"Znate li vi tko sam ja?"
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: "Znate li vi tko sam ja?"
pa pošteno,krkana ima i vamo i tamovuksadinare wrote:Pa da bude posteno sjetite se cacica od prije nekoliko godina u sudnici...'znate tko sam ja'...ili jos jednog hnsovca...a vidovic iz sdpa kad ga je u vodicama zaustavio drot...zbog prevelike brzine na motoru pa drota pitao zna li tko je on
vili40- Posts : 11056
2015-08-02
nekad je bio jedan Tito a sad ih imamo na tisuće,tko će to sve popamtit?bogomdani wrote:zasto ovo vole na Balkanu izgovarati...??Neki dublji komplexi??vuksadinare wrote:Pa da bude posteno sjetite se cacica od prije nekoliko godina u sudnici...'znate tko sam ja'...ili jos jednog hnsovca...a vidovic iz sdpa kad ga je u vodicama zaustavio drot...zbog prevelike brzine na motoru pa drota pitao zna li tko je on
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:nekad je bio jedan Tito a sad ih imamo na tisuće,tko će to sve popamtit?bogomdani wrote:zasto ovo vole na Balkanu izgovarati...??Neki dublji komplexi??vuksadinare wrote:Pa da bude posteno sjetite se cacica od prije nekoliko godina u sudnici...'znate tko sam ja'...ili jos jednog hnsovca...a vidovic iz sdpa kad ga je u vodicama zaustavio drot...zbog prevelike brzine na motoru pa drota pitao zna li tko je on
Guest- Guest
Meni je to jedan upao al na radnom mjestu al klijent veći no nikad nije dolazi kod mene ....ja ga pita osobnu a ovi puka i kaže mi to a ja mu rekao Ne , ne znam i ovaj još više poludija a meni živci igraju ....onda se koelga umiša pa ono preuzeja stvar i tako .....al ok posli kad je dolazija nije bilo problema i sve ok i normala i sprijateljili se ......al pajdo puka kad sam ga pita ...a šta ja moram znat tko si ti jbte ?
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
ebote Longi,ti si Činovnica???RayMabus wrote:Meni je to jedan upao al na radnom mjestu al klijent veći no nikad nije dolazi kod mene ....ja ga pita osobnu a ovi puka i kaže mi to a ja mu rekao Ne , ne znam i ovaj još više poludija a meni živci igraju ....onda se koelga umiša pa ono preuzeja stvar i tako .....al ok posli kad je dolazija nije bilo problema i sve ok i normala i sprijateljili se ......al pajdo puka kad sam ga pita ...a šta ja moram znat tko si ti jbte ?
Guest- Guest
Dobro blesavo je tvrdit da toga nema vani...sjetimo se georga busha kad je jednoj prosvjednici porucio...'ne zajebavaj se sa mnom..ne znas tko sam'...ili janez jansa kad je napao novinarku istim stilom...'ne znas tko sam ja'....ljudi koji imaju neku moc svoj strah skrivaju iza pozicije moci
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Zamisli da je neko pito komunjarske glavesine sto idu preko reda ajoj majko titina piJonirko
2014-04-19
u biti,sitni pizdići..kad rusis piramidu,ide se od vrha..vuksadinare wrote:Dobro blesavo je tvrdit da toga nema vani...sjetimo se georga busha kad je jednoj prosvjednici porucio...'ne zajebavaj se sa mnom..ne znas tko sam'...ili janez jansa kad je napao novinarku istim stilom...'ne znas tko sam ja'....ljudi koji imaju neku moc svoj strah skrivaju iza pozicije moci
Guest- Guest
tre911 wrote:
Istina pod uvjetom da je ovo istiniti događaj. Ja sam strašno alergičan na ovakva sranja, jednom prilikom sam skoro razbio vrata u uredu za prognanike, nisam ni policajca pustio preko reda, sranja u bolnici zbog nadobudnih, u pošti...imam popriličan dosje što se toga tiče
Kad bih ga ja napucao nogom, jedini posao koji bi poslije mogao naći je u zboru bečkih dječaka.
crvenkasti-
2014-04-17
Al doduše radi se o odnosu klijent i to veći al taj niakd nije dolazio k meni i stvarno prvi put ga vidim a kako tamo di inace dolazi navika je da ga to nitko ne pita jer ga svi znaju onda kad sam ga ja pita osobnu onda je poludija a ja još ono bezobrazno kako samo to ja znam mrtav ladan mu reka ; Ne m ne znam ...a ovi puka još više ....a ja mrtav ladan al već mi poceli živci igrat a koelga to snimija jer me zna a zna ovoga pa se onda ukljucija da preuzme stvar i tako to smirija ....no ok covik je je ok , sprijatelji smo se posli ...al ovo mu je bilo ono šta tko di kuda zar ti ne znaš tko sam ja ? Pa ne znam. Nemama pojama. Prvi pute te vidim. Puca mi kuaz tko si. Imam direktive koje moram izvršit. Daj osobnu. Izvadio je i dao. Nego kako.RayMabus wrote:Meni je to jedan upao al na radnom mjestu al klijent veći no nikad nije dolazi kod mene ....ja ga pita osobnu a ovi puka i kaže mi to a ja mu rekao Ne , ne znam i ovaj još više poludija a meni živci igraju ....onda se koelga umiša pa ono preuzeja stvar i tako .....al ok posli kad je dolazija nije bilo problema i sve ok i normala i sprijateljili se ......al pajdo puka kad sam ga pita ...a šta ja moram znat tko si ti jbte ?
