Erdoganov tajni plan : Kako osvojiti Balkan ....
Page 1 of 1
Erdoganov tajni plan : Kako osvojiti Balkan ....
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/interaktivno-aerodromi-regije
Izvoz 15 do 20.000 tona mesa
Prema obnovljenom dogovoru o izvozu mesa u Tursku, iz tuzlanskog aerodroma u idućoj godini planiran je izvoz od 15 do 20.000 tona mesa.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/ugrozen-izvoz-bh-mesa-u-tursku-prijeti-milionska-steta
Kapaciteti nošenja 50 tona necega , dolaze prazni ......ne mora biti meso to ....meso samo fasada za nešto.
Tuzla , Sarajevo u BiH i Priština na Kosovu ....
Izvoz 15 do 20.000 tona mesa
Prema obnovljenom dogovoru o izvozu mesa u Tursku, iz tuzlanskog aerodroma u idućoj godini planiran je izvoz od 15 do 20.000 tona mesa.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/ugrozen-izvoz-bh-mesa-u-tursku-prijeti-milionska-steta
Kapaciteti nošenja 50 tona necega , dolaze prazni ......ne mora biti meso to ....meso samo fasada za nešto.
Tuzla , Sarajevo u BiH i Priština na Kosovu ....
Naslov izvornika | Lord of War |
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Erdoganov tajni plan : Kako osvojiti Balkan ....
hoće li onda bosancima meso poskupiti?
i šta će onda jest?
i šta će onda jest?
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
Nije meso tema nego teret koji se može prevesti u tim avionima a tko ti kaže da ce to netko kontrolirat posebno ako je pod Izetbegovicem i kompanijom ( Tuzla i Sarajevo aerodrom ) ?
Utrpam ti nenaoružane Arape a onda im pošaljem avionom kalašnjikove sa puno popratne municije i
Utrpam ti nenaoružane Arape a onda im pošaljem avionom kalašnjikove sa puno popratne municije i
2014-04-11
neće doć kad misle 80 hotela radit odjedamput...za to mora bit mir...
2014-10-23
MIsliš da Izetbegović i Erdogan iz svog đepa finaciraju te hotele ? Boli njih kuraz za tu stavku.klerko wrote:neće doć kad misle 80 hotela radit odjedamput...za to mora bit mir...
2014-04-11
Meso za Tursku samo preko Tuzle, Banjaluka ostala praznih šaka
Prvi kargo avion natovaren junetinom iz bijeljinskog „Mesoprodukta“ poletio je 2. juna sa piste tuzlanskog aerodroma – istovremeno to je značilo da je banjalučki aerodrom ostao praznih šaka.
...
Na onom sarajevskom je bar baza EUFORa u sklopu pa ono nezgodno je švercovat oružje a ovdje tko te šta pita.
2014-04-11
Realna vojna prijetnja za balkan u vidu ajmo reci Turaka koji bi imali apetite pogubne za sve zemlje balkana.....bi bilo najbolje sto bi se moglo dogoditi balkanskim zemljama.
Guest- Guest
Kad bi bila otvorena onda bi se složio s tobom al ovo je skrivena ....to šta meni Đava ne da mira pa me nešto kopka pa ja otkrijem šta pa dobijete na uvid kvaku ....to nije otvorena vojna prijetnja nego sam ih ja procitao.MaximusDecimusMiridije wrote:Realna vojna prijetnja za balkan u vidu ajmo reci Turaka koji bi imali apetite pogubne za sve zemlje balkana.....bi bilo najbolje sto bi se moglo dogoditi balkanskim zemljama.
Airbus A310-300F | 3 | — | Cargo | ||||
Airbus A330-200F | 7 | 2[98] | Cargo |
https://en.wikipedia.org/wiki/Turkish_Airlines#Fleet
2014-04-11
A zločesta čovika, ovo još svit nije vidija.MaximusDecimusMiridije wrote:Realna vojna prijetnja za balkan u vidu ajmo reci Turaka koji bi imali apetite pogubne za sve zemlje balkana.....bi bilo najbolje sto bi se moglo dogoditi balkanskim zemljama.
Eroo- Posts : 79069
2016-07-22
Tuzla i Priština .....dva aerodroma na Balkanu bez nadzora tj ili ekipa koja radi na njemu je proerdoganska .....dakle nadzora nema ......tko ti kaže da su keksi u ovim kutijama ?
Turska vojska je velika ....ima otpada za Balkance ....kalaši , puškomitraljezi , minobacaci , bombe , TOW ovo ono ....sve šta se da utrpat ......
Turska vojska je velika ....ima otpada za Balkance ....kalaši , puškomitraljezi , minobacaci , bombe , TOW ovo ono ....sve šta se da utrpat ......
