OTVORENO PISMO MAJKE NAPADNUTOG VUKOVARSKOG MLADIĆA MILORADU PUPOVCU
Page 2 of 19
Page 2 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Re: OTVORENO PISMO MAJKE NAPADNUTOG VUKOVARSKOG MLADIĆA MILORADU PUPOVCU
Jel triba ja da isprokidam kolegu sa poslu jer je čisti BBB iako je momak bolji od kruva samo zato jer je BBB i jer ovih par budala i huligana mlate Dalmatince ( al i druge pa i svoje ) jer eto slabiji pa ih okruže i onda su kao oni face ?
Pa šta je vama čoviće ?!?!?
STE SKRENILI SA ZDRAVOG RAZUMA ?!?!?!
KOJI VAM JE KUAZ ?!?!?!
Pa šta je vama čoviće ?!?!?
STE SKRENILI SA ZDRAVOG RAZUMA ?!?!?!
KOJI VAM JE KUAZ ?!?!?!
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jedini i isključivi krivac za ovo je :
vlast grada Vukovara i vukovarska policija.
I NITKO VIŠE.
ŠTA IMA PUPOVAC , STANIMIROVIĆ I OSTALI SRBI SA OVIM BUDALAMA ?
PA NIŠTA JBTE.
vlast grada Vukovara i vukovarska policija.
I NITKO VIŠE.
ŠTA IMA PUPOVAC , STANIMIROVIĆ I OSTALI SRBI SA OVIM BUDALAMA ?
PA NIŠTA JBTE.
2014-04-11
I sad treba nesposobnost policije grada Vukovara i nesposobnost gradske uprave prebacit na tamo nekakve Srbe.
E NEĆE MOĆI.
E NEĆE MOĆI.
2014-04-11
Kakvo joj je to ime - majka? I kako je samohrana ako je ovom otac branitelj i član ustaške stranke?
Ja kad dođem u Zagreb i doleti mi ovako par budala BBB sve ću ih nataracat ka šta i jesam jednom u kafiću u Jarunu kad smo nas dvojica trojica njih dvadeset razbucali jer su bili prgavi.
AL ONO ŠTA JA NEĆU NIKAD NAPRAVIT JE DOĆ I OTIĆ ISTUĆ NEKOG PURGERA IL PURGERKU JER JE ETO PURGER.
Jedini krivac zašto se građani RH ne osjećaju sigurni u Zagrebu radi tih par huligana koji se zovu BBB a to nisu nego su obični šljam je :
vlast grada Zagreba i policija grada Zagreba
Sasvim sigurno mi to nije onih 700 tisuća građana grada Zagreba koji sa tim incidentom od par budala nemaju veze niti išta.
AL ONO ŠTA JA NEĆU NIKAD NAPRAVIT JE DOĆ I OTIĆ ISTUĆ NEKOG PURGERA IL PURGERKU JER JE ETO PURGER.
Jedini krivac zašto se građani RH ne osjećaju sigurni u Zagrebu radi tih par huligana koji se zovu BBB a to nisu nego su obični šljam je :
vlast grada Zagreba i policija grada Zagreba
Sasvim sigurno mi to nije onih 700 tisuća građana grada Zagreba koji sa tim incidentom od par budala nemaju veze niti išta.
2014-04-11
Zašto piše Pupovcu? Nije on napao mkalog Mađara.
I ne samo šta ga nije napao nego lik nije niti odgovaran za red i sigurnost u tom gradu.dzango wrote:Zašto piše Pupovcu? Nije on napao mkalog Mađara.
Jel znate tko jest ?
Gradonačelnik
Ivan Penava, prof.
Adresa: 32000 VUKOVAR, Dr. Franje Tuđmana 1
Telefon: 032/ 456 501
Fax: 032 456 500
E-mail: gradonacelnik@vukovar.hr
Prijem građana kod gradonačelnika
Gradonačelnik građane prima na razgovor u pravilu jedanput tjedno.
