Američki portal pobrojao najbrutalnije diktatore povijesti,među njima i Pavelić te jedan Srbin
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Američki portal pobrojao najbrutalnije diktatore povijesti,među njima i Pavelić te jedan Srbin
Znači drug Pavelić je svrstan u diktatorske drugoligaše,dok je drug Tile i elitnom društvu,Premier lige s Maom,Hićom i Staljićom.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Američki portal pobrojao najbrutalnije diktatore povijesti,među njima i Pavelić te jedan Srbin
Ma Pavelić je sitni ulični kriminalac,kokošar,za razliku od druga Tileta koji je bio capo,kum.bogomdani wrote:Nekako mi se Pavelić ne uklapa u sliku diktatora..sitnog hajvana i kukavicu-da..
2015-07-23
A Slovenac...Više vjerujem Amerikancima...Ero wrote:10.-ti na listi poznatih **** zvjezdičim da te ne rastužim.red wolf wrote:A gdje je Tito?...
red wolf-
2016-02-10
E upravo tako..a jos je zbrisao za Spaniju sa par tona zlata,a telad poslao za blajburg..Iknarov svjedok wrote:Ma Pavelić je sitni ulični kriminalac,kokošar,za razliku od druga Tileta koji je bio capo,kum.bogomdani wrote:Nekako mi se Pavelić ne uklapa u sliku diktatora..sitnog hajvana i kukavicu-da..
Guest- Guest
Hrvati su jedan od najglupljih naroda na zemaljskoj kugli,Obožavaju dva najveća zla koja koja su doslovice uništili hrvatski narod (Pavelića i Tita) gore nego svi strani osvajači kroz stoljeća.bogomdani wrote:E upravo tako..a jos je zbrisao za Spaniju sa par tona zlata,a telad poslao za blajburg..Iknarov svjedok wrote:Ma Pavelić je sitni ulični kriminalac,kokošar,za razliku od druga Tileta koji je bio capo,kum.bogomdani wrote:Nekako mi se Pavelić ne uklapa u sliku diktatora..sitnog hajvana i kukavicu-da..
No to nije nikakvo čudo,kad vidim kako tupoglave ovce i danas drže HDZ i SDP kao dvije najjače političke opcije,onda nije nikakvo čudo što obožavaju kugu i koleru i vidu Tita i Pavelića.
2015-07-23
Ej-Men...Iknarov svjedok wrote:Hrvati su jedan od najglupljih naroda na zemaljskoj kugli,Obožavaju dva najveća zla koja koja su doslovice uništili hrvatski narod (Pavelića i Tita) gore nego svi strani osvajači kroz stoljeća.bogomdani wrote:E upravo tako..a jos je zbrisao za Spaniju sa par tona zlata,a telad poslao za blajburg..Iknarov svjedok wrote:Ma Pavelić je sitni ulični kriminalac,kokošar,za razliku od druga Tileta koji je bio capo,kum.bogomdani wrote:Nekako mi se Pavelić ne uklapa u sliku diktatora..sitnog hajvana i kukavicu-da..
No to nije nikakvo čudo,kad vidim kako tupoglave ovce i danas drže HDZ i SDP kao dvije najjače političke opcije,onda nije nikakvo čudo što obožavaju kugu i koleru i vidu Tita i Pavelića.
Čudan je taj mentalitet Zrtve...Sto ih vise gazis,to te vise obozavaju i smatraju svojim..
