OTVORENO PISMO MAJKE NAPADNUTOG VUKOVARSKOG MLADIĆA MILORADU PUPOVCU
Page 13 of 19
Page 13 of 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Re: OTVORENO PISMO MAJKE NAPADNUTOG VUKOVARSKOG MLADIĆA MILORADU PUPOVCU
Nas ćeš vjerovatno vidit tamo jedino ako ovi opet krenu ugrožavat Hr ....al će nas kasno otkriti.
Dunav je voda a voda je naš element.
Budite dobri ....za nas Dunav je samo jedan obican potok i ništa više od toga.
Dunav je voda a voda je naš element.
Budite dobri ....za nas Dunav je samo jedan obican potok i ništa više od toga.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Slavonci jesu nesto tolerantniji od ostalih, ali dobrim dijelom ovo stanje je zbog politike koja se vodi godinama.RayMabus wrote:Pa ....ima tu očito i nekakvih lokalnih odnosa ...drukciji mentalitet ....nije na meni da se miješam ....neka to riješe sami malo jer je tako najbolje.Ucka wrote:Treba, kako kolega rece poslat Udarnu dalmatinsku brigadu i to ce napravit reda.
Problem je ako Dalmatince i pošalješ oni ne poznaju situaciju dobro tamo tj poznaju okvirno pa bi nahebao netko ni kriv nit dužan a to nije to.
Malo sami to riješite .....bolje kužite svoje lokalne razmirice i odnose.
Vukovar je posebna prica.
Netko spominje Osijek, ma osijek je kurac za Vinkovce.
Tamo su i za vrijeme Juge mlatili delije i grobare ko stoku.
Osjecani su bili prilicno kooperativni i u dobrim odnosima s klubovima iz begesa.
Dobro,danas je i Osijek nesto drugo, da se asila ne naljuti:)
dijagram-
2015-08-09
Ucka wrote:
Ma nemozes ti mene isprovocirat zato sto si los Srbin.
Nisam ja više loš Srbin. Sad sam dobar Hrvat. Tako mi i nastajemo.
crvenkasti-
2014-04-17
to pismo je napisano nekim hijeroglifima,neka joj to neko prevede na cirilicu
2014-04-14
Tako je. U suprotnom bi otisao fergusonom za Surdulicu:)crvenkasti wrote:Ucka wrote:
dijagram-
2015-08-09
Nikad mi nije bilo jasno ovo Kmetje....ubise im djecu,ovi politicari na Ignore,a ljudi im i dalje ..GOSPODO...u najmanju ruku su smradovi...prije bih jezik si iscupao nego nekom politicaru se obratio sa Gospodo...ps im mtr ebo..smradovima politickim naravno...
Guest- Guest
RayMabus wrote:Pa ....ima tu očito i nekakvih lokalnih odnosa ...drukciji mentalitet ....nije na meni da se miješam ....neka to riješe sami malo jer je tako najbolje.Ucka wrote:Treba, kako kolega rece poslat Udarnu dalmatinsku brigadu i to ce napravit reda.
Problem je ako Dalmatince i pošalješ oni ne poznaju situaciju dobro tamo tj poznaju okvirno pa bi nahebao netko ni kriv nit dužan a to nije to.
Malo sami to riješite .....bolje kužite svoje lokalne razmirice i odnose.
Ma ja sam ti sa mora. Ja bez mora nebih prezivio.
Ucka-
2016-02-15
crvenkasti wrote:Ucka wrote:
Procitaj ono gore o govnu i travi jos jedanput.Vidim da nisi shvatio.A to je zato sto si los Srbin.
Ucka-
2016-02-15
Previše su melakonićni kao narod tamo. Drukčiji mentalitet.bogomdani wrote:Nikad mi nije bilo jasno ovo Kmetje....ubise im djecu,ovi politicari na Ignore,a ljudi im i dalje ..GOSPODO...u najmanju ruku su smradovi...prije bih jezik si iscupao nego nekom politicaru se obratio sa Gospodo...ps im mtr ebo..smradovima politickim naravno...
Ja sam lijepo rekao i to tvrdim s obzirom na incidente koj ise dešavaju godinama i razno razne stvari upućuju na to ; 10 % Srba u Vukovaru i okolici su ekstrmeni četalji ...minimalno je ta brojka u pitanju.
Imate dvije opcije :
- nastavit to trpit
- počet to čisti
Šta više to odgađate i popuštate samo će nahebat oni koji nisu ekstremisti.
