Loši stereotipi o Srbiji se produbljuju, umesto da se menjaju
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Loši stereotipi o Srbiji se produbljuju, umesto da se menjaju
Ti si samo mali miš u cijeloj priči, potpuno politički nebitan kao i tvoje mišljenje. Stvarnost je drukčija - srpski narod u velikoj većini želi biti dio tog razvijenog svijeta koji o Srbima ima toliko loše mišljenje i jako mu je važno što on govori o njima.dzango wrote:Ja vozim kuda mi se vozi. A ako drugi hoće da skaču sa mosta, njihova stvar. Ja neću. I nije mi važno njihovo mišljenje o meni. Stalo mi je samo do mišljenja ljudi koje volim i cenim. Ni ja nemam bolje mišljenje o onima koji loše misle o meni. Da li je njima zbog toga bolje ili lošije? Ni jedno, ni drugo.Piglet wrote:Ti kao da si ispao iz onog vica - ne voziš ti u krivom smjeru nego svi ostali oko tebe. Zatvoreni u svoj mali svijet prepun grandioznosti i umišljenih veličina.dzango wrote:Piglet wrote:Žena živi u inozemstvu, istražuje i drži predavanja na ovu temu, ali ti koji se nikad nisi maknuo ispod srpske šljive znaš bolje?dzango wrote:Piglet wrote:
Svi mi koji odemo u inostranstvo se zdušno trudimo da tu sliku popravimo i objasnimo ljudima kako se Srbi ne svode samo na ratne zločince i konzumente ćevapa i rakije.
Kome smetaju ćevapi i rakija? Zašto bi nekome objašnjavao da nisi onakav kakvim te smatra ako sam ne misliš da si takav? Ovde se radi o kompleksima i inferiornosti samog autora članka.
Ti si jedan od onih koje je također spomenula u tekstu, mitomanija, siromaštvo, medijska izolacija 90ih i politička demagogija su vam potpuno poremetili precepciju stvarnost:
Srbija je zemlja u kojoj se niko ne oseća odgovornim za ono što radi. Izvor problema je uvek na drugom mestu. I to je normalno: kako možete očekivati od čoveka kome je mesečna plata 150 evra da se oseća odgovornim kada vidi da političari, koji treba da daju primer, žive bahato i ne osećaju se odgovornim?
Naravno da znam bolje. Meni nije važno mišljenje drugih o meni. Ja znam ko sam i šta sam. Znam svoje mane i svoje vrline.
Ne vjeruješ? Ubrzo će izbori u Srbiji, ako Vučić koji je spreman zagristi svako ponuđeno govno i primiti svaki šamar koji vam udjele dobije preko 50% glasova, morat ćeš sebi priznati da si i sam dio srpskog naroda i dijeliti njegovu sudbinu. Inače si lažni moralist, apatrid i anomalija izvan nacionalnog korpusa. Onda se definiraj kako hoćeš, možeš prijeći u Mađare, Rome i emigrirati iz Srbije.
Piglet- Posts : 1522
2016-02-24
Piglet wrote:Onda se definiraj kako hoćeš, možeš prijeći u Mađare, Rome i emigrirati iz Srbije.
Najlakše mu je da postane Hrvat. Samo mora prestati toliko razmišljati.
crvenkasti-
2014-04-17
Ostat će on Srbin jer najlakše je biti Srbin, biti zatvoren u svoj mali autistični svijet gdje plaća od 150 eura može kupiti dvije rakije i par ćevapa. E to je život, naroljati se i nažderati, što znaju zapadnjaci sa svojim autima, putovanjima, odjećom i ostalim dekadentnim tričarijama.crvenkasti wrote:Piglet wrote:Onda se definiraj kako hoćeš, možeš prijeći u Mađare, Rome i emigrirati iz Srbije.
2016-02-24
Piglet wrote:Ostat će on Srbin jer najlakše je biti Srbin, biti zatvoren u svoj mali autistični svijet gdje plaća od 150 eura može kupiti dvije rakije i par ćevapa. E to je život, naroljati se i nažderati, što znaju zapadnjaci sa svojim autima, putovanjima, odjećom i ostalim dekadentnim tričarijama.crvenkasti wrote:Piglet wrote:Onda se definiraj kako hoćeš, možeš prijeći u Mađare, Rome i emigrirati iz Srbije.
