HDZ-ova zastupnica u Saboru ponosno 'prošetala' svoju Louis Vuitton torbicu
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: HDZ-ova zastupnica u Saboru ponosno 'prošetala' svoju Louis Vuitton torbicu
Tepeš i Haso furaju zato štikle.dzango wrote:Dobro je dok i poslanici ne počnu da šetaju iste. Čak i ako nisu firmirane.
Guest- Guest
Nije u redu da ti imaš bolju torbicu od mene.kofein wrote:dzango wrote:Dobro je dok i poslanici ne počnu da šetaju iste. Čak i ako nisu firmirane.
Postao bi ljubomoran?
Obilje privilegija, odgovornost gotovo nikakva, a beneficija bezbroj. To je simbolika i ove mlađahne HDZ-ove zastupnice.
To je simbolika njih svih..povedi revoluciju, provosatoru..provocator wrote:Obilje privilegija, odgovornost gotovo nikakva, a beneficija bezbroj. To je simbolika i ove mlađahne HDZ-ove zastupnice.
2014-04-12
Eh, to je pravo pitanje. Zakaj je budala dobila, da dobila, a ne zardila toliku plaću? To treba srezat na prosječnu HR plaću pa ti nosi kaj te volja, a ne trošit tuđu muku. Podsjećaju me te hrvatske seljače na afričke diktatore, hoću vilu pa makar i u Somaliji. Tak i te guske s brandiranim stvarima, hoću torbicu pa makar i ne znala izgovorit ime njenog tvorca.maggie13 wrote:osobno to ne bih nikad platila, ali netko s njenim primanjima može tu torbu otplatit u dva,tri mjeseca..znači, realno, ali neukus..Eva wrote:Za HR je, di je prosječna plaća ispod 700 ojra.maggie13 wrote:a, i 950eura je strašan novac..debotoijusto wrote:nadam se da jeEva wrote:Možda je lažnjak s placa.
Guest- Guest
da,ali onda si kupi nešto korisno.vuksadinare wrote:Zivi se jednom
Znam jednog lika koji je bil građ.obrtnik i živio na visokoj nozi. Imao je ljubavnice,odvodio bi društva na večere,a pazio je da baš sve što nosi ima marku i da košta.
Njegova čarapa bila je skuplja od kompletnog mojeg odijela. Kupovao je firmirane remene,a nosio je čak i kapu ko Lenjin,koju je platio 200 Eura.
E,onda ga je ostavila žena,firma mu je propala i sad se bavi prodajom nekakvih "umjetnina" ljeti.
I ja volim kupiti levisice,ili Adidas trenerku,ali ta preseravanja sa torbicama,skupim kišobranima,kemiskim olovkama,ili pak roleksima,to mi ide na jatra.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa partija joj je to omogućila, 96 000 članova HDZ-a su ex članovi SKH-akofein wrote:U pravu si Ewita, to dakako ima više veze s partijskim prokazivanjem..."kuuurva ...dršte je....nosi skupu zapadnjačku torbicu" :)Eva wrote:Nema to veze s drugom Staljinom puno. Više je to ona stara, iz opanka u cipelu.kofein wrote:Je, drug Staljin je naložio kako se ima nositi isključivo ceker za grincajg, ostalo je protunarodno ponašanje.
Guest- Guest
Znaš otkad se ja za to zalažem..treba im dati prosječnu hrvatsku plaću, s obzirom na spremu..ne sjećam se više s kim sam tu polemizirala,kad je taj tvrdio da to nije dobro jer bi kao onda krali...a, što sad rade..Eva wrote:Eh, to je pravo pitanje. Zakaj je budala dobila, da dobila, a ne zardila toliku plaću? To treba srezat na prosječnu HR plaću pa ti nosi kaj te volja, a ne trošit tuđu muku. Podsjećaju me te hrvatske seljače na afričke diktatore, hoću vilu pa makar i u Somaliji. Tak i te guske s brandiranim stvarima, hoću torbicu pa makar i ne znala izgovorit ime njenog tvorca.maggie13 wrote:osobno to ne bih nikad platila, ali netko s njenim primanjima može tu torbu otplatit u dva,tri mjeseca..znači, realno, ali neukus..Eva wrote:Za HR je, di je prosječna plaća ispod 700 ojra.maggie13 wrote:a, i 950eura je strašan novac..debotoijusto wrote:nadam se da jeEva wrote:Možda je lažnjak s placa.
