Europska komisija od Vlade traži da se braniteljima smanje naknade
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Europska komisija od Vlade traži da se braniteljima smanje naknade
malo humora kad je tema vec u digresijibogomdani wrote:PS ti guzicu Poharao..!!! .... Sto ce mi to pored Rujke,ebote...ne pratis informacije...nes za po doma,neki sustav...teknika..debotoijusto wrote:bogomdani wrote:Opet predrasuzde...Ero,Ero,morat cu te povezati sa nekim Rusima poslovno,pa kad vidis da imas posla sa prfesionalcima u biznisu,nacisto ces se opasuljiti...Ero wrote:Da ti nema EU bio bi danas gladan.provocator wrote:Ako je tako rekla Europska Komisija onda tako mora i biti... Nema tu labavo!
Naebo je onaj tko jede ruski kru' i koga gazi ruska čizma.
Pitaj pametne Srbe što o tome misle, ako njima više vjeruješ nego meni.
evo,nedaovno sam jednom Rusu na ruke dao vise tajuzenki Ojra,da mi nesto pribavi,bez ikakve potvrde,svjedoka bilo cega...
Covjek je samo tiho i hladno rekao,"imat ces to za 5 dana.."".. tako i bi,jos je cekao dok nisam sve provjerio,pitao,jel sam zadovoljan,jel zeli da vratim ili trazim zamjenu..sve od prve bilo oke,tako da nije bilo potrebe...
ona lutka sto se sama napuse i ima tri rupe...
dobra izbor , kolega
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ma kontam,sve 6 ...samo za te pare skoro pa dobijem japasku sexy Doll androidku...debotoijusto wrote:malo humora kad je tema vec u digresijibogomdani wrote:PS ti guzicu Poharao..!!! .... Sto ce mi to pored Rujke,ebote...ne pratis informacije...nes za po doma,neki sustav...teknika..debotoijusto wrote:bogomdani wrote:Opet predrasuzde...Ero,Ero,morat cu te povezati sa nekim Rusima poslovno,pa kad vidis da imas posla sa prfesionalcima u biznisu,nacisto ces se opasuljiti...Ero wrote:Da ti nema EU bio bi danas gladan.provocator wrote:Ako je tako rekla Europska Komisija onda tako mora i biti... Nema tu labavo!
evo,nedaovno sam jednom Rusu na ruke dao vise tajuzenki Ojra,da mi nesto pribavi,bez ikakve potvrde,svjedoka bilo cega...
Covjek je samo tiho i hladno rekao,"imat ces to za 5 dana.."".. tako i bi,jos je cekao dok nisam sve provjerio,pitao,jel sam zadovoljan,jel zeli da vratim ili trazim zamjenu..sve od prve bilo oke,tako da nije bilo potrebe...
ona lutka sto se sama napuse i ima tri rupe...
dobra izbor , kolega
Guest- Guest
Prije 15-tak godina nismo bili ni blizu EU,a živjeli smo kudikamo bolje.Ero wrote:Da ti nema EU bio bi danas gladan.provocator wrote:Ako je tako rekla Europska Komisija onda tako mora i biti... Nema tu labavo!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Misliš kad vas je Tuđman još držao na uzdama? Je, zna bit.jastreb wrote:Prije 15-tak godina nismo bili ni blizu EU,a živjeli smo kudikamo bolje.Ero wrote:Da ti nema EU bio bi danas gladan.provocator wrote:Ako je tako rekla Europska Komisija onda tako mora i biti... Nema tu labavo!
S Mesićem i Josipovićem vam je sve ošlo u qratz.
Ovaj zadnji, vjerovao ti ili ne, je najveća štetočina.
Vjerujem da je tako i danas.
Ima svoje razloge, jbga...vi ste mu nebitni.
Sa Josipovićem je počelo,to je točno.Ero wrote:Misliš kad vas je Tuđman još držao na uzdama? Je, zna bit.jastreb wrote:Prije 15-tak godina nismo bili ni blizu EU,a živjeli smo kudikamo bolje.Ero wrote:Da ti nema EU bio bi danas gladan.provocator wrote:Ako je tako rekla Europska Komisija onda tako mora i biti... Nema tu labavo!
No Mesić je bio državnik staroga kova koji je otišao u posjet Gadafiju,ili na Kubu Fidelu Kastru.
Josipović je već bio mekušac koji je popuštao svima,a ova sada je samo pijun u američkim i briselskim rukama.