Treba se samo malo naguziti i podigli bi mu rejting bez problema.
Mogao bi dignuti kredit koliki hoće.
crvenkasti-
2014-04-17
Piglet wrote:Ti si samo mali miš u cijeloj priči, potpuno politički nebitan kao i tvoje mišljenje. Stvarnost je drukčija - srpski narod u velikoj većini želi biti dio tog razvijenog svijeta koji o Srbima ima toliko loše mišljenje i jako mu je važno što on govori o njima.dzango wrote:Ja vozim kuda mi se vozi. A ako drugi hoće da skaču sa mosta, njihova stvar. Ja neću. I nije mi važno njihovo mišljenje o meni. Stalo mi je samo do mišljenja ljudi koje volim i cenim. Ni ja nemam bolje mišljenje o onima koji loše misle o meni. Da li je njima zbog toga bolje ili lošije? Ni jedno, ni drugo.Piglet wrote:Ti kao da si ispao iz onog vica - ne voziš ti u krivom smjeru nego svi ostali oko tebe. Zatvoreni u svoj mali svijet prepun grandioznosti i umišljenih veličina.dzango wrote:Piglet wrote:Žena živi u inozemstvu, istražuje i drži predavanja na ovu temu, ali ti koji se nikad nisi maknuo ispod srpske šljive znaš bolje?dzango wrote:Piglet wrote:
Svi mi koji odemo u inostranstvo se zdušno trudimo da tu sliku popravimo i objasnimo ljudima kako se Srbi ne svode samo na ratne zločince i konzumente ćevapa i rakije.
Kome smetaju ćevapi i rakija? Zašto bi nekome objašnjavao da nisi onakav kakvim te smatra ako sam ne misliš da si takav? Ovde se radi o kompleksima i inferiornosti samog autora članka.
Ti si jedan od onih koje je također spomenula u tekstu, mitomanija, siromaštvo, medijska izolacija 90ih i politička demagogija su vam potpuno poremetili precepciju stvarnost:
Srbija je zemlja u kojoj se niko ne oseća odgovornim za ono što radi. Izvor problema je uvek na drugom mestu. I to je normalno: kako možete očekivati od čoveka kome je mesečna plata 150 evra da se oseća odgovornim kada vidi da političari, koji treba da daju primer, žive bahato i ne osećaju se odgovornim?
Naravno da znam bolje. Meni nije važno mišljenje drugih o meni. Ja znam ko sam i šta sam. Znam svoje mane i svoje vrline.
Ne vjeruješ? Ubrzo će izbori u Srbiji, ako Vučić koji je spreman zagristi svako ponuđeno govno i primiti svaki šamar koji vam udjele dobije preko 50% glasova, morat ćeš sebi priznati da si i sam dio srpskog naroda i dijeliti njegovu sudbinu. Inače si lažni moralist, apatrid i anomalija izvan nacionalnog korpusa. Onda se definiraj kako hoćeš, možeš prijeći u Mađare, Rome i emigrirati iz Srbije.
A ako dobije ispod 50%, onda su Srbi ponosan narod koji drži do sebe a ne do tuđeg mišljenja. Slažem se.
A ako dodaš i pušenje, biće i za kurčenje. Samo malo saviješ kičmu i standard odmah skoči.crvenkasti wrote:Piglet wrote:Ostat će on Srbin jer najlakše je biti Srbin, biti zatvoren u svoj mali autistični svijet gdje plaća od 150 eura može kupiti dvije rakije i par ćevapa. E to je život, naroljati se i nažderati, što znaju zapadnjaci sa svojim autima, putovanjima, odjećom i ostalim dekadentnim tričarijama.crvenkasti wrote:Piglet wrote:Onda se definiraj kako hoćeš, možeš prijeći u Mađare, Rome i emigrirati iz Srbije.
A mogli bi ga naguziti i bez da mu išta daju, zašto ne iskoristiti naivca? Toliko mu je stalo da ga potapšaju po glavi da se prodaje i besplatno.crvenkasti wrote:Piglet wrote:Ostat će on Srbin jer najlakše je biti Srbin, biti zatvoren u svoj mali autistični svijet gdje plaća od 150 eura može kupiti dvije rakije i par ćevapa. E to je život, naroljati se i nažderati, što znaju zapadnjaci sa svojim autima, putovanjima, odjećom i ostalim dekadentnim tričarijama.crvenkasti wrote:Piglet wrote:Onda se definiraj kako hoćeš, možeš prijeći u Mađare, Rome i emigrirati iz Srbije.
