ROSSIA
Page 12 of 45
Page 12 of 45 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 28 ... 45
Re: ROSSIA
Očito ne vidiš dalje od nosa u samodopadnosti jer si zaradila par sto kuna narazlici tečaja.
Jasno ti je valda da je to sve makinacija bankara ( kao ono sa švicarcima kod nekih jadnika u RH)
i da sa realom nema nikakve veze osim pljačkanja nekih struktura.
Jasno ti je valda da je to sve makinacija bankara ( kao ono sa švicarcima kod nekih jadnika u RH)
i da sa realom nema nikakve veze osim pljačkanja nekih struktura.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Najmanje je bitno koliko sam ja zaradila, nego koliko Rusija gubi.
A to ne vidiš ti.
A to ne vidiš ti.
Trinity-
2014-04-17
Jadno je kad se netko ne raduje svome dobitkuTrinity wrote:Najmanje je bitno koliko sam ja zaradila, nego koliko Rusija gubi.
...............već mu je bitnije koliko netko drugi gubi.
Po onoj seljačkoj -nek meni krepa krava .......bitno da susjedu krepaju dvije-
2014-04-20
Datum objavljivanja: 19. pro 2014.
Russia is preparing to upgrade the military doctrine from 2010. The new version of the doctrine will include provisions about non-nuclear deterrence. The situation in Ukraine, the NATO expansion, the deployment of missile defense system and the information warfare - all this pushes Russia to developing new strategies.
Vladimir Anokhin, Vice-President of the Academy of Geopolitical Problems
"The nature of war has been changing, and the doctrine must be able to flexibly respond to the changes that occur in the world. If we pin hopes on only nuclear weapons, it will create an image of an aggressor for Russia as the country that will be able to use nuclear weapons first. If we include the possibility of a non-nuclear response in our doctrine, it will mean that we will be able to deliver a powerful non-nuclear blow in response, and no one knows what kind of weapons exactly could be used at that. This is the absolutely right thing to do,"
Russia is preparing to upgrade the military doctrine from 2010. The new version of the doctrine will include provisions about non-nuclear deterrence. The situation in Ukraine, the NATO expansion, the deployment of missile defense system and the information warfare - all this pushes Russia to developing new strategies.
Vladimir Anokhin, Vice-President of the Academy of Geopolitical Problems
"The nature of war has been changing, and the doctrine must be able to flexibly respond to the changes that occur in the world. If we pin hopes on only nuclear weapons, it will create an image of an aggressor for Russia as the country that will be able to use nuclear weapons first. If we include the possibility of a non-nuclear response in our doctrine, it will mean that we will be able to deliver a powerful non-nuclear blow in response, and no one knows what kind of weapons exactly could be used at that. This is the absolutely right thing to do,"
2014-04-20
Václav Klaus
Für Václav Klaus ist die Ukraine ein „künstliches Gebilde“, und Russland unschuldig an der Situation in dem Land.Klaus: Ukraine ist „künstliches Gebilde“
Dass Klaus das russische Verhalten in der Ukraine verteidigt hat, scheint nun aber zu viel zu sein. So hatte der Tscheche noch vor der Flucht des ehemaligen ukrainischen Präsidenten Viktor Janukowitsch auf der Website seines eigenen Instituts die Souveränität der Ukraine in Frage gestellt, indem er die von Russland bevorzugte Nomenklatur verwendete und die Ukraine als „künstliches Gebilde“ bezeichnete.Zwei Monate später war Klaus Mitautor eines Artikels, in dem stand, Russland sei durch den Westen zur Annexion der Krim getrieben worden. Janukowitsch sei nicht repressiv gegen die Menschen vorgegangen, die auf dem Maidan in Kiew gegen ihn und seine Abwendung vom Westen protestiert hatten.
Im Laufe dieses Jahres hat Václav Klaus wiederholt seine Sympathien für Putin demonstriert. Am 9. Mai, als Moskau den Sieg im Zweiten Weltkrieg feierte,besuchte Klaus öffentlich wirksam die russische Botschaft.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Václav Klaus--Ukrajina je umjetna tvorevina a Rusija nema nikakvu krivnju za situaciju u toj zemlji.
Zapadne zemlje su natjerale ukrajinu u krizu i vojne sukobe. Rusija je nevina u tome ireagirala je kako je morala.
