OTVORENO PISMO MAJKE NAPADNUTOG VUKOVARSKOG MLADIĆA MILORADU PUPOVCU
Page 15 of 19
Page 15 of 19 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Re: OTVORENO PISMO MAJKE NAPADNUTOG VUKOVARSKOG MLADIĆA MILORADU PUPOVCU
Imam visok kolesterol, 5.8.
crvenkasti- Posts : 29708
2014-04-17
Odoh zderat,pa Rujku ebat...RayMabus wrote:Ma ....bogomdani wrote:...tako je..poslije nek ih Bog razvrstava,jel??RayMabus wrote:Bolje ne.bogomdani wrote:Niš..u Slavoniju dovuci Longija da sve poslozi kako treba...
Mislim da neke lokalne odnose ja tamo ne razumijem i onda ....išao bi sve od reda tj ne bi pitao nikog jel ekstreman ili ne.
Treba malo povuć crtu oko nekih stvari.
Srbi u istoćnoj Slavoniji su se predali mirno ( doduše nakon ratnih poraza u ostatku Hr al ok ) i onda ih ne želim dirati jer želim da znaju da oni koji se predaju da će ostat tj neće ih se dirat.
Sdruge strane očito postoji problem dugogodišnjeg srbovanja jednog određenog dijela te populacije ....nekih oko 10% jako ekstremnih.
Guest- Guest
Srbi u istocnoj Slavoniji su se predali mirno ...doduše nakon ratnih poraza u ostatku Hr al su se predali mirno ....
....u nekom idućem sukobu želim da svi Srbi znaju da tamo gdje se predaju da ih se neće dirati.
Al postoji očito problem ove jedne oko 10% četnički nastrojenje populacije u Vukovaru.
Zato odlućujem sada ....
PROTJERAT ĆETE TIH 10% EKSTREMNIH SRBA U VUKOVARU I OKOLICI.
NAREDBA STUPA NA SNAGU : ODMA.
....u nekom idućem sukobu želim da svi Srbi znaju da tamo gdje se predaju da ih se neće dirati.
Al postoji očito problem ove jedne oko 10% četnički nastrojenje populacije u Vukovaru.
Zato odlućujem sada ....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jucer mi se javio torcidas iz bogdanovaca kaze oni torcidasi iz vukovara i okolice organiziraju se a i kohorta im se zeli pridruzit
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
brini ti o lustraciji.maggie13 wrote:sta ste uhvatili zezat crvenog kad mene nema..;Ddijagram wrote:Samo zeli jasno pokazati koliko mu je tesko.kaja_333 wrote:On je toliko ogorčen da ce oboliti od mržnje, ako već nije. I onda ce krepat zbog velike Srbije i ostavit djecu siročad . Bas debil..dijagram wrote:Cini ti se. On ne mrzi, samo se zafrkava godinama:)kaja_333 wrote:Možeš dobiti čir, čak i rak od ogorčenosti kažu..crvenkasti wrote:Srbi su mi se non stop rugali da sam glup. Naročito moj otac. Četnik!
Valja imati razumijevanja, zato sam tolerantan prema njemu.
Dobro, malo i zbog zene mu Hrvatice, prave ustasice.
tebi kaji i slicnima konacno je odzvonilo:)
dijagram-
2015-08-09
RayMabus wrote:Srbi u istocnoj Slavoniji su se predali mirno ...doduše nakon ratnih poraza u ostatku Hr al su se predali mirno ....
Zato odlućujem sada ....
Ma on ti mrzi sve, Hrvate , Hrvatsku, sto su izgubili rat, sto je manjina, sto su mu stjerali starog , bas sve..nije to zdravo.vuksadinare wrote:on mrzi sebedijagram wrote:Cini ti se. On ne mrzi, samo se zafrkava godinama:)kaja_333 wrote:Možeš dobiti čir, čak i rak od ogorčenosti kažu..crvenkasti wrote:Srbi su mi se non stop rugali da sam glup. Naročito moj otac. Četnik!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
oh,no,mislila sam da se ne kuzi da drzim fige iza leđa..8-)dijagram wrote:brini ti o lustraciji.maggie13 wrote:sta ste uhvatili zezat crvenog kad mene nema..;Ddijagram wrote:Samo zeli jasno pokazati koliko mu je tesko.kaja_333 wrote:On je toliko ogorčen da ce oboliti od mržnje, ako već nije. I onda ce krepat zbog velike Srbije i ostavit djecu siročad . Bas debil..dijagram wrote:Cini ti se. On ne mrzi, samo se zafrkava godinama:)kaja_333 wrote:Možeš dobiti čir, čak i rak od ogorčenosti kažu..crvenkasti wrote:Srbi su mi se non stop rugali da sam glup. Naročito moj otac. Četnik!