2016-02-24
ODmah se vidi šta je iskustvo. Nisi dobio ni za ćevape?Piglet wrote:A mogli bi ga naguziti i bez da mu išta daju, zašto ne iskoristiti naivca? Toliko mu je stalo da ga potapšaju po glavi da se prodaje i besplatno.crvenkasti wrote:Piglet wrote:Ostat će on Srbin jer najlakše je biti Srbin, biti zatvoren u svoj mali autistični svijet gdje plaća od 150 eura može kupiti dvije rakije i par ćevapa. E to je život, naroljati se i nažderati, što znaju zapadnjaci sa svojim autima, putovanjima, odjećom i ostalim dekadentnim tričarijama.crvenkasti wrote:Piglet wrote:Onda se definiraj kako hoćeš, možeš prijeći u Mađare, Rome i emigrirati iz Srbije.
Srbi su malo zaostali kao naćija. Hr se okrenila zapadu a na Balkanu jednostawno Srbiju zaobišla i surađuje sa drugima kojima je pogled usmjeren ka budućnosti.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Zadnja ispitivanja kažu 52% sa tendencijom rasta. Bit će tebi pizzon šef, nema više u Srbiji mjesta za atavizame poput tebe.dzango wrote:Piglet wrote:Ti si samo mali miš u cijeloj priči, potpuno politički nebitan kao i tvoje mišljenje. Stvarnost je drukčija - srpski narod u velikoj većini želi biti dio tog razvijenog svijeta koji o Srbima ima toliko loše mišljenje i jako mu je važno što on govori o njima.dzango wrote:Ja vozim kuda mi se vozi. A ako drugi hoće da skaču sa mosta, njihova stvar. Ja neću. I nije mi važno njihovo mišljenje o meni. Stalo mi je samo do mišljenja ljudi koje volim i cenim. Ni ja nemam bolje mišljenje o onima koji loše misle o meni. Da li je njima zbog toga bolje ili lošije? Ni jedno, ni drugo.Piglet wrote:Ti kao da si ispao iz onog vica - ne voziš ti u krivom smjeru nego svi ostali oko tebe. Zatvoreni u svoj mali svijet prepun grandioznosti i umišljenih veličina.dzango wrote:Piglet wrote:Žena živi u inozemstvu, istražuje i drži predavanja na ovu temu, ali ti koji se nikad nisi maknuo ispod srpske šljive znaš bolje?dzango wrote:Piglet wrote:
A ako dobije ispod 50%, onda su Srbi ponosan narod koji drži do sebe a ne do tuđeg mišljenja. Slažem se.
2016-02-24
Imamo mi i pametnijeg posla od bawljenja Srbijom doduše logićno izaberu četnike na wlasti pa onda uši su naćuljene po tom pitanju ...al u običnom žiwotu Hrwati se ne bawe Srbijom i njenom politikom nego su se okrenili zapadu i suradnji sa onima koji to oće.
Biogradska polupodmornica zaronila do Maldiva
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/zadar/clanak/id/303965/biogradska-polupodmornica-zaronila-do-maldiva
U okviru bilateralne vojne suradnje u Remontnom zavodu Zapovjedništva za potporu 26. veljače 2016. održan je radni sastanak s predstavnicima Oružanih snaga Republike Slovenije (157. logističke pukovnije, zapovjedništva Logističke brigade). Predstavnike Oružanih snaga Republike Slovenije dočekao je zapovjednik Remontnog zavoda pukovnik Milan Slavica.
Radni sastanak održavao se na dvije lokacije, Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" gdje je kroz prezentacije prikazan sustav održavanja i sustav obuke vozača i mehaničara za održavanje MRAP vozila te u Remontnom zavodu gdje su izaslanici OS Republike Slovenije upoznati s kapacitetima i dostignutim sposobnostima za održavanje MRAP vozila. Cilj sastanka je bila razmjena iskustava iz područja održavanja borbenih vozila i njihovih podsustava s primarnim fokusom na MRAP vozila.
