Hrvati, probudite se
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hrvati, probudite se
Ne trebaju nam škole ni bolnice
U robovlasnickom društvu samo su se školovani popovi
I sve bilo ok
Robovima ne treba znanje ni liječenje nego :
Sex drugs i ...
Crkva ofc
I sve bilo ok
Sex drugs i ...
Crkva ofc
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
pa eto, juga je tobože imala besplatno skolsvo, pa je 90-e godine bilo tek 7% visokoobarazovanih,što je kurac od postotka.Sora wrote:Ne trebaju nam škole ni bolnice
I sve bilo ok
Sex drugs i ...
Crkva ofc
Sora wrote:IhYehudi wrote:Danas se to zove -trgovac- (prodavačica je zastarilo). Znam par cura koje rade kao trgovkinje, bilo u kiosku, dućanu, trgovačkom centru ( na kasi ili na odjelu) i ne vode se kao -prodavač-mortal-joint wrote:prodavačBaron wrote:Mortal, jel nemas posao?
Sto si po struci ako smijem pitati?
Žena ne zna ni kako joj naziv radnog mjesta O
Tj zanimanja
sto se ti javljas, polupismena bosančugo?
ti si toboze radila u skoli preko partijske knjizice, a ne znas ni napisatijednu smislenu recenicu.
tosi ti rekla,druga je stvar sto profesurima i doturima,nikad dovoljno novca,iako i jedni i drugi posluju i privatno i drzavno....skidam kapu onima koji posjeduju istinsko znanje,pa su zapucali raditi van za 4-5 puta vecu placu,no i to ima svoje...potrebni nivo znanja za globalno takmicenje u znanju i praktikumu...Sora wrote:Ne trebaju nam škole ni bolnice
I sve bilo ok
Sex drugs i ...
Crkva ofc
ovo sto se naviklo kroz komjunizam na dobivanje kofija,kulenova,sunki plavih koverti,sad bi se kompenziralo plaćom,koja u osnovi poslovanja bolnica,nema temelja za povecanje... lijekovi kostaju,rezijski troskovi kostaju,logistika bolnicka kosta.nis nije besplatno..no Shora,ako ti bude trebal detaljno pojasnjenje iz danasnje ekonomije iposlovanjasa svim detaljima..vrlo rado ti pojasnim..no satnica mi je 40 Ojra,pa navali...
Guest- Guest
Naše školstvo je komunistički spomenik neradu, nepotrebna kaljuža u kojoj ako neko nešto i nauči, to sigurno nije kriva škola.
Osnovno obrazovanje melje dječicu, srednje davi prirodnjake humanizmom a društvenjake matematikom a visoko ti za kaznu šta nisi bia na dosadnom predavanju da da nešto naučiš.
Jedini odgovarajući ministar je bia jovanović, jer su i on i resor mu zakurac:)
Osnovno obrazovanje melje dječicu, srednje davi prirodnjake humanizmom a društvenjake matematikom a visoko ti za kaznu šta nisi bia na dosadnom predavanju da da nešto naučiš.
2014-04-16
Pa?Baron wrote:pa eto, juga je tobože imala besplatno skolsvo, pa je 90-e godine bilo tek 7% visokoobarazovanih,što je kurac od postotka.Sora wrote:Ne trebaju nam škole ni bolnice
I sve bilo ok
Sex drugs i ...
Crkva ofc
Sad ima pol posto vise i to tako DA SU KUPOVALI DIPLOME NA EKONOMIJI, PROMETNOM I SL
TO TI JE KURAC OD SLONA
POL HOLDINGA IMA KUPLJENE DIPLOME VSS
I SVIGDI DI JE HDZ IMAO SVOJE KRADLJIVE PRSTE
2014-04-29
Izbaciti vjeronauk i popova iz skolaaben wrote:Naše školstvo je komunistički spomenik neradu, nepotrebna kaljuža u kojoj ako neko nešto i nauči, to sigurno nije kriva škola.
Osloboditi satnicu za više sati prirodnih predmeta
Prestati djecu jebavat s obvezama za krizme i korizme
I dati im vise slobode i razvijati mišljenje
A ne da budalesaju po netu....
I prostace
2014-04-29
Glebogomdani wrote:tosi ti rekla,druga je stvar sto profesurima i doturima,nikad dovoljno novca,iako i jedni i drugi posluju i privatno i drzavno....skidam kapu onima koji posjeduju istinsko znanje,pa su zapucali raditi van za 4-5 puta vecu placu,no i to ima svoje...potrebni nivo znanja za globalno takmicenje u znanju i praktikumu...Sora wrote:Ne trebaju nam škole ni bolnice
I sve bilo ok
Sex drugs i ...
Crkva ofc
ovo sto se naviklo kroz komjunizam na dobivanje kofija,kulenova,sunki plavih koverti,sad bi se kompenziralo plaćom,koja u osnovi poslovanja bolnica,nema temelja za povecanje... lijekovi kostaju,rezijski troskovi kostaju,logistika bolnicka kosta.nis nije besplatno..no Shora,ako ti bude trebal detaljno pojasnjenje iz danasnje ekonomije iposlovanjasa svim detaljima..vrlo rado ti pojasnim..no satnica mi je 40 Ojra,pa navali...
