Biljana ; Nema,vise SRBIJE, strasno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Biljana ; Nema,vise SRBIJE, strasno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Problem je šta su u teškoj depri.
Imam razvijeno to ćulo jer mi treba u ratu.....ono galaktićka federacija ....specijalci i te šeme ...zapovijedni ćin ....njušim valove ......7 miljona duša na Balkanu upalo je u tešku depru.
Imam razvijeno to ćulo jer mi treba u ratu.....ono galaktićka federacija ....specijalci i te šeme ...zapovijedni ćin ....njušim valove ......7 miljona duša na Balkanu upalo je u tešku depru.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ala depresije jbte ha ha ha
2014-04-11
Nisu to baš najbolje primili.
2014-04-11
ima li prosvjeda ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Kako će prosvjedovat kad su u teškom šoku i nevjerici.debotoijusto wrote:ima li prosvjeda ?
Srbija je stotinama kilometara udaljena od moje kuće fizički a ja ih ovdje osjećam ....puno ih ima pa je ta vibra pojaćana ....u teškoj su depri.
2014-04-11
Izgleda da ih je dobro presjeklo ... i to ne jedan dio nego ogromnu većinu ...u protivnom bi se taj val poništavao a ne ovako da ih osjećam na stotine kilometara tako snažno ......depra totalna ...totalno su u kurzu ...kolektivno.
2014-04-11
dobro , sto sad
sami ne znaju pa bolje zapad
nego rusi
sami ne znaju pa bolje zapad
nego rusi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Braćo Rusi pomagajte, ode i vojvoda pod američke skute
2014-04-15
debotoijusto wrote:ima li prosvjeda ?
ima prosvjedna nota iz moskve...
Ja sam stavio slušalice da mi svira muzika ...smeta mi malo ta pojava negativne energije izvana.debotoijusto wrote:dobro , sto sad
Tuga brate , teška depresija i to velika ....kolektivna ...ogromna masa vibrira na frekvenciji tuge i apatije.
2014-04-11
Mali su Srbi, zapad je oko njih i druge im nema. Doduse nista se nece promijenit, kroz povijest su bili mali i igrali za tudju racunicu tako i sada, kao i mi. Ako ne za Nato igrali bi za Ruse ili koga drugog jaceg, tesko za sebe.
omni-
2014-04-12
Ma jasno, ali simpatično je to sve, radikali, braća Rusi, mini s300 kao zalog skrbništva...i onda ovako...sve za sigurnost srca Srbijeomni wrote:Mali su Srbi, zapad je oko njih i druge im nema. Doduse nista se nece promijenit, kroz povijest su bili mali i igrali za tudju racunicu tako i sada, kao i mi. Ako ne za Nato igrali bi za Ruse ili koga drugog jaceg, tesko za sebe.
2014-04-15
....ne znam baš ....ovo je stvarno neka teška negativna vibra na razini depresije .....ne znam oće li oni to moći prožvakat jer je ovo baš jako.n_razbojnik wrote:Ma jasno, ali simpatično je to sve, radikali, braća Rusi, mini s300 kao zalog skrbništva...i onda ovako...sve za sigurnost srca Srbijeomni wrote:Mali su Srbi, zapad je oko njih i druge im nema. Doduse nista se nece promijenit, kroz povijest su bili mali i igrali za tudju racunicu tako i sada, kao i mi. Ako ne za Nato igrali bi za Ruse ili koga drugog jaceg, tesko za sebe.
2014-04-11
žao mi je da mi nema stanojka, čisto da ga malo jebem u mozak...
pickiceeeee....
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ah oni su specijalci za "glavom kroz zid", "protiv sviju" i slicne akrobacije, jest da na kraju ispadne truba od svega al nek se kotrlja, kruha i igara.n_razbojnik wrote:Ma jasno, ali simpatično je to sve, radikali, braća Rusi, mini s300 kao zalog skrbništva...i onda ovako...sve za sigurnost srca Srbijeomni wrote:Mali su Srbi, zapad je oko njih i druge im nema. Doduse nista se nece promijenit, kroz povijest su bili mali i igrali za tudju racunicu tako i sada, kao i mi. Ako ne za Nato igrali bi za Ruse ili koga drugog jaceg, tesko za sebe.
omni-
2014-04-12
Isto bi ja ovdje bio malo rezerviran ...Vučić i Nikolić su samo dva ....papka ......ova vibra negativna koja se odhednom pojavila .....7 miljona duša je na razini tuge i apatije ...ogromna masa ...šok i nevjerica ....ipak bi ja bio rezerviran prema ovoj priči ....i narod odlućuje.
2014-04-11
Slavi covjek, negdje u kutu kafane uz rakijicu i pevaljku oslobadja Srbiju od zlih dusmana. Po staroj oprobanoj metodi.marcellus wrote:žao mi je da mi nema stanojka, čisto da ga malo jebem u mozak...
omni-
2014-04-12
Malo ih je ovo šokiralo ...mada malo je slaba rijec s obzirom o kakvom negativnom valu emocija se događa ....izgleda da su do zadnjeg vjerovali da Nikolić neće potpisati ...i sad odjednom kolektivni šok i nevjerica ......toliko su šokirani da su ostali bez teksta.
2014-04-11
kurcenje i inacenje!i na kraju svima i sebi popuse.takvi su na bojisnici,takvi su i u diplomaciji.mali misevi....
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Bezveze se sokiraju, produzili su sebi zivot za koju godinu mozda. Jbg, igre u kojima sudjelujemo svi su malo vece od nasih sposobnosti i utjecaja.RayMabus wrote:Malo ih je ovo šokiralo ...mada malo je slaba rijec s obzirom o kakvom negativnom valu emocija se događa ....izgleda da su do zadnjeg vjerovali da Nikolić neće potpisati ...i sad odjednom kolektivni šok i nevjerica ......toliko su šokirani da su ostali bez teksta.
omni-
2014-04-12
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Strašno:Ovog nema ni na Poljudu ni na Maximiru
» 7. listopada 1942. Beograd – znate li za strašno ubijanje Židova iz Srbije u pokretnoj plinskoj komori?
» Ulazak Srbije u EU kao i Vucic vise nisu medju prvim prioritetima Merkel cak sta vise medju zadnjim
» Bez Srbije nema mira na Kosmetu
» Bez hrvatskih uslova nema članstva Srbije u EU"
» 7. listopada 1942. Beograd – znate li za strašno ubijanje Židova iz Srbije u pokretnoj plinskoj komori?
» Ulazak Srbije u EU kao i Vucic vise nisu medju prvim prioritetima Merkel cak sta vise medju zadnjim
» Bez Srbije nema mira na Kosmetu
» Bez hrvatskih uslova nema članstva Srbije u EU"
Page 2 of 5