Predstavnici Slovenske vojske izrazili su velik interes za nastavak daljnje kvalitetne i konstruktivne suradnje u vezi s održavanjem MRAP vozila, tenkova i borbenih vozila PATRIA te za sve oblike suradnje za obučne aktivnosti koje se održavaju u Središtu za obuku i doktrinu logistike u Požegi. Obostrano je izražena želja da se dosadašnja vrlo uspješna i produktivna suradnja nastavi i dalje.
Biogradska polupodmornica zaronila do Maldiva
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/zadar/clanak/id/303965/biogradska-polupodmornica-zaronila-do-maldiva
U okviru bilateralne vojne suradnje u Remontnom zavodu Zapovjedništva za potporu 26. veljače 2016. održan je radni sastanak s predstavnicima Oružanih snaga Republike Slovenije (157. logističke pukovnije, zapovjedništva Logističke brigade). Predstavnike Oružanih snaga Republike Slovenije dočekao je zapovjednik Remontnog zavoda pukovnik Milan Slavica.
Radni sastanak održavao se na dvije lokacije, Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" gdje je kroz prezentacije prikazan sustav održavanja i sustav obuke vozača i mehaničara za održavanje MRAP vozila te u Remontnom zavodu gdje su izaslanici OS Republike Slovenije upoznati s kapacitetima i dostignutim sposobnostima za održavanje MRAP vozila. Cilj sastanka je bila razmjena iskustava iz područja održavanja borbenih vozila i njihovih podsustava s primarnim fokusom na MRAP vozila.
Predstavnici Slovenske vojske izrazili su velik interes za nastavak daljnje kvalitetne i konstruktivne suradnje u vezi s održavanjem MRAP vozila, tenkova i borbenih vozila PATRIA te za sve oblike suradnje za obučne aktivnosti koje se održavaju u Središtu za obuku i doktrinu logistike u Požegi. Obostrano je izražena želja da se dosadašnja vrlo uspješna i produktivna suradnja nastavi i dalje.
2014-04-11
50% populacije a ne izašlih na izbore. I to samo lista naprednjaka, bez SPS-a koji ima svoju listu.Piglet wrote:Zadnja ispitivanja kažu 52% sa tendencijom rasta. Bit će tebi pizzon šef, nema više u Srbiji mjesta za atavizame poput tebe.dzango wrote:Piglet wrote:Ti si samo mali miš u cijeloj priči, potpuno politički nebitan kao i tvoje mišljenje. Stvarnost je drukčija - srpski narod u velikoj većini želi biti dio tog razvijenog svijeta koji o Srbima ima toliko loše mišljenje i jako mu je važno što on govori o njima.dzango wrote:Ja vozim kuda mi se vozi. A ako drugi hoće da skaču sa mosta, njihova stvar. Ja neću. I nije mi važno njihovo mišljenje o meni. Stalo mi je samo do mišljenja ljudi koje volim i cenim. Ni ja nemam bolje mišljenje o onima koji loše misle o meni. Da li je njima zbog toga bolje ili lošije? Ni jedno, ni drugo.Piglet wrote:Ti kao da si ispao iz onog vica - ne voziš ti u krivom smjeru nego svi ostali oko tebe. Zatvoreni u svoj mali svijet prepun grandioznosti i umišljenih veličina.dzango wrote:Piglet wrote:Žena živi u inozemstvu, istražuje i drži predavanja na ovu temu, ali ti koji se nikad nisi maknuo ispod srpske šljive znaš bolje?dzango wrote:Piglet wrote:
Dobio dovoljno da vam pokupujemo cijelu prehrambenu industriju. Tebi je guzica već izrokana, a tek su vas počeli guziti. Bit će to neviđeni gang bang koji će trajati još godinama. No dobro, ako je netko već navikao 500 godina da ga guze Turci, onda Srbima ovo neće toliko teško pasti. Povijest se uvijek samo ponavlja.dzango wrote:ODmah se vidi šta je iskustvo. Nisi dobio ni za ćevape?Piglet wrote:A mogli bi ga naguziti i bez da mu išta daju, zašto ne iskoristiti naivca? Toliko mu je stalo da ga potapšaju po glavi da se prodaje i besplatno.crvenkasti wrote:Piglet wrote:Ostat će on Srbin jer najlakše je biti Srbin, biti zatvoren u svoj mali autistični svijet gdje plaća od 150 eura može kupiti dvije rakije i par ćevapa. E to je život, naroljati se i nažderati, što znaju zapadnjaci sa svojim autima, putovanjima, odjećom i ostalim dekadentnim tričarijama.crvenkasti wrote:Piglet wrote:Onda se definiraj kako hoćeš, možeš prijeći u Mađare, Rome i emigrirati iz Srbije.
