HDZ-ova zastupnica u Saboru ponosno 'prošetala' svoju Louis Vuitton torbicu
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: HDZ-ova zastupnica u Saboru ponosno 'prošetala' svoju Louis Vuitton torbicu
Što tebe brga kako ko svoj novac troši???? Pa ti više potrošiš mjesečno na heineken nego ona na torbicu koja će joj trajati godinama. Ako je ukrala torbicu onda je treba goniti a do tada kuš marvo pogana.provocator wrote:Yebo te Staljin! Kakve on veze ima s ovom našom demokracijom i ovim raskalađenim životom narodnih zastupnika na račun poreznih obveznika? Osim toga ti si dovoljno glup pa da nemreš skontati kako je sam staljinizam bio vrsta ideologije koju ja nikada i nigdje nisam podržavao. No to je jedna druga tema.kofein wrote:Je, drug Staljin je naložio kako se ima nositi isključivo ceker za grincajg, ostalo je protunarodno ponašanje.
Guest- Guest
Budaletino... I pod znakom KRIŽA su pobijeni milijuni ljudi i? Hoćemo li ga zabraniti?kofein wrote:provocator wrote:Yebo te Staljin! Kakve on veze ima s ovom našom demokracijom i ovim raskalađenim životom narodnih zastupnika na račun poreznih obveznika? Osim toga ti si dovoljno glup pa da nemreš skontati kako je sam staljinizam bio vrsta ideologije koju ja nikada i nigdje nisam podržavao. No to je jedna druga tema.kofein wrote:Je, drug Staljin je naložio kako se ima nositi isključivo ceker za grincajg, ostalo je protunarodno ponašanje.
Čuj govnaru, pod crvenim barjakom koji ti se tu vije, pobijeni su milijuni ljudi po kratkom postupku. To itekeko nema veze s demokracijom koju sad konzumiraš. Ovo s torbicom je preseravanje zastupnice koja ne kuži socijalni trenutak, a ovo tvoje je klasično komunjarsko prokazivanje "neprijatelja". Neodgojeno si pseto jebiga. :)
Yebala te marva u šupak smrdljivi... Neka dama ide u realni sektor pa neka troši svoj novac... Ovo što troši je novac poreznih obveznika.tre911 wrote:Što tebe brga kako ko svoj novac troši???? Pa ti više potrošiš mjesečno na heineken nego ona na torbicu koja će joj trajati godinama. Ako je ukrala torbicu onda je treba goniti a do tada kuš marvo pogana.provocator wrote:Yebo te Staljin! Kakve on veze ima s ovom našom demokracijom i ovim raskalađenim životom narodnih zastupnika na račun poreznih obveznika? Osim toga ti si dovoljno glup pa da nemreš skontati kako je sam staljinizam bio vrsta ideologije koju ja nikada i nigdje nisam podržavao. No to je jedna druga tema.kofein wrote:Je, drug Staljin je naložio kako se ima nositi isključivo ceker za grincajg, ostalo je protunarodno ponašanje.
Što sam ti rekao, vidi kako divlja po temamakofein wrote:provocator wrote:Yebo te Staljin! Kakve on veze ima s ovom našom demokracijom i ovim raskalađenim životom narodnih zastupnika na račun poreznih obveznika? Osim toga ti si dovoljno glup pa da nemreš skontati kako je sam staljinizam bio vrsta ideologije koju ja nikada i nigdje nisam podržavao. No to je jedna druga tema.kofein wrote:Je, drug Staljin je naložio kako se ima nositi isključivo ceker za grincajg, ostalo je protunarodno ponašanje.
Čuj govnaru, pod crvenim barjakom koji ti se tu vije, pobijeni su milijuni ljudi po kratkom postupku. To itekeko nema veze s demokracijom koju sad konzumiraš. Ovo s torbicom je preseravanje zastupnice koja ne kuži socijalni trenutak, a ovo tvoje je klasično komunjarsko prokazivanje "neprijatelja". Neodgojeno si pseto jebiga. :)
Guest- Guest
De me malo azbite argumentima šupci glupavi... Hajde.
Troši svoj novac idiote, nije ti ovo komunizam usrani da bi ti mogao određivati što će ko kupovati ili nositi za svoju lovu. Nego jel ti trošiš svoj novac ili novac poreznih obveznika kada ločeš kapitalistički heinken smradu komunistički?provocator wrote:Yebala te marva u šupak smrdljivi... Neka dama ide u realni sektor pa neka troši svoj novac... Ovo što troši je novac poreznih obveznika.tre911 wrote:Što tebe brga kako ko svoj novac troši???? Pa ti više potrošiš mjesečno na heineken nego ona na torbicu koja će joj trajati godinama. Ako je ukrala torbicu onda je treba goniti a do tada kuš marvo pogana.provocator wrote:Yebo te Staljin! Kakve on veze ima s ovom našom demokracijom i ovim raskalađenim životom narodnih zastupnika na račun poreznih obveznika? Osim toga ti si dovoljno glup pa da nemreš skontati kako je sam staljinizam bio vrsta ideologije koju ja nikada i nigdje nisam podržavao. No to je jedna druga tema.kofein wrote:Je, drug Staljin je naložio kako se ima nositi isključivo ceker za grincajg, ostalo je protunarodno ponašanje.
Guest- Guest
Nes ti torbe i vrijednosti. Zena si kupila slicnu, samo druga marka, neko slovo kao logo, mislim G il C :)
Sad joj i nije nesto, samo zauzima prostor:)
Sad joj i nije nesto, samo zauzima prostor:)
dijagram-
2015-08-09
Troši novac poreznih obveznika koji je plaćaju...mujmane.
