Jeftino je najskuplje - predsjednica Kolinda održala državnički govor
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Jeftino je najskuplje - predsjednica Kolinda održala državnički govor
http://vijesti.hrt.hr/447588/dan-poduzetnika-nove-prilike-za-novo-desetljece
nema još prijepisa govora ni snimke, a ni komentara medija
index.ju šuti
Guest- Guest
Re: Jeftino je najskuplje - predsjednica Kolinda održala državnički govor
plenkovic mi sve vise djeluje po onoj..'a kaj ja tu morem ja sam štrumfe prodajem'
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Jeftino je najskuplje, nećemo trošit jer košta kaže Kolinda, i onda država i društvo propada, građani si ne mogu priuštiti obitelj i djecu
Guest- Guest
serusebeljub penkala wrote:Jeftino je najskuplje, nećemo trošit jer košta kaže Kolinda, i onda država i društvo propada, građani si ne mogu priuštiti obitelj i djecu
trend je takav a ne da si nemre neko nes prisutiti
kak su nekad ljudi bili siromasni pa se mnozili ko zecevi, eo arapi na primjer il indijci
udio javne potrošnje države u BDP-u za 2013. je bio 47.7%
https://tradingeconomics.com/croatia/government-spending-to-gdp
koliki je pozitivni doprinos privatnog sektora i građana BDPu? (štednja + uvoz...)
Guest- Guest
deda ne placi i ja akumuliram kapital..to bi trebao svatko radi,na mikro razini.
Guest- Guest
kako izgleda suma na makro razini?Kserks. wrote:deda ne placi i ja akumuliram kapital..to bi trebao svatko radi,na mikro razini.
meni svejedno, štednja je u interesu građana
no onda netko drugi mora imati minus
Guest- Guest
sebeljub penkala wrote:
http://vijesti.hrt.hr/447588/dan-poduzetnika-nove-prilike-za-novo-desetljece
nema još prijepisa govora ni snimke, a ni komentara medija
index.ju šuti
Stvarno državnički. I uvjerljiv.
Eroo- Posts : 79056
2016-07-22
taj moj novac će onda razne finacijske institucije ponovno pustiti u opticaj uz određenu naknadu koja ide njima i meni..to što one to ne rade,nije do mene...sebeljub penkala wrote:kako izgleda suma na makro razini?Kserks. wrote:deda ne placi i ja akumuliram kapital..to bi trebao svatko radi,na mikro razini.
meni svejedno, štednja je u interesu građana
no onda netko drugi mora imati minus
Japanski javi dug je u vlasništvu BOJ-a, odnosno japanskih građana, njihov kapital. Japan ima drugi problem,a to je manjak životnog prostora,imaš novca ali ne možeš s njime steci opipljiva dobar unutar Japana.
Guest- Guest
Četvrt stoljeća rada Hrvatske udruge poslodavaca na Danu poduzetnika obilježila je kritika predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović pristupu rješavanja problema Vlade Andreja Plenkovića. Umjesto preporuka, tražila je od premijera strateško promišljanje, analizu prije donošenja brzih odluka važnih za cijelu zemlju te suradnju. Premijer Kenwood Kenon obećao je da će od početka 2019. smanjiti opću stopu PDV-a, a poslodavci inzistiraju na brzim i temeljitim reformama kako bi gospodarstvo uhvatilo korak s drugim zemljama Europske Unije.
– Moram zaključiti da rasprave s ovakvih događaja ne padaju na plodno tlo. Problem je i u razini nijekanja problema i zatvorenosti političkih elita prema konstruktivnom doprinosu. Prijedlog dijaloga odbija se na osnovi tehnikalija, istraživanja se proglašavaju širenjem pesimizma, a glas velikog dijela društva se degradira. U takvom nastupu nešto je izrazito krivo. Narod nije oporba, narodu se ne govori da nije u pravu – poručila je predsjednica Grabar-Kitarović istaknuvši da je ključ rješavanja svih problema u Hrvatskoj rasteretiti rad kako bi zaposlenici imali veće plaće, a poduzetnici više prostora za ulaganja i otvaranje radnih mjesta.
