Američki portal pobrojao najbrutalnije diktatore povijesti,među njima i Pavelić te jedan Srbin
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Američki portal pobrojao najbrutalnije diktatore povijesti,među njima i Pavelić te jedan Srbin
Čekaj,jeli ti čitaš s razumjevanjem ?aben wrote:ja da eto vidin? pa čoviče argumentiraš meni u prilog.Iknarov svjedok wrote:Eto vidiš,čak ni po tome ne može parirati drugu Titu,jer Tile je bio manga koji se izborio za A ligu,doduše u produžecima.aben wrote:misliš kvantitativno?Iknarov svjedok wrote:Kako ne postoji.Pobili ste 750 000 nedužne srpske nejači samo u Jasenovcu,ostale logore da i ne brojim,što vas na taj način svrstava uz bok s turskim genocidom nad Armencima ili američkim genocidom nad indijancima.aben wrote:tu tezu sun anihiliro preko svetca.Iknarov svjedok wrote:
A zločinačku anatemu koju hrvatski narod nosi radi Pavelića ?
Taj mali Hitler svojom politikom i koncentraciskim logorima,nanio je neizbrisivu sramotu jednako kao i Hitler Njemcima.
ta anatema ne postoji.
ok.
ali ta anatema ne postoji. vidiš da je pavelić svrstan u b ligu megaubojica, koje je neki novinar otkri u nekon prašnjavon arhivu, razumiš.
Pa ja uopće ne opravdavam Tita,dočim ti opravdavaš Pavelića.
Pa prvi post na ovoj temi koji sam napisao bio je upravo da sam ja sam napisao kako Tile ide u premier ligu a Pavelić u drugu ligu megaubojica.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Američki portal pobrojao najbrutalnije diktatore povijesti,među njima i Pavelić te jedan Srbin
jo se zaista složin istebun da je članak- članak, kako si reko eri.jastreb wrote:Tipični hrvatski bezobrazluk!!!
Čega se sve neće sjetiti!!!
U uvodu teme lijepo piše da u popisu nema Staljina i Hitlera jer su previše poznati,pa se popis pravio bez njih.
No,Matani Špalatrini su se odmah poput pravih Vlaha "dosjetili" da se radi o nekakvoj drugoj ligi zločinaca.
Hihihihihihihi-rekao bi Ezekiel.
ali, je mi moreš ukazati na neki konkretni slučaj problema ki mi imomo danas radi milijun srbov ča je pavelić pobi?
2014-04-16
Eto aben,vidiš.To je bio prvi post koji sam na ovoj temi napisaoIknarov svjedok wrote:Znači drug Pavelić je svrstan u diktatorske drugoligaše,dok je drug Tile i elitnom društvu,Premier lige s Maom,Hićom i Staljićom.
2015-07-23
ćo, ti si reko da su tito i pavelić uništili hrvatski norod. a jo argumentirun da tito je a pavelić ni. i ti unda govoriš da pavelić ne more parirati titu. pa, fola.Iknarov svjedok wrote:Čekaj,jeli ti čitaš s razumjevanjem ?aben wrote:ja da eto vidin? pa čoviče argumentiraš meni u prilog.Iknarov svjedok wrote:Eto vidiš,čak ni po tome ne može parirati drugu Titu,jer Tile je bio manga koji se izborio za A ligu,doduše u produžecima.aben wrote:misliš kvantitativno?Iknarov svjedok wrote:Kako ne postoji.Pobili ste 750 000 nedužne srpske nejači samo u Jasenovcu,ostale logore da i ne brojim,što vas na taj način svrstava uz bok s turskim genocidom nad Armencima ili američkim genocidom nad indijancima.aben wrote:tu tezu sun anihiliro preko svetca.Iknarov svjedok wrote:
A zločinačku anatemu koju hrvatski narod nosi radi Pavelića ?
Taj mali Hitler svojom politikom i koncentraciskim logorima,nanio je neizbrisivu sramotu jednako kao i Hitler Njemcima.
ta anatema ne postoji.
ok.
ali ta anatema ne postoji. vidiš da je pavelić svrstan u b ligu megaubojica, koje je neki novinar otkri u nekon prašnjavon arhivu, razumiš.
Pa ja uopće ne opravdavam Tita,dočim ti opravdavaš Pavelića.
