OTVORENO PISMO MAJKE NAPADNUTOG VUKOVARSKOG MLADIĆA MILORADU PUPOVCU
Page 8 of 19
Page 8 of 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Re: OTVORENO PISMO MAJKE NAPADNUTOG VUKOVARSKOG MLADIĆA MILORADU PUPOVCU
Ne vredi ti ni jedna perspektiva Ovde pričamo o nestalima i njihovom pronalaženju što je vama u raspravi poslužilo kao razlog za linč nad Srbima. Dalje povezivanje teme sa Slobom je samo dalja dubioza i pravdanje vlastite nastranosti.maggie13 wrote:Mogli bismo sagledatiproblem iz više perspektiva, ali zadržimo se samo na dvije:dzango wrote:
Dokazi za počinjene zločine su dokazi za počinjene zločine i tu vam ne prolazi spinovanje sa agresorima i slične zajebancije. Na kraju smo od nestalih Hrvata došli do pobijanja nestalih Srba spinom da su bili agresori u svom selu i na svom kućnom pragu. Znači da se tu uopšte ne radi i o nestalim osobama već o njihovom korišćenju u političke svrhe. Što je vrlo ružno samo po sebi.
1.) dokazi o žrtvama moraju biti iz neutralnog izvora, a ne od strane agresora te u ovom slučaju ujedno i gubitnika
2.) tih žrtava, kao i svih ostalih u tom ratu, ne bi ni bilo da nije bilo 'filovanja' i podrške Srbije i milog vam Slobe, a poslije ostavljanja na cjedilu
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ma koga boli kuaz šta oni misle ?tre911 wrote:E saće nam reći da lažemo i slične pizdarije a neće ni pogledati snimak na kojemu se jasno vidi da su vozila pregažena i izgurana sa ceste. Da su to avioni prašili ne bi bilo zgužvano ništa nego zapaljeno i rasturenoRegoč wrote:Baš tako, neka pitaju svoje tenkiste gdje su nestali Srbi. Neka im kažu tko ih je dovezao na gusjenicama u Srbiju.tre911 wrote:
U Hrvatskoj nisu to je sigurno, gdje su nestali kada ste ih pregazili tenkovima to bi valjda vi trebali znati. Uostalom taj broj je mitomanija u vašoj režiji kao i milijun i sedamsto tisuća ubijenih u jasenovcu.
Vidiš da se pripremaju na invaziju na Beograd.
Ustaše će da napadnu.
Eto samo šta nismo.
Uostalom već smo vas napali Đango ....u međuvremenu ...samo bez ispaljenog metka.
Tamo di je nama bitno mi to osvojim a šta nas ne zanima zaobiđemo.
Beograd više ne komandira CG.
KUŽIŠ MOJ MALI ĐANGIĆU.
ŠTA JA OĆU JA TO OSVOJIM ...OVAKO ILI ONAKO.
TI SI MI NEZANIMLJIV.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pmaetno. Duže ćeš da živiš.RayMabus wrote:Evo sad ću samo šta nisam. Nemam pametnijeg posla nego ratovat po Srbiji , Vojvodini ili RS.dzango wrote:Nećeš stići da se izvinjavaš. Jaću tebe da tražim po dnu Kolubare.RayMabus wrote:Đango eto ako ja ikad napadnem Srbiju ( il Vojvodinu ) obećavam da ću ti se ispričati.
To je sve što možeš napisati? Ovako na prvu? Oplesti po HDZ-u? Ne možeš biti solidaran s majkom, s pretučenim mladićima? Osuditi velikosrbsko divljaštvo? Ništa? Naravno, ipak si ti "antifašist", a "ustaše" nisu ni zaslužili ništa bolje nego da ih premlate. Zaslužili su i gore, jel?provocator wrote:Razumijem ja tu majku... Ali što se takvim pismom nije oglasila onda kada je HDZ koalirao sa Stanimirovićem???
