Predsjednica (Re)publike održala niz bilateralnih sastanaka u Minhenu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Predsjednica (Re)publike održala niz bilateralnih sastanaka u Minhenu
Paaaaa...dogovorili bi se za kakav biznis, jašta nego bi...MaximusDecimusMiridije wrote:Ero wrote:I nisi tija prihvatit ponudu, a? Pa kažem ja, tebe triba neko dobro istriskat.MaximusDecimusMiridije wrote:Nudili su mi ministarstvo rada i ministarstvo prosvjete i sporta.....naculi su da sam dobar i u jednom i u drugom polju
Jel bi ti bilo toplo u prsima da jedan ovakav vodi neko ministarstvo?
Za financijsku podršku za "neprofitne", na primjer. Pola-pola, jelte.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
http://www.index.hr/vijesti/clanak/vise-od-trecine-gradjana-vjeruje-da-kolinda-ovisi-o-hdzu/874948.aspx
A sad pogledajte koje ovo smeće (a platit će porez, koji je ostao dužan!) od medija. Isti članak je i u Jutarnjem.
Nakon Mesića bi i Makso bio super odličan predsjednik, jbte...
Kave sad ima veze Josipović s KGK? Nikakve, a nije ni usporedivo.
A sad pogledajte koje ovo smeće (a platit će porez, koji je ostao dužan!) od medija. Isti članak je i u Jutarnjem.
Nakon Mesića bi i Makso bio super odličan predsjednik, jbte...
Kave sad ima veze Josipović s KGK? Nikakve, a nije ni usporedivo.
Kvragu koja recenica "Nakon Mesića i Makso bio super odličan predsjednik"....pa ja bih bio genijalan predsjednik....govorim engleski perfektno,znam se zajebavati,uvazavam razlike...kad izgubim zivce pisem ogromne tekstove....ili pricam pun kurac toga povezano ili nepovezano.....jedino eto...sto se ne brijem bas i imam ogromnu kosu i volim nositi majice s natpisima, imam puno oziljaka i tako to :D
Guest- Guest
Predpostavljam da imaš i super tetovaže...jbte, ti si pravi genijalac, ne za predsjednika, već za premijera.MaximusDecimusMiridije wrote:Kvragu koja recenica "Nakon Mesića i Makso bio super odličan predsjednik"....pa ja bih bio genijalan predsjednik....govorim engleski perfektno,znam se zajebavati,uvazavam razlike...kad izgubim zivce pisem ogromne tekstove....ili pricam pun kurac toga povezano ili nepovezano.....jedino eto...sto se ne brijem bas i imam ogromnu kosu i volim nositi majice s natpisima, imam puno oziljaka i tako to :D
Paaaa....ako moze bilo tko drugi sto ne i ja :D
Guest- Guest
Ako znaš biti i bezobrazan , pa i nasilan...to bi bilo poželjno za premijera.MaximusDecimusMiridije wrote:Paaaa....ako moze bilo tko drugi sto ne i ja :D
Bože sačuvaj da bi u CV napisa da znaš vozit paralelni slalom...Šljiva pod okom se danas traži. .
Eh nisam ti bas od skijanja. Isli davno u Donovale u Slovacku na skijanja....svi su se skijali ja sam pio kuhano vino i jeo bavarske kobasice....nije mi bilo jasno zasto se svi ljute oko toga kao ono "mogo si ostat i doma zderat kobasice i pit vino"....eh cisto da ih usutkam sam stao na jebene skije i pustio se s tog brda......da ne duljim previse na putu doma glavna je prica bila "bilo bi bolje da si zdero kobasice i pio vino nego sto smo morali troskove bolnicke pokrivati". Od tog blazenog trenutka....sto mi se ucini od cuga neprihvatljivo....ni ne pokusavam :)
Guest- Guest
Senatorom McCainom, majkomila malo ju jebe Mamić a malo ova lešina
Kermit-
2014-04-17
Bere ona perje za stare dane..tako joj je radio prethodnik mesic..malo dobar s ovim malo s onim i....darovi su tu u lovi ponajprije
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Daklem, cca 2/3--> (54+16= 66%), ih mnije da gđa predsjednica odlično radi svoj posao.
Onih 30% su nedvojbeno kukurikoljupci.
A uzorak je bil Dinamo?
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Predsjednica održala predavanje na Sveučilištu Columbia
» Ex. predsjednica, KGG, održala govor-predavanje na Harvardu
» Predsjednica KGK održala sastanak s članovima Kluba izvoznika „Lider“
» Jeftino je najskuplje - predsjednica Kolinda održala državnički govor
» Predsjednica posjetila Laboratorij MAX IV i održala predavanje na Sveučilištu Lund
» Ex. predsjednica, KGG, održala govor-predavanje na Harvardu
» Predsjednica KGK održala sastanak s članovima Kluba izvoznika „Lider“
» Jeftino je najskuplje - predsjednica Kolinda održala državnički govor
» Predsjednica posjetila Laboratorij MAX IV i održala predavanje na Sveučilištu Lund
Page 3 of 3