Uhljebi - jači od sudbine
Page 1 of 1
Uhljebi - jači od sudbine
http://www.index.hr/vijesti/clanak/saborski-uhljebi-zadrzali-privilegije-nezadovoljni-gradjani-zatrpali-most-kritikama-varalice-ste/875948.aspx
NAKON što je MOST sinoć objavio kako su zastupnici iz HDZ-a i SDP-a zaustavili njihov prijedlog izmjene Zakona o beneficijama saborskih zastupnika te dodao kako je MOST "ispunio svoje obećanje traživši izmjenu", nije trebalo mnogo da nezadovoljni građani reagiraju na ovu "promjenu kursa" HDZ-ovog koalicijskog partnera.
NAKON što je MOST sinoć objavio kako su zastupnici iz HDZ-a i SDP-a zaustavili njihov prijedlog izmjene Zakona o beneficijama saborskih zastupnika te dodao kako je MOST "ispunio svoje obećanje traživši izmjenu", nije trebalo mnogo da nezadovoljni građani reagiraju na ovu "promjenu kursa" HDZ-ovog koalicijskog partnera.
catabbath-
2015-08-22
Re: Uhljebi - jači od sudbine
jasno mi je da KP-RH pardon HDZ/SDP boli kurac za interese RH građana nego gledaju svoje guzice, ali MOST? kao ovi su ih odbili.. ma ukurac jesi u koaliciji ili nisi. Šta seru.
OK glasovao za MOST zajeba se, idemo dalje, idući su ŽZ
Guest- Guest
Nisam ni sumnjala da će u tome HDZ i SDP biti složni..pa to su njihove glasačke vojske..
2014-04-12
Dobro, ako se ukine ta nakada 6+6, hoće li ukinuti i zabrana zapošljavanja u privatnim poduzećima u tom razdoblju?
kao da je sam Most na vlasti,mogu nešto pritiskati ali kod važnijih stvari su nemoćniupravo_sa_jebachine wrote:jasno mi je da KP-RH pardon HDZ/SDP boli kurac za interese RH građana nego gledaju svoje guzice, ali MOST? kao ovi su ih odbili.. ma ukurac jesi u koaliciji ili nisi. Šta seru.
vili40-
2015-08-02
da je Mostu u interesu , onda bi rekali, istupamo iz koalicije, pa bi vidio kako bi se smjanjile plaće parazitima u saboru. u roku 20minuta. a ne "ovi iz HDZa i SDPa su protiv, pa eto šta ćemo mi jadni". lol,vili40 wrote:kao da je sam Most na vlasti,mogu nešto pritiskati ali kod važnijih stvari su nemoćniupravo_sa_jebachine wrote:jasno mi je da KP-RH pardon HDZ/SDP boli kurac za interese RH građana nego gledaju svoje guzice, ali MOST? kao ovi su ih odbili.. ma ukurac jesi u koaliciji ili nisi. Šta seru.
Guest- Guest
čekaj,tek je počelo,prerano je još za prijetnje istupom iz koalicije.Ali poznavajući Karamarka i ekipu,mislim da i za to nećemo dugo čekati.upravo_sa_jebachine wrote:da je Mostu u interesu , onda bi rekali, istupamo iz koalicije, pa bi vidio kako bi se smjanjile plaće parazitima u saboru. u roku 20minuta. a ne "ovi iz HDZa i SDPa su protiv, pa eto šta ćemo mi jadni". lol,vili40 wrote:kao da je sam Most na vlasti,mogu nešto pritiskati ali kod važnijih stvari su nemoćniupravo_sa_jebachine wrote:jasno mi je da KP-RH pardon HDZ/SDP boli kurac za interese RH građana nego gledaju svoje guzice, ali MOST? kao ovi su ih odbili.. ma ukurac jesi u koaliciji ili nisi. Šta seru.
vili40-
2015-08-02
Ja sam se zajeba 50%.... kod mene prošli Petrina i Bulj...upravo_sa_jebachine wrote:jasno mi je da KP-RH pardon HDZ/SDP boli kurac za interese RH građana nego gledaju svoje guzice, ali MOST? kao ovi su ih odbili.. ma ukurac jesi u koaliciji ili nisi. Šta seru.
Ako budu prijevremeni izbori Most ide na aparate tako da njihova simbioza sa HDZom mora ojačati...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Similar topics
» Ne može nam ni'ko ništa, jači smo od sudbine..
» Žutarnji: Jalnuš Bugajski jači smo od sudbine
» Kenwood Kenon se uplašio sudbine stranke A. Merkel, potpuno odustaje od obveznih covid-potvrda?
» Uhljebi uzvraćaju udarac
» Uhljebi pojeli lovu
» Žutarnji: Jalnuš Bugajski jači smo od sudbine
» Kenwood Kenon se uplašio sudbine stranke A. Merkel, potpuno odustaje od obveznih covid-potvrda?
» Uhljebi uzvraćaju udarac
» Uhljebi pojeli lovu
Page 1 of 1