2014-04-11
To su bili pravi patrijarhalni mufkarci, ovo sad su prc milojkaprckov wrote:Zamisli da je neko pito komunjarske glavesine sto idu preko reda ajoj majko titina piJonirko
2014-04-19
Eto Longi,uvukao si mu se u Shupak...RayMabus wrote:Al doduše radi se o odnosu klijent i to veći al taj niakd nije dolazio k meni i stvarno prvi put ga vidim a kako tamo di inace dolazi navika je da ga to nitko ne pita jer ga svi znaju onda kad sam ga ja pita osobnu onda je poludija a ja još ono bezobrazno kako samo to ja znam mrtav ladan mu reka ; Ne m ne znam ...a ovi puka još više ....a ja mrtav ladan al već mi poceli živci igrat a koelga to snimija jer me zna a zna ovoga pa se onda ukljucija da preuzme stvar i tako to smirija ....no ok covik je je ok , sprijatelji smo se posli ...al ovo mu je bilo ono šta tko di kuda zar ti ne znaš tko sam ja ? Pa ne znam. Nemama pojama. Prvi pute te vidim. Puca mi kuaz tko si. Imam direktive koje moram izvršit. Daj osobnu. Izvadio je i dao. Nego kako.RayMabus wrote:Meni je to jedan upao al na radnom mjestu al klijent veći no nikad nije dolazi kod mene ....ja ga pita osobnu a ovi puka i kaže mi to a ja mu rekao Ne , ne znam i ovaj još više poludija a meni živci igraju ....onda se koelga umiša pa ono preuzeja stvar i tako .....al ok posli kad je dolazija nije bilo problema i sve ok i normala i sprijateljili se ......al pajdo puka kad sam ga pita ...a šta ja moram znat tko si ti jbte ?
Guest- Guest
Reko bi joj jesil ti to elemenatprckov wrote:To su bili pravi patrijarhalni mufkarci, ovo sad su prc milojkaprckov wrote:Zamisli da je neko pito komunjarske glavesine sto idu preko reda ajoj majko titina piJonirko
2014-04-19
nigdje ne piše jel i on morao donijeti pečat da mu ga izmjere?Ali nije,on bi svoj pečat morao dokoturati u tačkima.
vili40-
2015-08-02
zasto su ebene Kajzerice 4 centa skuplje od obicnih žemlji???...
Guest- Guest
Je je ...zato je i izvadija osobnu ...nema kod mene cile mile ...direktive su takve ...nemam pojma tko si ti ....ajmo vadi osobnu.bogomdani wrote:Eto Longi,uvukao si mu se u Shupak...RayMabus wrote:Al doduše radi se o odnosu klijent i to veći al taj niakd nije dolazio k meni i stvarno prvi put ga vidim a kako tamo di inace dolazi navika je da ga to nitko ne pita jer ga svi znaju onda kad sam ga ja pita osobnu onda je poludija a ja još ono bezobrazno kako samo to ja znam mrtav ladan mu reka ; Ne m ne znam ...a ovi puka još više ....a ja mrtav ladan al već mi poceli živci igrat a koelga to snimija jer me zna a zna ovoga pa se onda ukljucija da preuzme stvar i tako to smirija ....no ok covik je je ok , sprijatelji smo se posli ...al ovo mu je bilo ono šta tko di kuda zar ti ne znaš tko sam ja ? Pa ne znam. Nemama pojama. Prvi pute te vidim. Puca mi kuaz tko si. Imam direktive koje moram izvršit. Daj osobnu. Izvadio je i dao. Nego kako.RayMabus wrote:Meni je to jedan upao al na radnom mjestu al klijent veći no nikad nije dolazi kod mene ....ja ga pita osobnu a ovi puka i kaže mi to a ja mu rekao Ne , ne znam i ovaj još više poludija a meni živci igraju ....onda se koelga umiša pa ono preuzeja stvar i tako .....al ok posli kad je dolazija nije bilo problema i sve ok i normala i sprijateljili se ......al pajdo puka kad sam ga pita ...a šta ja moram znat tko si ti jbte ?
Ma puka pajdo ....al ono jednostavno nikad ne dolazi kod mene ...stvarno nemam pojma tk oje on ...prvi put ga vidijo ....posli dolazio više manje non stop al ok sad znam tko si i nema niakvih problema ....ono ok lik ....al probija je kako sam ga odheba .....ispalija ....znaš li tko sam ja ? Ne , ne znam ....mrtav ladan ono.
