Hercegovački vilajet
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hercegovački vilajet
hahahaha..udri Ero...!!!Ero wrote:Američki znanstvenici utvrdili da smo mi autohtoni, genetski I1b* (Eu7),Brigate Rosse wrote:ercegovci pokatoliceni potomci osmanlija
što će reći temeljni europski gen, a svi ostali ste naša kopilad.
Guest- Guest
Evo sam upravo slušao razgovor dr. Primorca na HTV 4, bivšeg ministra školstva i šprta,bogomdani wrote:hahahaha..udri Ero...!!!Ero wrote:Američki znanstvenici utvrdili da smo mi autohtoni, genetski I1b* (Eu7),Brigate Rosse wrote:ercegovci pokatoliceni potomci osmanlija
a danas sveučilišnog profesora na jednom od najprestižnijih američkih sveučilišta.
Ujedno je izabran za njihovog globalnog ambasadora za forezniku.
Njemu je genetika uže područje znanstvenog propitkivanja i sitraživanja.
Zahvaljujući američkom globalnom projektu svatko može veoma lako utvrditi
tko je i otkud dolazi...I1b*, ili po novom Eu7 je temeljni europski gen, to nije nikakva tajna,
već činjenica. Krajnje je vrijeme da si na Balkanu naliju čistoga vina, prije svega u školske knjige,
i neka se manu bajki...Zar je loše biti naše kopile, uostalom?
max123 wrote:pa nitko ne spori da su srbi genetski otpad.a oklen si ti,majku ti mrtvu jebem, na ladnoj jasenovackoj ledini.nista licno buraz...;)Brigate Rosse wrote:vi ste hercegovci djelom pokatoliceni srbi djelom osmanlijska kopilad neuspjeli genetski klaunovi. jednom rijecju vi ste genetski otpad.
ja tek stigoh a ti odma na seks...morat ces pricekat jer mater mi je jos ziva, very alive and kicking...
Guest- Guest
bogomdani wrote:hahahaha..udri Ero...!!!Ero wrote:Američki znanstvenici utvrdili da smo mi autohtoni, genetski I1b* (Eu7),Brigate Rosse wrote:ercegovci pokatoliceni potomci osmanlija
Ero iz vilajeta Svetog Save
Guest- Guest
A ti si naše kopile, jbga...ništa osobno.Brigate Rosse wrote:bogomdani wrote:hahahaha..udri Ero...!!!Ero wrote:Američki znanstvenici utvrdili da smo mi autohtoni, genetski I1b* (Eu7),Brigate Rosse wrote:ercegovci pokatoliceni potomci osmanlija
Ero iz vilajeta Svetog Save
Ne bi stela bit hercegovački advokat ali ovako na prvu rekla bi da je tebi dedo u prvoj proleterskoj jebo kozu pa si ispao takav na kraju ti.Brigate Rosse wrote:Ero wrote:Američki znanstvenici utvrdili da smo mi autohtoni, genetski I1b* (Eu7),Brigate Rosse wrote:ercegovci pokatoliceni potomci osmanlija
Y-DNA ti je sa oceve strane po muskoj liniji. sto bi znacilo da ste se jebali i rasplodjivali medjusobno interno familijarno kod vas je stoljecima incest bio the best zato ste i mutirali u genetski otpad.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Onaj križ iznad Mostara će brzo nestat,men se čini.Eva wrote:Pa ak su prihvatili Muju, aktivnog hafiza, u hrvatskoj vladi, zakaj bi ikaj drugo bilo problem. Sve su to Hrvati samo muslimanske vjeroispovijesti, kak bi rekel Regoč.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SDA prijeti Hrvatskoj ako ne pristane na vilajet Bosna
» Lavdrim Muhaxheri, vodit će balkanski vilajet ISIL-a
» Hercegovački div investira 30 milijuna KM
» Premijer Španjolske: Ja podržavam Komšića, islamski vilajet i preglasavanje Hrvatske
» Hercegovački šljam živi u Splitu, Dalmatinci su maliciozni
» Lavdrim Muhaxheri, vodit će balkanski vilajet ISIL-a
» Hercegovački div investira 30 milijuna KM
» Premijer Španjolske: Ja podržavam Komšića, islamski vilajet i preglasavanje Hrvatske
» Hercegovački šljam živi u Splitu, Dalmatinci su maliciozni
Page 3 of 3