Disciplina je temelj svega a anarhija filozofija nicega
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Disciplina je temelj svega a anarhija filozofija nicega
ako ćemo se držati povijesnih činjenica, A.Hitler nikad nije dao naredbu za holokaust, nikad se nije pronašao dokument koji naređuje takvo nešto, i to su priznali i sami njemački novinari jako jako nerado-Regoč wrote:Jebo te, Kic, nemoj me razočarati. Ovi zemljovidi nisu crtani proizvoljno, zasnivaju se na poviesnim činjenicama. Što bi Leopold oslobađao 1683. da Slavonija nije bila pod Tucima? A Hrvatska je bila na Drini samo u doba ustaške vlasti. Prije toga je imala Bosnu kao vazalnu državu pa je imala utjecaj do tamo, ali taj prostor nije bio dio mainlanda.
gdje je Slavonija, gdje je Drina? ja govorim o hrvatskim selima na Drini koje nitko ne može više ni zamisliti jer to je odmah ustašluk kad to velim, a ti pričaš o mainlandu, naravno da se nećemo složiti niti me briga hoćemo li..
Sve bi ti to ja objasnio da nisam zaspokic wrote:kontekst izjave je bitan, zatim terminologija: sto je disciplina? koji temelj? sto je to "svega"? sto je to anarhija? i sta predstavlja to "nista"?vuksadinare wrote:-Disciplina je temelj svega,a anarhija filozofija nicega,rekao je Hegel.
e sad filozofiramo :))
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
Ma bolan nema istine, zato je i trazimodawson wrote:Budha kaže da je umjerenost pravi put ka prosvjetljenju, znači istina je negdje u sredini.
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
mene su dobili is ovin:kic wrote:uopće nisam znao što je uzrok, ali kad sam pročitao da Estonija ima otvorene autoputeve (kao Njemačka istinabog), otvorene nacionalne parkove za vlastite državljane, e-glasovanje, odmah sam se zaljubio, dobro imaju taj problem s Rusima ali to nisu sami generirali..aben wrote:reci otvoreno, neoliberalni kapitalizam.kic wrote:nitko ne negira činjenice, to je nemoguće, Hrvatska nikad nije osvojena niti je bila vazalska država Otomana, ja istinabog vidim pozitivne karakteristike u germansko-japanskom mentalitetu, ali samo do određene mjere, ne znam čemu tolika gorljivost za imitiranjem nečeg gubitničkog, trebamo imitirati Estoniju, Južnu Koreju, narode slične sjebane povijesti, ali otvorenih vrata za budućnost.
kažu da je njihov premijer pročito samo jednu knjigu, free to choose, m friedmana.
[size=34]On the other hand, the Estonian political system, its [/size][size=34]flat rate[/size][size=34] of income tax, and its non-welfare-state model distinguish it from the Nordic countries and their [/size][size=34]Nordic model[/size][size=34], and indeed from many other European countries[/size]
2014-04-16
U pjesmi.kic wrote:gdje je Drina?
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» USA kolektivna Anarhija
» Djoletova filozofija
» Filozofija kmeta
» Orban pravi paralelnu vladu pred izbore kako se Soroševcl ne bi dočepali ničega
» kršćanska filozofija u kratkoj slici....
» Djoletova filozofija
» Filozofija kmeta
» Orban pravi paralelnu vladu pred izbore kako se Soroševcl ne bi dočepali ničega
» kršćanska filozofija u kratkoj slici....
Page 3 of 3