Guest- Guest
Ali što je najgore,i jedni i drugi su parcijalno upravu,ustašoidi kada pljuju po Titu a komrovčad kada pljuju po Paveliću,no kod nekog objektivnog,nepristranog,to izaziva podsmjeh,jer kao kada bi se bolesnik koji ima koleru,rugao onome koji ima kugu(i obratno) a pri tome ne vidio vlastitu bolest.bogomdani wrote:Ej-Men...Iknarov svjedok wrote:Hrvati su jedan od najglupljih naroda na zemaljskoj kugli,Obožavaju dva najveća zla koja koja su doslovice uništili hrvatski narod (Pavelića i Tita) gore nego svi strani osvajači kroz stoljeća.bogomdani wrote:E upravo tako..a jos je zbrisao za Spaniju sa par tona zlata,a telad poslao za blajburg..Iknarov svjedok wrote:Ma Pavelić je sitni ulični kriminalac,kokošar,za razliku od druga Tileta koji je bio capo,kum.bogomdani wrote:Nekako mi se Pavelić ne uklapa u sliku diktatora..sitnog hajvana i kukavicu-da..
Čudan je taj mentalitet Zrtve...Sto ih vise gazis,to te vise obozavaju i smatraju svojim..
2015-07-23
Krupnozuba,da ti malo Tvrdim Edelštalom izbrusim zube?lookatme wrote:Hrana za sitnozube.
Guest- Guest
zuato se ja dobro zabavljam i na racun jednih i na racun drugih...vjerno Kmetje sluzi svak svoju stranu..Iknarov svjedok wrote:Ali što je najgore,i jedni i drugi su parcijalno upravu,ustašoidi kada pljuju po Titu a komrovčad kada pljuju po Paveliću,no kod nekog objektivnog,nepristranog,to izaziva podsmjeh,jer kao kada bi se bolesnik koji ima koleru,rugao onome koji ima kugu(i obratno) a pri tome ne vidio vlastitu bolest.bogomdani wrote:Ej-Men...Iknarov svjedok wrote:Hrvati su jedan od najglupljih naroda na zemaljskoj kugli,Obožavaju dva najveća zla koja koja su doslovice uništili hrvatski narod (Pavelića i Tita) gore nego svi strani osvajači kroz stoljeća.bogomdani wrote:E upravo tako..a jos je zbrisao za Spaniju sa par tona zlata,a telad poslao za blajburg..Iknarov svjedok wrote:Ma Pavelić je sitni ulični kriminalac,kokošar,za razliku od druga Tileta koji je bio capo,kum.bogomdani wrote:Nekako mi se Pavelić ne uklapa u sliku diktatora..sitnog hajvana i kukavicu-da..
Guest- Guest
I ja isto tako,no to ipak nije za smijanje,već za žaljenje.Nije baš prikladno smijat se bolesniku zato što je bolestan.bogomdani wrote:zuato se ja dobro zabavljam i na racun jednih i na racun drugih...vjerno Kmetje sluzi svak svoju stranu..Iknarov svjedok wrote:Ali što je najgore,i jedni i drugi su parcijalno upravu,ustašoidi kada pljuju po Titu a komrovčad kada pljuju po Paveliću,no kod nekog objektivnog,nepristranog,to izaziva podsmjeh,jer kao kada bi se bolesnik koji ima koleru,rugao onome koji ima kugu(i obratno) a pri tome ne vidio vlastitu bolest.bogomdani wrote:Ej-Men...Iknarov svjedok wrote:Hrvati su jedan od najglupljih naroda na zemaljskoj kugli,Obožavaju dva najveća zla koja koja su doslovice uništili hrvatski narod (Pavelića i Tita) gore nego svi strani osvajači kroz stoljeća.bogomdani wrote:E upravo tako..a jos je zbrisao za Spaniju sa par tona zlata,a telad poslao za blajburg..Iknarov svjedok wrote:Ma Pavelić je sitni ulični kriminalac,kokošar,za razliku od druga Tileta koji je bio capo,kum.bogomdani wrote:Nekako mi se Pavelić ne uklapa u sliku diktatora..sitnog hajvana i kukavicu-da..