Regoč wrote:Klinička dijagnoza je alergija na velikosrbstvo. Već nam i sam miris podiže imunosnu obranu. A tek kad vas vidimo, sve nam je jasno.dzango wrote:Vama nema pomoći ako vi u glavam još ratujete sa Srbima. To je za ozbiljnu kluničku dijagnozu. Vi bi druge da zairete jer ste ugroženi i napadnuti. Nešto mi ovo mnogo liči na Hitlerove spinove.Regoč wrote:Jasenovac, kmee. Pošli smo od toga da velikosrbska agresija i dalje traje, a to se vidi i po nasilju četničke mladeži na vukovarskim ulicama. Dok se četničko sjeme ne zatre, pošteni će Srbi biti promatrani sa sumnjom.dzango wrote:Dokazi za počinjene zločine su dokazi za počinjene zločine i tu vam ne prolazi spinovanje sa agresorima i slične zajebancije. Na kraju smo od nestalih Hrvata došli do pobijanja nestalih Srba spinom da su bili agresori u svom selu i na svom kućnom pragu. Znači da se tu uopšte ne radi i o nestalim osobama već o njihovom korišćenju u političke svrhe. Što je vrlo ružno samo po sebi.
Bolest treba lečiti a ne davati joj krila da se razmaše.
Mislim da je vrijeme da započneš wknd, popiješ koju, pomiriš se s greškama iz prošlosti..barem na koji dan..obolit ćeš od toliko zavaravanja i pravdanja, o ogorčenosti i nekim drugim lošim osjećajima da ne govorim..džani, džani..dzango wrote:Ne vredi ti ni jedna perspektiva Ovde pričamo o nestalima i njihovom pronalaženju što je vama u raspravi poslužilo kao razlog za linč nad Srbima. Dalje povezivanje teme sa Slobom je samo dalja dubioza i pravdanje vlastite nastranosti.maggie13 wrote:Mogli bismo sagledatiproblem iz više perspektiva, ali zadržimo se samo na dvije:dzango wrote:
Dokazi za počinjene zločine su dokazi za počinjene zločine i tu vam ne prolazi spinovanje sa agresorima i slične zajebancije. Na kraju smo od nestalih Hrvata došli do pobijanja nestalih Srba spinom da su bili agresori u svom selu i na svom kućnom pragu. Znači da se tu uopšte ne radi i o nestalim osobama već o njihovom korišćenju u političke svrhe. Što je vrlo ružno samo po sebi.
1.) dokazi o žrtvama moraju biti iz neutralnog izvora, a ne od strane agresora te u ovom slučaju ujedno i gubitnika
2.) tih žrtava, kao i svih ostalih u tom ratu, ne bi ni bilo da nije bilo 'filovanja' i podrške Srbije i milog vam Slobe, a poslije ostavljanja na cjedilu
Last edited by maggie13 on 19/2/2016, 13:07; edited 1 time in total
2014-04-12
Da me to tamo zanima osvojio bih to odavno.dzango wrote:Pmaetno. Duže ćeš da živiš.RayMabus wrote:Evo sad ću samo šta nisam. Nemam pametnijeg posla nego ratovat po Srbiji , Vojvodini ili RS.dzango wrote:Nećeš stići da se izvinjavaš. Jaću tebe da tražim po dnu Kolubare.RayMabus wrote:Đango eto ako ja ikad napadnem Srbiju ( il Vojvodinu ) obećavam da ću ti se ispričati.
Al ne zanima me.
2014-04-11
Nisu ni ovi vaši kod nas. I šta sad?tre911 wrote:Kao prvo toliko ih ne fali, kao drugo nisu ubijeni u RH jer ih nismo ni stigli pobiti jer su svi bili u traktorijadi. E sad gdje vam je manjak nastao to morate sami dokučiti aliu oni u RH nisu.dzango wrote:Ubijeni u Hrvatskoj a da ih tražimo u Srbiji. Jebote koja logika. Neka je i uveličana brojka, to ovde ne igra neku ulogu, gde su ostali?tre911 wrote:
U Hrvatskoj nisu to je sigurno, gdje su nestali kada ste ih pregazili tenkovima to bi valjda vi trebali znati. Uostalom taj broj je mitomanija u vašoj režiji kao i milijun i sedamsto tisuća ubijenih u jasenovcu.