Navika iz komunizma da se uzimaju kofiji je grozna navika
Ostala meni do danas
Nema dana da ne uzmem kofi
Jebote ako zato nije propao komunizam
A tvojih 40 eura sebi stavi za šešir
Jer ja ti ne. Dala ni 4 ...
Glup si uglavnom ali bar nisi agresivan ....
2014-04-29
P
. Jel ja?
Ja sam Rvatica mame mi
Ti si u zabludi , Bosanac
KoBaron wrote:Sora wrote:IhYehudi wrote:Danas se to zove -trgovac- (prodavačica je zastarilo). Znam par cura koje rade kao trgovkinje, bilo u kiosku, dućanu, trgovačkom centru ( na kasi ili na odjelu) i ne vode se kao -prodavač-mortal-joint wrote:prodavačBaron wrote:Mortal, jel nemas posao?
Sto si po struci ako smijem pitati?
Žena ne zna ni kako joj naziv radnog mjesta O
Tj zanimanja
sto se ti javljas, polupismena bosančugo?
ti si toboze radila u skoli preko partijske knjizice, a ne znas ni napisatijednu smislenu recenicu.
. Jel ja?
Ja sam Rvatica mame mi
Ti si u zabludi , Bosanac
2014-04-29
upravo tako..no ,nije sad poanta u strančarenju,jer su svi doslovno nesposobni..aben wrote:Naše školstvo je komunistički spomenik neradu, nepotrebna kaljuža u kojoj ako neko nešto i nauči, to sigurno nije kriva škola.
Guest- Guest
A vas dvojica sposobni ?
Pa sudite nesposobnima
Haha
Pa sudite nesposobnima
Haha
pa,daj pogledaj činjenice...da ne generaliziramali je Balkan kao takav dalego ispod svega u proseku,koju god bransu izabrali...
očigledno ne pripadan genetikom niti čime na balkanu,pa mi nije problem uspijeti i vani u zivotu...jos nesto?
očigledno ne pripadan genetikom niti čime na balkanu,pa mi nije problem uspijeti i vani u zivotu...jos nesto?
Guest- Guest
Balkan je žrtva
Politike nacionalističkih voda
Nažalost imaš pravo u tome da je ispod prosjeka
Ali to nema veze s pameti...
Bistri su balkanci ...
Bistri su balkanci ...
misam niti rekao da su glupi..nikada..nego lijeni i konformisti...zna puno dotura vani,Srba,Hrvata,koji su u samo m vrhu... no za to mukotrpno rade..balkan je zrtva europskih elita,koje rade i bogate se dok balkanci sluze kao kmetovi-ratnici..cuvaju bokove europe
Guest- Guest
Sora wrote:Pa?Baron wrote:pa eto, juga je tobože imala besplatno skolsvo, pa je 90-e godine bilo tek 7% visokoobarazovanih,što je kurac od postotka.Sora wrote:Ne trebaju nam škole ni bolnice
I sve bilo ok
Sex drugs i ...
Crkva ofc
Sad ima pol posto vise i to tako DA SU KUPOVALI DIPLOME NA EKONOMIJI, PROMETNOM I SL
TO TI JE KURAC OD SLONA
POL HOLDINGA IMA KUPLJENE DIPLOME VSS
I SVIGDI DI JE HDZ IMAO SVOJE KRADLJIVE PRSTE
20,2% visokoobrazovanih je u HR..ove iz Holdinga konje ne racunamo.
u usporedbina 7% 90-e
Sora wrote:Balkan je žrtva
Bistri su balkanci ...
bistri ko napoj.
kao drugo, Hrvati nisu balkanci, pa statistike iz srbije i ostalih vukojebina ne vrijede za Sloveniju i HR.
Balkan je žrtva tvojih predaka - Turaka i velikosrpske-pravoslavne, a kasnije komunističke ideologije.
Valjda si pomislio kako ćeš ti tu biti netko važan i utjecajan pa ćeš ti meni dijeliti banove kad ti se prohtije a istovremeno puštati drugima da rade suprotno od svih pravila. Za mene ste oboje osobe s problemima i nikad mi niste bili niti do koljena, posebno mi nikad niste predstavljali apsolutno nikakav autoritet niti mi to možete predstavljati po bilo čemu. Ali pošto ste tu na ovom forumu igrom slučaja ili ne ( niste izabrani od članova foruma) u svojstvu autoriteta ispod časti mi je više boraviti na ovom forumu i zato se mičem iz svih rasprava. Bez obzira na sve druge ljude s kojima sam voljela boraviti i popričati ovdje i na net.hr-u previše su mi nesnošljivi ispadi vlastitom grabežljivošću izabranih admina kao što ste bafi na netu i i vas dvoje ovdje, a svi udarate na kršćane i sve što oni čine dok manjinama i antikristima dopuštate nedopustivo.kic wrote:mortal 1 dan na hlađenje.
