Iz vlaka na - splavove
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Iz vlaka na - splavove
Ni ovi što sada drže poluge vam nisu bolji. Doduše, nisu ni naši.debotoijusto wrote:nije mi problematican odlazak mladih na zabavu u BG , iako degutantno ni "splav" kao oblik zabave , svatko ima svoj film...
sama pomisao da 800 mladih studenata vidi ovo kao oblik zabave a sutra bi trebali preuzeti poluge drzave ne ulijeva nadu u buducnost HR
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Kod nas je pojam za riječ budala Srbin, a budalaština Srbija.
Želimo vidjeti zašto se tako osjećamo.
Želimo vidjeti zašto se tako osjećamo.
crvenkasti-
2014-04-17
Vrsta paratakse? Nemoj više, znanstveniče, mislim da je dosta bilo.dzango wrote:Jeste, ali u kurcu. Nije parataksa uopše. Koja vrsta paratakse ako već palamudiš o parataksama? Stvar je u tome da si nepismen. Marš na splavove.Piglet wrote:Bolje pizzon predstavlja Srbiju nego neuki čoban poput tebe. Ide upitnik na kraju jer radi se o parataksi, nizanju samostalnih rečenica bez odnosa zavisnosti pa prva (glavna) rečenica određuje niz. Ali gdje bi ti to znao kad srpski jezik nije niti standardiziran niti ima jasna pravila nego svatko piše kako mu se sprdne, što je samo još jedan odraz kulturne nepismenosti u Srba.dzango wrote:Nisam. Nemam sluha i ne mogu da ubodem 2 tona. Poenta posta je da nažalost ovi idu, kao što piše u naslovu - pravac na splavove. To je valjda ta evropska kultura. Isto kao i tvoj post gde stavljaš znak pitanja na kraju rečenice koja nije upitna. Ni ti nisi ni za šta bolje sem splavova.Piglet wrote:Jesi ti jedan od ovih što moraju svirati cigansku trubu za koji euro pri dočeku hrvatskih turista, uzjebali ste se kao da vam dolaze predsjednici i milijarderi, a ne studentska klinčadija?dzango wrote:U Beogradu nema rikši. Nismo mi Zagrebi Sarajevo.Piglet wrote:Para vrti gdje burgija neće. Za 500 € u Beču možeš provesti jedan skroman vikend, u Beogradu te voze mjesec dana u rikši kao mecenu, samo da udjeliš koji euro.epikur37 wrote:Užas.....umjesto u Beč oni u Beograd pa jebem te živote.
Da, ubo si poantu o europskoj kulturi, ali si preglup da ju shvatiš - u Zagrebu nema ovakvih sirotinjskih, divljih i kriminalnih zabava poput srpskih splavova pa ova manjina kojoj se to sviđa mora odlaziti u svjetsku meku ciganije - Beograd. Samo ti sviraj i dalje trubu, nisi za filharmoniju, ali za dočeke turista na kolodvorima si čisto dobar.
Gdje je pizzon da vam malo spasi obraz nakon tebe?
Evo Veber kaže da šabanije ima i u Zagrebu i da nema potrebe da dolaze u Beograd. Izgleda da ti Zagreb nije baš poznat. BVolje nam piši o tvom selu i kakva su zapažanja o njemu dok piješ pivo ispred biblioteke.
