Pressing Mate Rimca
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pressing Mate Rimca
ovdje treba primjeniti Kineske modele borbe protiv korupcije. Metak u čelo, i obitelji račun za metakveber wrote:2 godine prije nego što je izašao prvi i20Ero wrote:
Kad se to događalo? Tko su bili involvirani u tim pregovorima?
tvoja kamarila, kradezejovska.
Guest- Guest
bmw ima podružnicu za proizvodnju dijelova u pisarovini.Brain32 wrote:Oho! Nadam se da je BMW u pitanju...
hmmm....
...ne vjerujem.
2014-12-30
A koji qrc svi koji hoce neki biznis sa inopartnerima pokrenuti,traze blagoslov ovih lopova iz Politike??..ps im mtr ebo..!!!..spomenutim lopovima..
Guest- Guest
ja sam 96 doveo u hrvatsku jednu firmu iz Tulna u austriji, u zagorje, zagorci su imali propalu metalsku firmu sa pun kuratz hala koje su propadale od neodrzavanja, tip garantirao zaposljavanje odmah 300 ljud i u narednih 6 mjeseci daljnjih 500 s tim da bi zagarantirana placa bila u vrijednosti 1000 DM sto je u ono vrijeme bila ober placa, trazili su mu za te hale 3 miliona maraka plus je stecajni trazio 300 000 dm za njega jer po procjeni te hale vrijede preko 5 miliona, austrijanac se samo nasmijao i veli ja to sve u austriji napravim novo za dva miliona ali mi manjka radne snage,( u to vrijeme je u austriji stvarno bio manjak kvalificirane radne snage,) medjutim ,veli as, mito ne dajem ni bogu a da ste to odradili ljubazno i fino dobili bi proviziju koja bi bila mozda i bolja od tog sto me trazite, aufiderzen, otisli smo u szombatelj u hungariji i dobio je prejebene hale sa svim prikljuckima za 1 jebenu marku, dvije godine poslije je u toj firmi bilo zaposleno skoro 900 radnika(ajd i ja sam uspio uvalit nekih 50etak iz hrvatske koji su bili malo jaci majstori i tukli su preko 3 soma maraka) plus jedno 10 kooperanata, madjari se otimali za posao, kod nas jad, sad zamisli 900 obitelji koje imaju uredna primanjaveber wrote:sudjelovao sam u tenderu.dzango wrote:
Slovaci imaju najviše stranih fabrika automobila.
hyundai je tražio ledinu, infrastrukturu i kolosjek.
pregovori su trajali preko godinu dana.
koreanci zaključili kako smo "preskupi"
i odlepršali u slovačku
Ni zokijevi nisu nista bolji. Ista banda.
S tim da kradezej ne odustaje od jamio politike.
Ni zokijevi nisu nista bolji. Ista banda.
2014-12-30
'Nisam našao pismo koje mi je poslao Mate Rimac, ali danas smo se čuli'
- Nisam našao pismo koje mi je poslao Mate Rimac, ali danas smo se čuli i bilo mi je drago - odgovorio je premijer Tihomir Orešković na pitanje novinara o pismu za koje je mladi i uspješni hrvatski poduzetnik rekao da je poslao Oreškovićevoj Vladi prije nekoliko tjedana i da nije dobio odgovor.- Gospodin Rimac je primjer u Hrvatskoj, jedan vrlo pozitivan start-up. Vidjet ću njegov pogon, volio bih čuti kako je to pokrenuo i što su opcije, kako možemo privući investicije - rekao je premijer Orešković.
aeEro wrote:'Nisam našao pismo koje mi je poslao Mate Rimac, ali danas smo se čuli'
- Nisam našao pismo koje mi je poslao Mate Rimac, ali danas smo se čuli i bilo mi je drago - odgovorio je premijer Tihomir Orešković na pitanje novinara o pismu za koje je mladi i uspješni hrvatski poduzetnik rekao da je poslao Oreškovićevoj Vladi prije nekoliko tjedana i da nije dobio odgovor.
- Gospodin Rimac je primjer u Hrvatskoj, jedan vrlo pozitivan start-up. Vidjet ću njegov pogon, volio bih čuti kako je to pokrenuo i što su opcije, kako možemo privući investicije - rekao je premijer Orešković.
HP nije dostavio pismo ili neka od kurirskih sluzbi
to se stalno dogadja
moguce da je rimac necitka rukopisa ili nije dobro polizao markicu
sanducic neispravan , postar nemaran...
a samo je mogao poslati na mail
da se rimac zna sluzit istim
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Predavanje Mate Rimca na Stanfordu
» TRAŽITE POSAO? Riješite zagonetku i imate ga kod Mate Rimca
» Na vjenčanju Mate Rimca i Katarine Lovrić svirat će Bajaga i Zabranjeno pušenje
» Na vjenčanju Mate Rimca i Katarine Lovrić svirat će Bajaga i Zabranjeno pušenje
» Veliki uspjeh Mate Rimca - policija Cape Towna kupuje njegove električne bicikle
» TRAŽITE POSAO? Riješite zagonetku i imate ga kod Mate Rimca
» Veliki uspjeh Mate Rimca - policija Cape Towna kupuje njegove električne bicikle
Page 2 of 2