2014-04-20
OPERACIJA KOJA JOŠ NIJE VIĐENA: PUTIN NADIGRAO EU I SAD! Rusija zaradila 20 milijardi dolara i povratila 30% akcija svojih firmi koji su bili u rukama stranih tajkuna!
Rusija je napravila sjajan neočekivani “potez konjem”. Oko prsta je okrenula sve, za par dana je zaradila 20 milijardi dolara, plus povratila 30% akcija svojih monopolskih firmi. Putin je prevario EU i SAD i to ih lepo prevario. Pred očima čitavog sveta odigralo se sve po planu. Za takav plan treba mu aplaudirati stojeći!!!
Ranije je deo deonica ruskih energetskih kompanija pripadao stranim investitorima (američkim i evropskim)- što je značilo da skoro polovina prihoda od naftnih i gasnih kompanija nije išla u Rusku riznicu nego na račune stranih “finansijskih ajkula” u Evropi.
Zbog situacije na Krimu rublja je počela naglo da pada, ali Centralna banka nije uradila ništa da bi podržala kurs rublje. Pojavile su se glasine da Rusija nema zaliha valute da bi podržala kurs rublje.
Te glasine i Putinova izjava da će štititi stanovnike koji govore ruski jezik u Ukrajini, dovelo je do velikog pada vrednosti deonica ruskih energetskih kompanija i “finansijske ajkule” su naglo počele da prodaju deonice na berzama dok one nisu potpuno izgubile vrednost.
Putin je čekao čitavu nedelju, i samo se smeškao na konferencijama za medije, a kada je cena deonica potpuno propala kroz pod, naredio je da se odmah otkupe istovremeno sve akcije koje su bile u rukama Amerikanaca i Evropljana.
Dok su “finansijske ajkule” shvatili da su ih okrenuli oko palca, već je bilo kasno, akcije su bile u rukama Rusa, i sada ne samo da je Rusija tog dana zaradila više od 20 milijardi dolara, već je vratila i akcije svojih kompanija u ruske ruke, pa će sada prihod od nafte i gasa ostajati u Rusiji a neće ići van zemlje, rublja će se sama od sebe podići, a za njeno podržavanje neće biti potrebno da se troše zlatne rezerve Rusije, a evropske “finansijske ajkule” su ostale sa nosom prema zemlji kao budaletine – za nekoliko minuta za penije Rusi su kupili akcije koje donose prihod od milijarde dolara od gasa i nafte.
http://web-tribune.com/aktuelno/operacija-koja-jos-nije-videna-putin-nadigrao-eu-i-sad-rusija-zaradila-20-milijardi-dolara-i-povratila-30-akcija-svojih-firmi-koji-su-bili-u-rukama-stranih-tajkuna#
Rusija je napravila sjajan neočekivani “potez konjem”. Oko prsta je okrenula sve, za par dana je zaradila 20 milijardi dolara, plus povratila 30% akcija svojih monopolskih firmi. Putin je prevario EU i SAD i to ih lepo prevario. Pred očima čitavog sveta odigralo se sve po planu. Za takav plan treba mu aplaudirati stojeći!!!
Ranije je deo deonica ruskih energetskih kompanija pripadao stranim investitorima (američkim i evropskim)- što je značilo da skoro polovina prihoda od naftnih i gasnih kompanija nije išla u Rusku riznicu nego na račune stranih “finansijskih ajkula” u Evropi.
Zbog situacije na Krimu rublja je počela naglo da pada, ali Centralna banka nije uradila ništa da bi podržala kurs rublje. Pojavile su se glasine da Rusija nema zaliha valute da bi podržala kurs rublje.
Te glasine i Putinova izjava da će štititi stanovnike koji govore ruski jezik u Ukrajini, dovelo je do velikog pada vrednosti deonica ruskih energetskih kompanija i “finansijske ajkule” su naglo počele da prodaju deonice na berzama dok one nisu potpuno izgubile vrednost.
Putin je čekao čitavu nedelju, i samo se smeškao na konferencijama za medije, a kada je cena deonica potpuno propala kroz pod, naredio je da se odmah otkupe istovremeno sve akcije koje su bile u rukama Amerikanaca i Evropljana.