Pa prvi post na ovoj temi koji sam napisao bio je upravo da sam ja sam napisao kako Tile ide u premier ligu a Pavelić u drugu ligu megaubojica.
2014-04-16
To opet možemo zahvaliti drugu Titu,čijom zaslugom smo se u posljenji tren s gubitničke,prebacili na pobjedničku stranu,jer da smo pravna sljednica NDH a ne Titove socijalističke Hrvatske,vidio bi onda kakve bi bile posljedice.aben wrote:jo se zaista složin istebun da je članak- članak, kako si reko eri.jastreb wrote:Tipični hrvatski bezobrazluk!!!
U uvodu teme lijepo piše da u popisu nema Staljina i Hitlera jer su previše poznati,pa se popis pravio bez njih.
No,Matani Špalatrini su se odmah poput pravih Vlaha "dosjetili" da se radi o nekakvoj drugoj ligi zločinaca.
ali, je mi moreš ukazati na neki konkretni slučaj problema ki mi imomo danas radi milijun srbov ča je pavelić pobi?
2015-07-23
e, nis sve čito, jo sun reagiro na ov postIknarov svjedok wrote:Eto aben,vidiš.To je bio prvi post koji sam na ovoj temi napisaoIknarov svjedok wrote:Znači drug Pavelić je svrstan u diktatorske drugoligaše,dok je drug Tile i elitnom društvu,Premier lige s Maom,Hićom i Staljićom.
iknar wrote:tito i pavelić su uništili hrvate
a to ni istina.
2014-04-16
Da,itekako.aben wrote:jo se zaista složin istebun da je članak- članak, kako si reko eri.jastreb wrote:Tipični hrvatski bezobrazluk!!!
Sramotna ljaga ustaštva.
Nitrko nas nikada u svijetu nije prozivao radi Titovih,već isključivo radi ustaških zločina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ili stigma postoji ili ne postoji, ča je ispravno?Iknarov svjedok wrote:To opet možemo zahvaliti drugu Titu,čijom zaslugom smo se u posljenji tren s gubitničke,prebacili na pobjedničku stranu,jer da smo pravna sljednica NDH a ne Titove socijalističke Hrvatske,vidio bi onda kakve bi bile posljedice.aben wrote:jo se zaista složin istebun da je članak- članak, kako si reko eri.jastreb wrote:Tipični hrvatski bezobrazluk!!!
2014-04-16
oćeš me upoznati sa slučajen ili ne ćeš?jastreb wrote:Da,itekako.aben wrote:jo se zaista složin istebun da je članak- članak, kako si reko eri.jastreb wrote:Tipični hrvatski bezobrazluk!!!
Sramotna ljaga ustaštva.
Nitrko nas nikada u svijetu nije prozivao radi Titovih,već isključivo radi ustaških zločina.
2014-04-16
bogomdani wrote:Krupnozuba,da ti malo Tvrdim Edelštalom izbrusim zube?lookatme wrote:Hrana za sitnozube.
lookatme-
2014-04-18
Pa nego šta.Zbir leševa uopće nije mjerilo uništenja.Pavelićeva bezumna politika Hrvate je i dovela u takav položaj.Da nije bilo Jasenovca,nebi bilo razloga i za sve ono što se dogodilo nakon Bleiburga.aben wrote:e, nis sve čito, jo sun reagiro na ov postIknarov svjedok wrote:Eto aben,vidiš.To je bio prvi post koji sam na ovoj temi napisaoIknarov svjedok wrote:Znači drug Pavelić je svrstan u diktatorske drugoligaše,dok je drug Tile i elitnom društvu,Premier lige s Maom,Hićom i Staljićom.iknar wrote:tito i pavelić su uništili hrvate
a to ni istina.
2015-07-23
u kakov položaj? revolucionarni? jel ti kužiš ča pišeš?Iknarov svjedok wrote:Pa nego šta.Zbir leševa uopće nije mjerilo uništenja.Pavelićeva bezumna politika Hrvate je i dovela u takav položaj.Da nije bilo Jasenovca,nebi bilo razloga i za sve ono što se dogodilo nakon Bleiburga.aben wrote:e, nis sve čito, jo sun reagiro na ov postIknarov svjedok wrote:Eto aben,vidiš.To je bio prvi post koji sam na ovoj temi napisaoIknarov svjedok wrote:Znači drug Pavelić je svrstan u diktatorske drugoligaše,dok je drug Tile i elitnom društvu,Premier lige s Maom,Hićom i Staljićom.iknar wrote:tito i pavelić su uništili hrvate
a to ni istina.