2014-04-11
Na cijij strani ste vi drugarice? Jeel se to vi zalazete za cvrstu ruku?prckov wrote:Reko bi joj jesil ti to elemenatprckov wrote:To su bili pravi patrijarhalni mufkarci, ovo sad su prc milojkaprckov wrote:Zamisli da je neko pito komunjarske glavesine sto idu preko reda ajoj majko titina piJonirko
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
Pa ..u najmanju ruku sam ocekivao da mu glava odleti,kao da ga je grizlli spizdio rukom...RayMabus wrote:Je je ...zato je i izvadija osobnu ...nema kod mene cile mile ...direktive su takve ...nemam pojma tko si ti ....ajmo vadi osobnu.bogomdani wrote:Eto Longi,uvukao si mu se u Shupak...RayMabus wrote:Al doduše radi se o odnosu klijent i to veći al taj niakd nije dolazio k meni i stvarno prvi put ga vidim a kako tamo di inace dolazi navika je da ga to nitko ne pita jer ga svi znaju onda kad sam ga ja pita osobnu onda je poludija a ja još ono bezobrazno kako samo to ja znam mrtav ladan mu reka ; Ne m ne znam ...a ovi puka još više ....a ja mrtav ladan al već mi poceli živci igrat a koelga to snimija jer me zna a zna ovoga pa se onda ukljucija da preuzme stvar i tako to smirija ....no ok covik je je ok , sprijatelji smo se posli ...al ovo mu je bilo ono šta tko di kuda zar ti ne znaš tko sam ja ? Pa ne znam. Nemama pojama. Prvi pute te vidim. Puca mi kuaz tko si. Imam direktive koje moram izvršit. Daj osobnu. Izvadio je i dao. Nego kako.RayMabus wrote:Meni je to jedan upao al na radnom mjestu al klijent veći no nikad nije dolazi kod mene ....ja ga pita osobnu a ovi puka i kaže mi to a ja mu rekao Ne , ne znam i ovaj još više poludija a meni živci igraju ....onda se koelga umiša pa ono preuzeja stvar i tako .....al ok posli kad je dolazija nije bilo problema i sve ok i normala i sprijateljili se ......al pajdo puka kad sam ga pita ...a šta ja moram znat tko si ti jbte ?
Ma puka pajdo ....al ono jednostavno nikad ne dolazi kod mene ...stvarno nemam pojma tk oje on ...prvi put ga vidijo ....posli dolazio više manje non stop al ok sad znam tko si i nema niakvih problema ....ono ok lik ....al probija je kako sam ga odheba .....ispalija ....znaš li tko sam ja ? Ne , ne znam ....mrtav ladan ono.
Guest- Guest
i sad zamisli da te taj operira a netko ga je već ujutro razljutio glupim pitanjem
vili40-
2015-08-02
Nije to nista, jab mu zavezo cipele ako su odvezaneRayMabus wrote:Je je ...zato je i izvadija osobnu ...nema kod mene cile mile ...direktive su takve ...nemam pojma tko si ti ....ajmo vadi osobnu.bogomdani wrote:Eto Longi,uvukao si mu se u Shupak...RayMabus wrote:Al doduše radi se o odnosu klijent i to veći al taj niakd nije dolazio k meni i stvarno prvi put ga vidim a kako tamo di inace dolazi navika je da ga to nitko ne pita jer ga svi znaju onda kad sam ga ja pita osobnu onda je poludija a ja još ono bezobrazno kako samo to ja znam mrtav ladan mu reka ; Ne m ne znam ...a ovi puka još više ....a ja mrtav ladan al već mi poceli živci igrat a koelga to snimija jer me zna a zna ovoga pa se onda ukljucija da preuzme stvar i tako to smirija ....no ok covik je je ok , sprijatelji smo se posli ...al ovo mu je bilo ono šta tko di kuda zar ti ne znaš tko sam ja ? Pa ne znam. Nemama pojama. Prvi pute te vidim. Puca mi kuaz tko si. Imam direktive koje moram izvršit. Daj osobnu. Izvadio je i dao. Nego kako.RayMabus wrote:Meni je to jedan upao al na radnom mjestu al klijent veći no nikad nije dolazi kod mene ....ja ga pita osobnu a ovi puka i kaže mi to a ja mu rekao Ne , ne znam i ovaj još više poludija a meni živci igraju ....onda se koelga umiša pa ono preuzeja stvar i tako .....al ok posli kad je dolazija nije bilo problema i sve ok i normala i sprijateljili se ......al pajdo puka kad sam ga pita ...a šta ja moram znat tko si ti jbte ?
2014-04-19
zato ja svabima dao da me rezu..hladni,neemocijonalni,poput robota..dobro odradili,dobro,nisu se igrali skalpelom,nego laserom...vili40 wrote:i sad zamisli da te taj operira a netko ga je već ujutro razljutio glupim pitanjem
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Suljo novinarki:''Znate li gdje je Mauricijus?Ne znate"
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Ako ne znate vi Hasu, zna on vas...
» Znate li što je srbiguz?
» biljezim prvo "Znate li vi tko sam ja?" 2022
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Ako ne znate vi Hasu, zna on vas...
» Znate li što je srbiguz?
» biljezim prvo "Znate li vi tko sam ja?" 2022
Page 2 of 5