Pitao me jesam li u Beogradu ili u Hrvatskoj,a obojica smo bili u Budimpešti
Page 1 of 1
Pitao me jesam li u Beogradu ili u Hrvatskoj,a obojica smo bili u Budimpešti
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Evo-sto-kaze-novinar-koji-se-nasao-na-Plenkovicevoj-meti-Pitao-me-jesam-li-u-Beogradu-ili-Hrvatskoj-a-obojica-smo-u-Budimpesti
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Pitao me jesam li u Beogradu ili u Hrvatskoj,a obojica smo bili u Budimpešti
Kakav diplomatski odgovor!!!
Ući će u anale političke misli i mudrosti 21.stoljeća.
Ući će u anale političke misli i mudrosti 21.stoljeća.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Pitao me jesam li u Beogradu ili u Hrvatskoj,a obojica smo bili u Budimpešti
N1 smeta i vlastima u Zagrebu i u Beogradu.
Jeste li vi u Hrvatskoj ili u Beogradu?
U hibridnom Bruxellesu.
Totalno se pogubio,umislil si da je rimski car, a tam u hibridnom Rimu ga pijandure drpaju za dupe.
U hibridnom Bruxellesu.
Totalno se pogubio,umislil si da je rimski car, a tam u hibridnom Rimu ga pijandure drpaju za dupe.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Tolikog plug in hibrida sam vidio
2017-03-21
Još bolji su komentari ispod. Sve go i nepismen idiot.
Idealni glasači HDZ-a.
2017-03-21
Similar topics
» Grdović se u finalu MIK-a od pijanstva nije uspio ni popeti na binu... Doteturao je i pitao: ‘Jesam pobijedio?‘
» 'Zaboravio' Jakova i Plenkija!Anto Djapic pitao Skoru,Kolakusica i Zokija:Gdje ste bili '91?
» Tomice, povjesničar si, ali nemaš pojma o hrvatskoj povijesti: Ja jesam promijenio ime Dinamu!
» Dječak iz 'Tigrova' zarobio Slobodana, Nebpjšu i ostale te ih pitao 'Što radite u Hrvatskoj'?
» Novi jači potres u Hrvatskoj: Drhtao čitav region, treslo se i u Beogradu
» 'Zaboravio' Jakova i Plenkija!Anto Djapic pitao Skoru,Kolakusica i Zokija:Gdje ste bili '91?
» Tomice, povjesničar si, ali nemaš pojma o hrvatskoj povijesti: Ja jesam promijenio ime Dinamu!
» Dječak iz 'Tigrova' zarobio Slobodana, Nebpjšu i ostale te ih pitao 'Što radite u Hrvatskoj'?
» Novi jači potres u Hrvatskoj: Drhtao čitav region, treslo se i u Beogradu
Page 1 of 1