2016-02-24
Šta će nam njihowa prehrmbena industrija ? Doduše ruku na srce nećemo je kupit ni ja ni ti nego nekakwi priwatnići kapitalisti koji god tj inwestitori.
Prodaju se owde njihowi proizwodi ...Pionir i to ....kwalitetno a jeftino ....proboj na tržište imaju plus ljeti turstićka sezona ....netko u priwatnom sektoru očito to widi ....bio bi slijep da ne widi.
Prodaju se owde njihowi proizwodi ...Pionir i to ....kwalitetno a jeftino ....proboj na tržište imaju plus ljeti turstićka sezona ....netko u priwatnom sektoru očito to widi ....bio bi slijep da ne widi.
2014-04-11
Piglet wrote:Dobio dovoljno da vam pokupujemo cijelu prehrambenu industriju. Tebi je guzica već izrokana, a tek su vas počeli guziti. Bit će to neviđeni gang bang koji će trajati još godinama. No dobro, ako je netko već navikao 500 godina da ga guze Turci, onda Srbima ovo neće toliko teško pasti. Povijest se uvijek samo ponavlja.dzango wrote:ODmah se vidi šta je iskustvo. Nisi dobio ni za ćevape?Piglet wrote:A mogli bi ga naguziti i bez da mu išta daju, zašto ne iskoristiti naivca? Toliko mu je stalo da ga potapšaju po glavi da se prodaje i besplatno.crvenkasti wrote:Piglet wrote:Ostat će on Srbin jer najlakše je biti Srbin, biti zatvoren u svoj mali autistični svijet gdje plaća od 150 eura može kupiti dvije rakije i par ćevapa. E to je život, naroljati se i nažderati, što znaju zapadnjaci sa svojim autima, putovanjima, odjećom i ostalim dekadentnim tričarijama.crvenkasti wrote:Piglet wrote:Onda se definiraj kako hoćeš, možeš prijeći u Mađare, Rome i emigrirati iz Srbije.
Znači popušiš onima na zapadu i onda kupiš srpsku prehrambenu industriju. Eto vidiš šta ti je znanje. Neki bi rekli da si govno od čoveka, ali šta sad. Važno je da si uspeo u životu. Pravi Naprednjak.
Samo ovaj, ne znam da li ti je to neko rekao. To u stvari nije tvoje. To je Todorićevo. A on sa tobom nema nikakve veze. Ako mi ne veruješ, pitaj starije ili pametnije.
Last edited by dzango on 2/3/2016, 12:24; edited 1 time in total
Neće im ni trebati SPS, skoro im nije trebao ni na zadnjim izborima. Možda ako budu htjeli imati 2/3 većinu za izmjene ustava, to će značiti zbogom Kosovu i zdravo NATO.dzango wrote:50% populacije a ne izašlih na izbore. I to samo lista naprednjaka, bez SPS-a koji ima svoju listu.
2016-02-24
To onda nije referendum o Srbima kao narodu. Većina uopšte ne izlazi na izbore. Tvoja teorija o Srbima kao uštvama koje ližu dupe zapada važi samo ako ih se 50% izjasni za takvu opciju.Piglet wrote:Neće im ni trebati SPS, skoro im nije trebao ni na zadnjim izborima. Možda ako budu htjeli imati 2/3 većinu za izmjene ustava, to će značiti zbogom Kosovu i zdravo NATO.dzango wrote:50% populacije a ne izašlih na izbore. I to samo lista naprednjaka, bez SPS-a koji ima svoju listu.
Vučić: Srbija neće u NATO, ali hoće u EU
2 mart 2016 Izmijenjeno 11:11 CET
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/vucic-srbija-nece-u-nato-ali-hoce-u-eu
NIje nitko na Balkanu ušao u EU a da nije ušao i u NATO ( tako se EU osigurawa od nekakwih okretaja na wojnogeopolitičkom planu držawa na Balaknu ).