2014-04-11
Koje logore u RH???? Nešto ti se opet pobrkalo u glavi. RH nije imala logore ni u jednom trenutku za razliku od vas koji ste ih imali desetak.dzango wrote:Vi ste Srbe vodili u logore u Hrvatskoj. Ako vi ne znate gde su naši, ne znamo ni mi gde su vaši. I šta onda?tre911 wrote:Jesu jesu, nisu logori bili u RH nego u srbiji, i nismo mi išli u srbiju ubijati srbe i voditi ih u RH u logore nego su srbi došli u RH paliti,pljačkati,otimati,ubijati,silovati...i pored svega odvoditi Hrvate u logore po srbiji.dzango wrote:Nisu ni ovi vaši kod nas. I šta sad?tre911 wrote:Kao prvo toliko ih ne fali, kao drugo nisu ubijeni u RH jer ih nismo ni stigli pobiti jer su svi bili u traktorijadi. E sad gdje vam je manjak nastao to morate sami dokučiti aliu oni u RH nisu.dzango wrote:Ubijeni u Hrvatskoj a da ih tražimo u Srbiji. Jebote koja logika. Neka je i uveličana brojka, to ovde ne igra neku ulogu, gde su ostali?tre911 wrote:
U Hrvatskoj nisu to je sigurno, gdje su nestali kada ste ih pregazili tenkovima to bi valjda vi trebali znati. Uostalom taj broj je mitomanija u vašoj režiji kao i milijun i sedamsto tisuća ubijenih u jasenovcu.
Guest- Guest
Dobro, kod njih se na teveju tako pricalo.tre911 wrote:Koje logore u RH???? Nešto ti se opet pobrkalo u glavi. RH nije imala logore ni u jednom trenutku za razliku od vas koji ste ih imali desetak.dzango wrote:Vi ste Srbe vodili u logore u Hrvatskoj. Ako vi ne znate gde su naši, ne znamo ni mi gde su vaši. I šta onda?tre911 wrote:Jesu jesu, nisu logori bili u RH nego u srbiji, i nismo mi išli u srbiju ubijati srbe i voditi ih u RH u logore nego su srbi došli u RH paliti,pljačkati,otimati,ubijati,silovati...i pored svega odvoditi Hrvate u logore po srbiji.dzango wrote:Nisu ni ovi vaši kod nas. I šta sad?tre911 wrote:Kao prvo toliko ih ne fali, kao drugo nisu ubijeni u RH jer ih nismo ni stigli pobiti jer su svi bili u traktorijadi. E sad gdje vam je manjak nastao to morate sami dokučiti aliu oni u RH nisu.dzango wrote:Ubijeni u Hrvatskoj a da ih tražimo u Srbiji. Jebote koja logika. Neka je i uveličana brojka, to ovde ne igra neku ulogu, gde su ostali?tre911 wrote:
U Hrvatskoj nisu to je sigurno, gdje su nestali kada ste ih pregazili tenkovima to bi valjda vi trebali znati. Uostalom taj broj je mitomanija u vašoj režiji kao i milijun i sedamsto tisuća ubijenih u jasenovcu.
Znaju i za pecenu decu u rerni i hranjenje lavova decicom:)
dijagram-
2015-08-09
Dafuq??? ..RayMabus wrote:Previše su melakonićni kao narod tamo. Drukčiji mentalitet.bogomdani wrote:Nikad mi nije bilo jasno ovo Kmetje....ubise im djecu,ovi politicari na Ignore,a ljudi im i dalje ..GOSPODO...u najmanju ruku su smradovi...prije bih jezik si iscupao nego nekom politicaru se obratio sa Gospodo...ps im mtr ebo..smradovima politickim naravno...
Ja sam lijepo rekao i to tvrdim s obzirom na incidente koj ise dešavaju godinama i razno razne stvari upućuju na to ; 10 % Srba u Vukovaru i okolici su ekstrmeni četalji ...minimalno je ta brojka u pitanju.
Imate dvije opcije :
- nastavit to trpit
- počet to čisti
A koji qrc vi Mladci radite??Ćešete joojca??? Mi Zaslužne Moškije u Zlatnim godinama smo zasluzili da naskacemo na Umješne Zenke ,a tu i tamo se osladimo Mladim mesom Mlatki...
Biž u qrc i sam čisti..
Guest- Guest
Ucka wrote:crvenkasti wrote:Ucka wrote:
Procitaj ono gore o govnu i travi jos jedanput.Vidim da nisi shvatio.A to je zato sto si los Srbin.
Nemoj, gadi mi se. Daj ti.
crvenkasti-
2014-04-17
Razbolit ćeš se..crvenkasti wrote:Ucka wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Već sam ti rekao. Smatram da tu postoje neki lokalni odnosi i razlike u mentalitetu tako ....ne bi bilo baš dobro da ja dignem svoju linu guzicu i dođem gore riješavat stvari.bogomdani wrote:Dafuq??? ..RayMabus wrote:Previše su melakonićni kao narod tamo. Drukčiji mentalitet.bogomdani wrote:Nikad mi nije bilo jasno ovo Kmetje....ubise im djecu,ovi politicari na Ignore,a ljudi im i dalje ..GOSPODO...u najmanju ruku su smradovi...prije bih jezik si iscupao nego nekom politicaru se obratio sa Gospodo...ps im mtr ebo..smradovima politickim naravno...
