U Saboru danas rasprava o Radmanovoj smjeni
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: U Saboru danas rasprava o Radmanovoj smjeni
A index je kao meritoran za postavljanje društvenih i političkih normi u državi ?provocator wrote:Hajde da i ja tebe dočekam, krvi ti glistine yebm!Ero wrote:provocator wrote:Objasnit ću ja eri neke stvari kada se javi. Znam ja... Vjeruj mi.
Pa reci već jednom kako je drug kosovac kRadman "naslijedio" partijski hotel na Bohinju? "KupiJo"?
Sad ću ti reći to kako sam ja još prije više od dvije godine tvrdio da tog Radmana treba maknuti ali onda si ti, i tebi slični, šutjeli ko pizde... A znaš zašto?
Pa zato jer ga je naružio i nagrdio Index.hr a ako Index nekoga nagazi onda tu nekaj ne štima. Jel se sjećaš??? Sjećaš se ti moj curac!
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Radman će sutra biti smjenjen.
Kuvertiram.
Kuvertiram.
Nije bitno što će biti smijenjen nego što je taj isti Radman najavio...Hrvatska kao i tvoja Slovenija je sada dio EU...Shvaćaš Slovenac?Ero wrote:Radman će sutra biti smjenjen.
Kuvertiram.
red wolf-
2016-02-10
Ero,ne mogu se usuglasiti po pitanju medijskog parazita..Kako ce u vezi prilicno jake ekipe namazanaca??
Guest- Guest
red wolf wrote:Nije bitno što će biti smijenjen nego što je taj isti Radman najavio...Hrvatska kao i tvoja Slovenija je sada dio EU...Shvaćaš Slovenac?Ero wrote:Radman će sutra biti smjenjen.
Kuvertiram.
Vi već zadnje 4 godine niste u EU (od lex Perković dalje), osim što ste neto platiše u EU fondove.
Ero wrote:red wolf wrote:Nije bitno što će biti smijenjen nego što je taj isti Radman najavio...Hrvatska kao i tvoja Slovenija je sada dio EU...Shvaćaš Slovenac?Ero wrote:Radman će sutra biti smjenjen.
Kuvertiram.
Vi već zadnje 4 godine niste u EU (od lex Perković dalje) osim što ste neto platiše u EU fondove.
Slovenac, daj si pogledaj svoje upise...Mislim, smiješan si...Brini se ti oko svoje Slovenije...Nama Hrvatima prepusti brigu oko Hrvatske...
red wolf-
2016-02-10
HDZ ima koalicijske partnere kakve ima.bogomdani wrote:Ero,ne mogu se usuglasiti po pitanju medijskog parazita..Kako ce u vezi prilicno jake ekipe namazanaca??
Partneri im još nisu osvjestili svoju poziciju,
u kojoj su suodgovorni za stanje nacije i države,
a ne samo za svoju vukojebinu iz koje dolaze.
"Namazanci" su uvijek ovisni o onome tko ih plaća.
Inače, novi proračun-novi "namazanci".
To nisam tvrdio ali tada je index, između ostalih, jako ružno pisao o Radmanu, i moram reći, opravdano. Tada su ero i slični čkomili. U tome je poanta. Ja bi sad mogao opisati o čemu je točno bila riječ i zašto su ga nagazili ali bilo pa prošlo. Htjedoh samo reći ono što rekoh i što je u stvari primarno.Iknarov svjedok wrote:A index je kao meritoran za postavljanje društvenih i političkih normi u državi ?provocator wrote:Hajde da i ja tebe dočekam, krvi ti glistine yebm!Ero wrote:provocator wrote:Objasnit ću ja eri neke stvari kada se javi. Znam ja... Vjeruj mi.
Pa reci već jednom kako je drug kosovac kRadman "naslijedio" partijski hotel na Bohinju? "KupiJo"?
Sad ću ti reći to kako sam ja još prije više od dvije godine tvrdio da tog Radmana treba maknuti ali onda si ti, i tebi slični, šutjeli ko pizde... A znaš zašto?
Pa zato jer ga je naružio i nagrdio Index.hr a ako Index nekoga nagazi onda tu nekaj ne štima. Jel se sjećaš??? Sjećaš se ti moj curac!
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» UŽIVO: RASPRAVA U HR SABORU
» Rasprava u saboru oko povećanja porodiljnih naknada
» Petrov danas pobjedio HDZ i Plenkija?Ne raspravlja se o njegovoj smjeni već o arhivima...
» ''BURNA RASPRAVA U SABORU, MILORAD PUPOVAC ZBOG HRT-a OKREĆE LEĐA HDZ-u: ‘Moju ruku više nećete imati’''
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Rasprava u saboru oko povećanja porodiljnih naknada
» Petrov danas pobjedio HDZ i Plenkija?Ne raspravlja se o njegovoj smjeni već o arhivima...
» ''BURNA RASPRAVA U SABORU, MILORAD PUPOVAC ZBOG HRT-a OKREĆE LEĐA HDZ-u: ‘Moju ruku više nećete imati’''
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
Page 2 of 2