Osijek tone u neviđeno sirmoaštvo
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Osijek tone u neviđeno sirmoaštvo
http://www.jutarnji.hr/guzva-na-podjeli-humanitarne-pomoci-tisucu-osjecana-stajalo-u-redu-za-besplatne-jabuke-i-narance/1522644/
Kermit-
2014-04-17
Re: Osijek tone u neviđeno sirmoaštvo
Konačni rezultat hrabrog dvojca...
Kermit-
2014-04-17
ono humanitarna pomoć za nekad najbogatiji kraj države hahaha za 10 godina ovdje će biti Katanga
Kermit-
2014-04-17
Od Iloka do Dubrovnika, pustoš vlada.
Sad će nama marcellus pojasniti kako nikada nismo živjeli bolje. Idemo marčelo!
Osijek je još dobar sela u Baranji, Posavini, Virovitice, Požege, Vukovara ili POakrac, Lipk to je ono južna Moldavija, međutim županije i općine ostajuRiplex wrote:Od Iloka do Dubrovnika, pustoš vlada.
Kermit-
2014-04-17
Dobro i mega neviđena centralizacija da postoji samo Zagreb a da crknu svi ostali je isto ne put u propast nego katastrofa
Kermit-
2014-04-17
ima i dobrih stvari
neki orbanov je kupio nogomet
svira li jos bugarska skupstina ?
to isto bilo dobro
neki orbanov je kupio nogomet
svira li jos bugarska skupstina ?
to isto bilo dobro
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
..daj ne kenjajte..pa uvijek je bilo kad je za djabe kilometarski red.....i sad ovo puko siromastvo...a ono svako malo neke pucke veselice na tv iz osijeka okolice..vrte se odojci,fis paprikasi.kolaci...i sad tu dramaturgija...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nisam davno bio u osijeku al ono po svemu što čujem grad u kurcu
zadar je procvjetao nakon rata, rijeka polako propada, sisak praktički više ne postoji kao grad, šibenik stagnira, vukovar se ipak nešto izgradio nakon rata, split je standardno split izvan kategorije, sam sebi dovoljan, dubrovnik je za bogate turiste, al osijek je ono zaboravljen
zadar je procvjetao nakon rata, rijeka polako propada, sisak praktički više ne postoji kao grad, šibenik stagnira, vukovar se ipak nešto izgradio nakon rata, split je standardno split izvan kategorije, sam sebi dovoljan, dubrovnik je za bogate turiste, al osijek je ono zaboravljen
daj marcellus ne seri... Živimo ko bubreg u loju. A krenulo nam, kak si ti najavljivao, od kada smo ušli pod NATO kišobran. Sjećam se ko jučer.marcellus wrote:nisam davno bio u osijeku al ono po svemu što čujem grad u kurcu
Last edited by provocator on 17/2/2016, 16:37; edited 1 time in total
Veći gradovi uvik iskopaju nešto. Iako u slučaju osijeka...e to je tužna priča u rangu ruski klasika...asilovski wrote:Osijek je još dobar sela u Baranji, Posavini, Virovitice, Požege, Vukovara ili POakrac, Lipk to je ono južna Moldavija, međutim županije i općine ostajuRiplex wrote:Od Iloka do Dubrovnika, pustoš vlada.
Evo kod mene 2 siječnja 500 ljudu otišlo u njemačku, niko stariji od 40.
Iste glave politiku vode, bezobzira što je priko grane...oni znaju jelte
aha,u Slavoniji je isto ko i u Zagorju,nekad bogata i živa mjesta sad postaju pustoš.Ak ne radiš u nekoj državnoj firmi ili općenito ako nisi na državnoj ili lokalnoj sisi,pakiraj kofere i van.vuksadinare wrote:..daj ne kenjajte..pa uvijek je bilo kad je za djabe kilometarski red.....i sad ovo puko siromastvo...a ono svako malo neke pucke veselice na tv iz osijeka okolice..vrte se odojci,fis paprikasi.kolaci...i sad tu dramaturgija...
vili40-
2015-08-02
Svugdje je tako kolegavili40 wrote:aha,u Slavoniji je isto ko i u Zagorju,nekad bogata i živa mjesta sad postaju pustoš.Ak ne radiš u nekoj državnoj firmi ili općenito ako nisi na državnoj ili lokalnoj sisi,pakiraj kofere i van.vuksadinare wrote:..daj ne kenjajte..pa uvijek je bilo kad je za djabe kilometarski red.....i sad ovo puko siromastvo...a ono svako malo neke pucke veselice na tv iz osijeka okolice..vrte se odojci,fis paprikasi.kolaci...i sad tu dramaturgija...
