Tomice, povjesničar si, ali nemaš pojma o hrvatskoj povijesti: Ja jesam promijenio ime Dinamu!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Tomice, povjesničar si, ali nemaš pojma o hrvatskoj povijesti: Ja jesam promijenio ime Dinamu!
KOMENTIRAJUĆI reformu školstva, prvi potpredsjednik Vlade, povjesničar Tomislav Karamarko, rekao je da ima niz primjedbi na udžbenike iz povijesti, a posebno ga smeta... "Konkretno, da se u njima navodi kako je Franjo Tuđman promijenio ime Dinama u Croatija."
http://www.index.hr/vijesti/clanak/tomice-povjesnicar-si-ali-nemas-pojma-o-hrvatskoj-povijesti-ja-jesam-promijenio-ime-dinamu/878042.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/tomice-povjesnicar-si-ali-nemas-pojma-o-hrvatskoj-povijesti-ja-jesam-promijenio-ime-dinamu/878042.aspx
Guest- Guest
Re: Tomice, povjesničar si, ali nemaš pojma o hrvatskoj povijesti: Ja jesam promijenio ime Dinamu!
nogomet je propao ionako..
Re: Tomice, povjesničar si, ali nemaš pojma o hrvatskoj povijesti: Ja jesam promijenio ime Dinamu!
Je, zahvaljujući Mamićima. Ali, indikativno je da povjesničar Karamarko želi mijenjati povjesne činjenice koje ne idu njemu u prilog, a to je da je tada u to vrijeme načelnik Policijske uprave zagrebačke, a zatim pomoćnik ministra unutarnjih poslova u Tuđmanovoj Hrvatskoj bio upravo on. Zakaj se srami svoje prošlosti?
Guest- Guest
Stvar je u tome da je to posve nebitno za Tuđmanovu biografiju i nema veze s ničim
promijenio je i Tito ime Hašk Građanskom u Dinamo pa se to ne spominje u školi
promijenio je i Tito ime Hašk Građanskom u Dinamo pa se to ne spominje u školi
što je indikativno u tome, mislim da ne treba puno informacija nakon svega da se zna koliki je dotični politički konvertit, možemo zapravo zahvaliti Petrovu i Oreškoviću što su ga gurnuli u drugi plan, a ne ih ismijavati, ali mediji nemaju ni glavu ni rep..
A revoulcionarna 1996 i koncert na Trgu, ha? I to se treba zaboraviti, jel druže Marčelo?
Guest- Guest
Nisam primjetila da se Tima ili Božu difamira. Njima svaka čast, ali ovo govno treba pomesti s ceste.kic wrote:što je indikativno u tome, mislim da ne treba puno informacija nakon svega da se zna koliki je dotični politički konvertit, možemo zapravo zahvaliti Petrovu i Oreškoviću što su ga gurnuli u drugi plan, a ne ih ismijavati, ali mediji nemaju ni glavu ni rep..
Guest- Guest
Rekao sam svastici da se ne vraća iz Beča ako mi ne donese mocart kugle.
I sad kćerkica, kad je probala kako su dobre, kaže da joj je ona rekla.
Šta laže, ona ima 7 godina, nikad nije ni čula za mozart kugle, a ne da joj je još rekla.
Ja sam noj rekao, moje su!
I sad kćerkica, kad je probala kako su dobre, kaže da joj je ona rekla.
Šta laže, ona ima 7 godina, nikad nije ni čula za mozart kugle, a ne da joj je još rekla.
Ja sam noj rekao, moje su!
crvenkasti-
2014-04-17
Ajde, ne otimaj hranu curici, ona se još razvija i raste, njoj treba. Tebi sam škemba može narast.
Guest- Guest
Eva wrote:Ajde, ne otimaj hranu curici, ona se još razvija i raste, njoj treba. Tebi sam škemba može narast.
Nek jede špinat i ciklu, tu je zdravlje.
crvenkasti-
2014-04-17
Kakmoš jesti slatko? To je samo za pičke i djecu.
Guest- Guest
netko je bez slatka lood.. (ja, ja :^)
Ovaj se hvali glupošću? Neprocenjivo.
Ma ja sam samo citirala Crvenog kaj je on svojedobno rekel Jodi za nutelukic wrote:netko je bez slatka lood.. (ja, ja :^)
Guest- Guest
Eva wrote:Kakmoš jesti slatko? To je samo za pičke i djecu.
Znam to, to je u velom mistu rekao vaša svitlost kad su on i vaša visost donili doturu kremšnite, pa je ovaj ponudio njih?
Last edited by crvenkasti on 1/3/2016, 12:12; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
ma ja izvlači se ts ts-Eva wrote:Ma ja sam samo citirala Crvenog kaj je on svojedobno rekel Jodi za nutelukic wrote:netko je bez slatka lood.. (ja, ja :^)
Ja to ne pamtim, ipak sam mlada cura, nego ti si to rekel Jodi gleda u svezi nutelecrvenkasti wrote:Eva wrote:Kakmoš jesti slatko? To je samo za pičke i djecu.
Znam to, to je u velom mistu rekao vaša svitlost kad su on i vaša visost donili doturi kremšnite, pa je ovaj ponudio njih?
Guest- Guest
Časna pionirska:)kic wrote:ma ja izvlači se ts ts-Eva wrote:Ma ja sam samo citirala Crvenog kaj je on svojedobno rekel Jodi za nutelukic wrote:netko je bez slatka lood.. (ja, ja :^)
Guest- Guest
Kad me netko ponudu kolačima, ja kažem: "Neću vam ja to, to vam je za dicu oli za kurve."
Oni onda navaljuju, uzmi, uzmi, da ne ispadnu samo oni kurve.
I na kraju svi jedemo, a ja sam pobijedio.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Kad me netko ponudu kolačima, ja kažem: "Neću vam ja to, to vam je za dicu oli za kurve."
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pitao me jesam li u Beogradu ili u Hrvatskoj,a obojica smo bili u Budimpešti
» NAJVEĆI IZDAJNIK U HRVATSKOJ POVIJESTI
» Najveća izdaja u hrvatskoj povijesti
» Što su rekli argentinski Hrvati o Hrvatskoj, posjetu predsjednice, povijesti...
» Novi zakon o braniteljima jedan je od najnemoralnijih u hrvatskoj povijesti
» NAJVEĆI IZDAJNIK U HRVATSKOJ POVIJESTI
» Najveća izdaja u hrvatskoj povijesti
» Što su rekli argentinski Hrvati o Hrvatskoj, posjetu predsjednice, povijesti...
» Novi zakon o braniteljima jedan je od najnemoralnijih u hrvatskoj povijesti
Page 1 of 2