2014-04-11
Eroo wrote:A zločesta čovika, ovo još svit nije vidija.MaximusDecimusMiridije wrote:Realna vojna prijetnja za balkan u vidu ajmo reci Turaka koji bi imali apetite pogubne za sve zemlje balkana.....bi bilo najbolje sto bi se moglo dogoditi balkanskim zemljama.
Pa nisam zlocest. Ali balkan kao takav je....svi jedni drugima neki kurac zamjeraju. Povijest uci kad god se pojavila nekakva ober-prijetnja po Balkan da su sitne razmirice bile zaboravljene barem za period postojanja velike prijetnje. To sam mislio i nista drugo.
Guest- Guest
Di vidiš prijetnju za HR? Čak ste i saveznici s Turcima.MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:A zločesta čovika, ovo još svit nije vidija.MaximusDecimusMiridije wrote:Realna vojna prijetnja za balkan u vidu ajmo reci Turaka koji bi imali apetite pogubne za sve zemlje balkana.....bi bilo najbolje sto bi se moglo dogoditi balkanskim zemljama.
Pa nisam zlocest. Ali balkan kao takav je....svi jedni drugima neki kurac zamjeraju. Povijest uci kad god se pojavila nekakva ober-prijetnja po Balkan da su sitne razmirice bile zaboravljene barem za period postojanja velike prijetnje. To sam mislio i nista drugo.
Eroo- Posts : 79069
2016-07-22
Eroo wrote:Di vidiš prijetnju za HR? Čak ste i saveznici s Turcima.MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:A zločesta čovika, ovo još svit nije vidija.MaximusDecimusMiridije wrote:Realna vojna prijetnja za balkan u vidu ajmo reci Turaka koji bi imali apetite pogubne za sve zemlje balkana.....bi bilo najbolje sto bi se moglo dogoditi balkanskim zemljama.
Nigdje. Ja opcenito mislim da je sigurnosna situacija za HR poprilicno komotna. Govorio sam vise ili manje opsirno.
Guest- Guest
Ero ako ti netko kontrolirano i ispod radara paralelno sa legalnim organima obrane i zakonodavstva ( vojska i policija ) preko noci pod krinkom trgovine cargo avionima uveze hrpu oružja da bi naoružao muslimansku komponentu u BiH .....cuj ja tu vidim pizdharije i to teške.
BiH nije cak ni Kosovo gdje bi ovakva operacija bila naoržanje ovih na Kosovu da jacaju svoju obranu nego je ovo baš ono naoružam jedne do zuba potajno i preko noci dok drugi spavaju i ajmo tari sve oko sebe na prepad.
BiH nije cak ni Kosovo gdje bi ovakva operacija bila naoržanje ovih na Kosovu da jacaju svoju obranu nego je ovo baš ono naoružam jedne do zuba potajno i preko noci dok drugi spavaju i ajmo tari sve oko sebe na prepad.
2014-04-11
Ovo je gore od Putina il Srbije da pošalje cargo avion u BL jer ce se odma svi propet na noge od CIA do Brisela do Zg i Sarajeva i ono odma kontrola .....ovdje ko fol meso ok , rutina ustaljena , zaboraviš na to ....ekipa na aerdoromu proerdoganska , prazni dolaze a ne moraju a turska vojska puna naoružanja ....ove može naoružat u pet dana dok nitko ne gleda ono 50 tisuca ljudi pod oružjem i to naoružani do zuba.
2014-04-11
RayMabus wrote:MIsliš da Izetbegović i Erdogan iz svog đepa finaciraju te hotele ? Boli njih kuraz za tu stavku.klerko wrote:neće doć kad misle 80 hotela radit odjedamput...za to mora bit mir...
taj koji financira čini se prilično moćan.... u svakom slučaju nije za podcijeniti.....
kakogod, ne paše mu neakvo puškaranje u blizini... treba vidit što se od to dvoje više isplati...
2014-10-23
Similar topics
» tajni plan- ponovno svesrpsko ujedinjenje
» Srbi provalili Putinov tajni plan :-)
» TAJNI PLAN ZA RUŠENJE TITA I PODELU JUGOSLAVIJE
» Svjetska ekonomija - Ptičja gripa - javni i tajni plan
» Vladin tajni plan za Todorićevo carstvo upalio alarm kod Rusa
» Srbi provalili Putinov tajni plan :-)
» TAJNI PLAN ZA RUŠENJE TITA I PODELU JUGOSLAVIJE
» Svjetska ekonomija - Ptičja gripa - javni i tajni plan
» Vladin tajni plan za Todorićevo carstvo upalio alarm kod Rusa