Švedska pred kolapsom?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Švedska pred kolapsom?
Norway is ready to abandon the Geneva Convention if Sweden collapses. The border will be closed by force, and Swedish refugees will be rejected without the possibility to seek asylum. "We are prepared for the worst," says Prime Minister Erna Solberg.
http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.2527/norwegian-government-we-will-abandon-international-law-if-sweden-collapses.html
http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.2527/norwegian-government-we-will-abandon-international-law-if-sweden-collapses.html
catabbath-
2015-08-22
Re: Švedska pred kolapsom?
Di im humanost nestade odjednom, sta ce sad djeca sa okicama
2014-04-19
Švecka troš 14 puta više na izbjeglice nego na vojni proračun.
Pametna investicija.
http://www.jihadwatch.org/2016/02/muslim-migrants-will-cost-sweden-fourteen-times-more-than-the-countrys-defense-budget
Pametna investicija.
http://www.jihadwatch.org/2016/02/muslim-migrants-will-cost-sweden-fourteen-times-more-than-the-countrys-defense-budget
Guest- Guest
Kako će kolabirati? Pa oni su humani, a humanosti nema cienu! Moraju primiti sve koji to zažele.
Možda norveška premijerka zna nešto šta mi neznamo, ima neke informacije koje ne dolaze u mainstream medije?
Ma svi to znamo i pišemo o tom, samo nije politički korektno.
Hm do sad su samo istočno europski političari bili politički nekorektni pa su ih politički korektni političari zapada pljuvali, ovo je zanimljivo sad baš baš.
Regoč-
2015-08-21
Sad ih treba dodatno natrpat da što prije kolabiraju....znači trpaj još...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Regoč wrote:Naši su bili korektni. Korektno su ih poslali dalje.
Jer mi nismo istok, mi smo kao "Mitteleuropa" :)
Pomirite se..pripadate balkanu...dawson wrote:Regoč wrote:Naši su bili korektni. Korektno su ih poslali dalje.
Guest- Guest
Posve nebitno za ovu priču, politika "šalji dalje bez povratka" pokazala se djelotvornom: imamo humano lice, a nemamo izbjeglice.bogomdani wrote:Pomirite se..pripadate balkanu...dawson wrote:Regoč wrote:Naši su bili korektni. Korektno su ih poslali dalje.
..imate los glas medju Khozoepima..,gori nego Vlad Tepeš... ..sad,uvjek ste Muje pomagali,a na losem ste glasu.,..u cemu je bit?Regoč wrote:Posve nebitno za ovu priču, politika "šalji dalje bez povratka" pokazala se djelotvornom: imamo humano lice, a nemamo izbjeglice.bogomdani wrote:Pomirite se..pripadate balkanu...dawson wrote:Regoč wrote:Naši su bili korektni. Korektno su ih poslali dalje.
Guest- Guest
Otkud protestantske Pruska i Švabska u središnjoj Europi? To je protivno smislu središnje Europe, središnja je Europa katolički sviet.dawson wrote:
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nacija pred kolapsom
» ENTITET PRED KOLAPSOM
» Njemačka pred krizom i kolapsom
» Domovinski pokret : Zdravstveni sustav je pred kolapsom
» Mirovinski sustavi diljem Europe su pred kolapsom
» ENTITET PRED KOLAPSOM
» Njemačka pred krizom i kolapsom
» Domovinski pokret : Zdravstveni sustav je pred kolapsom
» Mirovinski sustavi diljem Europe su pred kolapsom
Page 1 of 2