2014-04-12
A šta je to sića,jedna braniteljska pemzija......jasambrend wrote:Ovaj Provocator bi bio najsretniji da svi živimo na Kubi s plaćom od 40 Dolara...mislim, torbica od 7000 kuna? Skandal!
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
provocator wrote:Yebo te Staljin! Kakve on veze ima s ovom našom demokracijom i ovim raskalađenim životom narodnih zastupnika na račun poreznih obveznika? Osim toga ti si dovoljno glup pa da nemreš skontati kako je sam staljinizam bio vrsta ideologije koju ja nikada i nigdje nisam podržavao. No to je jedna druga tema.kofein wrote:Je, drug Staljin je naložio kako se ima nositi isključivo ceker za grincajg, ostalo je protunarodno ponašanje.
Čuj govnaru, pod crvenim barjakom koji ti se tu vije, pobijeni su milijuni ljudi po kratkom postupku. To itekeko nema veze s demokracijom koju sad konzumiraš. Ovo s torbicom je preseravanje zastupnice koja ne kuži socijalni trenutak, a ovo tvoje je klasično komunjarsko prokazivanje "neprijatelja". Neodgojeno si pseto jebiga. :)
Guest- Guest
Ako ti tako kažeš, nemam razloga za sumnju. :) Bar si ljubazna.Eva wrote:Pa partija joj je to omogućila, 96 000 članova HDZ-a su ex članovi SKH-akofein wrote:U pravu si Ewita, to dakako ima više veze s partijskim prokazivanjem..."kuuurva ...dršte je....nosi skupu zapadnjačku torbicu" :)Eva wrote:Nema to veze s drugom Staljinom puno. Više je to ona stara, iz opanka u cipelu.kofein wrote:Je, drug Staljin je naložio kako se ima nositi isključivo ceker za grincajg, ostalo je protunarodno ponašanje.
Guest- Guest
Pa znaš me. Küss die Hand i bečka škola, moj je životni moto.kofein wrote:Ako ti tako kažeš, nemam razloga za sumnju. :) Bar si ljubazna.Eva wrote:Pa partija joj je to omogućila, 96 000 članova HDZ-a su ex članovi SKH-akofein wrote:U pravu si Ewita, to dakako ima više veze s partijskim prokazivanjem..."kuuurva ...dršte je....nosi skupu zapadnjačku torbicu" :)Eva wrote:Nema to veze s drugom Staljinom puno. Više je to ona stara, iz opanka u cipelu.kofein wrote:Je, drug Staljin je naložio kako se ima nositi isključivo ceker za grincajg, ostalo je protunarodno ponašanje.
Guest- Guest
Pretpostavljam da Dolce & Gabbana ne bi predstavljala toliki problem...Provo, modni mačak...
darth_vader-
2014-04-17
S Marčelom ili Regočem, jer oni su i meni bacali lire da to ni izvedivo. Da, viš kak je, daj mi državnu kasu, pa bu mam izvedivo. 5 soma kuna i 360 kuna za pokaz i vozi. Oš neš, Bangladeš. Ima tko hoće, na burzi 300 k ljudi. Takvih kakvih ima u Saboru, i bolji i obrazovanijih ima na burzi, vjeruj mi.maggie13 wrote:Znaš otkad se ja za to zalažem..treba im dati prosječnu hrvatsku plaću, s obzirom na spremu..ne sjećam se više s kim sam tu polemizirala,kad je taj tvrdio da to nije dobro jer bi kao onda krali...a, što sad rade..Eva wrote:Eh, to je pravo pitanje. Zakaj je budala dobila, da dobila, a ne zardila toliku plaću? To treba srezat na prosječnu HR plaću pa ti nosi kaj te volja, a ne trošit tuđu muku. Podsjećaju me te hrvatske seljače na afričke diktatore, hoću vilu pa makar i u Somaliji. Tak i te guske s brandiranim stvarima, hoću torbicu pa makar i ne znala izgovorit ime njenog tvorca.maggie13 wrote:osobno to ne bih nikad platila, ali netko s njenim primanjima može tu torbu otplatit u dva,tri mjeseca..znači, realno, ali neukus..Eva wrote:Za HR je, di je prosječna plaća ispod 700 ojra.maggie13 wrote:a, i 950eura je strašan novac..debotoijusto wrote:nadam se da jeEva wrote:Možda je lažnjak s placa.
Guest- Guest
Sumnjam da HDZ-ovka zna kak se čita c ispred e u talijanskom. Tak bi i to bilo problem. Jel ono bilo u Blagajnica hoće ić na more, Dolče Bagana?jasambrend wrote:Pretpostavljam da Dolce & Gabbana ne bi predstavljala toliki problem...Provo, modni mačak...