Ne zanima ni mene Monika Beluči inače bi je odavno kresnuo.RayMabus wrote:Da me to tamo zanima osvojio bih to odavno.dzango wrote:Pmaetno. Duže ćeš da živiš.RayMabus wrote:Evo sad ću samo šta nisam. Nemam pametnijeg posla nego ratovat po Srbiji , Vojvodini ili RS.dzango wrote:Nećeš stići da se izvinjavaš. Jaću tebe da tražim po dnu Kolubare.RayMabus wrote:Đango eto ako ja ikad napadnem Srbiju ( il Vojvodinu ) obećavam da ću ti se ispričati.
Al ne zanima me.
meni ne ostaju smajliji..šmrc..a, baš sam one fine sadističke koristila..:/
2014-04-12
Ne, ovdje pričamo o hrvatskoj mladosti koja je žrtva četničkoga divljanja, pričamo o majci koja je, unatoč četnicima, ostala živa, koja je, unatoč četnicima, rodila djecu, koja je, unatoč četnicima, odgojila djecu, pričamo o majci koja sad mora strahovati za svoju djecu zbog tih istih četnikah i njihova okota.dzango wrote:Ne vredi ti ni jedna perspektiva Ovde pričamo o nestalima i njihovom pronalaženju što je vama u raspravi poslužilo kao razlog za linč nad Srbima. Dalje povezivanje teme sa Slobom je samo dalja dubioza i pravdanje vlastite nastranosti.maggie13 wrote:Mogli bismo sagledatiproblem iz više perspektiva, ali zadržimo se samo na dvije:dzango wrote:
Ja u prošlosti zato što se zalažem za indivudualnu krivicu umesto linča i lova na veštice?maggie13 wrote:Mislim da je vrijeme da započneš wknd, popiješ koju, pomiriš se s greškama iz prošlosti..barem na koji dan..obolit ćeš od toliko zavaravanja i pravdanja, o ogorčenosti i nekim drugim lošim osjećajima da ne govorim..džani, džani..dzango wrote:Ne vredi ti ni jedna perspektiva Ovde pričamo o nestalima i njihovom pronalaženju što je vama u raspravi poslužilo kao razlog za linč nad Srbima. Dalje povezivanje teme sa Slobom je samo dalja dubioza i pravdanje vlastite nastranosti.maggie13 wrote:Mogli bismo sagledatiproblem iz više perspektiva, ali zadržimo se samo na dvije:dzango wrote:
Ova nas je bolest spasila, njojzi hvala.dzango wrote:Regoč wrote:Klinička dijagnoza je alergija na velikosrbstvo. Već nam i sam miris podiže imunosnu obranu. A tek kad vas vidimo, sve nam je jasno.dzango wrote:Vama nema pomoći ako vi u glavam još ratujete sa Srbima. To je za ozbiljnu kluničku dijagnozu. Vi bi druge da zairete jer ste ugroženi i napadnuti. Nešto mi ovo mnogo liči na Hitlerove spinove.Regoč wrote:Jasenovac, kmee. Pošli smo od toga da velikosrbska agresija i dalje traje, a to se vidi i po nasilju četničke mladeži na vukovarskim ulicama. Dok se četničko sjeme ne zatre, pošteni će Srbi biti promatrani sa sumnjom.dzango wrote:Dokazi za počinjene zločine su dokazi za počinjene zločine i tu vam ne prolazi spinovanje sa agresorima i slične zajebancije. Na kraju smo od nestalih Hrvata došli do pobijanja nestalih Srba spinom da su bili agresori u svom selu i na svom kućnom pragu. Znači da se tu uopšte ne radi i o nestalim osobama već o njihovom korišćenju u političke svrhe. Što je vrlo ružno samo po sebi.
Bolest treba lečiti a ne davati joj krila da se razmaše.
Ostaju, ja ih vidim na kompu, možda ih nema na mobu.maggie13 wrote:meni ne ostaju smajliji..šmrc..a, baš sam one fine sadističke koristila..:/
Za ovo šta se događa u Vukovaru isključivo su krivi Hrvati Slavonci koji to sve trpe.