Pošto na svojim stranicama imam već dovoljno istomišljenika, a ujedno kvalitetnih osoba poštenih, razumnih i daleko značajnijih od osoba kao što ste vas dvoje "pretpostavljenih" ne želim se više blamirati dolazeći u vaše iritantno društvo gdje mi je svakim danom bivalo sve gadljivije.
Pozdrav svim korisnicima!!!
immortal-
2014-04-16
http://goto.blog.hr/2014/06/1631775667/komunizam-socijalizam-socijaldemokracija.html
Bistri su balkanci ...
bistri ko napoj.
kao drugo, Hrvati nisu balkanci, pa statistike iz srbije i ostalih vukojebina ne vrijede za Sloveniju i HR.
Balkan je žrtva tvojih predaka - Turaka i velikosrpske-pravoslavne, a kasnije komunističke ideologije.
Irana ne ?
Statistika govorimda su trenutno na nivou ISPOD OSTATKA BALKANA
TO SU POSTIGLI ZA VRIJEME OTKAKO SU SE OSLOBODILI KOMUNIZMA
JAKO FIN USPJEH
JAKO ...
A i Turcima mogu gledati u leđa
Bila ja skoro u Istanbulu ...
Cijela Hrvatska stane pod most preko Bospora
S ispruzenom rukom
2014-04-29
Moze u par crta o toj temiGoto wrote:http://goto.blog.hr/2014/06/1631775667/komunizam-socijalizam-socijaldemokracija.html
Ali da nije ustasko sranje
Ha ?
2014-04-29
pa,Kic je pokrenuo ovaj Forum,njegov je,pa je valjda i normalno da bude admin na njemu...to je nesto prirodno..Covjek definitivno nije egotrip i ne izivljava se na nikome,kao niti Vegvisir..Svodis sve na subjektivnu razinu,sama navodeci terminom "nije mi niti do kojena"... dakle,ti Forum shvacas preozbiljno i vrlo osobno,sto je u najmanju ruku,neozbijno i nezrelo..stovise,u par navrata si ti vrlo brutalno se zakacila sa frumasima,pa i sa mnom,no radi mira na Forumu,samo sam osutao,sto si ti smatrala kao nekom pobjedom.aj guess...jedom si se i izdrala na Kica,da je covjek jednostavno ostao prenerazen..i sve je to tebi normalno,jer nije po tebi prosuto..no kad dobijes ban,radi svojie agresivnosti,poticanja na ovo i ono...e onda to smatras napadom na sebe...pa bolje da dobijes ban,i malo se poslozis,nego da nekom upadne u oko tvoje pisanje i počne te goniti zakonski...No bed je u tome sto si ti preveliki Egotrip,i ne dopustas drugačije misljenjeniti stavove,a a ako netko kaze drugacije,zaspes ga ne bas krscanskim epitetima...Ti bi u stvari htjela da sve bude o tvome..u tome slucaju,izvolis pokrenuti svoj portal,forum,blog,stogod,pa pisi i rulaj kako ti paše..no budi pazljiva,jer sve sto napises nece mati tko revidirati,pa bi ti problemi mogli direktno zakucati na vrata,jer budes imala odgovornost za napisanu soju rijec..tako to ide..mortal-joint wrote:Valjda si pomislio kako ćeš ti tu biti netko važan i utjecajan pa ćeš ti meni dijeliti banove kad ti se prohtije a istovremeno puštati drugima da rade suprotno od svih pravila. Za mene ste oboje osobe s problemima i nikad mi niste bili niti do koljena, posebno mi nikad niste predstavljali apsolutno nikakav autoritet niti mi to možete predstavljati po bilo čemu. Ali pošto ste tu na ovom forumu igrom slučaja ili ne ( niste izabrani od članova foruma) u svojstvu autoriteta ispod časti mi je više boraviti na ovom forumu i zato se mičem iz svih rasprava. Bez obzira na sve druge ljude s kojima sam voljela boraviti i popričati ovdje i na net.hr-u previše su mi nesnošljivi ispadi vlastitom grabežljivošću izabranih admina kao što ste bafi na netu i i vas dvoje ovdje, a svi udarate na kršćane i sve što oni čine dok manjinama i antikristima dopuštate nedopustivo.kic wrote:mortal 1 dan na hlađenje.
Pošto na svojim stranicama imam već dovoljno istomišljenika, a ujedno kvalitetnih osoba poštenih, razumnih i daleko značajnijih od osoba kao što ste vas dvoje "pretpostavljenih" ne želim se više blamirati dolazeći u vaše iritantno društvo gdje mi je svakim danom bivalo sve gadljivije.
Pozdrav svim korisnicima!!!
puno srece,pamet u glavu,a doli što uleti...
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Europljani, probudite se!
» Hrvati u Partizanu
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» mi hrvati
» mi hrvati !
» Hrvati u Partizanu
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» mi hrvati
» mi hrvati !
Page 2 of 3