2014-04-16
Prvano gledano,izvukli smo se,no moralno gledano,nismo.Jeli to znači da ubojica koji počini zločin a zbog proceduralne greške bude oslobođen,samo zbog toga nema nikakve moralne odgovornosti za zločin koji je počinio.aben wrote:ili stigma postoji ili ne postoji, ča je ispravno?Iknarov svjedok wrote:To opet možemo zahvaliti drugu Titu,čijom zaslugom smo se u posljenji tren s gubitničke,prebacili na pobjedničku stranu,jer da smo pravna sljednica NDH a ne Titove socijalističke Hrvatske,vidio bi onda kakve bi bile posljedice.aben wrote:jo se zaista složin istebun da je članak- članak, kako si reko eri.jastreb wrote:Tipični hrvatski bezobrazluk!!!
2015-07-23
moralno nismo ni uvučeni jer ne more osoba koja ni ni rođena u vrime zločina, biti odgovorna za zločin. its elementary.Iknarov svjedok wrote:Prvano gledano,izvukli smo se,no moralno gledano,nismo.Jeli to znači da ubojica koji počini zločin a zbog proceduralne greške bude oslobođen,samo zbog toga nema nikakve moralne odgovornosti za zločin koji je počinio.aben wrote:ili stigma postoji ili ne postoji, ča je ispravno?Iknarov svjedok wrote:To opet možemo zahvaliti drugu Titu,čijom zaslugom smo se u posljenji tren s gubitničke,prebacili na pobjedničku stranu,jer da smo pravna sljednica NDH a ne Titove socijalističke Hrvatske,vidio bi onda kakve bi bile posljedice.aben wrote:jo se zaista složin istebun da je članak- članak, kako si reko eri.jastreb wrote:Tipični hrvatski bezobrazluk!!!
2014-04-16
Pavelićeva prodaja pola Hrvatske okupatorima,potakla je dobar dio Hrvata na revoluciju.Znači i revoluciju možete zahvaliti Pavelići.Takođe,bez ustaškog bezumnog terora,nebi bio tako velik odaziv koji je jadne ljude natjerao na revoluciju protiv tog ustaškog terora.aben wrote:u kakov položaj? revolucionarni? jel ti kužiš ča pišeš?Iknarov svjedok wrote:Pa nego šta.Zbir leševa uopće nije mjerilo uništenja.Pavelićeva bezumna politika Hrvate je i dovela u takav položaj.Da nije bilo Jasenovca,nebi bilo razloga i za sve ono što se dogodilo nakon Bleiburga.aben wrote:e, nis sve čito, jo sun reagiro na ov postIknarov svjedok wrote:Eto aben,vidiš.To je bio prvi post koji sam na ovoj temi napisaoIknarov svjedok wrote:Znači drug Pavelić je svrstan u diktatorske drugoligaše,dok je drug Tile i elitnom društvu,Premier lige s Maom,Hićom i Staljićom.iknar wrote:tito i pavelić su uništili hrvate
a to ni istina.
2015-07-23
A zašto onda Turcima spočitavaju moralnu odgovornost za genocid nad Armencima i ako pravno nema nikakve presude povodom toga ?aben wrote:moralno nismo ni uvučeni jer ne more osoba koja ni ni rođena u vrime zločina, biti odgovorna za zločin. its elementary.Iknarov svjedok wrote:Prvano gledano,izvukli smo se,no moralno gledano,nismo.Jeli to znači da ubojica koji počini zločin a zbog proceduralne greške bude oslobođen,samo zbog toga nema nikakve moralne odgovornosti za zločin koji je počinio.aben wrote:ili stigma postoji ili ne postoji, ča je ispravno?Iknarov svjedok wrote:To opet možemo zahvaliti drugu Titu,čijom zaslugom smo se u posljenji tren s gubitničke,prebacili na pobjedničku stranu,jer da smo pravna sljednica NDH a ne Titove socijalističke Hrvatske,vidio bi onda kakve bi bile posljedice.aben wrote:jo se zaista složin istebun da je članak- članak, kako si reko eri.jastreb wrote:Tipični hrvatski bezobrazluk!!!
