Papino ludilo: Evropa će primiti sve emigrante svijeta i smijati se
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Papino ludilo: Evropa će primiti sve emigrante svijeta i smijati se
Vidim u komentarima da se talijani nešto baš se slažu s Papom.
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ludi sa za afrikancima, a i papa ako ovako nastavi iće nazad u Argentinudawson wrote:Vidim u komentarima da se talijani nešto baš se slažu s Papom.
Kermit-
2014-04-17
Samo trpaj.
Emanićipaju treba zgazit.
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
Emanićipaju treba zgazit.
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
2014-04-11
Sve ćemo natrpat.
To nije kažnjivo dijelo po pitanju karme.
Stavljamo vas na led.
Kladim se da čete PASTI NA ISPITU.
Trpaj.
To nije kažnjivo dijelo po pitanju karme.
Stavljamo vas na led.
Kladim se da čete PASTI NA ISPITU.
Trpaj.
2014-04-11
Priroda čovjeka, od mene tu, do Jesusa u Chileu, priko malog Malokua u Obali bjelokosti. Svi se bore da opstanu. Ne znam sćta ti nije jasno tuprovocator wrote:A zašto bi netko kao ti uopće trebao opstati. Argumentiraj.
(pitanje je upućeno riplexu)
Odlično... Pa sukladno tvom tumačenju i ovi koji bježe u gumenim čamcima, s malom djecom u naručju, ostavljajući svoje domove i rodna mjesta ne rade ništa drugo nego se bore za opstanak.Riplex wrote:Priroda čovjeka, od mene tu, do Jesusa u Chileu, priko malog Malokua u Obali bjelokosti. Svi se bore da opstanu. Ne znam sćta ti nije jasno tuprovocator wrote:A zašto bi netko kao ti uopće trebao opstati. Argumentiraj.
Emanićipirane talijanke neka im daju pichke i odma će se smirit ...
TRPAJ BRAJO.
TRPAJ BRAJO.
2014-04-11
Naravno, ali na moju štetu, zato ih ne želim tu. Bore se i bijelci iz JAR, ali oni iz nekog razloga nemaju povlašten tretman ko ovi indijanci. Biti će do kluture, jerbo ga i ne tražwprovocator wrote:Odlično... Pa sukladno tvom tumačenju i ovi koji bježe u gumenim čamcima, s malom djecom u naručju, ostavljajući svoje domove i rodna mjesta ne rade ništa drugo nego se bore za opstanak.Riplex wrote:Priroda čovjeka, od mene tu, do Jesusa u Chileu, priko malog Malokua u Obali bjelokosti. Svi se bore da opstanu. Ne znam sćta ti nije jasno tuprovocator wrote:A zašto bi netko kao ti uopće trebao opstati. Argumentiraj.
I njima je netko nanosio jad, bol i štetu i baš to ih je nagnalo na bijeg. A sad što si im se baš ti našao na putu više i nije njihov problem.
Šta im ja mogu, izađi i bori se za svoje. Moj ćaća i njegova braća nisu bižala kad im je opstanak bio u pitanju. Tako nećemo moja braća i ja.provocator wrote:I njima je netko nanosio jad, bol i štetu i baš to ih je nagnalo na bijeg. A sad što si im se baš ti našao na putu više i nije njihov problem.
Njihove sjebane države su postale takve radi njih i vođa im, a ne zbog nekog vani.
I veliš sve žene i djeca, valjda je izuzetak onaj mujo što je silovao desetogodišnjaka u austriji dok su mu žena i djeca ostali u domovini, veli nakupilo mu se sexualne energije jer nije ništa jebo 4 mjeseca pa je uhvatio kog je stigao. Kako baš dijete od toliko žena koje su sa njim išle na putprovocator wrote:Odlično... Pa sukladno tvom tumačenju i ovi koji bježe u gumenim čamcima, s malom djecom u naručju, ostavljajući svoje domove i rodna mjesta ne rade ništa drugo nego se bore za opstanak.Riplex wrote:Priroda čovjeka, od mene tu, do Jesusa u Chileu, priko malog Malokua u Obali bjelokosti. Svi se bore da opstanu. Ne znam sćta ti nije jasno tuprovocator wrote:A zašto bi netko kao ti uopće trebao opstati. Argumentiraj.
Guest- Guest
Upravo tako, sere mi se od ove ljevičarske patetike koju pokušavaju prodavati.Riplex wrote:Šta im ja mogu, izađi i bori se za svoje. Moj ćaća i njegova braća nisu bižala kad im je opstanak bio u pitanju. Tako nećemo moja braća i ja.provocator wrote:I njima je netko nanosio jad, bol i štetu i baš to ih je nagnalo na bijeg. A sad što si im se baš ti našao na putu više i nije njihov problem.
Njihove sjebane države su postale takve radi njih i vođa im, a ne zbog nekog vani.
