada imenuje i smjenjuje
Kako rekoh, ne niječem ja ništa, ali vidi se tko prvi skače kad nije "po beogradsku".asilovski wrote:ne znam ti si kreten to je jasno, ali da sam ja "antifašista" jer ukazujem na očito koje ti negiraš više govori o tebi nego o meni sa ili bez korijenaRegoč wrote:Ne, ono na što ja upozoravam da oko toga frku dižu dežurni "antifašisti", isti oni kojima je Beograd mio, pa su se našli Jugovići braniti hrvatsku neovisnost. Inače, ne pišem "korienski", služim se fonološkim pravopisom s nekim morfološkim značajkama, taman kakav nam je i sadašnji pravopis. Ali jasno da osječki nadripisar nije u stanju to znati. Ipak je nadripisar, a ne obrazovan čovjek.asilovski wrote:kako ne negira, korienski mutavac Regoč i onaj Soprano iz Filadelfije svima koji to govore kažu da su braća Jugovići i traže dokaz, hahaha dokazkic wrote:pa, bar nitko ne negira realnost, kao da je drukčije godinama..
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Takvoj mam potpišeš sve a da ni ne pitaš za sitna slova.dzango wrote:Jebozovno.Eva wrote:Isto i ovo, malo strogo ali vrlo šik.
Guest- Guest
Kakva crna sitna slova. Smao nek malo podigne suknjicu.Eva wrote:Takvoj mam potpišeš sve a da ni ne pitaš za sitna slova.dzango wrote:Jebozovno.Eva wrote:Isto i ovo, malo strogo ali vrlo šik.
Pa jest... U pravu si... Dok nam je, kak ti veliš Beograd visio nad glavom, telekomunikcije su bile hrvatske, banke su bile hrvatske, INA također, PLIVA također... Bili smo u TOP 5 u svijetu po brodogradnji, imali respektabilnu kemijsku industriju, a sad je OKI curac od ovce... Imali smo Pvomajsku, Jedinstvo, TAZ... Fakat nemamo za čime žaliti. Danas živimo ko bubrezi u loju... Vidi pošto se prodaju nekretnine u Slavoniji... Bogom danoj plodnoj ravnici.Regoč wrote:Očito Jugovićima velika, žao im što nije više Beograd.asilovski wrote:Pa kakva je razlika?Regoč wrote:Ne valja vam Buzin, al vam je Beograd bio dobar, jel?
Nismo imali mi ništa, imala je Partija. A i većina toga je kuburila.provocator wrote:Pa jest... U pravu si... Dok nam je, kak ti veliš Beograd visio nad glavom, telekomunikcije su bile hrvatske, banke su bile hrvatske, INA također, PLIVA također... Bili smo u TOP 5 u svijetu po brodogradnji, imali respektabilnu kemijsku industriju, a sad je OKI curac od ovce... Imali smo Pvomajsku, Jedinstvo, TAZ... Fakat nemamo za čime žaliti. Danas živimo ko bubrezi u loju... Vidi pošto se prodaju nekretnine u Slavoniji... Bogom danoj plodnoj ravnici.Regoč wrote:Očito Jugovićima velika, žao im što nije više Beograd.asilovski wrote:Pa kakva je razlika?Regoč wrote:Ne valja vam Buzin, al vam je Beograd bio dobar, jel?
Jel? A sad su telekomunikacije tvoje? Tko je u njima radio? Partija? TAZ je HDZ-ovac Radošević sjebo ko panta pitu... INA je bila čija? Banke? Sad si sretan kada strane banke izvlače profit i furaju ga sebi u svoje države? To je super!!! Prvomajska koja je kupovala dionice stranih firmi je bila partijska tamo su radili samo partijci.. Jelda, Trupino!
