Anketa - budućnost Zorana M. (i njegovog brata Roberta također)
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Slijedeće godine u ovo doba ("this time next year, Rodney..") Zoran Milanović će biti:
Anketa - budućnost Zorana M. (i njegovog brata Roberta također)
Anketa povodom izjava zorana milanovića zadnjih dana
dobro nemojte me zajebavat ko je glasao a? Sora? Zeko?
ovo je potvrda da Zoky piše na forumumarcellus wrote:dobro nemojte me zajebavat ko je glasao a? Sora? Zeko?
Re: Anketa - budućnost Zorana M. (i njegovog brata Roberta također)
možda je on zapravo šiting...kic wrote:ovo je potvrda da Zoky piše na forumumarcellus wrote:dobro nemojte me zajebavat ko je glasao a? Sora? Zeko?
Ili zoki ili stazić, meni čak više vuče na stazićamarcellus wrote:možda je on zapravo šiting...kic wrote:ovo je potvrda da Zoky piše na forumumarcellus wrote:dobro nemojte me zajebavat ko je glasao a? Sora? Zeko?
Guest- Guest
marcellus wrote:možda je on zapravo šiting...kic wrote:ovo je potvrda da Zoky piše na forumumarcellus wrote:dobro nemojte me zajebavat ko je glasao a? Sora? Zeko?
u svakom slučaju nije piskaralo na opskurnom portalu s gnojnom upalom mozga...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:marcellus wrote:možda je on zapravo šiting...kic wrote:ovo je potvrda da Zoky piše na forumumarcellus wrote:dobro nemojte me zajebavat ko je glasao a? Sora? Zeko?
u svakom slučaju remetinec i vrapče izjednačeni s po pet glasova, to je deset od ukupno jedanejst za sad, idemo dalje...
Vrapče bi za njega bilo idealno mjesto,ali izvući će se on ko i svaki pravi kandidat za tamo.
vili40-
2015-08-02
Milcetu je buducnost na Krku. Uzgoj ovaca i oplodnja istih , naravno oplodnja sa njegove strane.
Ucka-
2016-02-15
vrapče vodi 7 : 5Ucka wrote:Milcetu je buducnost na Krku. Uzgoj ovaca i oplodnja istih , naravno oplodnja sa njegove strane.
Guest- Guest
Ja sam glasao da ce ponovo biti premijer. Kakovo je biracko tijelo, nikakovo iznenadjenje. Mislim cak i da vam Josipovic moze opet biti predsjednik.Naime, Mesic je na parlamentarnim izborima sa strankom dozivio fiasko i nije se niti plasirao u Sabor. Vec nakon neki mjesec je bio predsjednik drzave i to sa dobrom marginalom.Poslije vam je postao tako drag i nezamjenjiv da ga ranite i po guzici mazite i danas. Drugi primjer je Josipovic. Totalni anonimus i u vlastitoj stranci je postao najpodrzavaniji predsjednik u svijetu. Skoor, drugo trece mjesto nije za baciti. Bilo kako bilo, nakon izgubljenih predsjednickih izbora na parlamentarnim je osvojio manje glasova nego Bulj iz Zminj-a. Dakle , mozak od dvije marke lako oblikovati a u DNRH jos i lakse. Ja ne otpisujem Zorana jos. Bahat, ingnorant, bezobraza, ruzan i zao. Ne moze bolje.
2014-04-14
Zbog toga ti ovdje pišeš.sitting_bull wrote:marcellus wrote:možda je on zapravo šiting...kic wrote:ovo je potvrda da Zoky piše na forumumarcellus wrote:dobro nemojte me zajebavat ko je glasao a? Sora? Zeko?
Nije li mu brat Krešo? Ili se radi o nekoj fori koju ne kužim?
I ja sam glasovao za njegov povratak za državne uzde. Dobit će stranačke izbore, vladine će se koalicija raspasti do ljeta, najesen su novi izbori, a Božić će Zoki dočekati u Banskim dvorima.
