Većinom propali: Pet pokušaja stvaranja idealnog društva
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Većinom propali: Pet pokušaja stvaranja idealnog društva
U stvari, idealno društvo je bila prvobitna zajednica, smatram da se nikada nije smjela dopustiti njena degradacija u civilizaciju, za što su najviše krive žene: stalno nešto hoće, ne znaju ni same što, nezadovoljne, jezičave, ljubomorne, verbalne nasilnice, potpuno su izopačile kotač povijesti, posljednjih 10 000 godina samo nazadujemo, a sve zbog žena,ni civilizaciju nisu znale organizirati i urediti kako spada, samo su u potaji kvocale i muževe dovodile do ludila u kaos, u rat, u organiziranu religiju, u izopačene homoseksualne odnose, zbog njih su muškarci osnovali prve države, banke, sve, sve za pičku a ispalo je za kuracprckov wrote:Neki dan sam gledo kroz svoj idealni telesdkop. Idealno sam vidio planete koje kruze oko zvijezda u najudaljenijoj galaksiji. Onda mi je moja bivsa idealna zena donijela idealnu kavicu. Posrko sam je po relativno optimalnoj idealnoj brzini. Ona se udaljila tiho odnoseci sa sobom svoju idealnu guzu. Tad sam shvatio da guza nije bitna nego sto je oko mene sve idealno i u idealnom kontekstu. Sveprozimujuca idealnost bezvremenske kategorije me je ponukala da zahrcem slatko ali na kratko, da ne propustim puno od idealnosti moj bratko.
Ovako bi odprilike bila knjizevnost u tom idealnom drustvu
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Sljedeći put treba graditi prvobitnu zajednicu, ali bez žena.melkior wrote:U stvari, idealno društvo je bila prvobitna zajednica, smatram da se nikada nije smjela dopustiti njena degradacija u civilizaciju, za što su najviše krive žene: stalno nešto hoće, ne znaju ni same što, nezadovoljne, jezičave, ljubomorne, verbalne nasilnice, potpuno su izopačile kotač povijesti, posljednjih 10 000 godina samo nazadujemo, a sve zbog žena,ni civilizaciju nisu znale organizirati i urediti kako spada, samo su u potaji kvocale i muževe dovodile do ludila u kaos, u rat, u organiziranu religiju, u izopačene homoseksualne odnose, zbog njih su muškarci osnovali prve države, banke, sve, sve za pičku a ispalo je za kuracprckov wrote:Neki dan sam gledo kroz svoj idealni telesdkop. Idealno sam vidio planete koje kruze oko zvijezda u najudaljenijoj galaksiji. Onda mi je moja bivsa idealna zena donijela idealnu kavicu. Posrko sam je po relativno optimalnoj idealnoj brzini. Ona se udaljila tiho odnoseci sa sobom svoju idealnu guzu. Tad sam shvatio da guza nije bitna nego sto je oko mene sve idealno i u idealnom kontekstu. Sveprozimujuca idealnost bezvremenske kategorije me je ponukala da zahrcem slatko ali na kratko, da ne propustim puno od idealnosti moj bratko.