Valja imati razumijevanja, zato sam tolerantan prema njemu.
Dobro, malo i zbog zene mu Hrvatice, prave ustasice.
tebi kaji i slicnima konacno je odzvonilo:)
2014-04-11
Zbilja si debilbogomdani wrote:Odoh zderat,pa Rujku ebat...RayMabus wrote:Ma ....bogomdani wrote:...tako je..poslije nek ih Bog razvrstava,jel??RayMabus wrote:Bolje ne.bogomdani wrote:Niš..u Slavoniju dovuci Longija da sve poslozi kako treba...
Mislim da neke lokalne odnose ja tamo ne razumijem i onda ....išao bi sve od reda tj ne bi pitao nikog jel ekstreman ili ne.
Treba malo povuć crtu oko nekih stvari.
Srbi u istoćnoj Slavoniji su se predali mirno ( doduše nakon ratnih poraza u ostatku Hr al ok ) i onda ih ne želim dirati jer želim da znaju da oni koji se predaju da će ostat tj neće ih se dirat.
Sdruge strane očito postoji problem dugogodišnjeg srbovanja jednog određenog dijela te populacije ....nekih oko 10% jako ekstremnih.
2015-08-15
Samo ti to postaj.Dread_Pirate_Roberts wrote:RayMabus wrote:Srbi u istocnoj Slavoniji su se predali mirno ...doduše nakon ratnih poraza u ostatku Hr al su se predali mirno ....
Zato odlućujem sada ....
Ja sam anđeoska hijerahija.
ODLUKA JE PALA.
PROTJERAT ĆETE 10% SRBA IZ VUKOVARA I OKOLICE I TO OVIH NAJEKSTREMNIJIH.
2014-04-11
RayMabus wrote:Samo ti to postaj.Dread_Pirate_Roberts wrote:RayMabus wrote:Srbi u istocnoj Slavoniji su se predali mirno ...doduše nakon ratnih poraza u ostatku Hr al su se predali mirno ....
Zato odlućujem sada ....
Ja sam anđeoska hijerahija.
ODLUKA JE PALA.
PROTJERAT ĆETE 10% SRBA IZ VUKOVARA I OKOLICE I TO OVIH NAJEKSTREMNIJIH.
nije ni tebi lako, sinko...
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
10% OD UKUPNE POPULACIJE SRBA U ISTOĆNOJ SLAVONIJI I TO ONIH NAJEKSTREMNIJIH ĆE BITI PROTJERANO.
KRAJ RASPRAVE.
KRAJ RASPRAVE.
2014-04-11
vuksadinare wrote:on mrzi sebedijagram wrote:Cini ti se. On ne mrzi, samo se zafrkava godinama:)kaja_333 wrote:Možeš dobiti čir, čak i rak od ogorčenosti kažu..crvenkasti wrote:Srbi su mi se non stop rugali da sam glup. Naročito moj otac. Četnik!
pa kad ništa ne valjam...
crvenkasti-
2014-04-17
Frka je neizbjezna
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
Mogli bi se malo zaletit tamo ...ionako u Vukovaru nisam nikad bio.vuksadinare wrote:Jucer mi se javio torcidas iz bogdanovaca kaze oni torcidasi iz vukovara i okolice organiziraju se a i kohorta im se zeli pridruzit
2014-04-11
kaja_333 wrote:Ma on ti mrzi sve, Hrvate , Hrvatsku, sto su izgubili rat, sto je manjina, sto su mu stjerali starog , bas sve..nije to zdravo.vuksadinare wrote:on mrzi sebedijagram wrote:Cini ti se. On ne mrzi, samo se zafrkava godinama:)kaja_333 wrote:Možeš dobiti čir, čak i rak od ogorčenosti kažu..crvenkasti wrote:Srbi su mi se non stop rugali da sam glup. Naročito moj otac. Četnik!
Ne, nego mrzim Srbe, Srbiju i starog jer je četnik. Imam i žgaravicu.
crvenkasti-
2014-04-17
Očito je da ekipa misli da je Vukovar srpski grad.