Za razgovor kod gradonačelnika možete se najaviti tajnici gradonačelnika na broj telefona 032/456 501, putem e-maila gradonacelnik@vukovar.hr /popuniti obrazac prijave/ ili na adresu:
Gradonačelnik
Grad Vukovar
Dr. Franje Tuđmana 1
32000 VUKOVAR
2014-04-11
Penava "u strahu od besa Hrvata"
PROŠLONEDELjNA tuča srpskih i hrvatskog mladića u Vukovaru, u kojoj je deblji kraj izvukao ovaj drugi, toliko je uznemirila prvog čoveka ovog grada, hadezeovca Ivana Penavu, da je prvi put za godinu i po dana, koliko je gradonačelnik, pozvao političke predstavnike na razgovor. Kako je objasnio, "ovo se više ne može tolerisati, jer izaziva bes pripadnika hrvatskog naroda i strah me je da zbog toga na kraju ne stradaju upravo pripadnici manjine...".
U gradu u kojem Srbi čine trećinu stanovništva povoda za ovakve razgovore bilo je, dosad, mnogo, i to su uglavnom bili napadi na Srbe i objekte čiji su oni vlasnici, ali tada Penava nije smatrao da je dijalog neophodan.
Evo šta je vukovarskog gradonačelnika podstaklo da apeluje na razum: trojica srpskih mladića u noći između subote i nedelje, presreli su Tomislava Š. (20) koji se vraćao kući pešice iz Vukovara u obližnje Borovo Naselje.
Srbi, za koje su hrvatski mediji brže-bolje utvrdili da pripadaju navijačkoj grupi "delije", uz pretnju pištoljem pretukli su Hrvata nogama, rukama i palicom nanevši mu teške telesne povrede. Pretučeni mladić je u bolnici, a trojica Srba, starih 19, 22 i 29 godina privedeni su i protiv njih se vodi istraga.
- Ovo se ne može tolerisati, jer izaziva bes pripadnika hrvatskog naroda i strah me je da zbog toga na kraju ne stradaju upravo pripadnici manjine. Potreban nam je razum, moramo graditi mirno društvo - poručio je Penava.
Ovaj nemio događaj odmah su osudili politički predstavnici Srba iz Samostalne demokratske srpske stranke.
- Kao što smo osuđivali seriju nasilja prema Srbima, isto tako osuđujemo i ovaj najnoviji događaj u kojem je pretučen mladić hrvatske nacionalnosti - rekao je "Novostima" Dragan Crnogorac, srpski zastupnik u hrvatskom Saboru i potpredsednik SDSS.
Crnogorac dodaje da su Srbi u Vukovaru frustrirani zbog teške obespravljene pozicije u kojoj se već dugo ovde nalaze, što je, eto, rezultiralo i pojavom kao što je najnovija tuča.
- Osuđujem svako nasilje koje dođe s naše strane bez obzira na te frustracije - veli Crnogorac.
MINISTAR SA USTAŠKOM KAPOM
MEĐU Srbima vlada mišljenje da se u Hrvatskoj na sve načine pokušava okrenuti javnost protiv srpskog stanovništva i tako baciti u senku afera o aktuelnom ministru kulture Zlatku Hasanbegoviću i njegovom koketiranju sa ustaštvom devedesetih godine. Ulje na vatru dodale su i srpske "Novosti" iz Zagreba koje su na naslovnici objavile sliku Hasanbegovića sa ustaškom kapom na glavi.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:591620-Penava-u-strahu-od-besa-Hrvata
2014-04-11
Kad bismo se u potpunosti riješili Srba, zavladao bi red i Hrvatska bi procvjetala.
crvenkasti-
2014-04-17
Iskreno ako ćemo baš ...ovi gori ravnićarski Hrvati su miroljubivi poprilićno za moj ukus.crvenkasti wrote:Kad bismo se u potpunosti riješili Srba, zavladao bi red i Hrvatska bi procvjetala.
U Dalamciji ne bi bila hajka na Srbe nego bi ovme i ovima kuću zapalilo i njih protjeralo ...al samo njih.
To bi bila poruka i ostalima.
AL NJIH.
U TOME JE POANTA.
NE I OSTALE KOJI NEMAJU VEZE SA OVIM.
ZATO U DALMACIJI VIŠE I NEMA KRAJIŠNIKA A OVI ŠTA SU OSTALI SRBI NISU TA KATEGORIJA.
