Švedska pred kolapsom?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Švedska pred kolapsom?
Otkud protestantske Pruska i Švabska u središnjoj Europi? To je protivno smislu središnje Europe, središnja je Europa katolički sviet.dawson wrote:
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Ne bih rekao, rađaju se Sirijci Kroacije i Hrvoji u zadnje vrieme.bogomdani wrote:..imate los glas medju Khozoepima..,gori nego Vlad Tepeš... ..sad,uvjek ste Muje pomagali,a na losem ste glasu.,..u cemu je bit?Regoč wrote:Posve nebitno za ovu priču, politika "šalji dalje bez povratka" pokazala se djelotvornom: imamo humano lice, a nemamo izbjeglice.bogomdani wrote:Pomirite se..pripadate balkanu...dawson wrote:Regoč wrote:Naši su bili korektni. Korektno su ih poslali dalje.
Jer mi nismo istok, mi smo kao "Mitteleuropa" :)
Ma nije o tome rijec...znas da je nedavno bilo aktualno da izbjeglice posto-poto izbjegavaju prolaz Hrvatskom,a kad su ih pitali u srbiji zasto,nes su promumljali,u smislu,boje se tufda prolaziti...otprilike je tu smisao...bas me zanima zasto,jer ste ih uvijek kupili i braniliRegoč wrote:Ne bih rekao, rađaju se Sirijci Kroacije i Hrvoji u zadnje vrieme.bogomdani wrote:..imate los glas medju Khozoepima..,gori nego Vlad Tepeš... ..sad,uvjek ste Muje pomagali,a na losem ste glasu.,..u cemu je bit?Regoč wrote:Posve nebitno za ovu priču, politika "šalji dalje bez povratka" pokazala se djelotvornom: imamo humano lice, a nemamo izbjeglice.bogomdani wrote:Pomirite se..pripadate balkanu...dawson wrote:Regoč wrote:Naši su bili korektni. Korektno su ih poslali dalje.
Guest- Guest
Imamo mi i svoje sirotinje , ružna rijeć al tako je a ne vodit brigu o nekakvim imigrantima i tko nam nije nitko i ništa.
Kad popijem kavu idem im uplatit 1000 kuna a ove Arape i druge koliko ja znam nitko nije ni zvao osim Merkelice pa neka ih ona i uzme.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t6223-petero-ih-zivi-u-18-kvadrata-a-svaka-kisa-slijeva-se-niz-zidove
Kad popijem kavu idem im uplatit 1000 kuna a ove Arape i druge koliko ja znam nitko nije ni zvao osim Merkelice pa neka ih ona i uzme.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t6223-petero-ih-zivi-u-18-kvadrata-a-svaka-kisa-slijeva-se-niz-zidove
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma srbska propaganda, našli dva jadnika i dali im lovu da tako nešto kažu. Gledam jučer Montirani proces i prave "anketu" tko je najseksipilniji političar. Ljudi uglavnom nemaju favorita pa im "novinar" kaže "recite Stazić, plaćaju nas za to" i svi redom to rekoše, čak i oni koji su se prvotno izjasnili za nekoga drugoga. Tako će biti i s tom "izjavom",bogomdani wrote:Ma nije o tome rijec...znas da je nedavno bilo aktualno da izbjeglice posto-poto izbjegavaju prolaz Hrvatskom,a kad su ih pitali u srbiji zasto,nes su promumljali,u smislu,boje se tufda prolaziti...otprilike je tu smisao...bas me zanima zasto,jer ste ih uvijek kupili i braniliRegoč wrote:Ne bih rekao, rađaju se Sirijci Kroacije i Hrvoji u zadnje vrieme.bogomdani wrote:..imate los glas medju Khozoepima..,gori nego Vlad Tepeš... ..sad,uvjek ste Muje pomagali,a na losem ste glasu.,..u cemu je bit?Regoč wrote:Posve nebitno za ovu priču, politika "šalji dalje bez povratka" pokazala se djelotvornom: imamo humano lice, a nemamo izbjeglice.bogomdani wrote:Pomirite se..pripadate balkanu...dawson wrote:Regoč wrote:Naši su bili korektni. Korektno su ih poslali dalje.
Da su pičoku birali,ja bih rekao ofa..oduzeti joj jedno 20 godina i pravi bombon..
bas je ebozovna..
bas je ebozovna..
Guest- Guest
Definitivno, najjebozovnija političarka.bogomdani wrote:Da su pičoku birali,ja bih rekao ofa..oduzeti joj jedno 20 godina i pravi bombon..
bas je ebozovna..
Pa..i danas je Mrknuti,bio bi jack-pot..Stara koka-juhu masti...
Guest- Guest
Welcome to the land of Svecka
such a lovely place,
Plenty of room in the land of Sweden?
any time of year
you can find it here.
such a lovely place,
Plenty of room in the land of Sweden?
any time of year
you can find it here.
2014-04-19