I ja sam glasovao za njegov povratak za državne uzde. Dobit će stranačke izbore, vladine će se koalicija raspasti do ljeta, najesen su novi izbori, a Božić će Zoki dočekati u Banskim dvorima.
Brat mu se zove Kreso. Drugo je vrlo moguc razvoj situacije.Regoč wrote:Nije li mu brat Krešo? Ili se radi o nekoj fori koju ne kužim?
abraham-
2014-04-14
Vidim da smo obojica sigurni u "mudrost" hrvatskoga naroda.abraham wrote:Brat mu se zove Kreso. Drugo je vrlo moguc razvoj situacije.Regoč wrote:Nije li mu brat Krešo? Ili se radi o nekoj fori koju ne kužim?
Regoč wrote:Nije li mu brat Krešo? Ili se radi o nekoj fori koju ne kužim?
brat se zove krešo, a "i moj brat robert također" je iz tv reklame s onim nogometašem
sitting_bull wrote:marcellus wrote:možda je on zapravo šiting...kic wrote:ovo je potvrda da Zoky piše na forumumarcellus wrote:dobro nemojte me zajebavat ko je glasao a? Sora? Zeko?
Da bi rec rekla .
Naime dečki staro je pravilo UVIJEK GLEDAJ TKO PISE A NE STO ON PISE
ON JE ..ovdje ružičasti zvekan s opskurnog portala na kojem bleji stoka sitnog zuba
A to je ?
Pogodili ste sigurno :npg:
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
I sto uopce znsci ova anketa i anketari ?
Nista .
TRAZIM REFORMU FORUMA
Sve manje ste kompetentni za političke procjene zahvaljujuci bezbrojnim SPINOVIMA I PIZDARIJIAMA ove dvojice zvekana ere i marcelka .
Ušutkajte njih dvojicu, iščupate im tablete iz ruku i poduzmite korake u pravcu njihova udaljavanja od foruma.
Jer je ovo besmisleno
Stalno neke lazi
Izvlačenje pars pro toto o nekoj cjelini
Navijački i svađalački ton rasprava
I njih dvojica ko STSNLIO I OLIO ( vjerujem da je ero onaj masni)
Nista .
TRAZIM REFORMU FORUMA
Sve manje ste kompetentni za političke procjene zahvaljujuci bezbrojnim SPINOVIMA I PIZDARIJIAMA ove dvojice zvekana ere i marcelka .
Ušutkajte njih dvojicu, iščupate im tablete iz ruku i poduzmite korake u pravcu njihova udaljavanja od foruma.
Jer je ovo besmisleno
Stalno neke lazi
Izvlačenje pars pro toto o nekoj cjelini
Navijački i svađalački ton rasprava
I njih dvojica ko STSNLIO I OLIO ( vjerujem da je ero onaj masni)
javi se dr Pavloviću!
Tony Soprano-
2015-08-15
Znači najprije pucaš pa pitaš 'kojeeee...Sora wrote:sitting_bull wrote:marcellus wrote:možda je on zapravo šiting...kic wrote:ovo je potvrda da Zoky piše na forumumarcellus wrote:dobro nemojte me zajebavat ko je glasao a? Sora? Zeko?
Da bi rec rekla .
Naime dečki staro je pravilo UVIJEK GLEDAJ TKO PISE A NE STO ON PISE
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» (VIDEO) Donald Trump pred UN-om: ‘Budućnost ne pripada globalistima, budućnost pripada domoljubima’
» Dačić prisustvovao državnoj sahrani Roberta Mugabea
» Roberta Metsola izabrana za predsjednicu Evropskog parlamenta
» HDZ-ov koalicijki partner također u Vukovaru
» BAŠKA VODA - PLAŽA NIKOLINA, Također živo..:)
» Dačić prisustvovao državnoj sahrani Roberta Mugabea
» Roberta Metsola izabrana za predsjednicu Evropskog parlamenta
» HDZ-ov koalicijki partner također u Vukovaru
» BAŠKA VODA - PLAŽA NIKOLINA, Također živo..:)
Page 1 of 2