2015-07-23
E sad..ne dolazim na Forum bas da bi zalio i opcenito bio loseg raspolozenja...I ne bi to nazvao bolescu nego ...skučenošću unutar lubanje..kratkovidnoscu,povrsnoscu,sitnim interesima,podanistvom...na to se mogu samo dobro smijati..Iknarov svjedok wrote:I ja isto tako,no to ipak nije za smijanje,već za žaljenje.Nije baš prikladno smijat se bolesniku zato što je bolestan.bogomdani wrote:zuato se ja dobro zabavljam i na racun jednih i na racun drugih...vjerno Kmetje sluzi svak svoju stranu..Iknarov svjedok wrote:Ali što je najgore,i jedni i drugi su parcijalno upravu,ustašoidi kada pljuju po Titu a komrovčad kada pljuju po Paveliću,no kod nekog objektivnog,nepristranog,to izaziva podsmjeh,jer kao kada bi se bolesnik koji ima koleru,rugao onome koji ima kugu(i obratno) a pri tome ne vidio vlastitu bolest.bogomdani wrote:Ej-Men...Iknarov svjedok wrote:Hrvati su jedan od najglupljih naroda na zemaljskoj kugli,Obožavaju dva najveća zla koja koja su doslovice uništili hrvatski narod (Pavelića i Tita) gore nego svi strani osvajači kroz stoljeća.bogomdani wrote:E upravo tako..a jos je zbrisao za Spaniju sa par tona zlata,a telad poslao za blajburg..Iknarov svjedok wrote:Ma Pavelić je sitni ulični kriminalac,kokošar,za razliku od druga Tileta koji je bio capo,kum.bogomdani wrote:Nekako mi se Pavelić ne uklapa u sliku diktatora..sitnog hajvana i kukavicu-da..
Guest- Guest
Ja bih Hrvate uvrstio u tri grupe. Inače ovo je moj najnoviji "esej" nastao nakon dugogodišnjeg mozganja.
1.Matan Špalatin-Potrka
2.profesor Krešimir Horvat
3.Draš Katalenić-Dudek
1.Matan Špalatin-Potrka
3.Draš Katalenić-Dudek
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa bilo bi poželjno da obrazložiš tu svoju mozgalicujastreb wrote:Ja bih Hrvate uvrstio u tri grupe. Inače ovo je moj najnoviji "esej" nastao nakon dugogodišnjeg mozganja.
1.Matan Špalatin-Potrka
3.Draš Katalenić-Dudek
2015-07-23
Ako si gledao serije Prosjaci i sinovi, Putovanje u Vučjak i Gruntovčani,onda bi morao znati.Iknarov svjedok wrote:Pa bilo bi poželjno da obrazložiš tu svoju mozgalicujastreb wrote:Ja bih Hrvate uvrstio u tri grupe. Inače ovo je moj najnoviji "esej" nastao nakon dugogodišnjeg mozganja.
1.Matan Špalatin-Potrka
3.Draš Katalenić-Dudek
2014-04-22
Jedna mala,iskompleksirana,podatna,kumrovčadsko-katolčadska nacija.bogomdani wrote:E sad..ne dolazim na Forum bas da bi zalio i opcenito bio loseg raspolozenja...I ne bi to nazvao bolescu nego ...skučenošću unutar lubanje..kratkovidnoscu,povrsnoscu,sitnim interesima,podanistvom...na to se mogu samo dobro smijati..Iknarov svjedok wrote:I ja isto tako,no to ipak nije za smijanje,već za žaljenje.Nije baš prikladno smijat se bolesniku zato što je bolestan.bogomdani wrote:zuato se ja dobro zabavljam i na racun jednih i na racun drugih...vjerno Kmetje sluzi svak svoju stranu..Iknarov svjedok wrote:Ali što je najgore,i jedni i drugi su parcijalno upravu,ustašoidi kada pljuju po Titu a komrovčad kada pljuju po Paveliću,no kod nekog objektivnog,nepristranog,to izaziva podsmjeh,jer kao kada bi se bolesnik koji ima koleru,rugao onome koji ima kugu(i obratno) a pri tome ne vidio vlastitu bolest.bogomdani wrote:Ej-Men...Iknarov svjedok wrote:Hrvati su jedan od najglupljih naroda na zemaljskoj kugli,Obožavaju dva najveća zla koja koja su doslovice uništili hrvatski narod (Pavelića i Tita) gore nego svi strani osvajači kroz stoljeća.bogomdani wrote:E upravo tako..a jos je zbrisao za Spaniju sa par tona zlata,a telad poslao za blajburg..Iknarov svjedok wrote:Ma Pavelić je sitni ulični kriminalac,kokošar,za razliku od druga Tileta koji je bio capo,kum.bogomdani wrote:Nekako mi se Pavelić ne uklapa u sliku diktatora..sitnog hajvana i kukavicu-da..