U Zg ima cajki, ali nema toliko divljanja i kriminala kao u Bg. Zato lokalni Balkanci često optužuju Zagreb za "dosadan noćni život". Osim toga, očito je da se nikamo nisi mrdnuo ispod te srpske šljive, a kamoli bio u Zg pa vjeruješ što netko napiše na forumu. Za razliku od tebe, ja sam poslovno prošao kroz Beograd i dobro znam kakav je to grad i koga može privući.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Primjer zaključne paralakse: ja sam? Hrvat, dakle Srbi? su glupi
crvenkasti-
2014-04-17
Da, vrsta paratakse. Pošto si čuo za pojam a očigledno ga ne znaš objaniti i upotrebiti, što nije ni čudo jer za bolje od splava i nisi.Piglet wrote:Vrsta paratakse? Nemoj više, znanstveniče, mislim da je dosta bilo.dzango wrote:Jeste, ali u kurcu. Nije parataksa uopše. Koja vrsta paratakse ako već palamudiš o parataksama? Stvar je u tome da si nepismen. Marš na splavove.Piglet wrote:Bolje pizzon predstavlja Srbiju nego neuki čoban poput tebe. Ide upitnik na kraju jer radi se o parataksi, nizanju samostalnih rečenica bez odnosa zavisnosti pa prva (glavna) rečenica određuje niz. Ali gdje bi ti to znao kad srpski jezik nije niti standardiziran niti ima jasna pravila nego svatko piše kako mu se sprdne, što je samo još jedan odraz kulturne nepismenosti u Srba.dzango wrote:Nisam. Nemam sluha i ne mogu da ubodem 2 tona. Poenta posta je da nažalost ovi idu, kao što piše u naslovu - pravac na splavove. To je valjda ta evropska kultura. Isto kao i tvoj post gde stavljaš znak pitanja na kraju rečenice koja nije upitna. Ni ti nisi ni za šta bolje sem splavova.Piglet wrote:Jesi ti jedan od ovih što moraju svirati cigansku trubu za koji euro pri dočeku hrvatskih turista, uzjebali ste se kao da vam dolaze predsjednici i milijarderi, a ne studentska klinčadija?dzango wrote:U Beogradu nema rikši. Nismo mi Zagrebi Sarajevo.Piglet wrote:Para vrti gdje burgija neće. Za 500 € u Beču možeš provesti jedan skroman vikend, u Beogradu te voze mjesec dana u rikši kao mecenu, samo da udjeliš koji euro.epikur37 wrote:Užas.....umjesto u Beč oni u Beograd pa jebem te živote.
Da, ubo si poantu o europskoj kulturi, ali si preglup da ju shvatiš - u Zagrebu nema ovakvih sirotinjskih, divljih i kriminalnih zabava poput srpskih splavova pa ova manjina kojoj se to sviđa mora odlaziti u svjetsku meku ciganije - Beograd. Samo ti sviraj i dalje trubu, nisi za filharmoniju, ali za dočeke turista na kolodvorima si čisto dobar.
Evo Veber kaže da šabanije ima i u Zagrebu i da nema potrebe da dolaze u Beograd. Izgleda da ti Zagreb nije baš poznat. BVolje nam piši o tvom selu i kakva su zapažanja o njemu dok piješ pivo ispred biblioteke.
U Zg ima cajki, ali nema toliko divljanja i kriminala kao u Bg. Zato lokalni Balkanci često optužuju Zagreb za "dosadan noćni život". Osim toga, očito je da se nikamo nisi mrdnuo ispod te srpske šljive, a kamoli bio u Zg pa vjeruješ što netko napiše na forumu. Za razliku od tebe, ja sam poslovno prošao kroz Beograd i dobro znam kakav je to grad i koga može privući.
Ovi nisu došli na kriminal i divljanje već na turbo folk. I nisu lokalni Balkanci, već studenti, ono najbolje što imate.
Nisam išao od moje šljive do Zagreba jer nisam imao potrebe. Šta ću u Zagrebu? Više verujem Veberu, koji je očigledno urbaniji od tebe, koji ne znaš gramatiku i kitiš se izrazima koje ne znaš da upotrebiš dok ti praziluk viri iz dupeta.