2014-04-11
Mentalni sklopovi jednog dole južnjaka dinarodida i ovih gore ravničarskih Hrvata su dosta različiti.
Ovi gore su miroljubljiviji od nas dole.
MI smo pusti me stat i ne idemo na generalizaciju al kad se ovo desi onda samo tima koji su za to krivi kuće popalimo i protjeramo ih.
AL SAMO NJIH.
TAKO SMO MI PROBLEME RIJEŠILI I OVO ŠTA JE OSTALO JE MIROLJUBIVO.
Gore je drukčiji mentlaitet.
NIsu žestoki ka mi dole nego sve nešto mlako.
Ovi gore su miroljubljiviji od nas dole.
MI smo pusti me stat i ne idemo na generalizaciju al kad se ovo desi onda samo tima koji su za to krivi kuće popalimo i protjeramo ih.
AL SAMO NJIH.
TAKO SMO MI PROBLEME RIJEŠILI I OVO ŠTA JE OSTALO JE MIROLJUBIVO.
Gore je drukčiji mentlaitet.
NIsu žestoki ka mi dole nego sve nešto mlako.
2014-04-11
Valjda je za red zadužena policija?RayMabus wrote:I ne samo šta ga nije napao nego lik nije niti odgovaran za red i sigurnost u tom gradu.dzango wrote:Zašto piše Pupovcu? Nije on napao mkalog Mađara.
Jel znate tko jest ?Gradonačelnik
Ivan Penava, prof.
Adresa: 32000 VUKOVAR, Dr. Franje Tuđmana 1
Telefon: 032/ 456 501
Fax: 032 456 500
E-mail: gradonacelnik@vukovar.hr
Prijem građana kod gradonačelnika
Gradonačelnik građane prima na razgovor u pravilu jedanput tjedno.
Za razgovor kod gradonačelnika možete se najaviti tajnici gradonačelnika na broj telefona 032/456 501, putem e-maila gradonacelnik@vukovar.hr /popuniti obrazac prijave/ ili na adresu:
Gradonačelnik
Grad Vukovar
Dr. Franje Tuđmana 1
32000 VUKOVAR
Đango jesam ti napisao sve šta sam ima ?
Očito je da sam protiv generalizacije jer jesam.
Sad bi ovi vatali Srbe po Vukovaru a ljudi nemaju veze sa time.
Pogrešne mete i to je nepravda i treba odma to blokirati jer je to pogrešno.
I sad ide korak broj 2.
Tko su oni , gdje žive , tko ih je tako odgojio.
Dođe ekipa ispred njihove kuće i zapali kuću.
Poruka ?
AJMO NAPRAVITE TO OPET.
DA VIDIMO TKO ĆE PRVI.
Očito je da sam protiv generalizacije jer jesam.
Sad bi ovi vatali Srbe po Vukovaru a ljudi nemaju veze sa time.
Pogrešne mete i to je nepravda i treba odma to blokirati jer je to pogrešno.
I sad ide korak broj 2.
Tko su oni , gdje žive , tko ih je tako odgojio.
Dođe ekipa ispred njihove kuće i zapali kuću.
Poruka ?
AJMO NAPRAVITE TO OPET.
DA VIDIMO TKO ĆE PRVI.
2014-04-11
Soro, serendaš po običaju. Bojan Prijedorski zamjerio se svim normalnim ljudima kad se zapitao kako to da hrvatski branitelji imaju PTSP, a četnici ga nemaju. Koga briga za četničke! Bojana. E, zato se na njega digla kuka i motika, s pravom. U ovom slučaju imamo tipičan primjer četničkoga nasilja nad Hrvatima, a četničke vojvode šute. Zašto ne pohvale svoje junoše?Sora wrote:A jbg . Niti sin pokojnog GLAVASEVICA NIJE puno bolje prošao .
Godinu dana. I vise je izvrgnut najgorem "cipelarenju" od strane branitelja ..u satoru .
Jel koja VUKOVARSKA MAJKA DIGLA GLAS U OBRANU SINA HEROJA VUKOVARA .
Nije .
Dakle, nekako članak odiše napadom na srpsku stranu.