2015-07-23
Cekaj,cekaj sad dok nas Rodoljubi dohvate,ima da nam perje frca na sve strane...Iknarov svjedok wrote:Jedna mala,iskompleksirana,podatna,kumrovčadsko-katolčadska nacija.bogomdani wrote:E sad..ne dolazim na Forum bas da bi zalio i opcenito bio loseg raspolozenja...I ne bi to nazvao bolescu nego ...skučenošću unutar lubanje..kratkovidnoscu,povrsnoscu,sitnim interesima,podanistvom...na to se mogu samo dobro smijati..Iknarov svjedok wrote:I ja isto tako,no to ipak nije za smijanje,već za žaljenje.Nije baš prikladno smijat se bolesniku zato što je bolestan.bogomdani wrote:zuato se ja dobro zabavljam i na racun jednih i na racun drugih...vjerno Kmetje sluzi svak svoju stranu..Iknarov svjedok wrote:Ali što je najgore,i jedni i drugi su parcijalno upravu,ustašoidi kada pljuju po Titu a komrovčad kada pljuju po Paveliću,no kod nekog objektivnog,nepristranog,to izaziva podsmjeh,jer kao kada bi se bolesnik koji ima koleru,rugao onome koji ima kugu(i obratno) a pri tome ne vidio vlastitu bolest.bogomdani wrote:Ej-Men...Iknarov svjedok wrote:Hrvati su jedan od najglupljih naroda na zemaljskoj kugli,Obožavaju dva najveća zla koja koja su doslovice uništili hrvatski narod (Pavelića i Tita) gore nego svi strani osvajači kroz stoljeća.bogomdani wrote:E upravo tako..a jos je zbrisao za Spaniju sa par tona zlata,a telad poslao za blajburg..Iknarov svjedok wrote:Ma Pavelić je sitni ulični kriminalac,kokošar,za razliku od druga Tileta koji je bio capo,kum.bogomdani wrote:Nekako mi se Pavelić ne uklapa u sliku diktatora..sitnog hajvana i kukavicu-da..
Guest- Guest
Putovanje u Vučijak nisam a za ove znam šta misliš,tuntleci.jastreb wrote:Ako si gledao serije Prosjaci i sinovi, Putovanje u Vučjak i Gruntovčani,onda bi morao znati.Iknarov svjedok wrote:Pa bilo bi poželjno da obrazložiš tu svoju mozgalicujastreb wrote:Ja bih Hrvate uvrstio u tri grupe. Inače ovo je moj najnoviji "esej" nastao nakon dugogodišnjeg mozganja.
1.Matan Špalatin-Potrka
3.Draš Katalenić-Dudek
2015-07-23
Pa Matan Špalatrin nije baš tuntlek. Izuzetno snalažljiv,lukav i zvrcav lik.Iknarov svjedok wrote:Putovanje u Vučijak nisam a za ove znam šta misliš,tuntleci.jastreb wrote:Ako si gledao serije Prosjaci i sinovi, Putovanje u Vučjak i Gruntovčani,onda bi morao znati.Iknarov svjedok wrote:Pa bilo bi poželjno da obrazložiš tu svoju mozgalicujastreb wrote:Ja bih Hrvate uvrstio u tri grupe. Inače ovo je moj najnoviji "esej" nastao nakon dugogodišnjeg mozganja.
