Značenje 12 strašnih noćnih mora
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Značenje 12 strašnih noćnih mora
I ja, ali budan dok ispunjavam lotoveber wrote:Uvijek.maggie13 wrote:
Sanjaš li u bojama?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ja ću budan sanjati..prckov wrote:I ja, ali budan dok ispunjavam lotoveber wrote:Uvijek.maggie13 wrote:
Sanjaš li u bojama?
2014-04-12
kad sam bio mali sanjao sam cesto da letim sad nista,uglavnom
2014-04-14
Eh,sad si me podsjetila na nešto. To mi se dogodilo prije 10-tak godina.maggie13 wrote:Ja ću budan sanjati..prckov wrote:I ja, ali budan dok ispunjavam lotoveber wrote:Uvijek.maggie13 wrote:
Sanjaš li u bojama?
Vozio sam u noći,negdje oko jedan ili dva sata i počelo mi se užasno spavati,a onda sam odjednom zaspao,te nastavio spavati,voziti i sanjati.
Dali je to bio san,ili nekakve halucinacije izazvane umorom,ja ne znam,ali znam da sam vozio točno kuda treba i stigao pred kuću.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da mi je osvojit powerball cak bi i bivsoj dao 10 kunamaggie13 wrote:Ja ću budan sanjati..prckov wrote:I ja, ali budan dok ispunjavam lotoveber wrote:Uvijek.maggie13 wrote:
Sanjaš li u bojama?
2014-04-19
Dobro si ti prošao..dobro nisi 'nestao' u snu..jastreb wrote:Eh,sad si me podsjetila na nešto. To mi se dogodilo prije 10-tak godina.maggie13 wrote:Ja ću budan sanjati..prckov wrote:I ja, ali budan dok ispunjavam lotoveber wrote:Uvijek.maggie13 wrote:
Sanjaš li u bojama?
Vozio sam u noći,negdje oko jedan ili dva sata i počelo mi se užasno spavati,a onda sam odjednom zaspao,te nastavio spavati,voziti i sanjati.
Dali je to bio san,ili nekakve halucinacije izazvane umorom,ja ne znam,ali znam da sam vozio točno kuda treba i stigao pred kuću.
2014-04-12
A, cimerici?prckov wrote:Da mi je osvojit powerball cak bi i bivsoj dao 10 kunamaggie13 wrote:Ja ću budan sanjati..prckov wrote:I ja, ali budan dok ispunjavam lotoveber wrote:Uvijek.maggie13 wrote:
Sanjaš li u bojama?
A,meni?
2014-04-12
Sad pazi po soping centrima i slicno da ne poletisWinter is coming wrote:kad sam bio mali sanjao sam cesto da letim sad nista,uglavnom
2014-04-19
Čitao sam da su u toku NOB-a umorni borci znali spavati i marširati istovremeno. Spavali su hodajući.maggie13 wrote:Dobro si ti prošao..dobro nisi 'nestao' u snu..jastreb wrote:Eh,sad si me podsjetila na nešto. To mi se dogodilo prije 10-tak godina.maggie13 wrote:Ja ću budan sanjati..prckov wrote:I ja, ali budan dok ispunjavam lotoveber wrote:Uvijek.maggie13 wrote:
Sanjaš li u bojama?
2014-04-22
Imaš li koji aktualniji primjer možda?jastreb wrote:Čitao sam da su u toku NOB-a umorni borci znali spavati i marširati istovremeno. Spavali su hodajući.maggie13 wrote:Dobro si ti prošao..dobro nisi 'nestao' u snu..jastreb wrote:Eh,sad si me podsjetila na nešto. To mi se dogodilo prije 10-tak godina.maggie13 wrote:Ja ću budan sanjati..prckov wrote:I ja, ali budan dok ispunjavam lotoveber wrote:Uvijek.maggie13 wrote:
Sanjaš li u bojama?
2014-04-12
Cimerici bi napunio frizider da se jos udeblja a tebi bi poklonio sebemaggie13 wrote:A, cimerici?prckov wrote:Da mi je osvojit powerball cak bi i bivsoj dao 10 kunamaggie13 wrote:Ja ću budan sanjati..prckov wrote:I ja, ali budan dok ispunjavam lotoveber wrote:Uvijek.maggie13 wrote:
Sanjaš li u bojama?
A,meni?
2014-04-19
Nije to nista, ja mogu ronit 15 kmjastreb wrote:Čitao sam da su u toku NOB-a umorni borci znali spavati i marširati istovremeno. Spavali su hodajući.maggie13 wrote:Dobro si ti prošao..dobro nisi 'nestao' u snu..jastreb wrote:Eh,sad si me podsjetila na nešto. To mi se dogodilo prije 10-tak godina.maggie13 wrote:Ja ću budan sanjati..prckov wrote:I ja, ali budan dok ispunjavam lotoveber wrote:Uvijek.maggie13 wrote:
Sanjaš li u bojama?
2014-04-19
Grozan si...kako bi mene volio i poštovao, kad si tako okrutan prema cimerici..prckov wrote:Cimerici bi napunio frizider da se jos udeblja a tebi bi poklonio sebemaggie13 wrote:A, cimerici?prckov wrote:Da mi je osvojit powerball cak bi i bivsoj dao 10 kunamaggie13 wrote:Ja ću budan sanjati..prckov wrote:I ja, ali budan dok ispunjavam lotoveber wrote:Uvijek.maggie13 wrote:
Sanjaš li u bojama?
