Lagali su
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Lagali su
lagali su Hadezeovci? joj cuda...a esdepeovci nisu?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
hahahahahahahahahahahahahahaha...A ovako je najlakše...Tipična matrica desničara...hahahahahahahahahahahahahaflumen wrote:lagali su Hadezeovci? joj cuda...a esdepeovci nisu?
red wolf-
2016-02-10
jbga...za desnicare sam srbin, za komunjare desnicar i ustasa...
spomeni mi jednu stranku u Hrvatskoj koja nije lagala, navedi mi jednog politicara u Hrvatskoj koji nije lagao, krao, primao mito, krivotvorio, izmisljao i skirvao cinjenice.
spomeni mi jednu stranku u Hrvatskoj koja nije lagala, navedi mi jednog politicara u Hrvatskoj koji nije lagao, krao, primao mito, krivotvorio, izmisljao i skirvao cinjenice.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Daj, nije valjda ovo tvoj vrhunac...Daj da se smijem...flumen wrote:jbga...za desnicare sam srbin, za komunjare desnicar i ustasa...
red wolf-
2016-02-10
@flumen, hoće li sada priskočiti krema ovdje forumske desnice?...hahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Tito!flumen wrote:jbga...za desnicare sam srbin, za komunjare desnicar i ustasa...
2014-04-15
Opa krenulo je...Naravno da će se krenuti s Maršalom...hahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Tko je to?kic wrote:ezekijele daj se smiri..
red wolf-
2016-02-10
da,1131 dan u borbenom sektoru i niti jedan dan u neborbenom i kolko je takvih.Zato branitelji nikada neće biti jedinstveni,dok su jedne previše nagrađivali druge su u svemu zakinuli pa iako su prošli sva teška sranja nisu sakupili onih famoznih sto dana.A Karamarko sakupio 11 puta više.provocator wrote:Karačmarko inače laže i to mu je postalo posve normalna stvar.
Evo samo jednog primjera... Kaže Karamarko:-"Ako si '93., '94. ili '92. bio u Bruxellesu, mi, koji smo bili tu u odorama, ponosni smo na takve dane".
Činjenice: Karamarko ratne godine nije proveo u odori, na bojištima, kako sugerira njegova izjava. Ratne godine proveo je u zagrebačkim salonima i uredima, daleko od rovova, metaka i gelera. Od lipnja 1991. do rujna 1992. bio je šef kabineta predsjednika Vlade RH, najprije Josipa Manolića, a poslije Franje Gregurića. U rujnu 1992. postaje šef kabineta predsjednika Sabora RH Stjepana Mesića. U Mesićevom kabinetu ostaje do lipnja 1993. kad postaje načelnik PU zagrebačke, na kojoj dužnosti ostaje do 1996. Na temelju toga u registru branitelja stoji da Tomislav Karamarko ima 1131 dan u borbenom sektoru.
vili40-
2015-08-02
Hdzovci su budale, od svih fiskala jedino ce asila raditi pro bono
2014-04-15
@Kic, znaš koji je tvoj problem?...Voliš da te politički guze. Pa naprči se što god više možeš da ti lakše uđe.
red wolf-
2016-02-10
A koji je tvoj problem?red wolf wrote:@Kic, znaš koji je tvoj problem?...Voliš da te politički guze. Pa naprči se što god više možeš da ti lakše uđe.
Guest- Guest
Pa nemam ga. Zapravo, mogao bi biti jedan...Znam što je sloboda.Starhemberg wrote:A koji je tvoj problem?red wolf wrote:@Kic, znaš koji je tvoj problem?...Voliš da te politički guze. Pa naprči se što god više možeš da ti lakše uđe.
red wolf-
2016-02-10
niđe veze, jednostavno sam primijetio da napadate flumena stalno, gotovo da ga tjerate, zato smiri se ili će lako ban leći nekome-red wolf wrote:@Kic, znaš koji je tvoj problem?...Voliš da te politički guze. Pa naprči se što god više možeš da ti lakše uđe.
Nikad ga nisam napao. Ni sad ga nisam napao. Postao si paranoičan?kic wrote:niđe veze, jednostavno sam primijetio da napadate flumena stalno, gotovo da ga tjerate, zato smiri se ili će lako ban leći nekome-red wolf wrote:@Kic, znaš koji je tvoj problem?...Voliš da te politički guze. Pa naprči se što god više možeš da ti lakše uđe.
red wolf-
2016-02-10
Nije meni. Vama je.Starhemberg wrote:To ti je najmanji problem, vjeruj mi.
red wolf-
2016-02-10
Do suza sam ganut brigom o 2 200 proracunskih kuna. Dakle ministar Hasanbegovic je u pravu kada je ukinuo sto puta vecu susmu Halter-u ili nekome slicnome.
2014-04-14
Kad shvatite da ne vladate s ničime na ovom smiješnom svijetu, čak ni sa svojim osjećajima i mislima, biti će to trenutak kad ćete osjetiti slobodu. E tad ćete biti slobodni.
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ok drugovi, sta ste lagali, lagali ste
» CNN:Lagali smo da oteramo Trampa
» Lagali su stoljećima - ovako je zapravo izgledalo Isusovo lice
» Lagali su nas decenijama:Ovo su srpski gradovi koje su oslobodili cetnici a ne partizani
» Cacic:Najodgovorniji u drzavi su svjesno lagali,trebaju snositi odgovornost.
» CNN:Lagali smo da oteramo Trampa
» Lagali su stoljećima - ovako je zapravo izgledalo Isusovo lice
» Lagali su nas decenijama:Ovo su srpski gradovi koje su oslobodili cetnici a ne partizani
» Cacic:Najodgovorniji u drzavi su svjesno lagali,trebaju snositi odgovornost.
Page 2 of 3