Imaš li ti ti praziluk u dupetu kao ovaj?crvenkasti wrote:Primjer zaključne paralakse: ja sam? Hrvat, dakle Srbi? su glupi
veber-
2014-12-30
Ajde lingvistu, napiši mi barem 3 vrste paratakse i ukratko njihove definicije i priznat ću da se "kitim izrazima" i što god treba.dzango wrote:Da, vrsta paratakse. Pošto si čuo za pojam a očigledno ga ne znaš objaniti i upotrebiti, što nije ni čudo jer za bolje od splava i nisi.Piglet wrote:Vrsta paratakse? Nemoj više, znanstveniče, mislim da je dosta bilo.dzango wrote:Jeste, ali u kurcu. Nije parataksa uopše. Koja vrsta paratakse ako već palamudiš o parataksama? Stvar je u tome da si nepismen. Marš na splavove.Piglet wrote:Bolje pizzon predstavlja Srbiju nego neuki čoban poput tebe. Ide upitnik na kraju jer radi se o parataksi, nizanju samostalnih rečenica bez odnosa zavisnosti pa prva (glavna) rečenica određuje niz. Ali gdje bi ti to znao kad srpski jezik nije niti standardiziran niti ima jasna pravila nego svatko piše kako mu se sprdne, što je samo još jedan odraz kulturne nepismenosti u Srba.dzango wrote:Nisam. Nemam sluha i ne mogu da ubodem 2 tona. Poenta posta je da nažalost ovi idu, kao što piše u naslovu - pravac na splavove. To je valjda ta evropska kultura. Isto kao i tvoj post gde stavljaš znak pitanja na kraju rečenice koja nije upitna. Ni ti nisi ni za šta bolje sem splavova.Piglet wrote:Jesi ti jedan od ovih što moraju svirati cigansku trubu za koji euro pri dočeku hrvatskih turista, uzjebali ste se kao da vam dolaze predsjednici i milijarderi, a ne studentska klinčadija?dzango wrote:U Beogradu nema rikši. Nismo mi Zagrebi Sarajevo.Piglet wrote:Para vrti gdje burgija neće. Za 500 € u Beču možeš provesti jedan skroman vikend, u Beogradu te voze mjesec dana u rikši kao mecenu, samo da udjeliš koji euro.epikur37 wrote:Užas.....umjesto u Beč oni u Beograd pa jebem te živote.
Ovi nisu došli na kriminal i divljanje već na turbo folk. I nisu lokalni Balkanci, već studenti, ono najbolje što imate.
Nisam išao od moje šljive do Zagreba jer nisam imao potrebe. Šta ću u Zagrebu? Više verujem Veberu, koji je očigledno urbaniji od tebe, koji ne znaš gramatiku i kitiš se izrazima koje ne znaš da upotrebiš dok ti praziluk viri iz dupeta.
Ja sam lijepo objasnio što taj pojam znači, možda ti misliš na neku vašu jezičnu deformaciju koju su vam nametnuli Turci pa ju vi imate, a mi nemamo. Čekam definicije.
2016-02-24
poriluk u guzici?
što je to na četničkom?
što je to na četničkom?
crvenkasti-
2014-04-17
Zašto 3 kada ih ima 5? Sastavne, rastavne, isključne, zaključne, suprotne.Piglet wrote:Ajde lingvistu, napiši mi barem 3 vrste paratakse i ukratko njihove definicije i priznat ću da se "kitim izrazima" i što god treba.dzango wrote:Da, vrsta paratakse. Pošto si čuo za pojam a očigledno ga ne znaš objaniti i upotrebiti, što nije ni čudo jer za bolje od splava i nisi.Piglet wrote:Vrsta paratakse? Nemoj više, znanstveniče, mislim da je dosta bilo.dzango wrote:Jeste, ali u kurcu. Nije parataksa uopše. Koja vrsta paratakse ako već palamudiš o parataksama? Stvar je u tome da si nepismen. Marš na splavove.Piglet wrote:Bolje pizzon predstavlja Srbiju nego neuki čoban poput tebe. Ide upitnik na kraju jer radi se o parataksi, nizanju samostalnih rečenica bez odnosa zavisnosti pa prva (glavna) rečenica određuje niz. Ali gdje bi ti to znao kad srpski jezik nije niti standardiziran niti ima jasna pravila nego svatko piše kako mu se sprdne, što je samo još jedan odraz kulturne nepismenosti u Srba.dzango wrote:Nisam. Nemam sluha i ne mogu da ubodem 2 tona. Poenta posta je da nažalost ovi idu, kao što piše u naslovu - pravac na splavove. To je valjda ta evropska kultura. Isto kao i tvoj post gde stavljaš znak pitanja na kraju rečenice koja nije upitna. Ni ti nisi ni za šta bolje sem splavova.Piglet wrote:Jesi ti jedan od ovih što moraju svirati cigansku trubu za koji euro pri dočeku hrvatskih turista, uzjebali ste se kao da vam dolaze predsjednici i milijarderi, a ne studentska klinčadija?dzango wrote:U Beogradu nema rikši. Nismo mi Zagrebi Sarajevo.Piglet wrote:Para vrti gdje burgija neće. Za 500 € u Beču možeš provesti jedan skroman vikend, u Beogradu te voze mjesec dana u rikši kao mecenu, samo da udjeliš koji euro.epikur37 wrote:Užas.....umjesto u Beč oni u Beograd pa jebem te živote.