Bilo bi bolje da se vise govori o obrani i kako spriječiti da se zaštiti djecu SVU DJECU .
PODJELA U GETOE U VUKOVARU NIJE TOME U PRILOG .
naravno da ovaj incident osuđujem .
Ne seri, idiote!RayMabus wrote:Zbog tri huligana koji sebe nazivaju navijaćima ne treba dizati hajku na cijeli narod. To je pogrešno.
Jednostavno kamere , policija ....mislim to su huligani ....te priće o navijanju i nacionalizmu im služe samo da bi nekoga batinali ....batinat će oni i svoje jer oni nemaju svoje i naše nego samo da se iživljavaju nad slabijima.
Ovaj nemio događaj odmah su osudili politički predstavnici Srba iz Samostalne demokratske srpske stranke.
- Kao što smo osuđivali seriju nasilja prema Srbima, isto tako osuđujemo i ovaj najnoviji događaj u kojem je pretučen mladić hrvatske nacionalnosti - rekao je "Novostima" Dragan Crnogorac, srpski zastupnik u hrvatskom Saboru i potpredsednik SDSS.
Crnogorac dodaje da su Srbi u Vukovaru frustrirani zbog teške obespravljene pozicije u kojoj se već dugo ovde nalaze, što je, eto, rezultiralo i pojavom kao što je najnovija tuča.
- Osuđujem svako nasilje koje dođe s naše strane bez obzira na te frustracije - veli Crnogorac.
2014-04-11
Idioti kao i ti, nema razlike. Uhvati se u kolo sa Sorom.RayMabus wrote:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/radnicka-fronta-o-napadu-u-vukovaru-sramotno-je-i-kukavicki-koristiti-incident-za-podizanje-tenzija/875943.aspx
Već sam i sam prije napisao nešto vezano uz ovakve incidente.
Ray, ne širi licemjerje. Da su Hrvati pretukli Srbina, eto "ustašluka" na sve strane. Kad Srbin zakolje dvojicu Hrvatah to je "zbog cure". Stvarno ste govna smrdljiva.RayMabus wrote:Pa ok njima oderat jedno po pet godina kao i svima drugima koji ovako šta pokušaju bilo gdje na području RH .....AL NE RADIT HAJKU NA SRBE A TO SE RADI SA OVIM.
ŠTA SE BANDIĆ NIJE KOJI KURAZ ISPRIČAO KAD JE BBB NAPADAO GRAĐANE HRVATSKE U CENTRU ZAGREBA ?
LICEMJERI.
Idiot ti je u gaćama.
Ja sam ekstremniji od tebe SAMO NE NAPADAM KRIVE METE KAO I TI JER JE TO POGREŠNO.
Ja sam ekstremniji od tebe SAMO NE NAPADAM KRIVE METE KAO I TI JER JE TO POGREŠNO.
2014-04-11
Evo stoke, umjesto osude divljaštva i nasilja, izrugivanje žrtvama.dzango wrote:Kakvo joj je to ime - majka? I kako je samohrana ako je ovom otac branitelj i član ustaške stranke?
Tako nekako..vili40 wrote:A Pupovcu neugodno ko kobili koja prevrne voz sijena.
2014-04-12
Page 2 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Similar topics
» Izjava br. 1(HHO) – otvoreno pismo Hrvatskome saboru o HRT-u
» Otvoreno pismo Rumuna podelilo Srbiju
» GRABAR-KITAROVIĆ UPUTILA PISMO PUPOVCU 'Na potpuno neprimjeren, neprihvatljiv i zlonamjeran način kritizira Republiku Hrvatsku'
» Otvoreno pismo Stjepanu Tudjmanu:'Otac ti je bio zbilja kreten'
» Otvoreno pismo HNS-a BiH zastupnicima Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH
» Otvoreno pismo Rumuna podelilo Srbiju
» GRABAR-KITAROVIĆ UPUTILA PISMO PUPOVCU 'Na potpuno neprimjeren, neprihvatljiv i zlonamjeran način kritizira Republiku Hrvatsku'
» Otvoreno pismo Stjepanu Tudjmanu:'Otac ti je bio zbilja kreten'
» Otvoreno pismo HNS-a BiH zastupnicima Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH
Page 2 of 19