"Znate li vi tko sam ja?"
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: "Znate li vi tko sam ja?"
Ma ok owaj lik je stalni klijent al nikad meni nije dolazija tak oda kad sam ga ja to pita oi je ispalija plus ja sam mrtaw ladan i znam jako bit bezobrazan sa takwim stawom i ono ladni tuš i onda owi još wiše popizde a ne mogu ništa.
Wadi osobnu.
Wadi osobnu.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Sientolog sam ...imam nekoliko tečajewa iz komunikaćije ....mrtaw ladan ono ....moš hebawat swe žiwo oko mene , unosit mi se u faću ....jednostawno nema rekaćije i onda još kad ti opalim tzw ton 40 ...tj čista odluka onda automatski slušaš .....zato oni popizde ......izgube se ....moraju poslušat.
2014-04-11
Namjera je uzrok.
Kad ti nešto opalim u tom tonu 40 a to je čista namjera ....ima da to automatski izwršawaš ....BEZ OBZIRA TKO SI .....TI.
Kad ti nešto opalim u tom tonu 40 a to je čista namjera ....ima da to automatski izwršawaš ....BEZ OBZIRA TKO SI .....TI.
2014-04-11
Čwrste nepatworena naredba ....ne znaš zašto izwršawaš naredbu al je izwršawaš ....buniš se al je izwršawaš.
Ton 40.
Bezobrazan do bola al swi izwrše naređeno.
Ne mogu mi ništa jer ne znaju šta im radm.
DAJ.
Ton 40.
Bezobrazan do bola al swi izwrše naređeno.
Ne mogu mi ništa jer ne znaju šta im radm.
DAJ.
2014-04-11
I...??Nitko ne zna,tko je ova cura,a svako malo divani sa nama na Forumu.,...bogomdani wrote:ZNATE LI VI TKO SAM JA..??
Guest- Guest
Owoga pajdu i slične ja mogu sa tonom 40 wratit nazad ...samo ton 40 ....wrati se nazad al upućen tako da nema rasprawe uopće ....izgube se ....poćmu izwršawat rečeno ...tijelo im automatski to izwršawa iako se um pokušawa pobuni al nema od toga ništa ...WRATI SE NAZAD.
2014-04-11
phhhuuu.-..svaka cast Crveni... Pica brett..evo i linka..crvenkasti wrote:Brett Rossi?
http://www.telegraf.rs/foto/246002-cica-dana-bret
Guest- Guest
Hm, da vidimo...do sad si bio samo paranoičan a sad si postao i nasilan: Hitna hospitalizacija.tre911 wrote:Istina pod uvjetom da je ovo istiniti događaj. Ja sam strašno alergičan na ovakva sranja, jednom prilikom sam skoro razbio vrata u uredu za prognanike, nisam ni policajca pustio preko reda, sranja u bolnici zbog nadobudnih, u pošti...imam popriličan dosje što se toga tičejasambrend wrote:Naravno da je kreten i sirovina...nije taj još naletio na nečiji šakomicin...
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Pa budaletine koje žele preko reda baš i ne volim jako, doduše ni glupane poput tebe ali ajde, ovdje si benigan pa nisi nikome nikakva prijetnja niti možeš napraviti ikome štetu :)marcus-t wrote:Hm, da vidimo...do sad si bio samo paranoičan a sad si postao i nasilan: Hitna hospitalizacija.tre911 wrote:Istina pod uvjetom da je ovo istiniti događaj. Ja sam strašno alergičan na ovakva sranja, jednom prilikom sam skoro razbio vrata u uredu za prognanike, nisam ni policajca pustio preko reda, sranja u bolnici zbog nadobudnih, u pošti...imam popriličan dosje što se toga tičejasambrend wrote:Naravno da je kreten i sirovina...nije taj još naletio na nečiji šakomicin...
Guest- Guest
Naravno da nas ne čudi što Crvendać zna kad je na .rs.bogomdani wrote:phhhuuu.-..svaka cast Crveni... Pica brett..evo i linka..crvenkasti wrote:Brett Rossi?
ne nuzno..stavio sam samo sliku,a odmah je prepoznao,a datum je dosta star..sad znam zasto je Kaya promjenila nick..cure su podosta slicne..Regoč wrote:Naravno da nas ne čudi što Crvendać zna kad je na .rs.bogomdani wrote:phhhuuu.-..svaka cast Crveni... Pica brett..evo i linka..crvenkasti wrote:Brett Rossi?
Guest- Guest
Znaš Kaju? Kako ste preživjeli susret, imam dojam da biste se pomlatili usred birca.bogomdani wrote:ne nuzno..stavio sam samo sliku,a odmah je prepoznao,a datum je dosta star..sad znam zasto je Kaya promjenila nick..cure su podosta slicne..Regoč wrote:Naravno da nas ne čudi što Crvendać zna kad je na .rs.bogomdani wrote:phhhuuu.-..svaka cast Crveni... Pica brett..evo i linka..crvenkasti wrote:Brett Rossi?
Možda ljudi nisu u stvarnom životu agresivni kao na forumu :)
Ovisi o kom se radi. Mislim da bih ovoga što odbacuje žene i onoga što šalje munje i gromove prokino čim ih vidim. Ajd što se ne slažemo, ne slažem se ni s Evom, ni s Provokatorom, ali idiotizmi kojima opterećuju forum me kod one dvojice dovode do ludil. Zato mi je draže da ih ne poznam.dawson wrote:Možda ljudi nisu u stvarnom životu agresivni kao na forumu :)
Pa dobro Longi odbacuje žene radi prosvijetljenja a ovaj drugi...hm...neznam
On je veliki frajer... Izabran s liste kurcoljubna koalicija. Nikada taj u Sabor ne bi ušao da Karačmarku šupak nije lizao.
Neodbaucujem ....samo ne mrdam kurzem da ih uwatim ...neka se wataju malo same ...nek se oznoje ...žiwot nije bajka.dawson wrote:Pa dobro Longi odbacuje žene radi prosvijetljenja
Trči mala ako oćeš a ako nećeš hebeme se.
NIsam nekulturan pa da odbijem ćuru ako nawali.
2014-04-11
Haha pa zbilja tko u Rijeci ne zna Kirina, mesar
2014-04-15
ali haranga jaše dalje... zastupnik sabora ušao preko reda
do večeri "MOST-ovac prešao pješački na crveno"
do večeri "MOST-ovac prešao pješački na crveno"
2014-04-15
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Suljo novinarki:''Znate li gdje je Mauricijus?Ne znate"
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Ako ne znate vi Hasu, zna on vas...
» Znate li što je srbiguz?
» biljezim prvo "Znate li vi tko sam ja?" 2022
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Ako ne znate vi Hasu, zna on vas...
» Znate li što je srbiguz?
» biljezim prvo "Znate li vi tko sam ja?" 2022
Page 4 of 5