Ja sam lijepo objasnio što taj pojam znači, možda ti misliš na neku vašu jezičnu deformaciju koju su vam nametnuli Turci pa ju vi imate, a mi nemamo. Čekam definicije.
Lepo si objasnio ali to uopšte nije to. Jebe te onaj praziluk u dupetu.
To ti je ovaj što bi da bude nobles a najobičnija seljačina.crvenkasti wrote:poriluk u guzici?
što je to na četničkom?
Drugo je šaban. Šaban je šaban i on nema problem sa tim. Ovaj ti je od one vrste što ide na koncerte klasične ne muzike u belim čarapama. Na putu do koncertne sale mu srce zaigra ako čuje Cecu i Seku ali neće to da prizna.crvenkasti wrote:aa, šaban
dzango wrote:Na putu do koncertne sale mu srce zaigra ako čuje Cecu i Seku ali neće to da prizna.
To je i meni problem. Srbin unutra vrišti, i ma koliko se ja trudim, ne mogu ga uvijek zadržavati u sebi.
crvenkasti-
2014-04-17
Pusti ga slobodno. Lepše je sa kulturom.Bolje Srbin napolje, nego praziluk u dupe.crvenkasti wrote:dzango wrote:Na putu do koncertne sale mu srce zaigra ako čuje Cecu i Seku ali neće to da prizna.
To je i meni problem. Srbin unutra vrišti, i ma koliko se ja trudim, ne mogu ga uvijek zadržavati u sebi.
Konju neuki, to su nezavisno složene rečenice, parataksa može biti i implicitna tj. povezana u cjelinu i bez veznika. Puno širi pojam.dzango wrote:Zašto 3 kada ih ima 5? Sastavne, rastavne, isključne, zaključne, suprotne.Piglet wrote:Ajde lingvistu, napiši mi barem 3 vrste paratakse i ukratko njihove definicije i priznat ću da se "kitim izrazima" i što god treba.dzango wrote:Da, vrsta paratakse. Pošto si čuo za pojam a očigledno ga ne znaš objaniti i upotrebiti, što nije ni čudo jer za bolje od splava i nisi.Piglet wrote:Vrsta paratakse? Nemoj više, znanstveniče, mislim da je dosta bilo.dzango wrote:Jeste, ali u kurcu. Nije parataksa uopše. Koja vrsta paratakse ako već palamudiš o parataksama? Stvar je u tome da si nepismen. Marš na splavove.Piglet wrote:Bolje pizzon predstavlja Srbiju nego neuki čoban poput tebe. Ide upitnik na kraju jer radi se o parataksi, nizanju samostalnih rečenica bez odnosa zavisnosti pa prva (glavna) rečenica određuje niz. Ali gdje bi ti to znao kad srpski jezik nije niti standardiziran niti ima jasna pravila nego svatko piše kako mu se sprdne, što je samo još jedan odraz kulturne nepismenosti u Srba.dzango wrote:Nisam. Nemam sluha i ne mogu da ubodem 2 tona. Poenta posta je da nažalost ovi idu, kao što piše u naslovu - pravac na splavove. To je valjda ta evropska kultura. Isto kao i tvoj post gde stavljaš znak pitanja na kraju rečenice koja nije upitna. Ni ti nisi ni za šta bolje sem splavova.Piglet wrote:Jesi ti jedan od ovih što moraju svirati cigansku trubu za koji euro pri dočeku hrvatskih turista, uzjebali ste se kao da vam dolaze predsjednici i milijarderi, a ne studentska klinčadija?dzango wrote:U Beogradu nema rikši. Nismo mi Zagrebi Sarajevo.Piglet wrote:Para vrti gdje burgija neće. Za 500 € u Beču možeš provesti jedan skroman vikend, u Beogradu te voze mjesec dana u rikši kao mecenu, samo da udjeliš koji euro.epikur37 wrote:Užas.....umjesto u Beč oni u Beograd pa jebem te živote.