Guest- Guest
jasambrend wrote:Pretpostavljam da Dolce & Gabbana ne bi predstavljala toliki problem...Provo, modni mačak...
otro gato de la moda
Vindjakne svima a ne samo njima
Guest- Guest
Guest- Guest
mislim da je ntko treći bio u pitanju, ali nebitno..inače, ja bih to sutra potpisala..ne vidim čime su ovi sadašnji primjereniji i korisniji..Eva wrote:S Marčelom ili Regočem, jer oni su i meni bacali lire da to ni izvedivo. Da, viš kak je, daj mi državnu kasu, pa bu mam izvedivo. 5 soma kuna i 360 kuna za pokaz i vozi. Oš neš, Bangladeš. Ima tko hoće, na burzi 300 k ljudi. Takvih kakvih ima u Saboru, i bolji i obrazovanijih ima na burzi, vjeruj mi.maggie13 wrote:Znaš otkad se ja za to zalažem..treba im dati prosječnu hrvatsku plaću, s obzirom na spremu..ne sjećam se više s kim sam tu polemizirala,kad je taj tvrdio da to nije dobro jer bi kao onda krali...a, što sad rade..Eva wrote:Eh, to je pravo pitanje. Zakaj je budala dobila, da dobila, a ne zardila toliku plaću? To treba srezat na prosječnu HR plaću pa ti nosi kaj te volja, a ne trošit tuđu muku. Podsjećaju me te hrvatske seljače na afričke diktatore, hoću vilu pa makar i u Somaliji. Tak i te guske s brandiranim stvarima, hoću torbicu pa makar i ne znala izgovorit ime njenog tvorca.maggie13 wrote:osobno to ne bih nikad platila, ali netko s njenim primanjima može tu torbu otplatit u dva,tri mjeseca..znači, realno, ali neukus..Eva wrote:Za HR je, di je prosječna plaća ispod 700 ojra.maggie13 wrote:a, i 950eura je strašan novac..debotoijusto wrote:nadam se da jeEva wrote:Možda je lažnjak s placa.
2014-04-12
Eva wrote:Sumnjam da HDZ-ovka zna kak se čita c ispred e u talijanskom. Tak bi i to bilo problem. Jel ono bilo u Blagajnica hoće ić na more, Dolče Bagana?jasambrend wrote:Pretpostavljam da Dolce & Gabbana ne bi predstavljala toliki problem...Provo, modni mačak...
kaj ni to bilo u Večernjoj školi? žuti sako Aljoša Kapulice
Guest- Guest
Što tebe brga kako ko svoj novac troši???? Pa ti više potrošiš mjesečno na heineken nego ona na torbicu koja će joj trajati godinama. Ako je ukrala torbicu onda je treba goniti a do tada kuš marvo pogana.provocator wrote:Yebo te Staljin! Kakve on veze ima s ovom našom demokracijom i ovim raskalađenim životom narodnih zastupnika na račun poreznih obveznika? Osim toga ti si dovoljno glup pa da nemreš skontati kako je sam staljinizam bio vrsta ideologije koju ja nikada i nigdje nisam podržavao. No to je jedna druga tema.kofein wrote:Je, drug Staljin je naložio kako se ima nositi isključivo ceker za grincajg, ostalo je protunarodno ponašanje.
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» USA: Pali Gucci i Louis Vuitton
» Rado bi branitelj mijenjao svoju mirovinu, neprospavane noći, strahove i svoju žrtvu za vaša radna mjesta, vaše plaće, za vaše obitelji, žene i djecu, rođendane i vaš mir!
» HercegBosno srce ponosno
» Puljkova administracija znogirala beskucnika koji je dobio nagradu 'Ponos Hrvatske' jer je pronasao torbicu sa 50 000 kuna i vratio novac vlasniku
» POTPUNO GOLA PROŠETALA RIJEKOM: Na grudima ispisala – ‘ovo nije gola žena’
» Rado bi branitelj mijenjao svoju mirovinu, neprospavane noći, strahove i svoju žrtvu za vaša radna mjesta, vaše plaće, za vaše obitelji, žene i djecu, rođendane i vaš mir!
» HercegBosno srce ponosno
» Puljkova administracija znogirala beskucnika koji je dobio nagradu 'Ponos Hrvatske' jer je pronasao torbicu sa 50 000 kuna i vratio novac vlasniku
» POTPUNO GOLA PROŠETALA RIJEKOM: Na grudima ispisala – ‘ovo nije gola žena’
Page 2 of 5