Vrijeme je da im pokažemo da NIJE.
Vrijeme je da im pokažemo da NIJE.
2014-04-11
A liječi ce jebote, ostavices siročad zbog velike srbijecrvenkasti wrote:kaja_333 wrote:Ma on ti mrzi sve, Hrvate , Hrvatsku, sto su izgubili rat, sto je manjina, sto su mu stjerali starog , bas sve..nije to zdravo.vuksadinare wrote:on mrzi sebedijagram wrote:Cini ti se. On ne mrzi, samo se zafrkava godinama:)kaja_333 wrote:Možeš dobiti čir, čak i rak od ogorčenosti kažu..crvenkasti wrote:Srbi su mi se non stop rugali da sam glup. Naročito moj otac. Četnik!
Ne, nego mrzim Srbe, Srbiju i starog jer je četnik. Imam i žgaravicu.
2015-08-15
Na primer Velesajam i Lora. A inače ima ceo spisak od 220 lokacija gde su zatvarani i ubijani Srbi.tre911 wrote:Koje logore u RH???? Nešto ti se opet pobrkalo u glavi. RH nije imala logore ni u jednom trenutku za razliku od vas koji ste ih imali desetak.dzango wrote:Vi ste Srbe vodili u logore u Hrvatskoj. Ako vi ne znate gde su naši, ne znamo ni mi gde su vaši. I šta onda?tre911 wrote:Jesu jesu, nisu logori bili u RH nego u srbiji, i nismo mi išli u srbiju ubijati srbe i voditi ih u RH u logore nego su srbi došli u RH paliti,pljačkati,otimati,ubijati,silovati...i pored svega odvoditi Hrvate u logore po srbiji.dzango wrote:Nisu ni ovi vaši kod nas. I šta sad?tre911 wrote:Kao prvo toliko ih ne fali, kao drugo nisu ubijeni u RH jer ih nismo ni stigli pobiti jer su svi bili u traktorijadi. E sad gdje vam je manjak nastao to morate sami dokučiti aliu oni u RH nisu.dzango wrote:Ubijeni u Hrvatskoj a da ih tražimo u Srbiji. Jebote koja logika. Neka je i uveličana brojka, to ovde ne igra neku ulogu, gde su ostali?tre911 wrote:
U Hrvatskoj nisu to je sigurno, gdje su nestali kada ste ih pregazili tenkovima to bi valjda vi trebali znati. Uostalom taj broj je mitomanija u vašoj režiji kao i milijun i sedamsto tisuća ubijenih u jasenovcu.
Sad ćemo učit Srbe u Vukovaru Lijepu našu.
Idemo gore.
Zaustavljat ćemo ljude na ulici i prisllit ih da pjevaju LIjepu našu.
TKO NE BUDE PJEVAO DOBIJA BATINE.
Idemo gore.
Zaustavljat ćemo ljude na ulici i prisllit ih da pjevaju LIjepu našu.
TKO NE BUDE PJEVAO DOBIJA BATINE.
2014-04-11
Četnici neće pjevati Lijepu našu u Vukovaru a naučili su da su nedodirljivi.
E SAD ĆE DOBIT BATINE I TO SVAKI DAN OD SADA PA DO KRAJA VJEČNOSTI.
E SAD ĆE DOBIT BATINE I TO SVAKI DAN OD SADA PA DO KRAJA VJEČNOSTI.
2014-04-11
Page 15 of 19 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Similar topics
» Izjava br. 1(HHO) – otvoreno pismo Hrvatskome saboru o HRT-u
» Otvoreno pismo Rumuna podelilo Srbiju
» GRABAR-KITAROVIĆ UPUTILA PISMO PUPOVCU 'Na potpuno neprimjeren, neprihvatljiv i zlonamjeran način kritizira Republiku Hrvatsku'
» Otvoreno pismo Stjepanu Tudjmanu:'Otac ti je bio zbilja kreten'
» Otvoreno pismo HNS-a BiH zastupnicima Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH
» Otvoreno pismo Rumuna podelilo Srbiju
» GRABAR-KITAROVIĆ UPUTILA PISMO PUPOVCU 'Na potpuno neprimjeren, neprihvatljiv i zlonamjeran način kritizira Republiku Hrvatsku'
» Otvoreno pismo Stjepanu Tudjmanu:'Otac ti je bio zbilja kreten'
» Otvoreno pismo HNS-a BiH zastupnicima Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH
Page 15 of 19