Wučić to zna ....samo priča priće da dobije izbore.
2 mart 2016 Izmijenjeno 11:11 CET
Premijer Srbije kaže da, uprkos dobrom odnosu s Rusijom, nije spreman žrtvovati evropski put svoje države.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/vucic-srbija-nece-u-nato-ali-hoce-u-eu
NIje nitko na Balkanu ušao u EU a da nije ušao i u NATO ( tako se EU osigurawa od nekakwih okretaja na wojnogeopolitičkom planu držawa na Balaknu ).
Wučić to zna ....samo priča priće da dobije izbore.
2014-04-11
Nemaš ti šta lizat nelizat.dzango wrote:To onda nije referendum o Srbima kao narodu. Većina uopšte ne izlazi na izbore. Tvoja teorija o Srbima kao uštvama koje ližu dupe zapada važi samo ako ih se 50% izjasni za takvu opciju.Piglet wrote:Neće im ni trebati SPS, skoro im nije trebao ni na zadnjim izborima. Možda ako budu htjeli imati 2/3 većinu za izmjene ustava, to će značiti zbogom Kosovu i zdravo NATO.dzango wrote:50% populacije a ne izašlih na izbore. I to samo lista naprednjaka, bez SPS-a koji ima svoju listu.
Ekonomski si owisan o zapadu.
Možeš i nemoraš.
Ako ne owi se samo powuću iz takwog okruženja pa onda liži kamenje.
2014-04-11
Znanje je biti 500 godina pokoren, a onda zadržati iste navike. Jesam li vam ja kriv što ste bili toliko dugo turske njonje da ne znate više biti slobodni? Dokazali ste da sami ne možete, država vam se raspada, bolje da vam Hrvati budi gospodari nego da nemate što za jesti.dzango wrote:Piglet wrote:Dobio dovoljno da vam pokupujemo cijelu prehrambenu industriju. Tebi je guzica već izrokana, a tek su vas počeli guziti. Bit će to neviđeni gang bang koji će trajati još godinama. No dobro, ako je netko već navikao 500 godina da ga guze Turci, onda Srbima ovo neće toliko teško pasti. Povijest se uvijek samo ponavlja.dzango wrote:ODmah se vidi šta je iskustvo. Nisi dobio ni za ćevape?Piglet wrote:A mogli bi ga naguziti i bez da mu išta daju, zašto ne iskoristiti naivca? Toliko mu je stalo da ga potapšaju po glavi da se prodaje i besplatno.crvenkasti wrote:Piglet wrote:Ostat će on Srbin jer najlakše je biti Srbin, biti zatvoren u svoj mali autistični svijet gdje plaća od 150 eura može kupiti dvije rakije i par ćevapa. E to je život, naroljati se i nažderati, što znaju zapadnjaci sa svojim autima, putovanjima, odjećom i ostalim dekadentnim tričarijama.crvenkasti wrote:Piglet wrote:Onda se definiraj kako hoćeš, možeš prijeći u Mađare, Rome i emigrirati iz Srbije.
Znači popušiš onima na zapadu i onda kupiš srpsku prehrambenu industriju. Eto vidiš šta ti je znanje. Neki bi rekli da si govno od čoveka, ali šta sad. Važno je da si uspeo u životu. Pravi Naprednjak.
2016-02-24
Piglet wrote: bolje da vam Hrvati budi gospodari nego da nemate što za jesti.
Nemoj majke ti ...samo nam još i to treba.
2014-04-11
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hrvati umesto o ekonomiji o bivšem neprijatelju Srbiji
» Ukrcale se za Nis umesto Nice
» Francuska i Indija produbljuju strateško partnerstvo
» Čepurin: Guraju Balkan u NATO, menjaju im genetski kôd
» Cvjeta ljubav: EU i Saudijska Vehabija produbljuju gospodarske i kulturne veze
» Ukrcale se za Nis umesto Nice
» Francuska i Indija produbljuju strateško partnerstvo
» Čepurin: Guraju Balkan u NATO, menjaju im genetski kôd
» Cvjeta ljubav: EU i Saudijska Vehabija produbljuju gospodarske i kulturne veze
Page 4 of 6