Imate dvije opcije :
- nastavit to trpit
- počet to čisti
A koji qrc vi Mladci radite??Ćešete joojca??? Mi Zaslužne Moškije u Zlatnim godinama smo zasluzili da naskacemo na Umješne Zenke ,a tu i tamo se osladimo Mladim mesom Mlatki...
Biž u qrc i sam čisti..
Dođem li ja gore neću pitati tko je ekstreman a tko nije.
Samo ću ući u srpska sela po istoćnoj Slavoniji i to će biti kraj njihovog postojanaj tamo.
2014-04-11
Srbi su mi se non stop rugali da sam glup. Naročito moj otac. Četnik!
crvenkasti-
2014-04-17
who care..??RayMabus wrote:Već sam ti rekao. Smatram da tu postoje neki lokalni odnosi i razlike u mentalitetu tako ....ne bi bilo baš dobro da ja dignem svoju linu guzicu i dođem gore riješavat stvari.bogomdani wrote:Dafuq??? ..RayMabus wrote:Previše su melakonićni kao narod tamo. Drukčiji mentalitet.bogomdani wrote:Nikad mi nije bilo jasno ovo Kmetje....ubise im djecu,ovi politicari na Ignore,a ljudi im i dalje ..GOSPODO...u najmanju ruku su smradovi...prije bih jezik si iscupao nego nekom politicaru se obratio sa Gospodo...ps im mtr ebo..smradovima politickim naravno...
Imate dvije opcije :
- nastavit to trpit
- počet to čisti
Biž u qrc i sam čisti..
Dođem li ja gore neću pitati tko je ekstreman a tko nije.
Samo ću ući u srpska sela po istoćnoj Slavoniji i to će biti kraj njihovog postojanaj tamo.
Guest- Guest
četaljska posla, treba još ubaciti teglu sa očima u priču da bi to dobilo na težini i važnosti genocida nad srbima.dijagram wrote:Dobro, kod njih se na teveju tako pricalo.tre911 wrote:Koje logore u RH???? Nešto ti se opet pobrkalo u glavi. RH nije imala logore ni u jednom trenutku za razliku od vas koji ste ih imali desetak.dzango wrote:Vi ste Srbe vodili u logore u Hrvatskoj. Ako vi ne znate gde su naši, ne znamo ni mi gde su vaši. I šta onda?tre911 wrote:Jesu jesu, nisu logori bili u RH nego u srbiji, i nismo mi išli u srbiju ubijati srbe i voditi ih u RH u logore nego su srbi došli u RH paliti,pljačkati,otimati,ubijati,silovati...i pored svega odvoditi Hrvate u logore po srbiji.dzango wrote:Nisu ni ovi vaši kod nas. I šta sad?tre911 wrote:Kao prvo toliko ih ne fali, kao drugo nisu ubijeni u RH jer ih nismo ni stigli pobiti jer su svi bili u traktorijadi. E sad gdje vam je manjak nastao to morate sami dokučiti aliu oni u RH nisu.dzango wrote:Ubijeni u Hrvatskoj a da ih tražimo u Srbiji. Jebote koja logika. Neka je i uveličana brojka, to ovde ne igra neku ulogu, gde su ostali?tre911 wrote:
Znaju i za pecenu decu u rerni i hranjenje lavova decicom:)
Guest- Guest
Možeš dobiti čir, čak i rak od ogorčenosti kažu..crvenkasti wrote:Srbi su mi se non stop rugali da sam glup. Naročito moj otac. Četnik!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nego Longi..lako za selake po srpskim selima..reci ti meni,jel imas mooda da protreseš gaćove Poopavcu??
Guest- Guest
Cini ti se. On ne mrzi, samo se zafrkava godinama:)kaja_333 wrote:Možeš dobiti čir, čak i rak od ogorčenosti kažu..crvenkasti wrote:Srbi su mi se non stop rugali da sam glup. Naročito moj otac. Četnik!
dijagram-
2015-08-09
Page 13 of 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Similar topics
» Izjava br. 1(HHO) – otvoreno pismo Hrvatskome saboru o HRT-u
» Otvoreno pismo Rumuna podelilo Srbiju
» GRABAR-KITAROVIĆ UPUTILA PISMO PUPOVCU 'Na potpuno neprimjeren, neprihvatljiv i zlonamjeran način kritizira Republiku Hrvatsku'
» Otvoreno pismo Stjepanu Tudjmanu:'Otac ti je bio zbilja kreten'
» Otvoreno pismo HNS-a BiH zastupnicima Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH
» Otvoreno pismo Rumuna podelilo Srbiju
» GRABAR-KITAROVIĆ UPUTILA PISMO PUPOVCU 'Na potpuno neprimjeren, neprihvatljiv i zlonamjeran način kritizira Republiku Hrvatsku'
» Otvoreno pismo Stjepanu Tudjmanu:'Otac ti je bio zbilja kreten'
» Otvoreno pismo HNS-a BiH zastupnicima Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH
Page 13 of 19