Dok su “finansijske ajkule” shvatili da su ih okrenuli oko palca, već je bilo kasno, akcije su bile u rukama Rusa, i sada ne samo da je Rusija tog dana zaradila više od 20 milijardi dolara, već je vratila i akcije svojih kompanija u ruske ruke, pa će sada prihod od nafte i gasa ostajati u Rusiji a neće ići van zemlje, rublja će se sama od sebe podići, a za njeno podržavanje neće biti potrebno da se troše zlatne rezerve Rusije, a evropske “finansijske ajkule” su ostale sa nosom prema zemlji kao budaletine – za nekoliko minuta za penije Rusi su kupili akcije koje donose prihod od milijarde dolara od gasa i nafte.
http://web-tribune.com/aktuelno/operacija-koja-jos-nije-videna-putin-nadigrao-eu-i-sad-rusija-zaradila-20-milijardi-dolara-i-povratila-30-akcija-svojih-firmi-koji-su-bili-u-rukama-stranih-tajkuna#
Yehudi, pokvareno i bezobrazno podmećeš.Yehudi wrote:Jadno je kad se netko ne raduje svome dobitkuTrinity wrote:Najmanje je bitno koliko sam ja zaradila, nego koliko Rusija gubi.
...............već mu je bitnije koliko netko drugi gubi.
Po onoj seljačkoj -nek meni krepa krava .......bitno da susjedu krepaju dvije-
Vidim, ubio si se od pisanja kako običan Rus živi i šalješ mu humanitarnu pomoć...
Ajd, ne prenemaži se.
Trinity-
2014-04-17
Ima miline beskućnika u Americi pa ne vidim dao njima pišeš, ti ili drugi kritičari Rusije.
Šalješ li im ti pomoć. Ili si zabrinuta samo za sirote Ruse.......dvolično i licemjerno.
Bilo bi pošteno da budete pošteni i uvidite (stavio sam tu linkove) koliko Rusija i sada pomaže ukrajinski narod. Milijuni tona uglena i struje se daju bez plaćanja odmah a to nitko od vas ne vidi i ne prizna.
Ja ne znam koji je to vrag uša u ljude. Koji kurac svi napadate Rusiju i nasladjujete se divljaštvima
ukro naci paravojski koje divljaju diljem krnje okrajine.......i još se pravite naivni.
Šalješ li im ti pomoć. Ili si zabrinuta samo za sirote Ruse.......dvolično i licemjerno.
Bilo bi pošteno da budete pošteni i uvidite (stavio sam tu linkove) koliko Rusija i sada pomaže ukrajinski narod. Milijuni tona uglena i struje se daju bez plaćanja odmah a to nitko od vas ne vidi i ne prizna.
Ja ne znam koji je to vrag uša u ljude. Koji kurac svi napadate Rusiju i nasladjujete se divljaštvima
ukro naci paravojski koje divljaju diljem krnje okrajine.......i još se pravite naivni.
2014-04-20
Yehudi wrote:Ima miline beskućnika u Americi pa ne vidim dao njima pišeš, ti ili drugi kritičari Rusije.
Ne pišem o beskućnicima u Americi, ni u Rusiji niti bilo gdje drugdje. Iskreno, niti previše brinem ni za jedne ni za druge i ne šaljem im pomoć.
Ono što me brine su siromašni oko mene kojih je sve više i ako hoću nekome pomoći , ne trebam na drugi kontinent.
Bilo bi pošteno da bolje čitaš što drugi pišu pa im ne bi imputirao ono što napisali nisu.
Prije toga smiri loptu.
Trinity-
2014-04-17
Da netko napada Ruse i Rusiju to samo ti vidiš.Yehudi wrote:
Ja ne znam koji je to vrag uša u ljude. Koji kurac svi napadate Rusiju
A mogao bi i ti prestati nazivati nacistima i fašistima jedan cijeli 50 milijunski narod.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Pa nisi baš ni ti precizan kad napadaš Rusiju tj. Ruse.
Uostalom ja jasno kažem da su problem naci desni sektor , pučistička vlada i paravojske tipa -azov-
Meni je jasno da većina naroda nije uz te agresivne bandite.
Malo pažljivije čitaj prije nego tako lažima napadaš.
Uostalom ja jasno kažem da su problem naci desni sektor , pučistička vlada i paravojske tipa -azov-
Meni je jasno da većina naroda nije uz te agresivne bandite.