Ovo da naprave u Dalmaciji odavno bi ih sve pobacali u Dunav pa ti radi pizdharije negdi drugdi.
Ovo da naprave u Dalmaciji odavno bi ih sve pobacali u Dunav pa ti radi pizdharije negdi drugdi.
2014-04-11
Ima ih i u Srbiji, a i za ove što ste ih potrpali u jame kod nas znate gdje su.dzango wrote:Nisu ni ovi vaši kod nas. I šta sad?tre911 wrote:Kao prvo toliko ih ne fali, kao drugo nisu ubijeni u RH jer ih nismo ni stigli pobiti jer su svi bili u traktorijadi. E sad gdje vam je manjak nastao to morate sami dokučiti aliu oni u RH nisu.dzango wrote:Ubijeni u Hrvatskoj a da ih tražimo u Srbiji. Jebote koja logika. Neka je i uveličana brojka, to ovde ne igra neku ulogu, gde su ostali?tre911 wrote:
Trebalo bi biti više majki, pa se udružiti, kao npr. majke Srebrenice. One su stvarno uspješne.
crvenkasti-
2014-04-17
I ja isto, samo se ti nešto krivo zalažeš..okrivljujući jedan cijeli narod i opasno pretjerujući s brojkama, a s druge strane, vlastite, ne primjenjuješ isti princip..dzango wrote:Ja u prošlosti zato što se zalažem za indivudualnu krivicu umesto linča i lova na veštice?maggie13 wrote:Mislim da je vrijeme da započneš wknd, popiješ koju, pomiriš se s greškama iz prošlosti..barem na koji dan..obolit ćeš od toliko zavaravanja i pravdanja, o ogorčenosti i nekim drugim lošim osjećajima da ne govorim..džani, džani..dzango wrote:Ne vredi ti ni jedna perspektiva Ovde pričamo o nestalima i njihovom pronalaženju što je vama u raspravi poslužilo kao razlog za linč nad Srbima. Dalje povezivanje teme sa Slobom je samo dalja dubioza i pravdanje vlastite nastranosti.maggie13 wrote:Mogli bismo sagledatiproblem iz više perspektiva, ali zadržimo se samo na dvije:dzango wrote:
2014-04-12
Hoću moje smajlije..
2014-04-12
Nisam baš siguran da biste se vi išta drukčije ponieli, trebaš doći u Vukovar pa djelovati da dokažeš svoju tezu.RayMabus wrote:Za ovo šta se događa u Vukovaru isključivo su krivi Hrvati Slavonci koji to sve trpe.
Vukovar nije 100 km oko moje kuće.Regoč wrote:Nisam baš siguran da biste se vi išta drukčije ponieli, trebaš doći u Vukovar pa djelovati da dokažeš svoju tezu.RayMabus wrote:Za ovo šta se događa u Vukovaru isključivo su krivi Hrvati Slavonci koji to sve trpe.
Sam se brini za svoje dvorište.
2014-04-11
Page 8 of 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Similar topics
» Izjava br. 1(HHO) – otvoreno pismo Hrvatskome saboru o HRT-u
» Otvoreno pismo Rumuna podelilo Srbiju
» GRABAR-KITAROVIĆ UPUTILA PISMO PUPOVCU 'Na potpuno neprimjeren, neprihvatljiv i zlonamjeran način kritizira Republiku Hrvatsku'
» Otvoreno pismo Stjepanu Tudjmanu:'Otac ti je bio zbilja kreten'
» Otvoreno pismo HNS-a BiH zastupnicima Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH
» Otvoreno pismo Rumuna podelilo Srbiju
» GRABAR-KITAROVIĆ UPUTILA PISMO PUPOVCU 'Na potpuno neprimjeren, neprihvatljiv i zlonamjeran način kritizira Republiku Hrvatsku'
» Otvoreno pismo Stjepanu Tudjmanu:'Otac ti je bio zbilja kreten'
» Otvoreno pismo HNS-a BiH zastupnicima Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH
Page 8 of 19