U Saboru danas rasprava o Radmanovoj smjeni
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
U Saboru danas rasprava o Radmanovoj smjeni
Odbor za medije sazvao je za danas sjednicu sa samo dvjema točkama dnevnog reda: razrješenje glavnog ravnatelja HRT-a Gorana Radmana i imenovanje vršitelja dužnosti iste funkcije.
Članovi Odbora jučer su tvrdili da ne znaju tko će biti predložen za v.d.-a, dok je šef Odbora Andrija Mikulić smijući se uzvratio da ništa ne može reći. Doznalo se samo to da bi v.d. trebao biti netko s HRT-a, prenosi Večernji list.
Članovi Odbora jučer su tvrdili da ne znaju tko će biti predložen za v.d.-a, dok je šef Odbora Andrija Mikulić smijući se uzvratio da ništa ne može reći. Doznalo se samo to da bi v.d. trebao biti netko s HRT-a, prenosi Večernji list.
Re: U Saboru danas rasprava o Radmanovoj smjeni
E sad ću vam reći zakaj sam baš ja otvorio ovu temu.
Čekao sam da se ero i društvo dobro zapjene pa da druga eru podsjetim na to kako sam ja još prije više od dvije godine pisao o potrebi smjene Radmana. Htio sam mu to ranije nabiti na nos ali čekao sam da se stvar zahukta, kao i ero, pa da ga podsjetim na te dane... Ali ero je kratkog pamćenja.
Čekao sam da se ero i društvo dobro zapjene pa da druga eru podsjetim na to kako sam ja još prije više od dvije godine pisao o potrebi smjene Radmana. Htio sam mu to ranije nabiti na nos ali čekao sam da se stvar zahukta, kao i ero, pa da ga podsjetim na te dane... Ali ero je kratkog pamćenja.
Ero! Ero!
Zemlja zove eru... javi se!!!
Zemlja zove eru... javi se!!!
A koji je razlog bio tome.Čime se tebi zamjerio Radman ?provocator wrote: kako sam ja još prije više od dvije godine pisao o potrebi smjene Radmana.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Objasnit ću ja eri neke stvari kada se javi. Znam ja... Vjeruj mi.
Nije bilo dovoljno partizanskih filmova.Iknarov svjedok wrote:A koji je razlog bio tome.Čime se tebi zamjerio Radman ?provocator wrote: kako sam ja još prije više od dvije godine pisao o potrebi smjene Radmana.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
i nisu dovoljno hračkali po veteranimakaja_333 wrote:Nije bilo dovoljno partizanskih filmova.Iknarov svjedok wrote:A koji je razlog bio tome.Čime se tebi zamjerio Radman ?provocator wrote: kako sam ja još prije više od dvije godine pisao o potrebi smjene Radmana.
2015-08-11
Jebes Radmana. Neka samo nitko ne dira Puhovskog i Popovicku, Cvrtilu i Babica... Jebi ga onda ce morati ukinuti Otvoreno.
2014-04-14
provocator wrote:Objasnit ću ja eri neke stvari kada se javi. Znam ja... Vjeruj mi.
Pa reci već jednom kako je drug kosovac kRadman "naslijedio" partijski hotel na Bohinju? "KupiJo"?
Last edited by Ero on 3/3/2016, 17:18; edited 2 times in total
v.d. se zbna, već je predložen, a sutra će biti i potvrđen u Saboru.provocator wrote:Odbor za medije sazvao je za danas sjednicu sa samo dvjema točkama dnevnog reda: razrješenje glavnog ravnatelja HRT-a Gorana Radmana i imenovanje vršitelja dužnosti iste funkcije.
Da si uredno pratio barem kRadmanoviziju znao bi i ti.
Mene vam HTV posljednjih dana podsjeća na Konačan pad Hitlera. Imam dojam da su perjanice titoističke i jugo misli Sever, Jasmila Popović , Sasa i ostali zatvorili u podrum, oteli kamermana i tu trabunjaju o novim izborima i "preplašenim" građanima. Ne kuže uopće da se moraju pakirati i izaći iz skloništa jer su izgubili " rat"..
Last edited by kaja_333 on 3/3/2016, 17:29; edited 1 time in total (Reason for editing : isp)
2015-08-15
"Ti nas, Gospe, brani pridav sinku tvomu,
U vas smo ufani, a ne u inomu;
A paka odbivši od nas nevirnike,
Gori nas primivši, spasite u vike. Amen."
Nadam se ne samo smjenama, nego i otkazima.
Kakve smjene.. Goni bandu preko izvora!Regoč wrote:Nadam se ne samo smjenama, nego i otkazima.
2015-08-15
Nisu niti kvorum osigurali...
red wolf-
2016-02-10
Stići će vas naša ruka i na N1!kaja_333 wrote:Kakve smjene.. Goni bandu preko izvora!Regoč wrote:Nadam se ne samo smjenama, nego i otkazima.
Ero wrote:"Ti nas, Gospe, brani pridav sinku tvomu,
"Paka" = pošto, nakon što..?
Primijetio sam u ukrajinskom i ruskom "poka", koji ne znam uvijek dobro prevesti.
Treba mi drugarica Eva za pomoć...
Hajde da i ja tebe dočekam, krvi ti glistine yebm!Ero wrote:provocator wrote:Objasnit ću ja eri neke stvari kada se javi. Znam ja... Vjeruj mi.
Pa reci već jednom kako je drug kosovac kRadman "naslijedio" partijski hotel na Bohinju? "KupiJo"?
Sad ću ti reći to kako sam ja još prije više od dvije godine tvrdio da tog Radmana treba maknuti ali onda si ti, i tebi slični, šutjeli ko pizde... A znaš zašto?
Pa zato jer ga je naružio i nagrdio Index.hr a ako Index nekoga nagazi onda tu nekaj ne štima. Jel se sjećaš??? Sjećaš se ti moj curac!
A index je kao meritoran za postavljanje društvenih i političkih normi u državi ?provocator wrote:Hajde da i ja tebe dočekam, krvi ti glistine yebm!Ero wrote:provocator wrote:Objasnit ću ja eri neke stvari kada se javi. Znam ja... Vjeruj mi.
Sad ću ti reći to kako sam ja još prije više od dvije godine tvrdio da tog Radmana treba maknuti ali onda si ti, i tebi slični, šutjeli ko pizde... A znaš zašto?
Pa zato jer ga je naružio i nagrdio Index.hr a ako Index nekoga nagazi onda tu nekaj ne štima. Jel se sjećaš??? Sjećaš se ti moj curac!
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» UŽIVO: RASPRAVA U HR SABORU
» Rasprava u saboru oko povećanja porodiljnih naknada
» Petrov danas pobjedio HDZ i Plenkija?Ne raspravlja se o njegovoj smjeni već o arhivima...
» ''BURNA RASPRAVA U SABORU, MILORAD PUPOVAC ZBOG HRT-a OKREĆE LEĐA HDZ-u: ‘Moju ruku više nećete imati’''
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Rasprava u saboru oko povećanja porodiljnih naknada
» Petrov danas pobjedio HDZ i Plenkija?Ne raspravlja se o njegovoj smjeni već o arhivima...
» ''BURNA RASPRAVA U SABORU, MILORAD PUPOVAC ZBOG HRT-a OKREĆE LEĐA HDZ-u: ‘Moju ruku više nećete imati’''
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
Page 1 of 2