A,meni?
imaš još vremena do staračkog doma korigirat se..
2014-04-12
Neki dan sam joj napravio rucak. Al metemaggie13 wrote:Grozan si...kako bi mene volio i poštovao, kad si tako okrutan prema cimerici..prckov wrote:Cimerici bi napunio frizider da se jos udeblja a tebi bi poklonio sebemaggie13 wrote:A, cimerici?prckov wrote:Da mi je osvojit powerball cak bi i bivsoj dao 10 kunamaggie13 wrote:Ja ću budan sanjati..prckov wrote:I ja, ali budan dok ispunjavam lotoveber wrote:Uvijek.maggie13 wrote:
Sanjaš li u bojama?
A,meni?
2014-04-19
jastreb wrote:Inače jedan HDZ-ovac iz okolice Vukovara...bio je žestoki aktivist HDZ-a u svom mjestu i čak je cinkao neke druge članove HDZ-a da su Jugoslaveni i da su bili rezervni vojni starješine JNA....On mi je pričao kako ,ako te u snu pritišće mora,moraš uzeti nož,staviti ga na grudi sa oštricom prema gore i tako zaspati. I onda će se vještica ozlijediti,a možda i uginuti.
U njegovom selu je jednog lika vještica svake noći pritiskala,a onda je on uzeo nož i tako zaspao. iduće jutro jedna baba je hodala selom hramljući i držeći se za stomak.
Ahahahaha...a bokte Jastrebe...legenda si...
darth_vader-
2014-04-17
ahaaaa..znači, ipak si pitom..po potrebi..prckov wrote:Neki dan sam joj napravio rucak. Al metemaggie13 wrote:Grozan si...kako bi mene volio i poštovao, kad si tako okrutan prema cimerici..prckov wrote:Cimerici bi napunio frizider da se jos udeblja a tebi bi poklonio sebemaggie13 wrote:A, cimerici?prckov wrote:Da mi je osvojit powerball cak bi i bivsoj dao 10 kunamaggie13 wrote:Ja ću budan sanjati..prckov wrote:I ja, ali budan dok ispunjavam lotoveber wrote:Uvijek.maggie13 wrote:
Sanjaš li u bojama?
A,meni?
2014-04-12
Gotivi me cijelo vtijeme pa ja malo finmaggie13 wrote:ahaaaa..znači, ipak si pitom..po potrebi..prckov wrote:Neki dan sam joj napravio rucak. Al metemaggie13 wrote:Grozan si...kako bi mene volio i poštovao, kad si tako okrutan prema cimerici..prckov wrote:Cimerici bi napunio frizider da se jos udeblja a tebi bi poklonio sebemaggie13 wrote:A, cimerici?prckov wrote:Da mi je osvojit powerball cak bi i bivsoj dao 10 kunamaggie13 wrote:Ja ću budan sanjati..prckov wrote:I ja, ali budan dok ispunjavam lotoveber wrote:Uvijek.maggie13 wrote:
Sanjaš li u bojama?
A,meni?
2014-04-19
iskorištavaš zaljubljenu ženu...straaašno..prckov wrote:Gotivi me cijelo vtijeme pa ja malo finmaggie13 wrote:ahaaaa..znači, ipak si pitom..po potrebi..prckov wrote:Neki dan sam joj napravio rucak. Al metemaggie13 wrote:Grozan si...kako bi mene volio i poštovao, kad si tako okrutan prema cimerici..prckov wrote:Cimerici bi napunio frizider da se jos udeblja a tebi bi poklonio sebemaggie13 wrote:A, cimerici?prckov wrote:Da mi je osvojit powerball cak bi i bivsoj dao 10 kunamaggie13 wrote:Ja ću budan sanjati..prckov wrote:I ja, ali budan dok ispunjavam lotoveber wrote:Uvijek.maggie13 wrote:
Sanjaš li u bojama?
A,meni?
2014-04-12
Kad su noćne more u pitanju,80-te su protekle u znaku ovoga lika.
2014-04-22
E taknuo si me drito u traumu...on i onaj klaun iz It su mi dvije najstrašnije pojave iz djetinjstva bile...
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Jasenovac u očima Hrvata: "Velikosrpski mit" i negacija strašnih zločina
» Robert De Niro mora, Longie ne mora
» Inicijativa triju mora definitivno se etablirala kao relevantna, snažna inicijativa između Baltika, Jadrana i Crnog mora
» Zbog noćnih paljevina kulminira atmosfera straha u gradu: splitski bogataši plaćaju čuvare koji bdiju uz njihove skupocjene limuzine i terence
» Kad se mora jednostavno je...
» Robert De Niro mora, Longie ne mora
» Inicijativa triju mora definitivno se etablirala kao relevantna, snažna inicijativa između Baltika, Jadrana i Crnog mora
» Zbog noćnih paljevina kulminira atmosfera straha u gradu: splitski bogataši plaćaju čuvare koji bdiju uz njihove skupocjene limuzine i terence
» Kad se mora jednostavno je...
Page 3 of 5