Značenje 12 strašnih noćnih mora
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Značenje 12 strašnih noćnih mora
crveni ti maznuo profil?jastreb wrote:Ja samo znam da smo do 1990-te mi Hrvati jedino sanjali neovisnu državu.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Pa moram ti priznati da sam ovaj post napisao inspriran Crvenkastim.veber wrote:crveni ti maznuo profil?jastreb wrote:Ja samo znam da smo do 1990-te mi Hrvati jedino sanjali neovisnu državu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
znam, on sanja njegoša iz srbije, ti iz hrvatske.jastreb wrote:Pa moram ti priznati da sam ovaj post napisao inspriran Crvenkastim.veber wrote:crveni ti maznuo profil?jastreb wrote:Ja samo znam da smo do 1990-te mi Hrvati jedino sanjali neovisnu državu.
2014-12-30
Ne znam dal si znal,ali jedini naš književni nobelovac Andrić je bio pod snažnim utjecajem Njegoša. Neki Anrićevi biografi i poznavatelji njegovog djela kažu da mu je Njegoš bil i uzor.veber wrote:znam, on sanja njegoša iz srbije, ti iz hrvatske.jastreb wrote:Pa moram ti priznati da sam ovaj post napisao inspriran Crvenkastim.veber wrote:crveni ti maznuo profil?jastreb wrote:Ja samo znam da smo do 1990-te mi Hrvati jedino sanjali neovisnu državu.
Čak je napisao i više eseja o njemu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Jasenovac u očima Hrvata: "Velikosrpski mit" i negacija strašnih zločina
» Robert De Niro mora, Longie ne mora
» Inicijativa triju mora definitivno se etablirala kao relevantna, snažna inicijativa između Baltika, Jadrana i Crnog mora
» Zbog noćnih paljevina kulminira atmosfera straha u gradu: splitski bogataši plaćaju čuvare koji bdiju uz njihove skupocjene limuzine i terence
» Kad se mora jednostavno je...
» Robert De Niro mora, Longie ne mora
» Inicijativa triju mora definitivno se etablirala kao relevantna, snažna inicijativa između Baltika, Jadrana i Crnog mora
» Zbog noćnih paljevina kulminira atmosfera straha u gradu: splitski bogataši plaćaju čuvare koji bdiju uz njihove skupocjene limuzine i terence
» Kad se mora jednostavno je...
Page 5 of 5