2015-07-23
znoči,Iknarov svjedok wrote:Pavelićeva prodaja pola Hrvatske okupatorima,potakla je dobar dio Hrvata na revoluciju.Znači i revoluciju možete zahvaliti Pavelići.Takođe,bez ustaškog bezumnog terora,nebi bio tako velik odaziv koji je jadne ljude natjerao na revoluciju protiv tog ustaškog terora.aben wrote:u kakov položaj? revolucionarni? jel ti kužiš ča pišeš?Iknarov svjedok wrote:Pa nego šta.Zbir leševa uopće nije mjerilo uništenja.Pavelićeva bezumna politika Hrvate je i dovela u takav položaj.Da nije bilo Jasenovca,nebi bilo razloga i za sve ono što se dogodilo nakon Bleiburga.aben wrote:e, nis sve čito, jo sun reagiro na ov postIknarov svjedok wrote:Eto aben,vidiš.To je bio prvi post koji sam na ovoj temi napisaoIknarov svjedok wrote:Znači drug Pavelić je svrstan u diktatorske drugoligaše,dok je drug Tile i elitnom društvu,Premier lige s Maom,Hićom i Staljićom.iknar wrote:tito i pavelić su uništili hrvate
a to ni istina.
pavelić prodo obalu i teroriziro norod, a ovi umisto da se, ako in je to toliko smetalo, boru za obalu i protiv terora, podignu revoluciju protiv bogataša?
haha
2014-04-16
današnjin turcima za priješnje turke? neman pojma.Iknarov svjedok wrote:A zašto onda Turcima spočitavaju moralnu odgovornost za genocid nad Armencima i ako pravno nema nikakve presude povodom toga ?aben wrote:moralno nismo ni uvučeni jer ne more osoba koja ni ni rođena u vrime zločina, biti odgovorna za zločin. its elementary.Iknarov svjedok wrote:Prvano gledano,izvukli smo se,no moralno gledano,nismo.Jeli to znači da ubojica koji počini zločin a zbog proceduralne greške bude oslobođen,samo zbog toga nema nikakve moralne odgovornosti za zločin koji je počinio.aben wrote:ili stigma postoji ili ne postoji, ča je ispravno?Iknarov svjedok wrote:To opet možemo zahvaliti drugu Titu,čijom zaslugom smo se u posljenji tren s gubitničke,prebacili na pobjedničku stranu,jer da smo pravna sljednica NDH a ne Titove socijalističke Hrvatske,vidio bi onda kakve bi bile posljedice.aben wrote:jo se zaista složin istebun da je članak- članak, kako si reko eri.jastreb wrote:Tipični hrvatski bezobrazluk!!!
2014-04-16
Od kud ti takvo nešto.Doduše u odnosu na onaj partizanski jad i sirotinju,okupatori i domaći kvislinzi ipak su bili bogataši,barem u pogledu uniformi,naružanja,tehnike,ljekova,hrane.aben wrote:znoči,Iknarov svjedok wrote:Pavelićeva prodaja pola Hrvatske okupatorima,potakla je dobar dio Hrvata na revoluciju.Znači i revoluciju možete zahvaliti Pavelići.Takođe,bez ustaškog bezumnog terora,nebi bio tako velik odaziv koji je jadne ljude natjerao na revoluciju protiv tog ustaškog terora.aben wrote:u kakov položaj? revolucionarni? jel ti kužiš ča pišeš?Iknarov svjedok wrote:Pa nego šta.Zbir leševa uopće nije mjerilo uništenja.Pavelićeva bezumna politika Hrvate je i dovela u takav položaj.Da nije bilo Jasenovca,nebi bilo razloga i za sve ono što se dogodilo nakon Bleiburga.aben wrote:e, nis sve čito, jo sun reagiro na ov postIknarov svjedok wrote:Eto aben,vidiš.To je bio prvi post koji sam na ovoj temi napisaoIknarov svjedok wrote:Znači drug Pavelić je svrstan u diktatorske drugoligaše,dok je drug Tile i elitnom društvu,Premier lige s Maom,Hićom i Staljićom.iknar wrote:tito i pavelić su uništili hrvate
a to ni istina.
