Bosanski Hrvat iz Stuttgarta ne želi izbjeglice i migrante u Njemačkoj
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bosanski Hrvat iz Stuttgarta ne želi izbjeglice i migrante u Njemačkoj
E yebga sad... Ni mi u Hrvatskoj nismo baš sretni što nam se tu najebalo toliko Bosanaca koji su kao veliki Rvati ali kaj sad?!
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
Uvijek će poturica biti veći Turčin od Turčina.preko_vode_do_slobode wrote:njemcima će opet prljavi posao odrađivati ustaše, nedićevci, i handžar divizije..
a sa druge strane će biti socijalisti, zeleni, radnička fronta, platforma 112, linke(ljevica), i islamisti, arapi
Ljudi sa ovih prostora imaju neodoljivu potrebu nekomu služiti, kmetski mentalitet izgleda još će dugo biti prisutan.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Meni kao fasistu srce cvjeta kad vidim kad tvoj nacionalizam proviri ispot tanke crvene opne. :Dprovocator wrote:E yebga sad... Ni mi u Hrvatskoj nismo baš sretni što nam se tu najebalo toliko Bosanaca koji su kao veliki Rvati ali kaj sad?!
omni-
2014-04-12
..Nije,nije.. upoznao sam neki dan jednog Bogatog Hrvata,ali stvarno se kupa u novcu,dobar Čoek...Danas smo nakon posla osli na rucak,i isprskali Khozoepe samo tako...RayMabus wrote:„Hrvatski križar“ (kako ga nazivaju njemački mediji) „želi spasiti Europu od izumiranja europskih naroda i razmnožavanja neeuropskih naroda“. Nijemci su naivni oko izbjeglica, kaže on u razgovoru za DW, „oni ne prepoznaju opasnosti nekontroliranog doseljavanja“. Afričke i azijske migrante naziva „uljezima koji zlorabe dekadentnost Europe“.
---
STugart ....da nije Svetac tamo šta ovo ono .....uzeo novi indetitet pa sad shere protiv Arapa,
Pozvao me u neki Klub Hrvata..hajde da vidim i upoznam i Hrvate koji RADE i ZARADJUJU NOVAC...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bosanski Hrvat vođa džihadista u Švicarskoj
» Austrija želi vraćati migrante u Mađarsku
» Hrvatska udruga poslodavaca želi migrante
» Sarajevo kmeči i ne želi migrante kod sebe
» Napadi huligana na izbjeglice u Njemačkoj
» Austrija želi vraćati migrante u Mađarsku
» Hrvatska udruga poslodavaca želi migrante
» Sarajevo kmeči i ne želi migrante kod sebe
» Napadi huligana na izbjeglice u Njemačkoj