2015-08-09
pa, sad kad se konačno možete slobodno 'outati', ni to više nije problemmelkior wrote:Sljedeći put treba graditi prvobitnu zajednicu, ali bez žena.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Jebiga, nije muske niko tjero da podcjene kitu, ali izgleda da u zadnjevrijeme spontano dobija na vrijednosti zahvaljujuci opet zenskima. Ja da sam mlaji dobro bi je unovciomelkior wrote:Sljedeći put treba graditi prvobitnu zajednicu, ali bez žena.melkior wrote:U stvari, idealno društvo je bila prvobitna zajednica, smatram da se nikada nije smjela dopustiti njena degradacija u civilizaciju, za što su najviše krive žene: stalno nešto hoće, ne znaju ni same što, nezadovoljne, jezičave, ljubomorne, verbalne nasilnice, potpuno su izopačile kotač povijesti, posljednjih 10 000 godina samo nazadujemo, a sve zbog žena,ni civilizaciju nisu znale organizirati i urediti kako spada, samo su u potaji kvocale i muževe dovodile do ludila u kaos, u rat, u organiziranu religiju, u izopačene homoseksualne odnose, zbog njih su muškarci osnovali prve države, banke, sve, sve za pičku a ispalo je za kuracprckov wrote:Neki dan sam gledo kroz svoj idealni telesdkop. Idealno sam vidio planete koje kruze oko zvijezda u najudaljenijoj galaksiji. Onda mi je moja bivsa idealna zena donijela idealnu kavicu. Posrko sam je po relativno optimalnoj idealnoj brzini. Ona se udaljila tiho odnoseci sa sobom svoju idealnu guzu. Tad sam shvatio da guza nije bitna nego sto je oko mene sve idealno i u idealnom kontekstu. Sveprozimujuca idealnost bezvremenske kategorije me je ponukala da zahrcem slatko ali na kratko, da ne propustim puno od idealnosti moj bratko.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
r_nevjesta wrote:pa, sad kad se konačno možete slobodno 'outati', ni to više nije problemmelkior wrote:Sljedeći put treba graditi prvobitnu zajednicu, ali bez žena.
2015-08-09
Prvo cemo vas porobit da radite zanas dok mi uzivamo. Po potrebi as i uzmemo ak zns sta sam stel recr_nevjesta wrote:pa, sad kad se konačno možete slobodno 'outati', ni to više nije problemmelkior wrote:Sljedeći put treba graditi prvobitnu zajednicu, ali bez žena.
2014-04-19
mda, očito smo pogriješile što smo vas uopće pustile da se bavite važnim stvarima.. ali što ćeš kad se nama nije dalo gnjavitimelkior wrote:melkior wrote:zbog njih su muškarci osnovali prve države, banke, sve, sve za pičku a ispalo je za kurac
2014-04-12
Zadnji put kad smo ih mlaćali toljagom i odvodili u špilje završilo je tako da smo sretni ako nam daju jesti i puste van na zrak da se istrčimo i popišamo...prckov wrote:Prvo cemo vas porobitr_nevjesta wrote:pa, sad kad se konačno možete slobodno 'outati', ni to više nije problemmelkior wrote:Sljedeći put treba graditi prvobitnu zajednicu, ali bez žena.
2015-08-09
neam pojma, kad dva slova napišeš a tri progutaš :Pprckov wrote:Prvo cemo vas porobit da radite zanas dok mi uzivamo. Po potrebi as i uzmemo ak zns sta sam stel rec
2014-04-12
E jebga kad jd tablet kineski a u mene prsti ko slonove noge, ali shvatila si ti sta sam ja reko lopove i banditur_nevjesta wrote:neam pojma, kad dva slova napišeš a tri progutaš :Pprckov wrote:Prvo cemo vas porobit da radite zanas dok mi uzivamo. Po potrebi as i uzmemo ak zns sta sam stel rec
2014-04-19
da, nadmudrile smo vas na najjače, ono kad smo se kao popiknule i pale da nas uhvatite, to je bilo namjernomelkior wrote:Zadnji put kad smo ih mlaćali toljagom i odvodili u špilje završilo je tako da smo sretni ako nam daju jesti i puste van na zrak da se istrčimo i popišamo...
2014-04-12
E a zamisli da su prsti kineski a tablet ko u slonove nogeprckov wrote:E jebga kad jd tablet kineski a u mene prsti ko slonove noge, ali shvatila si ti sta sam ja reko lopove i banditur_nevjesta wrote:neam pojma, kad dva slova napišeš a tri progutaš :Pprckov wrote:Prvo cemo vas porobit da radite zanas dok mi uzivamo. Po potrebi as i uzmemo ak zns sta sam stel rec
2015-08-09
Kakav zajeb, sljedeći put ću se ja popikavatr_nevjesta wrote:da, nadmudrile smo vas na najjače, ono kad smo se kao popiknule i pale da nas uhvatite, to je bilo namjernomelkior wrote:Zadnji put kad smo ih mlaćali toljagom i odvodili u špilje završilo je tako da smo sretni ako nam daju jesti i puste van na zrak da se istrčimo i popišamo...
