Američka ambasada imenuje i smjenjuje
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Američka ambasada imenuje i smjenjuje
hahaahkaja_333 wrote:Ameri smjenjuju lozu? Ajd fala Bogu kad mi već nismo u stanju.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Sitting dobio zamjenu, red je, smjena vlasti onda i smjena...
Guest- Guest
Hoce li i vas smijenit..mislim,ako bude prituzbi s foruma..8-)
2014-04-12
Ne, ono na što ja upozoravam da oko toga frku dižu dežurni "antifašisti", isti oni kojima je Beograd mio, pa su se našli Jugovići braniti hrvatsku neovisnost. Inače, ne pišem "korienski", služim se fonološkim pravopisom s nekim morfološkim značajkama, taman kakav nam je i sadašnji pravopis. Ali jasno da osječki nadripisar nije u stanju to znati. Ipak je nadripisar, a ne obrazovan čovjek.asilovski wrote:kako ne negira, korienski mutavac Regoč i onaj Soprano iz Filadelfije svima koji to govore kažu da su braća Jugovići i traže dokaz, hahaha dokazkic wrote:pa, bar nitko ne negira realnost, kao da je drukčije godinama..
A šta je tu novo? Kao da se ne zna gde se sastavljaju Vlade i koalicije.
O Croata mramama i šalovima? Ova joj nikak ne ide s tim kostimom.asilovski wrote:[size=32]O čemu su razgovarali Orešković i američka veleposlanica?[/size]
Tihomir Orešković i Valls NoyesIzvor: Licencirane fotografije Vlada RH , Autor:Vlada RH
- Autor: tportal.hr/Hina
- 8.2.2016 13:13:05
- 8.2.2016 13:07:35
Premijer Tihomir Orešković primio je danas u nastupni posjet veleposlanicu Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj Juliete Valls Noyes, priopćeno je iz Vladina Ureda za odnose s javnošću
Guest- Guest
Šta ti je žensko oko, ja to ne bih skužio da sto godinah gledam fotku. Ništa, frendova žena radi u Croati, probajmo ih povezati.Eva wrote:O Croata mramama i šalovima? Ova joj nikak ne ide s tim kostimom.asilovski wrote:[size=32]O čemu su razgovarali Orešković i američka veleposlanica?[/size]
Tihomir Orešković i Valls NoyesIzvor: Licencirane fotografije Vlada RH , Autor:Vlada RH
- Autor: tportal.hr/Hina
- 8.2.2016 13:13:05
- 8.2.2016 13:07:35
Premijer Tihomir Orešković primio je danas u nastupni posjet veleposlanicu Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj Juliete Valls Noyes, priopćeno je iz Vladina Ureda za odnose s javnošću
Pa gledaj boje. Prvo na bež kostim nikak ispod ne ide bijela bluza, nego neka kontrastnija tamna, plava, crna, bordo, lila. A ova marama ide dobro na bijeli kostim, antracit, tamnoplavi di se istakne, na ovom je bezlična.
Guest- Guest
Ufff, polako, tek sam se počeo oporavljati od prošlotjedne kupovine, nemoj da padnem u regresiju.Eva wrote:Pa gledaj boje. Prvo na bež kostim nikak ispod ne ide bijela bluza, nego neka kontrastnija tamna, plava, crna, bordo, lila. A ova marama ide dobro na bijeli kostim, antracit, tamnoplavi di se istakne, na ovom je bezlična.
Evo, viš ovo je recimo jako dobra dnevna kombinacija
Guest- Guest
kratki rukavi, suknja taman :^-Eva wrote:Evo, viš ovo je recimo jako dobra dnevna kombinacija
Nisu, to su Chanel rukavi, malo su kraći da ti ne smetaju dok ruke pereš.
Guest- Guest
Suđe ništa?Eva wrote:Nisu, to su Chanel rukavi, malo su kraći da ti ne smetaju dok ruke pereš.
Perilica posuđa, tzv. GeschirrspülmaschineRegoč wrote:Suđe ništa?Eva wrote:Nisu, to su Chanel rukavi, malo su kraći da ti ne smetaju dok ruke pereš.
Guest- Guest
Eva wrote:Nisu, to su Chanel rukavi, malo su kraći da ti ne smetaju dok ruke pereš.
Ja sam mislio da govorite o ovoj desno.
A rukavi kraći da se ne smoče kad sudje pere.
Ovoj u plavome ispala kopita kroz sandale.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ne znam ti si kreten to je jasno, ali da sam ja "antifašista" jer ukazujem na očito koje ti negiraš više govori o tebi nego o meni sa ili bez korijenaRegoč wrote:Ne, ono na što ja upozoravam da oko toga frku dižu dežurni "antifašisti", isti oni kojima je Beograd mio, pa su se našli Jugovići braniti hrvatsku neovisnost. Inače, ne pišem "korienski", služim se fonološkim pravopisom s nekim morfološkim značajkama, taman kakav nam je i sadašnji pravopis. Ali jasno da osječki nadripisar nije u stanju to znati. Ipak je nadripisar, a ne obrazovan čovjek.asilovski wrote:kako ne negira, korienski mutavac Regoč i onaj Soprano iz Filadelfije svima koji to govore kažu da su braća Jugovići i traže dokaz, hahaha dokazkic wrote:pa, bar nitko ne negira realnost, kao da je drukčije godinama..
Kermit-
2014-04-17
To ti je vrag koji nosi Pradu, tj. Anna WintourYehudi wrote:Eva wrote:Nisu, to su Chanel rukavi, malo su kraći da ti ne smetaju dok ruke pereš.
Ja sam mislio da govorite o ovoj desno.
A rukavi kraći da se ne smoče kad sudje pere.
Ovoj u plavome ispala kopita kroz sandale.
Guest- Guest
Jebozovno.Eva wrote:Isto i ovo, malo strogo ali vrlo šik.
Kako rekoh, ne niječem ja ništa, ali vidi se tko prvi skače kad nije "po beogradsku".asilovski wrote:ne znam ti si kreten to je jasno, ali da sam ja "antifašista" jer ukazujem na očito koje ti negiraš više govori o tebi nego o meni sa ili bez korijenaRegoč wrote:Ne, ono na što ja upozoravam da oko toga frku dižu dežurni "antifašisti", isti oni kojima je Beograd mio, pa su se našli Jugovići braniti hrvatsku neovisnost. Inače, ne pišem "korienski", služim se fonološkim pravopisom s nekim morfološkim značajkama, taman kakav nam je i sadašnji pravopis. Ali jasno da osječki nadripisar nije u stanju to znati. Ipak je nadripisar, a ne obrazovan čovjek.asilovski wrote:kako ne negira, korienski mutavac Regoč i onaj Soprano iz Filadelfije svima koji to govore kažu da su braća Jugovići i traže dokaz, hahaha dokazkic wrote:pa, bar nitko ne negira realnost, kao da je drukčije godinama..
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Američka ambasada u BiH bi se kačila s Hrvatima
» Američka ambasada u BiH osvijetljena u duginim bojama
» Američka ambasada pohvalila Kolindu jer se odrekla ustaštva
» Američka Ambasada u Sarajevu digla ratnu zastavu
» Američka ambasada u Skoplju spremna na suradnju s novom vlasti
» Američka ambasada u BiH osvijetljena u duginim bojama
» Američka ambasada pohvalila Kolindu jer se odrekla ustaštva
» Američka Ambasada u Sarajevu digla ratnu zastavu
» Američka ambasada u Skoplju spremna na suradnju s novom vlasti
Page 3 of 4