ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Disciplina je temelj svega a anarhija filozofija nicega

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Disciplina je temelj svega a anarhija filozofija nicega - Page 3 Empty Re: Disciplina je temelj svega a anarhija filozofija nicega

Post by kic 22/2/2016, 10:37

Regoč wrote:Jebo te, Kic, nemoj me razočarati. Ovi zemljovidi nisu crtani proizvoljno, zasnivaju se na poviesnim činjenicama. Što bi Leopold oslobađao 1683. da Slavonija nije bila pod Tucima? A Hrvatska je bila na Drini samo u doba ustaške vlasti. Prije toga je imala Bosnu kao vazalnu državu pa je imala utjecaj do tamo, ali taj prostor nije bio dio mainlanda.
ako ćemo se držati povijesnih činjenica, A.Hitler nikad nije dao naredbu za holokaust, nikad se nije pronašao dokument koji naređuje takvo nešto, i to su priznali i sami njemački novinari jako jako nerado-

gdje je Slavonija, gdje je Drina? ja govorim o hrvatskim selima na Drini koje nitko ne može više ni zamisliti jer to je odmah ustašluk kad to velim, a ti pričaš o mainlandu, naravno da se nećemo složiti niti me briga hoćemo li..

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Disciplina je temelj svega a anarhija filozofija nicega - Page 3 Empty Re: Disciplina je temelj svega a anarhija filozofija nicega

Post by prckov 22/2/2016, 10:39

kic wrote:
vuksadinare wrote:-Disciplina je temelj svega,a anarhija filozofija nicega,rekao je Hegel.
kontekst izjave je bitan, zatim terminologija: sto je disciplina? koji temelj? sto je to "svega"? sto je to anarhija? i sta predstavlja to "nista"?

e sad filozofiramo :))
Sve bi ti to ja objasnio da nisam zaspo  :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 22/2/2016, 10:42

dawson wrote:Budha kaže da je umjerenost pravi put ka prosvjetljenju, znači istina je negdje u sredini.
Ma bolan nema istine, zato je i trazimo  :tss
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by aben 22/2/2016, 10:42

kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:nitko ne negira činjenice, to je nemoguće, Hrvatska nikad nije osvojena niti je bila vazalska država Otomana, ja istinabog vidim pozitivne karakteristike u germansko-japanskom mentalitetu, ali samo do određene mjere, ne znam čemu tolika gorljivost za imitiranjem nečeg gubitničkog, trebamo imitirati Estoniju, Južnu Koreju, narode slične sjebane povijesti, ali otvorenih vrata za budućnost.
reci otvoreno, neoliberalni kapitalizam.
uopće nisam znao što je uzrok, ali kad sam pročitao da Estonija ima otvorene autoputeve (kao Njemačka istinabog), otvorene nacionalne parkove za vlastite državljane, e-glasovanje, odmah sam se zaljubio, dobro imaju taj problem s Rusima ali to nisu sami generirali..

Disciplina je temelj svega a anarhija filozofija nicega - Page 3 Tumblr_lvwiatR6N91qgty79o1_500
mene su dobili is ovin:

kažu da je njihov premijer pročito samo jednu knjigu, free to choose, m friedmana.
[size=34]On the other hand, the Estonian political system, its [/size][size=34]flat rate[/size][size=34] of income tax, and its non-welfare-state model distinguish it from the Nordic countries and their [/size][size=34]Nordic model[/size][size=34], and indeed from many other European countries[/size]

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Regoč 22/2/2016, 10:46

kic wrote:gdje je Drina?
U pjesmi.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics