SDP ima plan kako Most izručiti javnosti 'na pladnju'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
SDP ima plan kako Most izručiti javnosti 'na pladnju'
Zastupnici kluba zastupnika SDP-a u Saboru dogovorili su novu taktiku za djelovanje u narednom razdoblju u parlamentu: zatrpavat će HDZ-ovu i Mostovu vladajuću koaliciju zakonskim prijedlozima i amandmanima, a pogotovo s onim temama i reformama koje su tijekom postizbornih tripartitinih pregovora bili općeprihvaćeni, piše Novi list.
Praktički, stavit će ne samo Most nego i HDZ u situaciju da odbijaju SDP-ove prijedloge mada su se upravo za takva rješenja ranije bili zalagali, čime vrh SDP-a planira izručiti naročito Most na pladanj javnosti s krajnjim ciljem da se dokaže da su i Mostove, a pogotovo HDZ-ove deklaracije o reformama bile lažne.
Prvi takav zakonski prijedlog s kojim će SDP ići jest prijedlog zakona o naknadi za novorođenu djecu, s pravom naknade od 8.000 kuna. To je i sam šef SDP-a Zoran Milanović najavio u jednoj od izjava zadnjih dana, a jasno je da time SDP-ovi zastupnici žele dokazati da su HDZ-ove najave o financiranju svakog novorođenog djeteta u Hrvatskoj bile – lažne.
Jučer je na klubu zastupnika dogovoreno da se u proceduru krene ne samo s tim zakonom već i s nizom drugih: primjerice, zakonski prijedlozi iz resora pravosuđa ili zdravstva, koje su bili vodili Orsat Miljenić i Siniša Varga, koji su i ranije bili napisani, a nisu stigli biti odrađeni do prošle jeseni za mandata SDP-ove vlade, sad će se naći u proceduri na prijedlog SDP-a.
A s njima i niz novih zakonskih prijedloga koji se pišu sukladno onome što je u pregovorima triju strana nakon parlamentarnih izbora bilo dogovoreno.
– Imamo napisanih zakona koji se nisu stigli obraditi, a imamo i gotovih reformskih tekstova koje treba samo uobličiti u zakonske prijedloge, i narednih dana ćemo to i učiniti i pokretati nove zakonske inicijative, rekao nam je nakon sjednice kluba jedan od zastupnika SDP-a, piše Novi list.
http://hr.n1info.com/a104678/Vijesti/SDP-ima-plan-kako-Most-izruciti-javnosti-na-pladnju.html
Praktički, stavit će ne samo Most nego i HDZ u situaciju da odbijaju SDP-ove prijedloge mada su se upravo za takva rješenja ranije bili zalagali, čime vrh SDP-a planira izručiti naročito Most na pladanj javnosti s krajnjim ciljem da se dokaže da su i Mostove, a pogotovo HDZ-ove deklaracije o reformama bile lažne.
Prvi takav zakonski prijedlog s kojim će SDP ići jest prijedlog zakona o naknadi za novorođenu djecu, s pravom naknade od 8.000 kuna. To je i sam šef SDP-a Zoran Milanović najavio u jednoj od izjava zadnjih dana, a jasno je da time SDP-ovi zastupnici žele dokazati da su HDZ-ove najave o financiranju svakog novorođenog djeteta u Hrvatskoj bile – lažne.
Jučer je na klubu zastupnika dogovoreno da se u proceduru krene ne samo s tim zakonom već i s nizom drugih: primjerice, zakonski prijedlozi iz resora pravosuđa ili zdravstva, koje su bili vodili Orsat Miljenić i Siniša Varga, koji su i ranije bili napisani, a nisu stigli biti odrađeni do prošle jeseni za mandata SDP-ove vlade, sad će se naći u proceduri na prijedlog SDP-a.
A s njima i niz novih zakonskih prijedloga koji se pišu sukladno onome što je u pregovorima triju strana nakon parlamentarnih izbora bilo dogovoreno.