2016-02-24
dzango wrote:Pusti ga slobodno. Lepše je sa kulturom.Bolje Srbin napolje, nego praziluk u dupe.crvenkasti wrote:dzango wrote:Na putu do koncertne sale mu srce zaigra ako čuje Cecu i Seku ali neće to da prizna.
To samo kad se opustimo, inače ne smijemo.
crvenkasti-
2014-04-17
Tata ki konja neukog i pokondirenog napravio. To tvoje nije parataksa ni po jednom osnovu, a ti širi koliko hoćeš.Piglet wrote:Konju neuki, to su nezavisno složene rečenice, parataksa može biti i implicitna tj. povezana u cjelinu i bez veznika. Puno širi pojam.dzango wrote:Zašto 3 kada ih ima 5? Sastavne, rastavne, isključne, zaključne, suprotne.Piglet wrote:Ajde lingvistu, napiši mi barem 3 vrste paratakse i ukratko njihove definicije i priznat ću da se "kitim izrazima" i što god treba.dzango wrote:Da, vrsta paratakse. Pošto si čuo za pojam a očigledno ga ne znaš objaniti i upotrebiti, što nije ni čudo jer za bolje od splava i nisi.Piglet wrote:Vrsta paratakse? Nemoj više, znanstveniče, mislim da je dosta bilo.dzango wrote:Jeste, ali u kurcu. Nije parataksa uopše. Koja vrsta paratakse ako već palamudiš o parataksama? Stvar je u tome da si nepismen. Marš na splavove.Piglet wrote:Bolje pizzon predstavlja Srbiju nego neuki čoban poput tebe. Ide upitnik na kraju jer radi se o parataksi, nizanju samostalnih rečenica bez odnosa zavisnosti pa prva (glavna) rečenica određuje niz. Ali gdje bi ti to znao kad srpski jezik nije niti standardiziran niti ima jasna pravila nego svatko piše kako mu se sprdne, što je samo još jedan odraz kulturne nepismenosti u Srba.dzango wrote:Nisam. Nemam sluha i ne mogu da ubodem 2 tona. Poenta posta je da nažalost ovi idu, kao što piše u naslovu - pravac na splavove. To je valjda ta evropska kultura. Isto kao i tvoj post gde stavljaš znak pitanja na kraju rečenice koja nije upitna. Ni ti nisi ni za šta bolje sem splavova.Piglet wrote:Jesi ti jedan od ovih što moraju svirati cigansku trubu za koji euro pri dočeku hrvatskih turista, uzjebali ste se kao da vam dolaze predsjednici i milijarderi, a ne studentska klinčadija?dzango wrote:U Beogradu nema rikši. Nismo mi Zagrebi Sarajevo.Piglet wrote:Para vrti gdje burgija neće. Za 500 € u Beču možeš provesti jedan skroman vikend, u Beogradu te voze mjesec dana u rikši kao mecenu, samo da udjeliš koji euro.epikur37 wrote:Užas.....umjesto u Beč oni u Beograd pa jebem te živote.
Inače pišete paratakse po forumu.crvenkasti wrote:dzango wrote:Pusti ga slobodno. Lepše je sa kulturom.Bolje Srbin napolje, nego praziluk u dupe.crvenkasti wrote:dzango wrote:Na putu do koncertne sale mu srce zaigra ako čuje Cecu i Seku ali neće to da prizna.