Guest- Guest
tre911 wrote:Upravo tako, sere mi se od ove ljevičarske patetike koju pokušavaju prodavati.Riplex wrote:Šta im ja mogu, izađi i bori se za svoje. Moj ćaća i njegova braća nisu bižala kad im je opstanak bio u pitanju. Tako nećemo moja braća i ja.provocator wrote:I njima je netko nanosio jad, bol i štetu i baš to ih je nagnalo na bijeg. A sad što si im se baš ti našao na putu više i nije njihov problem.
Tako je na žalost slučaj i s nama. Sjebali sami sebe, minus što nas je retardirala i srpska agresija...double trouble
Riplex wrote:Šta im ja mogu, izađi i bori se za svoje. Moj ćaća i njegova braća nisu bižala kad im je opstanak bio u pitanju. Tako nećemo moja braća i ja.provocator wrote:I njima je netko nanosio jad, bol i štetu i baš to ih je nagnalo na bijeg. A sad što si im se baš ti našao na putu više i nije njihov problem.
Potpis od rijeci do rijeci.Cak bi dodao da se radi o ogromnom postotku muskih izbjeglica, koji su trebali ostat i borit se,a ne ostavit zene,djecu i starce da cekaju sudbinu.
Ucka-
2016-02-15
Ucka wrote:Riplex wrote:Šta im ja mogu, izađi i bori se za svoje. Moj ćaća i njegova braća nisu bižala kad im je opstanak bio u pitanju. Tako nećemo moja braća i ja.provocator wrote:I njima je netko nanosio jad, bol i štetu i baš to ih je nagnalo na bijeg. A sad što si im se baš ti našao na putu više i nije njihov problem.
Potpis od rijeci do rijeci.Cak bi dodao da se radi o ogromnom postotku muskih izbjeglica, koji su trebali ostat i borit se,a ne ostavit zene,djecu i starce da cekaju sudbinu.
A što drugo, eto ti vidiš te zemlje iz prve ruke.
Propaganda ljevice i neke lažnw humanosti je za sist i smijat se
Pa ništa im ne možeš... oni dolaze i dolaze... Borili bi se ali kako se boriti kontra nekoga tko je višestruko jači? I pred najezdom Rimljana i tijekom širenja Rimskog Carstva oni koji su bili slabiji počeli su bježati u okvire tog carstva. I kako je Rimsko Carstvo završilo znamo... I tko je tmu bio kriv? Ovi koji su ognjem i mačem širili carstvo ili ovi koji su od ognja i mača bježali?Riplex wrote:Šta im ja mogu, izađi i bori se za svoje. Moj ćaća i njegova braća nisu bižala kad im je opstanak bio u pitanju. Tako nećemo moja braća i ja.provocator wrote:I njima je netko nanosio jad, bol i štetu i baš to ih je nagnalo na bijeg. A sad što si im se baš ti našao na putu više i nije njihov problem.
Bilanje i jna i srbi jača višestruko.provocator wrote:Pa ništa im ne možeš... oni dolaze i dolaze... Borili bi se ali kako se boriti kontra nekoga tko je višestruko jači? I pred najezdom Rimljana i tijekom širenja Rimskog Carstva oni koji su bili slabiji počeli su bježati u okvire tog carstva. I kako je Rimsko Carstvo završilo znamo... I tko je tmu bio kriv? Ovi koji su ognjem i mačem širili carstvo ili ovi koji su od ognja i mača bježali?Riplex wrote:Šta im ja mogu, izađi i bori se za svoje. Moj ćaća i njegova braća nisu bižala kad im je opstanak bio u pitanju. Tako nećemo moja braća i ja.provocator wrote:I njima je netko nanosio jad, bol i štetu i baš to ih je nagnalo na bijeg. A sad što si im se baš ti našao na putu više i nije njihov problem.
A ovi što su išli ubrim su dolazili s mačem i ognjem. Vandali, huni itd. Nisu išli ko izbjeglice
A što kad biste znali da više nikoga nije briga što se događa u svijetu? Jer nije više bitno.
red wolf-
2016-02-10
nek si uzme crnce i arape u vatikan
Similar topics
» Njemačka: ANTIFA prijeti selima i gradovima koje ne žele primiti emigrante
» Valls: Evropa ne može primiti više izbjeglica
» Evropa ovisna o uvozu iz Kine i drugih država trećeg svijeta
» VUČKO:LUDILO..brale...LUDILO..ne mogu da verujem da se to dešava
» Papino hodocasce na Bliski Istok............
» Valls: Evropa ne može primiti više izbjeglica
» Evropa ovisna o uvozu iz Kine i drugih država trećeg svijeta
» VUČKO:LUDILO..brale...LUDILO..ne mogu da verujem da se to dešava
» Papino hodocasce na Bliski Istok............
Page 2 of 4