Njemačka: svinjetina izbačena iz svih kantina, menza i javnih kuhinja
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Njemačka: svinjetina izbačena iz svih kantina, menza i javnih kuhinja
Hlebinci, sam vi vjerujete Mujama dok vas ne dekapitiraju
Guest- Guest
Vehabizam za Hrvatsku!epikur37 wrote:Regoč wrote:Nisu isti, ovi naši tuku po krmetini i loču rakiju.marcellus wrote:a kad su bježali iz bosne pred srbima dali bi guzice za paštetu od svinje
Hasanbegović, barem je on vaš...tuče li...nisam siguran.
Nema veze što veći vehabija pravašima draži ;)
Regoč wrote:Vehabizam za Hrvatsku!epikur37 wrote:Regoč wrote:Nisu isti, ovi naši tuku po krmetini i loču rakiju.marcellus wrote:a kad su bježali iz bosne pred srbima dali bi guzice za paštetu od svinje
Čekaj sad, el Hasanče tuče krmetinu i loče rakiju a on je baš vaš?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Eva wrote:Hlebinci, sam vi vjerujete Mujama dok vas ne dekapitiraju
Pravaši su opsjednuti srbima pa kod njih može proći i Abu Hamza :)
2015-08-06
Ovi bliskoistočni i sjevernoafrički ne mogu unutra, domaće lako sredimo. Ali, neka oni prvo srede kulturu. Onu balkansku.Eva wrote:Hlebinci, sam vi vjerujete Mujama dok vas ne dekapitiraju
A vidim, kao kokoši obezglavaljeni trče dvorištemepikur37 wrote:Eva wrote:Hlebinci, sam vi vjerujete Mujama dok vas ne dekapitiraju
Guest- Guest
Nemam pojma, ali oni koje ja znam tuku i loču.epikur37 wrote:Regoč wrote:Vehabizam za Hrvatsku!epikur37 wrote:Regoč wrote:Nisu isti, ovi naši tuku po krmetini i loču rakiju.marcellus wrote:a kad su bježali iz bosne pred srbima dali bi guzice za paštetu od svinje
Regoč wrote:Nemam pojma, ali oni koje ja znam tuku i loču.epikur37 wrote:Regoč wrote:Vehabizam za Hrvatsku!epikur37 wrote:Regoč wrote:Nisu isti, ovi naši tuku po krmetini i loču rakiju.marcellus wrote:a kad su bježali iz bosne pred srbima dali bi guzice za paštetu od svinje
ajde, ajde ....drž se ti svojih mujica, daleko ćeš dogurati ;)
2015-08-06
I kad smo kod pravaša, kaj je po nacionalnosti bila mama Ante Starčevića? Vučina mi ne vjeruje da je majka Milica bila Srpkinja.
Guest- Guest
Mi smo integrativna sredina. Hrvat je mio, ma koje vjere bio. Nismo mi kao neka bliskoistočna zemlja bez nafte.Eva wrote:A vidim, kao kokoši obezglavaljeni trče dvorištemepikur37 wrote:Eva wrote:Hlebinci, sam vi vjerujete Mujama dok vas ne dekapitiraju
Sve je to isto, Mujo je Mujo, a poturica najgori šljam. Jer da nije tako, kaj Hasu spriječava da ide u Katedralu umjesto u džamiju? Tko ga priječi da prijeđe na vjeru praotaca sad kad više nema Turaka i zuluma, da nije đubre podmuklo?Regoč wrote:Ovi bliskoistočni i sjevernoafrički ne mogu unutra, domaće lako sredimo. Ali, neka oni prvo srede kulturu. Onu balkansku.Eva wrote:Hlebinci, sam vi vjerujete Mujama dok vas ne dekapitiraju
Last edited by Eva on 4/3/2016, 11:00; edited 1 time in total
Guest- Guest
epikur37 wrote:Regoč wrote:Nisu isti, ovi naši tuku po krmetini i loču rakiju.marcellus wrote:a kad su bježali iz bosne pred srbima dali bi guzice za paštetu od svinje
Nema pravijeg Rvackog cvijeća od ono obrezanog
Last edited by dawson on 4/3/2016, 10:58; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Bila je pravoslavka, ali ne i Srbkinja, u to doba pravoslavci još nisu bili integrirani u srbsku naciju.Eva wrote:I kad smo kod pravaša, kaj je po nacionalnosti bila mama Ante Starčevića? Vučina mi ne vjeruje da je majka Milica bila Srpkinja.