2014-04-22
to bi bilo oko 2000g. ?jastreb wrote:Prije 15-tak godina nismo bili ni blizu EU,a živjeli smo kudikamo bolje.Ero wrote:Da ti nema EU bio bi danas gladan.provocator wrote:Ako je tako rekla Europska Komisija onda tako mora i biti... Nema tu labavo!
teza banana bila u to doba , nezaposlenih kao danas a jos gomila kao radila a lovu nisu primali , ekonomski
politicki jos gore , SDP dosao na vlast a desnicari izveli igrokaz ulice
jedino dobro sto bilo novca po niskoj kamati i politicke volje EU da napustimo franjevizam
2014-04-12
Ništa ti mene nisi razumio.jastreb wrote:Sa Josipovićem je počelo,to je točno.Ero wrote:Misliš kad vas je Tuđman još držao na uzdama? Je, zna bit.jastreb wrote:Prije 15-tak godina nismo bili ni blizu EU,a živjeli smo kudikamo bolje.Ero wrote:Da ti nema EU bio bi danas gladan.provocator wrote:Ako je tako rekla Europska Komisija onda tako mora i biti... Nema tu labavo!
No Mesić je bio državnik staroga kova koji je otišao u posjet Gadafiju,ili na Kubu Fidelu Kastru.
Josipović je već bio mekušac koji je popuštao svima,a ova sada je samo pijun u američkim i briselskim rukama.
Mesić vas je rasturi, ukinio ponos, a Josipović iskoristio priliku i instalirao...svašata nešto. Neću o tome.
To se sad postupno čisti....Potrajat će, jbiga.
mesic ima par odlicnih poteza u svojoj karijeriEro wrote:Ništa ti mene nisi razumio.jastreb wrote:Sa Josipovićem je počelo,to je točno.Ero wrote:Misliš kad vas je Tuđman još držao na uzdama? Je, zna bit.jastreb wrote:Prije 15-tak godina nismo bili ni blizu EU,a živjeli smo kudikamo bolje.Ero wrote:Da ti nema EU bio bi danas gladan.provocator wrote:Ako je tako rekla Europska Komisija onda tako mora i biti... Nema tu labavo!
Mesić vas je rasturi, ukinio ponos, a Josipović iskoristio priliku i instalirao...svašata nešto. Neću o tome.
To se sad postupno čisti....Potrajat će, jbiga.
kad je preuzeo YU zatim odmak od tudjmana ...one generale ohladio i tako
josipovic je bio pristojan predsjednik
2014-04-12
Oni zahvaljujući kojima smo preživjeli 91. i sad imamo državu. Bez njih bismo se ili sabili na 15.000 kvadratah zapadno od crte Virovitica - Karlovac - Karlobag, ili živjeli u šatorskom naselju u Muenchenu.deda na aparatima wrote:Molim? Što su branitelji, nova Partija?Regoč wrote:
Branitelji i trebaju biti iznad ostalih građanah...
Ako tako kaže EK,onda tako mora biti.
Onda treba odmah napisati "Braniteljima se smanjuju naknade".
Onda treba odmah napisati "Braniteljima se smanjuju naknade".
2014-04-22
U međuvremenu od ovih drugih treba stvoriti hrvatske liberale/socijaliste, štogod, treba im jugoslovenstvo i srbofiliju lustracijom izbiti. Ako to ne učinimo, opet smo izgubili osam godinah.bogomdani wrote:Ero,narod je marva,a to si se i sam mogao uvjeriti od 1990 do danas...postoje ciklusi i telad ih se redovno drzi..za 8 godina,ovi ce im biti na vrh qrca,pa ce pozeljeti "neke druge"... tako bilo tako i bude...Ero wrote:Do sad su bili "šatoraši", "lažni branitelji", pa registar branitelja i vidi sad ovu zabrinutost za standard branitelja?
Nikad vi više nećete ni vidjeti vlasti. Ni blizu.
Rekao bi ero-s bosančeros... Ako traži EK onda tako mora i biti.
"Vizionari" likuju. Dosao i na to red.
K'o corava kokos.
;-)
K'o corava kokos.
;-)
2014-04-12
Recimo da su branitelji već podnosili terete svake krize, i rezanja, podnijeti će oni i ovo...pa nije to h-alter, Novosti ili Mile Kekin, koji će 100 kuna koje im država uskrati tražiti bilokako i ocrnjivati tu istu državu, ili primjera radi resornog ministra
2014-04-15
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Europska komisija Vladi: Smanjite braniteljske naknade
» Europska Komisija podržava arbitražu
» Europska komisija odobrila državne potpore za LNG na Krku
» Europska komisija zabranila TikTok na službenim mobitelima
» Europska komisija kreće u suzbijanje "lažnih vijesti"
» Europska Komisija podržava arbitražu
» Europska komisija odobrila državne potpore za LNG na Krku
» Europska komisija zabranila TikTok na službenim mobitelima
» Europska komisija kreće u suzbijanje "lažnih vijesti"