Malo pažljivije čitaj prije nego tako lažima napadaš.
2014-04-20
O iebemte robijo......................hahahahahahahahahaa...........a kako stoji Drahma ili Lek albanski.
2014-04-20
The currency attack is aimed at overturning the regime, Sergei Markov, a leading political scientist close to the government of President Vladimir Putin, argued on Facebook last week, claiming that Washington is manipulating the ruble.
Mikhail Fradkov, the head of the Foreign Intelligence Service, asserted in an interview with Bloomberg News that Washington was partly responsible for the plunge in crude oil prices. Oil underpins the Russian economy.
2014-04-20
Ja se uvijek opredjeljujem spram politike i gotovo nikad spram narodaYehudi wrote:Pa nisi baš ni ti precizan kad napadaš Rusiju tj. Ruse.
Mislim da nisu čak ni ušli u UKR parlament, za razliku od visokopozicionirag naciste Žirinovskog i njegove stranke.Yehudi wrote:Uostalom ja jasno kažem da su problem naci desni sektor...
Njega, naravno, ti nikad ne spominješ...
To nije tvoj (ni ruski) problem.Yehudi wrote:... pučistička vlada
Ne postoji nikakva paravojska u Ukrajini. Azov je legali bataljon u sklopu UKR vojske.Yehudi wrote: i paravojske tipa -azov-
No, sve da je i tako kako kažeš, ni to nije tvoj (i ruski) problem...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Nije ni tvoj problem da odredjuješ šta je komu problem.
Niti je tvoj problem Ruski Krim pa svejedno drobiš li drobiš.
Niti je "zapadu" problem ustroj susjeda Rusije .........pa opet.
Naravno da je svačiji problem kad se ukro-nacističke bande ponovno pojavljuju, masakriraju civile
i obaraju civilne avione te granatiraju gradove i naselja.
Niti je tvoj problem Ruski Krim pa svejedno drobiš li drobiš.
Niti je "zapadu" problem ustroj susjeda Rusije .........pa opet.
Naravno da je svačiji problem kad se ukro-nacističke bande ponovno pojavljuju, masakriraju civile
i obaraju civilne avione te granatiraju gradove i naselja.
2014-04-20
kad vec pricamo o problemima koliko ce tek biti problem curenje radijacije iz ukrajinskih nuklearki koje su usprkos upozorenjima strucnjaka da nisu adaptirane za rad na americko "gorivo" sklopile ugovor sa westinghausom i pocele rad na takvo "gorivo" iako nisu kompatibilne,da nagadjam koliko ce proci vremena do drugog Chernobila? onda ce to biti problem ne samo Ukrajine nego i drugih zemalja
2014-04-14
u medjuvremenu nazi ekipa u kijevu pravi novogodisnji party:face:
2014-04-14
I Njemci se zgražaju nad ikonografijom -azov- bandeEro wrote:Ja se uvijek opredjeljujem spram politike i gotovo nikad spram narodaYehudi wrote:Pa nisi baš ni ti precizan kad napadaš Rusiju tj. Ruse.Mislim da nisu čak ni ušli u UKR parlament, za razliku od visokopozicionirag naciste Žirinovskog i njegove stranke.Yehudi wrote:Uostalom ja jasno kažem da su problem naci desni sektor...
Njega, naravno, ti nikad ne spominješ...To nije tvoj (ni ruski) problem.Yehudi wrote:... pučistička vladaNe postoji nikakva paravojska u Ukrajini. Azov je legali bataljon u sklopu UKR vojske.Yehudi wrote: i paravojske tipa -azov-
No, sve da je i tako kako kažeš, ni to nije tvoj (i ruski) problem...
( koji po tebi nisu nacistii fašisti )
Kukasti križevi kao i ova oznaka bataljuna -azov-( koju je koristila divizija -das reich- u WWII)
zakonom je zabranjena i u samoj Njemačkoj.
Ako to nije znak nacista i fašista ...............onda ne znam šta jest.
A čim to nose na glavama onda znamo kakvi su debili
i kakvi su oni koji ih financiraju i legaliziraju................zlo nacizma i fašizma.
2014-04-20
Page 12 of 45 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 28 ... 45
Page 12 of 45