Pa u biti nikad i nije bilo po "beogradski" već je odlučivao Tito (Hrvat) a osim njega domaći provjereni hrvatski udbaški kadar koji i danas žari i pali samo što ima drugoga patrona...Regoč wrote:Kako rekoh, ne niječem ja ništa, ali vidi se tko prvi skače kad nije "po beogradsku".asilovski wrote:ne znam ti si kreten to je jasno, ali da sam ja "antifašista" jer ukazujem na očito koje ti negiraš više govori o tebi nego o meni sa ili bez korijenaRegoč wrote:Ne, ono na što ja upozoravam da oko toga frku dižu dežurni "antifašisti", isti oni kojima je Beograd mio, pa su se našli Jugovići braniti hrvatsku neovisnost. Inače, ne pišem "korienski", služim se fonološkim pravopisom s nekim morfološkim značajkama, taman kakav nam je i sadašnji pravopis. Ali jasno da osječki nadripisar nije u stanju to znati. Ipak je nadripisar, a ne obrazovan čovjek.asilovski wrote:kako ne negira, korienski mutavac Regoč i onaj Soprano iz Filadelfije svima koji to govore kažu da su braća Jugovići i traže dokaz, hahaha dokazkic wrote:pa, bar nitko ne negira realnost, kao da je drukčije godinama..
Kermit-
2014-04-17
Ma da, baš smo se naužili socijalističkoga vlasništva. Shvati više da je jugoslavensko gospodarstvo uspievalo jer se bavilo transferom zapadne tehnologije na Istok i jer je kao nesvrstano, unatoč skupoći, dobivalo poslove po Trećem svietu. Kad je Istok riknuo (ha, ha, eto ti tvoj komunizam), kad je nestalo blokovske podjele, nestalo je i Jugoslavije i njezinih poduzećah.provocator wrote:Jel? A sad su telekomunikacije tvoje? Tko je u njima radio? Partija? TAZ je HDZ-ovac Radošević sjebo ko panta pitu... INA je bila čija? Banke? Sad si sretan kada strane banke izvlače profit i furaju ga sebi u svoje države? To je super!!! Prvomajska koja je kupovala dionice stranih firmi je bila partijska tamo su radili samo partijci.. Jelda, Trupino!
Tko je Tito upitno je, a domaćih je izdajnikah uviek bilo.asilovski wrote:Pa u biti nikad i nije bilo po "beogradski" već je odlučivao Tito (Hrvat) a osim njega domaći provjereni hrvatski udbaški kadar koji i danas žari i pali samo što ima drugoga patrona...Regoč wrote:Kako rekoh, ne niječem ja ništa, ali vidi se tko prvi skače kad nije "po beogradsku".asilovski wrote:ne znam ti si kreten to je jasno, ali da sam ja "antifašista" jer ukazujem na očito koje ti negiraš više govori o tebi nego o meni sa ili bez korijenaRegoč wrote:Ne, ono na što ja upozoravam da oko toga frku dižu dežurni "antifašisti", isti oni kojima je Beograd mio, pa su se našli Jugovići braniti hrvatsku neovisnost. Inače, ne pišem "korienski", služim se fonološkim pravopisom s nekim morfološkim značajkama, taman kakav nam je i sadašnji pravopis. Ali jasno da osječki nadripisar nije u stanju to znati. Ipak je nadripisar, a ne obrazovan čovjek.asilovski wrote:kako ne negira, korienski mutavac Regoč i onaj Soprano iz Filadelfije svima koji to govore kažu da su braća Jugovići i traže dokaz, hahaha dokazkic wrote:pa, bar nitko ne negira realnost, kao da je drukčije godinama..
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Američka ambasada u BiH bi se kačila s Hrvatima
» Američka ambasada u BiH osvijetljena u duginim bojama
» Američka ambasada pohvalila Kolindu jer se odrekla ustaštva
» Američka Ambasada u Sarajevu digla ratnu zastavu
» Američka ambasada u Skoplju spremna na suradnju s novom vlasti
» Američka ambasada u BiH osvijetljena u duginim bojama
» Američka ambasada pohvalila Kolindu jer se odrekla ustaštva
» Američka Ambasada u Sarajevu digla ratnu zastavu
» Američka ambasada u Skoplju spremna na suradnju s novom vlasti
Page 4 of 4