– Imamo napisanih zakona koji se nisu stigli obraditi, a imamo i gotovih reformskih tekstova koje treba samo uobličiti u zakonske prijedloge, i narednih dana ćemo to i učiniti i pokretati nove zakonske inicijative, rekao nam je nakon sjednice kluba jedan od zastupnika SDP-a, piše Novi list.
http://hr.n1info.com/a104678/Vijesti/SDP-ima-plan-kako-Most-izruciti-javnosti-na-pladnju.html
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: SDP ima plan kako Most izručiti javnosti 'na pladnju'
SDP se odlucio na najgoru taktiku
umjesto konkretna rada upirat ce po nebulozama iz kampanje
kao vrhunac neka podrze plan satorasa od dodatnih 12 milijardi
a zlocinacka org. prihvati
...mi placamo
...mi placamo
2014-04-12
koji im je to po redu (propali) plan,do kojeg su broja došli?
vili40-
2015-08-02
catabbath-
2015-08-22
ovaj mi prilicno realanvili40 wrote:koji im je to po redu (propali) plan,do kojeg su broja došli?
kosta za popizdit
i glavni bude lik kao stazic....
dakle sve najgore ocekujem od ovog plana
2014-04-12
Dosta mi je tih sdp planova i sranja...zbog tih planova imamo sad pizdarije u vukovaru a i drugdje...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Je,baš je SDP kriv za stanje u Vukovaru.vuksadinare wrote:Dosta mi je tih sdp planova i sranja...zbog tih planova imamo sad pizdarije u vukovaru a i drugdje...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nisi shvatio o cemu se ovdje radi ?vuksadinare wrote:Dosta mi je tih sdp planova i sranja...zbog tih planova imamo sad pizdarije u vukovaru a i drugdje...
daj procitaj ponovo tekst
2014-04-12
shvatio sam...samo sam rekao kad cujem da sdp ima neki plan hvatam se za pistolj jer su pizdarije na vidikudebotoijusto wrote:nisi shvatio o cemu se ovdje radi ?vuksadinare wrote:Dosta mi je tih sdp planova i sranja...zbog tih planova imamo sad pizdarije u vukovaru a i drugdje...
daj procitaj ponovo tekst
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
2014-04-12
22
2014-04-19
vili40 wrote:koji im je to po redu (propali) plan,do kojeg su broja došli?
Guest- Guest
Obrnuta psihologija...pa Zoki je jebeni genije...da li on to zbilja računa na to da javnost predizborne spinove uopće shvaća više zaozbiljno...pa nek samo vidi koliko je apstinenata na izborima...zar on stvarno misli uvjeriti vojsku HDZ-ovih glasača u apsurdnost predizbornih obećenja ili na istu spiku pridobiti bolimekuraczapolitiku glasače...malo teži slučaj naive...uostalom nakon skorog preobraćenja HRT-a na novu vjeru neće imati ni toliko jaku baražnu vatru kojom bi u potpunosti kontrolirao medijski prostor budući da je u oporbi...kamikaza taktika...
darth_vader-
2014-04-17
Filibustering a la SDrP :Pdebotoijusto wrote:SDP se odlucio na najgoru taktiku
Guest- Guest
Ovo je majka svih akcijah: medijska potpora. Bez nje se mogu slikati.jasambrend wrote:nakon skorog preobraćenja HRT-a na novu vjeru neće imati ni toliko jaku baražnu vatru kojom bi u potpunosti kontrolirao medijski prostor budući da je u oporbi...kamikaza taktika...
plan 21vili40 wrote:koji im je to po redu (propali) plan,do kojeg su broja došli?
Tony Soprano-
2015-08-15
SDP u je bolje zatvoriti gubicu, urediti stranku i baviti se ozbiljnim stvarima a ne ustašama jer na vlast inače neće nikako, ni za 4 godine ni za 20.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kako neće. Sad su oni na redu.kaja_333 wrote:SDP u je bolje zatvoriti gubicu, urediti stranku i baviti se ozbiljnim stvarima a ne ustašama jer na vlast inače neće nikako, ni za 4 godine ni za 20.
Pa onda HDZ.
Ja se u životu ne nadam da će ikoja treća stranka doći na vlast.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A ne...Ovo je dobro. Nek' se fokusiraju i na regionalizaciju...debotoijusto wrote:SDP se odlucio na najgoru taktiku
...mi placamo
red wolf-
2016-02-10
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Erdoganov tajni plan : Kako osvojiti Balkan ....
» Chuck Norris ima plan kako financirati izgradnju zida
» Erdogan smislio plan i pokrenuo bizarnu inicijativu kako bi ojačao nacionalnu valutu
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Srbija neće izručiti troje funkcionera SRS-a
» Chuck Norris ima plan kako financirati izgradnju zida
» Erdogan smislio plan i pokrenuo bizarnu inicijativu kako bi ojačao nacionalnu valutu
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Srbija neće izručiti troje funkcionera SRS-a
Page 1 of 2