Vi ste guske u magli. Davno je zaključil jedan pametni čovjek.Regoč wrote:Mi smo integrativna sredina. Hrvat je mio, ma koje vjere bio. Nismo mi kao neka bliskoistočna zemlja bez nafte.Eva wrote:A vidim, kao kokoši obezglavaljeni trče dvorištemepikur37 wrote:Eva wrote:Hlebinci, sam vi vjerujete Mujama dok vas ne dekapitiraju
Guest- Guest
Jebi ga, isto što i mene da štujem Vesnu i Moranu. Izobičajilo se.Eva wrote:Sve je to isto, Mujo je Mujo, a poturica najgori šljam. Jer da nije tako, kaj Haso spriječava da ide u Katedralu umjesto u džamiju? Tko ga priječi da prijeđe na vjeru praotaca sad kad više nema Turaka i zuluma, da nije đubre podmuklo?Regoč wrote:Ovi bliskoistočni i sjevernoafrički ne mogu unutra, domaće lako sredimo. Ali, neka oni prvo srede kulturu. Onu balkansku.Eva wrote:Hlebinci, sam vi vjerujete Mujama dok vas ne dekapitiraju
I magla se jednom raziđe. Ali nije to baš tako rekao.Eva wrote:Vi ste guske u magli. Davno je zaključil jedan pametni čovjek.Regoč wrote:Mi smo integrativna sredina. Hrvat je mio, ma koje vjere bio. Nismo mi kao neka bliskoistočna zemlja bez nafte.Eva wrote:A vidim, kao kokoši obezglavaljeni trče dvorištemepikur37 wrote:Eva wrote:Hlebinci, sam vi vjerujete Mujama dok vas ne dekapitiraju
A zakaj je bila pravoslavka ak su Hrvati katolici? Kak sad to? Odkud se pravoslavci stvorili?Regoč wrote:Bila je pravoslavka, ali ne i Srbkinja, u to doba pravoslavci još nisu bili integrirani u srbsku naciju.Eva wrote:I kad smo kod pravaša, kaj je po nacionalnosti bila mama Ante Starčevića? Vučina mi ne vjeruje da je majka Milica bila Srpkinja.
Guest- Guest
Hehe, sam ga opravdavaj, ali opravdanja nema. Nabio bi on tebe na kolac i priklao a da ne trepne, i to sam zato jer si kjafir.Regoč wrote:Jebi ga, isto što i mene da štujem Vesnu i Moranu. Izobičajilo se.Eva wrote:Sve je to isto, Mujo je Mujo, a poturica najgori šljam. Jer da nije tako, kaj Haso spriječava da ide u Katedralu umjesto u džamiju? Tko ga priječi da prijeđe na vjeru praotaca sad kad više nema Turaka i zuluma, da nije đubre podmuklo?Regoč wrote:Ovi bliskoistočni i sjevernoafrički ne mogu unutra, domaće lako sredimo. Ali, neka oni prvo srede kulturu. Onu balkansku.Eva wrote:Hlebinci, sam vi vjerujete Mujama dok vas ne dekapitiraju
Guest- Guest
Tko kaže da su Hrvati samo katolici? Mi smo integrativna sredina i Hrvat je svatko tko se tako osjeća bez obzira na vjeru ili nevjeru.Eva wrote:A zakaj je bila pravoslavka ak su Hrvati katolici? Kak sad to? Odkud se pravoslavci stvorili?Regoč wrote:Bila je pravoslavka, ali ne i Srbkinja, u to doba pravoslavci još nisu bili integrirani u srbsku naciju.Eva wrote:I kad smo kod pravaša, kaj je po nacionalnosti bila mama Ante Starčevića? Vučina mi ne vjeruje da je majka Milica bila Srpkinja.
Ne opravdavam, objašnjavam ti stvari koje ne razumiješ. Može probati pa da vidimo što će biti. Iako, da do toga dođe, bile bi naznake koje Hrvat može prepoznati, jugosloven bi to pravdao ljudskim slobodama.Eva wrote:Hehe, sam ga opravdavaj, ali opravdanja nema. Nabio bi on tebe na kolac i priklao a da ne trepne, i to sam zato jer si kjafir.Regoč wrote:Jebi ga, isto što i mene da štujem Vesnu i Moranu. Izobičajilo se.Eva wrote:Sve je to isto, Mujo je Mujo, a poturica najgori šljam. Jer da nije tako, kaj Haso spriječava da ide u Katedralu umjesto u džamiju? Tko ga priječi da prijeđe na vjeru praotaca sad kad više nema Turaka i zuluma, da nije đubre podmuklo?Regoč wrote:Ovi bliskoistočni i sjevernoafrički ne mogu unutra, domaće lako sredimo. Ali, neka oni prvo srede kulturu. Onu balkansku.Eva wrote:Hlebinci, sam vi vjerujete Mujama dok vas ne dekapitiraju
Pa eto onda ovi inženjeri i fizičari sam trebaju reć da su Hrvati, pa su bujrum. Crvenkasti je davno skužil foru. HR onda dođe kao javna kuća, svi mogu nutra, ak kažu tajnu riječ.Regoč wrote:Tko kaže da su Hrvati samo katolici? Mi smo integrativna sredina i Hrvat je svatko tko se tako osjeća bez obzira na vjeru ili nevjeru.Eva wrote:A zakaj je bila pravoslavka ak su Hrvati katolici? Kak sad to? Odkud se pravoslavci stvorili?Regoč wrote:Bila je pravoslavka, ali ne i Srbkinja, u to doba pravoslavci još nisu bili integrirani u srbsku naciju.Eva wrote:I kad smo kod pravaša, kaj je po nacionalnosti bila mama Ante Starčevića? Vučina mi ne vjeruje da je majka Milica bila Srpkinja.
Guest- Guest
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Rusko-četnički povjesničar: kaos i rat svih protiv svih
» IZVEŠTAJ CIA, NA BALKANU PRETI RAT SVIH PROTIV SVIH
» Balkanska kuhinja
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» NATO svinjetina
» IZVEŠTAJ CIA, NA BALKANU PRETI RAT SVIH PROTIV SVIH
» Balkanska kuhinja
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» NATO svinjetina