2015-08-09
Nista bez starog dobrog leptopa, kad nabavim novi letice tablet ko frizbimelkior wrote:E a zamisli da su prsti kineski a tablet ko u slonove nogeprckov wrote:E jebga kad jd tablet kineski a u mene prsti ko slonove noge, ali shvatila si ti sta sam ja reko lopove i banditur_nevjesta wrote:neam pojma, kad dva slova napišeš a tri progutaš :Pprckov wrote:Prvo cemo vas porobit da radite zanas dok mi uzivamo. Po potrebi as i uzmemo ak zns sta sam stel rec
2014-04-19
što ja znam jesam li ili nisam, kad se uzmucaš čim dođemprckov wrote:E jebga kad jd tablet kineski a u mene prsti ko slonove noge, ali shvatila si ti sta sam ja reko lopove i banditu
2014-04-12
Al moras pazit da tene uvatu za muda boli jebotemelkior wrote:Kakav zajeb, sljedeći put ću se ja popikavatr_nevjesta wrote:da, nadmudrile smo vas na najjače, ono kad smo se kao popiknule i pale da nas uhvatite, to je bilo namjernomelkior wrote:Zadnji put kad smo ih mlaćali toljagom i odvodili u špilje završilo je tako da smo sretni ako nam daju jesti i puste van na zrak da se istrčimo i popišamo...
2014-04-19
pa super, popikni se, ako želiš da te uhvati ogromni i neoprani bradonja s pregačom od krzna...melkior wrote:Kakav zajeb, sljedeći put ću se ja popikavat
2014-04-12
Pa dobro, mozda mi spika ne ide najbolje ali radnja zato radi perfektor_nevjesta wrote:što ja znam jesam li ili nisam, kad se uzmucaš čim dođemprckov wrote:E jebga kad jd tablet kineski a u mene prsti ko slonove noge, ali shvatila si ti sta sam ja reko lopove i banditu
2014-04-19
Samo da ne leti ovakoprckov wrote:Nista bez starog dobrog leptopa, kad nabavim novi letice tablet ko frizbimelkior wrote:E a zamisli da su prsti kineski a tablet ko u slonove nogeprckov wrote:E jebga kad jd tablet kineski a u mene prsti ko slonove noge, ali shvatila si ti sta sam ja reko lopove i banditur_nevjesta wrote:neam pojma, kad dva slova napišeš a tri progutaš :Pprckov wrote:Prvo cemo vas porobit da radite zanas dok mi uzivamo. Po potrebi as i uzmemo ak zns sta sam stel rec
2015-08-09
A ne, ja se popikavam samo u ženskom društvur_nevjesta wrote:pa super, popikni se, ako želiš da te uhvati ogromni i neoprani bradonja s pregačom od krzna...melkior wrote:Kakav zajeb, sljedeći put ću se ja popikavat
2015-08-09
A vi ste kao bile oprane?! Jeste kurcar_nevjesta wrote:pa super, popikni se, ako želiš da te uhvati ogromni i neoprani bradonja s pregačom od krzna...melkior wrote:Kakav zajeb, sljedeći put ću se ja popikavat
2014-04-19
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Putin nazvao Erdogana odmah nakon pokušaja puča i dao mu ogromnu podršku
» Ambasadori Kvinte i EU odgovorili Komšiću: Suzdržati se od stvaranja tenzija i okrenuti reformama
» Egipatski akademik: Bog je poslao Trumpa da spasi svijet od stvaranja islamskog hilafeta
» Anatomija pokušaja jedne pljačke i potrošna uloga jednog ministra
» Srbin i Hrvat ubili karabinjera tokom pokušaja bega VIDEO
» Ambasadori Kvinte i EU odgovorili Komšiću: Suzdržati se od stvaranja tenzija i okrenuti reformama
» Egipatski akademik: Bog je poslao Trumpa da spasi svijet od stvaranja islamskog hilafeta
» Anatomija pokušaja jedne pljačke i potrošna uloga jednog ministra
» Srbin i Hrvat ubili karabinjera tokom pokušaja bega VIDEO
Page 10 of 13