Uhljebi uzvraćaju udarac
Page 1 of 1
Uhljebi uzvraćaju udarac
http://hr.n1info.com/a285644/Vijesti/Kuscevic-Uhljeba-nema-nigdje-to-je-neprimjeren-naziv.html
Kermit-
2014-04-17
Re: Uhljebi uzvraćaju udarac
Kad misliš tu je dno upoznaš ministra uprave hehe znači ološ ološ
Kermit-
2014-04-17
Trećina zaposlenih u RH RADE U JAVNIM I DRZAVNIM SLUŽBAMA.
pokušajte bilo koji problem u državnoj administraciji rijesiti na najjednostavniji nacin.
Hoces kurac.
Salju te od šaltera do šaltera .
Kafkijanski.
pokušajte bilo koji problem u državnoj administraciji rijesiti na najjednostavniji nacin.
Hoces kurac.
Kafkijanski.
Vidio rezultate izbora u Italiji pa shvatio da bi i oni mogli letit i u Hrvatskoj pa se boje za foteljeKermit wrote:http://hr.n1info.com/a285644/Vijesti/Kuscevic-Uhljeba-nema-nigdje-to-je-neprimjeren-naziv.html
U Italiji su navikli da se izmjenjuju lijevi i desni centar a sad pokret pet zvjezdica i Lega Nord pa je panika jer to više nisu njihove gazde na vlasti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
u ovoj vladi stvarno ima svega i svačega,ološa,nesposobnjakovića,antitalenata,jebivjetara,dupelizaca,mutokaša dugih prstiju,sirovina itd.ali ovaj kuščević je baš lik koji nam pokazuje zašto smo zapravo zaglavili u bestežinskom prostoru.Kad vidiš i poslušaš takvog bilmeza onda se stvarno više nemaš čemu nadati.Veli da treba mijenjati mentalitet a sam ima mentalitet debeloguzog lijenjivca ništ koristi.Strava.
vili40-
2015-08-02
Politički uhljebi je profesionalno zanimanje, onaj lik šta je iskida članku iskaznicu SDP je jedan takav
Ono šta se dešava je da nema mjesta za sve i onda stranka koja nepobjeđuje gubi političke uhljebe , to su trenutno ljevičari jer kad politički uhljebi skuže da od neke političke stranke nema kruha onda se ispisuju iz iste i predbacuju u onu za koju misle da će dobijat izbore tj da će preko iste kad dođe na vlast uspit progurat sebe, članove obitelji i prijatelje na neke pozicije unutar državne službe
Ono šta se dešava je da nema mjesta za sve i onda stranka koja nepobjeđuje gubi političke uhljebe , to su trenutno ljevičari jer kad politički uhljebi skuže da od neke političke stranke nema kruha onda se ispisuju iz iste i predbacuju u onu za koju misle da će dobijat izbore tj da će preko iste kad dođe na vlast uspit progurat sebe, članove obitelji i prijatelje na neke pozicije unutar državne službe
2014-04-11
Sora wrote:Trećina zaposlenih u RH RADE U JAVNIM I DRZAVNIM SLUŽBAMA.
Hoces kurac.
Kafkijanski.
gle glupačo, da si ti na njihovom mjestu šutjela bi i niti glasa ne bi pustila. ja se držim one stare pučke - ''sam si pomogni i i bog će ti pomoći''.
i znaš koliko me u realu libo racku za te uhljebe ... onako samo usput ... krapljačo.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
vili40 wrote:u ovoj vladi stvarno ima svega i svačega,ološa,nesposobnjakovića,antitalenata,jebivjetara,dupelizaca,mutokaša dugih prstiju,sirovina itd.ali ovaj kuščević je baš lik koji nam pokazuje zašto smo zapravo zaglavili u bestežinskom prostoru.Kad vidiš i poslušaš takvog bilmeza onda se stvarno više nemaš čemu nadati.Veli da treba mijenjati mentalitet a sam ima mentalitet debeloguzog lijenjivca ništ koristi.Strava.
pokaži vladu na svijetu u kojoj tih jebivjetara nema ... nema te vlade.
drugo ... koji se kurac imaš nadati vladi??
radi za sebe i koristi sve mogućnosti. i to je to. oduvijek bilo i svugdje bilo.
a jebate .... nu!
2017-10-12
Administracija postoji zbog sebe sameKavran wrote:Sora wrote:Trećina zaposlenih u RH RADE U JAVNIM I DRZAVNIM SLUŽBAMA.
Hoces kurac.
Kafkijanski.
gle glupačo, da si ti na njihovom mjestu šutjela bi i niti glasa ne bi pustila. ja se držim one stare pučke - ''sam si pomogni i i bog će ti pomoći''.
i znaš koliko me u realu libo racku za te uhljebe ... onako samo usput ... krapljačo.
Ti Kavran si preglup da to shvatis ili nisi nikad nista rijesavao na općini, sudu, agenciji .
Šalješ mamu i tatu da to riješe
Sora wrote:Administracija postoji zbog sebe sameKavran wrote:Sora wrote:Trećina zaposlenih u RH RADE U JAVNIM I DRZAVNIM SLUŽBAMA.
Hoces kurac.
Kafkijanski.
Ti Kavran si preglup da to shvatis ili nisi nikad nista rijesavao na općini, sudu, agenciji .
Šalješ mamu i tatu da to riješe
daj kravo debilna odjebi. ti si pametna u tri pičke materine. ne.
2017-10-12
Politički uhljebi su realnost svakog političkog sustava, ono šta je problem je kad se ljevi i desni uhljebi izmjenjuju na vlasti pa dobiješ puno takvih uhljeba šta je za društvo teret tako da antuvladajuće stranke osvoje priko 30% glasova na izborima oni ih prisiljavaju na koaliciju nakon čega narod shvati da je to jedna te ista stranka i masovno glasa za antuvladajuću koaliciju
2014-04-11
Similar topics
» Migranti uzvraćaju udarac
» Dioničari uzvraćaju udarac ramljaku
» Ugostitelji uzvraćaju udarac zbog PDV-a; "Poslat ćemo vam sve radnike na burzu pa ih vi hranite"
» Navijacki uzvracaju udarac. Plenkovicu pripremaju sokantnu odmazdu:'Ni Tudjmanu nisu oprostili.'
» Uhljebi pojeli lovu
» Dioničari uzvraćaju udarac ramljaku
» Ugostitelji uzvraćaju udarac zbog PDV-a; "Poslat ćemo vam sve radnike na burzu pa ih vi hranite"
» Navijacki uzvracaju udarac. Plenkovicu pripremaju sokantnu odmazdu:'Ni Tudjmanu nisu oprostili.'
» Uhljebi pojeli lovu
Page 1 of 1