To samo kad se opustimo, inače ne smijemo.
samo da niko kod kuce ne sazna
2014-04-14
Mislim, znao sam ja i prije da si tupko, ali mogao si bar probati utipkati u google "sastavna parataksa" pa vidjeti da ti poručuje da si glup kao qrac jer takav pojam ne postoji.Tata ki konja neukog i pokondirenog napravio. To tvoje nije parataksa ni po jednom osnovu, a ti širi koliko hoćeš.Konju neuki, to su nezavisno složene rečenice, parataksa može biti i implicitna tj. povezana u cjelinu i bez veznika. Puno širi pojam.Zašto 3 kada ih ima 5? Sastavne, rastavne, isključne, zaključne, suprotne.Ajde lingvistu, napiši mi barem 3 vrste paratakse i ukratko njihove definicije i priznat ću da se "kitim izrazima" i što god treba.Da, vrsta paratakse. Pošto si čuo za pojam a očigledno ga ne znaš objaniti i upotrebiti, što nije ni čudo jer za bolje od splava i nisi.Vrsta paratakse? Nemoj više, znanstveniče, mislim da je dosta bilo.Jeste, ali u kurcu. Nije parataksa uopše. Koja vrsta paratakse ako već palamudiš o parataksama? Stvar je u tome da si nepismen. Marš na splavove.Bolje pizzon predstavlja Srbiju nego neuki čoban poput tebe. Ide upitnik na kraju jer radi se o parataksi, nizanju samostalnih rečenica bez odnosa zavisnosti pa prva (glavna) rečenica određuje niz. Ali gdje bi ti to znao kad srpski jezik nije niti standardiziran niti ima jasna pravila nego svatko piše kako mu se sprdne, što je samo još jedan odraz kulturne nepismenosti u Srba.Nisam. Nemam sluha i ne mogu da ubodem 2 tona. Poenta posta je da nažalost ovi idu, kao što piše u naslovu - pravac na splavove. To je valjda ta evropska kultura. Isto kao i tvoj post gde stavljaš znak pitanja na kraju rečenice koja nije upitna. Ni ti nisi ni za šta bolje sem splavova.Jesi ti jedan od ovih što moraju svirati cigansku trubu za koji euro pri dočeku hrvatskih turista, uzjebali ste se kao da vam dolaze predsjednici i milijarderi, a ne studentska klinčadija?U Beogradu nema rikši. Nismo mi Zagrebi Sarajevo.Para vrti gdje burgija neće. Za 500 € u Beču možeš provesti jedan skroman vikend, u Beogradu te voze mjesec dana u rikši kao mecenu, samo da udjeliš koji euro.Užas.....umjesto u Beč oni u Beograd pa jebem te živote.
Napisao sam jučer da neću više iz samilosti šamarati srpske magarce pa ću te samo lijepo pozdraviti, neuki magarčiću
2016-02-24
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nakon 40 godina ekipa "Vlaka u snijegu" ponovo na okupu
» Težak sudar putničkog i teretnog vlaka kod Novske: Ima poginulih i ozlijeđenih
» Ministar vanjskih poslova Ostojić o povratku "vlaka bez voznog reda"
» SLOVENIJA: Sutra više neće biti vlaka s izbjeglicama iz Hrvatske
» Premijer opleo po predsjednici: Na Dan neovisnosti trebala je biti u Hrvatskoj, a Ina i MOL važniji su od vlaka
» Težak sudar putničkog i teretnog vlaka kod Novske: Ima poginulih i ozlijeđenih
» Ministar vanjskih poslova Ostojić o povratku "vlaka bez voznog reda"
» SLOVENIJA: Sutra više neće biti vlaka s izbjeglicama iz Hrvatske
» Premijer opleo po predsjednici: Na Dan neovisnosti trebala je biti u Hrvatskoj, a Ina i MOL važniji su od vlaka
Page 2 of 4