Šupljoglavi od tebe se argumenti odbijaju kao valovi od betonsku obalu, ne treba pred svinje biserje bacati.provocator wrote:De me malo azbite argumentima šupci glupavi... Hajde.
Guest- Guest
Majmun ti je caca.provocator wrote:Troši novac poreznih obveznika koji je plaćaju...mujmane.
Smrade glupavi komunjarski:)
Ako ti zena rabi dildo bolje nek si nadje ljubavnika.
Mora kad si ti nalokan i nadrkan na tita i partiju pa nema nist od tebe:)
dijagram-
2015-08-09
A kome sam ja rekao da je majmun?
Malo si glup, jelda? Ne tvrdim, pitam.
Malo si glup, jelda? Ne tvrdim, pitam.
da ne bi bilo zabune ovo je poruka za dijagrama i trea...
Last edited by Dread_Pirate_Roberts on Thu 3 Mar - 15:05; edited 1 time in total
Pa hajde papageno... Argumentima se idemo šamarat... Ako si za to sposoban?! U što sumnjam.tre911 wrote:Šupljoglavi od tebe se argumenti odbijaju kao valovi od betonsku obalu, ne treba pred svinje biserje bacati.provocator wrote:De me malo azbite argumentima šupci glupavi... Hajde.
daj se smiri... duboko diši...naj se živcirati... Mlad si. Na kraju krajeva ako nem adruge potraži...dijagram wrote:Majmun ti je caca.provocator wrote:Troši novac poreznih obveznika koji je plaćaju...mujmane.
Koliko srdžbe zbog jedne tašne.
Budaletino to je njen novac a izvori su u ovom trenutku nebitni. Nisi ti taj ili bilo ko od nas koji može ili smije odrediti ko će kako svoju lovu trošiti. Nije ti ovo titova jugoslavija retardu crveni.provocator wrote:Troši novac poreznih obveznika koji je plaćaju...mujmane.
Guest- Guest
Gle ga, on meni da se smirim,hahaha.provocator wrote:daj se smiri... duboko diši...naj se živcirati... Mlad si. Na kraju krajeva ako nem adruge potraži...dijagram wrote:Majmun ti je caca.provocator wrote:Troši novac poreznih obveznika koji je plaćaju...mujmane.
Najveci frustrator na forumu najvecem zajebantu ovdje to kaze.
E jesi vala:)
dijagram-
2015-08-09
Koji argumenti konjino tulava, sereš zato što je neko sa svojom lovom kupio torbicu??? Pa ti si za psihijatriju pod hitno i bolje se sam javi nego da da po tebe dođu.provocator wrote:Pa hajde papageno... Argumentima se idemo šamarat... Ako si za to sposoban?! U što sumnjam.tre911 wrote:Šupljoglavi od tebe se argumenti odbijaju kao valovi od betonsku obalu, ne treba pred svinje biserje bacati.provocator wrote:De me malo azbite argumentima šupci glupavi... Hajde.
Guest- Guest
Tnx prika no neko ovoj budaletini mora reći da je budaletina.Dread_Pirate_Roberts wrote:
da ne bi bilo zabune ovo je poruka za dijagrama i trea...
Guest- Guest
Pa odakle se, mulci mulavi, namiruju plaće i sve druge benificije saborskih zastupnika, odakle??? De recite trupine trupaste! A znate jamrati na službenike u državnom sektoru? To znate i pozivate ih neka se prebace u realni sektor pa budu vidjeli gdje pes jajca nosi. Odakle se namiruju razlike u kamatama za povlaštene kredite saborskih zastupnika? Odakle, tulavci tulavi! Odakle se isplaćuju povlaštene mirovine? Odakle se jednom smeću poput Keruma sad isplaćuje puna saborska plaća a dva puta je pohodio Sabor? Odakle, mutavelije mutavi? De recite, stručnajci!
netko si tim novcem plati 2 godine članstva u teretani, a netko misli da si izgled i status može popraviti torbicom, vidi se što je pametnija investicijamaggie13 wrote:a, i 950eura je strašan novac..debotoijusto wrote:nadam se da jeEva wrote:Možda je lažnjak s placa.
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» USA: Pali Gucci i Louis Vuitton
» Rado bi branitelj mijenjao svoju mirovinu, neprospavane noći, strahove i svoju žrtvu za vaša radna mjesta, vaše plaće, za vaše obitelji, žene i djecu, rođendane i vaš mir!
» HercegBosno srce ponosno
» Puljkova administracija znogirala beskucnika koji je dobio nagradu 'Ponos Hrvatske' jer je pronasao torbicu sa 50 000 kuna i vratio novac vlasniku
» POTPUNO GOLA PROŠETALA RIJEKOM: Na grudima ispisala – ‘ovo nije gola žena’
» Rado bi branitelj mijenjao svoju mirovinu, neprospavane noći, strahove i svoju žrtvu za vaša radna mjesta, vaše plaće, za vaše obitelji, žene i djecu, rođendane i vaš mir!
» HercegBosno srce ponosno
» Puljkova administracija znogirala beskucnika koji je dobio nagradu 'Ponos Hrvatske' jer je pronasao torbicu sa 50 000 kuna i vratio novac vlasniku
» POTPUNO GOLA PROŠETALA RIJEKOM: Na grudima ispisala – ‘ovo nije gola žena’
Page 3 of 5