1.Matan Špalatin-Potrka
3.Draš Katalenić-Dudek
2014-04-22
Ma pa,već znam,jedni će reć da sam udbaš,drugi da sam ustšoid,treći da sam četnik.bogomdani wrote:Cekaj,cekaj sad dok nas Rodoljubi dohvate,ima da nam perje frca na sve strane...Iknarov svjedok wrote:Jedna mala,iskompleksirana,podatna,kumrovčadsko-katolčadska nacija.bogomdani wrote:E sad..ne dolazim na Forum bas da bi zalio i opcenito bio loseg raspolozenja...I ne bi to nazvao bolescu nego ...skučenošću unutar lubanje..kratkovidnoscu,povrsnoscu,sitnim interesima,podanistvom...na to se mogu samo dobro smijati..Iknarov svjedok wrote:I ja isto tako,no to ipak nije za smijanje,već za žaljenje.Nije baš prikladno smijat se bolesniku zato što je bolestan.bogomdani wrote:zuato se ja dobro zabavljam i na racun jednih i na racun drugih...vjerno Kmetje sluzi svak svoju stranu..Iknarov svjedok wrote:Ali što je najgore,i jedni i drugi su parcijalno upravu,ustašoidi kada pljuju po Titu a komrovčad kada pljuju po Paveliću,no kod nekog objektivnog,nepristranog,to izaziva podsmjeh,jer kao kada bi se bolesnik koji ima koleru,rugao onome koji ima kugu(i obratno) a pri tome ne vidio vlastitu bolest.bogomdani wrote:Ej-Men...Iknarov svjedok wrote:Hrvati su jedan od najglupljih naroda na zemaljskoj kugli,Obožavaju dva najveća zla koja koja su doslovice uništili hrvatski narod (Pavelića i Tita) gore nego svi strani osvajači kroz stoljeća.bogomdani wrote:E upravo tako..a jos je zbrisao za Spaniju sa par tona zlata,a telad poslao za blajburg..Iknarov svjedok wrote:Ma Pavelić je sitni ulični kriminalac,kokošar,za razliku od druga Tileta koji je bio capo,kum.bogomdani wrote:Nekako mi se Pavelić ne uklapa u sliku diktatora..sitnog hajvana i kukavicu-da..
2015-07-23
Eeeee.tako to biva...odjednom postanes netko drugi...
Guest- Guest
razumin kako je tito osakati norod, jer još i danas trpimo posljedice,Iknarov svjedok wrote:Hrvati su jedan od najglupljih naroda na zemaljskoj kugli,Obožavaju dva najveća zla koja koja su doslovice uništili hrvatski narod (Pavelića i Tita) gore nego svi strani osvajači kroz stoljeća.bogomdani wrote:E upravo tako..a jos je zbrisao za Spaniju sa par tona zlata,a telad poslao za blajburg..Iknarov svjedok wrote:Ma Pavelić je sitni ulični kriminalac,kokošar,za razliku od druga Tileta koji je bio capo,kum.bogomdani wrote:Nekako mi se Pavelić ne uklapa u sliku diktatora..sitnog hajvana i kukavicu-da..
al, kako je pavelić uništi norod?
ratovi ne uništavaju norode, revolucije uništavaju norode.
2014-04-16
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Ovo su najzgodniji nogometaši Eura! Među njima je i jedan Hrvat...
» U vlaku u Sloveniji nađeno 30 ilegalnih imigranata , među njima 12 djece
» Top 10 svjetskih destinacija, među njima i Hrvatska
» 86 migranata pronađeno u kamionu u Austriji, među njima 16-ero djece
» Hrvatska: U kombiju pronađeno 67 migranata, među njima i djeca
» U vlaku u Sloveniji nađeno 30 ilegalnih imigranata , među njima 12 djece
» Top 10 svjetskih destinacija, među njima i Hrvatska
» 86 migranata pronađeno u kamionu u Austriji, među njima 16-ero djece
» Hrvatska: U kombiju pronađeno 67 migranata, među njima i djeca
Page 2 of 8