Žalosna sramota je to što se ova država od proglašenja neovisnosti spram Slavonije i Baranje odnosi maćehinski. Dovesti gospodarski najpotentniju granu na rub propasti stvarno je "uspjeh".
Poljoprivreda kao gospodarska grana ima najveći neiskorišteni potencijal... od žita, industrijskog bilja pa sve do mediteranskog voća i povrća. Postoji znanje, tradicija, biološka raznolikost te adekvatna klima za razvoj širokog spektra poljoprivrednih kultura u svim dijelovima zemlje.
Poljoprivreda kao gospodarska grana ima najveći neiskorišteni potencijal... od žita, industrijskog bilja pa sve do mediteranskog voća i povrća. Postoji znanje, tradicija, biološka raznolikost te adekvatna klima za razvoj širokog spektra poljoprivrednih kultura u svim dijelovima zemlje.
Vidi zapustene zemlje...radit lako je sjedit i kukat..ja sam od 2000 kvadrata zemljista cudo stvorio..nisam kukao...sad imam svega cak i prodajem proizvode
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mi smo skoro ko Židovi... Oni su uspjeli od pustoši napraviti plodnu zemlju a mi smo uspjeli od plodne zemlje napraviti pustoš.vili40 wrote:aha,u Slavoniji je isto ko i u Zagorju,nekad bogata i živa mjesta sad postaju pustoš.Ak ne radiš u nekoj državnoj firmi ili općenito ako nisi na državnoj ili lokalnoj sisi,pakiraj kofere i van.vuksadinare wrote:..daj ne kenjajte..pa uvijek je bilo kad je za djabe kilometarski red.....i sad ovo puko siromastvo...a ono svako malo neke pucke veselice na tv iz osijeka okolice..vrte se odojci,fis paprikasi.kolaci...i sad tu dramaturgija...
znam,ali za Slavoniju i Zagorje znam bezbroj slučajeva kad ljudi rade od jutra do mraka i ne mogu preživjeti,ti ljudi nisu lijenčine nego im lijenčine onemogućavaju da žive od radaRiplex wrote:Svugdje je tako kolegavili40 wrote:aha,u Slavoniji je isto ko i u Zagorju,nekad bogata i živa mjesta sad postaju pustoš.Ak ne radiš u nekoj državnoj firmi ili općenito ako nisi na državnoj ili lokalnoj sisi,pakiraj kofere i van.vuksadinare wrote:..daj ne kenjajte..pa uvijek je bilo kad je za djabe kilometarski red.....i sad ovo puko siromastvo...a ono svako malo neke pucke veselice na tv iz osijeka okolice..vrte se odojci,fis paprikasi.kolaci...i sad tu dramaturgija...
vili40-
2015-08-02
Nije država svrha sama sebi. Ta niste se borili da živimo u polu anarhiji, svak za se ostale ko jebe. Koji će nam kurac nacija i država ako ćemo jedan drugom jebat mater...vuksadinare wrote:Vidi zapustene zemlje...radit lako je sjedit i kukat..ja sam od 2000 kvadrata zemljista cudo stvorio..nisam kukao...sad imam svega cak i prodajem proizvode
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Turska kuha neviđeno...
» Neviđeno: Conchita Wurst je HIV pozitivan
» Dosad neviđeno-Crkva prijeti deložacijom
» NEVIĐENO LICEMJERJE EU I VELIKI BEZOBRAZLUK NJEMAČKOG ŠEFA DIPLOMACIJE
» Mobilisani svi pripadnici Nacionalne garde u Minesoti, neviđeno od Drugog svetskog rata
» Neviđeno: Conchita Wurst je HIV pozitivan
» Dosad neviđeno-Crkva prijeti deložacijom
» NEVIĐENO LICEMJERJE EU I VELIKI BEZOBRAZLUK NJEMAČKOG ŠEFA DIPLOMACIJE
» Mobilisani svi pripadnici Nacionalne garde u Minesoti, neviđeno od Drugog svetskog rata
Page 1 of 10