pavelić prodo obalu i teroriziro norod, a ovi umisto da se, ako in je to toliko smetalo, boru za obalu i protiv terora, podignu revoluciju protiv bogataša?
haha
2015-07-23
socijalizamIknarov svjedok wrote:Od kud ti takvo nešto.Doduše u odnosu na onaj partizanski jad i sirotinju,okupatori i domaći kvislinzi ipak su bili bogataši,barem u pogledu uniformi,naružanja,tehnike,ljekova,hrane.aben wrote:znoči,Iknarov svjedok wrote:Pavelićeva prodaja pola Hrvatske okupatorima,potakla je dobar dio Hrvata na revoluciju.Znači i revoluciju možete zahvaliti Pavelići.Takođe,bez ustaškog bezumnog terora,nebi bio tako velik odaziv koji je jadne ljude natjerao na revoluciju protiv tog ustaškog terora.aben wrote:u kakov položaj? revolucionarni? jel ti kužiš ča pišeš?Iknarov svjedok wrote:Pa nego šta.Zbir leševa uopće nije mjerilo uništenja.Pavelićeva bezumna politika Hrvate je i dovela u takav položaj.Da nije bilo Jasenovca,nebi bilo razloga i za sve ono što se dogodilo nakon Bleiburga.aben wrote:e, nis sve čito, jo sun reagiro na ov postIknarov svjedok wrote:Eto aben,vidiš.To je bio prvi post koji sam na ovoj temi napisaoIknarov svjedok wrote:Znači drug Pavelić je svrstan u diktatorske drugoligaše,dok je drug Tile i elitnom društvu,Premier lige s Maom,Hićom i Staljićom.iknar wrote:tito i pavelić su uništili hrvate
a to ni istina.
haha
2014-04-16
I šta bih sad ja trebao, pored živog jastreba i provocatora,da ja sad branim socijalizam,Ne pada mi na pamet.aben wrote:socijalizamIknarov svjedok wrote:Od kud ti takvo nešto.Doduše u odnosu na onaj partizanski jad i sirotinju,okupatori i domaći kvislinzi ipak su bili bogataši,barem u pogledu uniformi,naružanja,tehnike,ljekova,hrane.aben wrote:znoči,Iknarov svjedok wrote:Pavelićeva prodaja pola Hrvatske okupatorima,potakla je dobar dio Hrvata na revoluciju.Znači i revoluciju možete zahvaliti Pavelići.Takođe,bez ustaškog bezumnog terora,nebi bio tako velik odaziv koji je jadne ljude natjerao na revoluciju protiv tog ustaškog terora.aben wrote:u kakov položaj? revolucionarni? jel ti kužiš ča pišeš?Iknarov svjedok wrote:Pa nego šta.Zbir leševa uopće nije mjerilo uništenja.Pavelićeva bezumna politika Hrvate je i dovela u takav položaj.Da nije bilo Jasenovca,nebi bilo razloga i za sve ono što se dogodilo nakon Bleiburga.aben wrote:e, nis sve čito, jo sun reagiro na ov postIknarov svjedok wrote:Eto aben,vidiš.To je bio prvi post koji sam na ovoj temi napisaoIknarov svjedok wrote:Znači drug Pavelić je svrstan u diktatorske drugoligaše,dok je drug Tile i elitnom društvu,Premier lige s Maom,Hićom i Staljićom.iknar wrote:tito i pavelić su uništili hrvate
a to ni istina.
haha
2015-07-23
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Ovo su najzgodniji nogometaši Eura! Među njima je i jedan Hrvat...
» U vlaku u Sloveniji nađeno 30 ilegalnih imigranata , među njima 12 djece
» Top 10 svjetskih destinacija, među njima i Hrvatska
» 86 migranata pronađeno u kamionu u Austriji, među njima 16-ero djece
» Hrvatska: U kombiju pronađeno 67 migranata, među njima i djeca
» U vlaku u Sloveniji nađeno 30 ilegalnih imigranata , među njima 12 djece
» Top 10 svjetskih destinacija, među njima i Hrvatska
» 86 migranata pronađeno u kamionu u Austriji, među njima 16-ero djece
» Hrvatska: U kombiju pronađeno 67 migranata, među njima i djeca
Page 6 of 8