Mobilisani svi pripadnici Nacionalne garde u Minesoti, neviđeno od Drugog svetskog rata
Page 1 of 1
Mobilisani svi pripadnici Nacionalne garde u Minesoti, neviđeno od Drugog svetskog rata
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=05&dd=30&nav_category=78&nav_id=1689794
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Mobilisani svi pripadnici Nacionalne garde u Minesoti, neviđeno od Drugog svetskog rata
Los potez po meni...
Moze da izazove samo jos vece nerede...
Treba pustiti da se smire strasti i reformisati policiju.
Moze da izazove samo jos vece nerede...
Treba pustiti da se smire strasti i reformisati policiju.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Mobilisani svi pripadnici Nacionalne garde u Minesoti, neviđeno od Drugog svetskog rata
False flag operacija po svemu sudeći...
Tzv. demokrati su spremni na sve...
Multietničarstvo se raspalo. Jedva čekam ovako šta u Francuskoj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Evo i ovih dana na TV-u,radiju,slušam naziv "afroamerikanac".
Zašto onda bijelce ne nazivaju "evroamerikancima",jer ako ćemo prav,jedino su oni malobrojni Indijanci fetivi Ameri.
U Južnoj Americi,u Brazilu,Urugvaju,Čileu,Peruu...crnci imaju kudikamo veća prava,manje su izloženi diskriminaciji,segregaciji i sl. U Južnoj Americi nema crnačkih prosvjeda,nema ovakvih jasnih razlika između bijelaca,crnaca,kreola,meleza,mulata,Indiosa...a u SAD se to itekako vidi.
Očekivano je sve ovo i ovakva provala bijesa jadnih negroida iz SAD,koji su još prije samo 50 godina u nekim državama USA bili građani trećeg reda.
Zašto onda bijelce ne nazivaju "evroamerikancima",jer ako ćemo prav,jedino su oni malobrojni Indijanci fetivi Ameri.
U Južnoj Americi,u Brazilu,Urugvaju,Čileu,Peruu...crnci imaju kudikamo veća prava,manje su izloženi diskriminaciji,segregaciji i sl. U Južnoj Americi nema crnačkih prosvjeda,nema ovakvih jasnih razlika između bijelaca,crnaca,kreola,meleza,mulata,Indiosa...a u SAD se to itekako vidi.
Očekivano je sve ovo i ovakva provala bijesa jadnih negroida iz SAD,koji su još prije samo 50 godina u nekim državama USA bili građani trećeg reda.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sora i jastreb i ringo došli na svoje, amerika i engleska biće zemlja proleterska ojha ojha ( obavezno užičko jel)T. wrote:False flag operacija po svemu sudeći...
Mislim da je vrijeme da ova revolucija dobije prikladno ime.
Moj prijedlog je : asfalt revolucija, crno proljeće ...
reziser arapskog proljeca i tog tvog crnog proljeca je istimutava baštarda wrote:Mislim da je vrijeme da ova revolucija dobije prikladno ime.
al otkud bi ti to znao
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Koliko li si ti mudar...prckov wrote:reziser arapskog proljeca i tog tvog crnog proljeca je istimutava baštarda wrote:Mislim da je vrijeme da ova revolucija dobije prikladno ime.
al otkud bi ti to znao
nakomutava baštarda wrote:Koliko li si ti mudar...prckov wrote:reziser arapskog proljeca i tog tvog crnog proljeca je istimutava baštarda wrote:Mislim da je vrijeme da ova revolucija dobije prikladno ime.
al otkud bi ti to znao
malo
ti?
2014-04-19
prckov wrote:reziser arapskog proljeca i tog tvog crnog proljeca je istimutava baštarda wrote:Mislim da je vrijeme da ova revolucija dobije prikladno ime.
al otkud bi ti to znao
A otkud ti znaš?
Tko ti je rekao?
crvenkasti-
2014-04-17
Nemoj biti skroman veleumniče...prckov wrote:nakomutava baštarda wrote:Koliko li si ti mudar...prckov wrote:reziser arapskog proljeca i tog tvog crnog proljeca je istimutava baštarda wrote:Mislim da je vrijeme da ova revolucija dobije prikladno ime.
al otkud bi ti to znao
malo
ti?
obama i Suljocrvenkasti wrote:prckov wrote:reziser arapskog proljeca i tog tvog crnog proljeca je istimutava baštarda wrote:Mislim da je vrijeme da ova revolucija dobije prikladno ime.
al otkud bi ti to znao
A otkud ti znaš?
Tko ti je rekao?
2014-04-19
ma pustimutava baštarda wrote:Nemoj biti skroman veleumniče...prckov wrote:nakomutava baštarda wrote:Koliko li si ti mudar...prckov wrote:reziser arapskog proljeca i tog tvog crnog proljeca je istimutava baštarda wrote:Mislim da je vrijeme da ova revolucija dobije prikladno ime.
al otkud bi ti to znao
malo
ti?
neka malo
2014-04-19
Similar topics
» U Saboru prijedlog da se obnovi ZNG kao krovna institucija u kriznim situacijama nesto poput americke nacionalne garde
» Lavrov: "Realna opasnost od trećeg svetskog rata"
» Najveći ekonomski pad od Drugog svetskog rata: Oporavak evrozone nesiguran
» Srbija i Rusija nisu pozvane na obeležavanje godišnjice Drugog svetskog rata?
» Hitlera su na kraju rata branili pripadnici francuskog SS-a
» Lavrov: "Realna opasnost od trećeg svetskog rata"
» Najveći ekonomski pad od Drugog svetskog rata: Oporavak evrozone nesiguran
» Srbija i Rusija nisu pozvane na obeležavanje godišnjice Drugog svetskog rata?
» Hitlera su na kraju rata branili pripadnici francuskog SS-a
Page 1 of 1