– Moram zaključiti da rasprave s ovakvih događaja ne padaju na plodno tlo. Problem je i u razini nijekanja problema i zatvorenosti političkih elita prema konstruktivnom doprinosu. Prijedlog dijaloga odbija se na osnovi tehnikalija, istraživanja se proglašavaju širenjem pesimizma, a glas velikog dijela društva se degradira. U takvom nastupu nešto je izrazito krivo. Narod nije oporba, narodu se ne govori da nije u pravu – poručila je predsjednica Grabar-Kitarović istaknuvši da je ključ rješavanja svih problema u Hrvatskoj rasteretiti rad kako bi zaposlenici imali veće plaće, a poduzetnici više prostora za ulaganja i otvaranje radnih mjesta.
Eroo- Posts : 79056
2016-07-22
jimdo: Prati Blokiraj
Svi bi smanjivali poreze i svi zaboravljaju dugove!? 4 godine zorana Milanovica i 4 Ivice Racana kostali su nas koliko i rat. Tudjman je ostavio oko 7 milijardi duga, Ivica Racan jos 35 , Milanovic preko 100 milijardi. Ova vladada je prva ostvaruje plus u proracunu, taj plus ulaze i investira, otvara radna mjesta, otplacuju se dugovi. Nekontrolirano smanjenje poreza lako nas moze vratiti nazad u dugove, pao bi kreditni reiting, rasle kamate i eto nam ponovo ekonomskwe krize i gubitka radnih mjesta, jos vise iseljavanja.
Kermit-
2014-04-17
di najdes ovakve :)Kermit wrote:
Svi bi smanjivali poreze i svi zaboravljaju dugove!? 4 godine zorana Milanovica i 4 Ivice Racana kostali su nas koliko i rat. Tudjman je ostavio oko 7 milijardi duga, Ivica Racan jos 35 , Milanovic preko 100 milijardi. Ova vladada je prva ostvaruje plus u proracunu, taj plus ulaze i investira, otvara radna mjesta, otplacuju se dugovi. Nekontrolirano smanjenje poreza lako nas moze vratiti nazad u dugove, pao bi kreditni reiting, rasle kamate i eto nam ponovo ekonomskwe krize i gubitka radnih mjesta, jos vise iseljavanja.
taman nam je krenulo kad je na vlast došao utovljeni briseldžija. I sad imamo uvjerljivo najmanji rast u EU. Dakle ne samo među tranzicijskim zemljama, nego u cijeloj EU. To nismo imali nikad. Ako je Milanović bio šesti najgori premijer na svijetu, a bio je, onda je Kenwood Kenon najgori premijer na svijetu, uvjerljivo. Većeg nesposobnjakovića svijet nije vidio, pa cijela Europa buja u gospodarskom rastu, kod nas je rast nula.
Kermit-
2014-04-17
juliver: Prati Blokiraj
Da smo ranije ušli u EU možda plenkiboy nikada ne bi bio premijer.Možda bi i on bio u Irskoj pa bi Irci bježali u Hrvatsku.
ODGOVORI 12:23 12. 6. 2018.
Da smo ranije ušli u EU možda plenkiboy nikada ne bi bio premijer.Možda bi i on bio u Irskoj pa bi Irci bježali u Hrvatsku.
ODGOVORI 12:23 12. 6. 2018.
Kermit-
2014-04-17
Sebastian2: Prati Blokiraj
Unatoč političarima koji su bili u vladi i najveći su kritičari, a nisu napravili baš ništa (Maras, Jurčić...), zatim predsjednica koja je vladi savjetovala da čini ono što već čini, najveći pljesak kod poduzetnika dobio je upravo Utovljeni briselđija, a i ja njemu najviše vjerujem i sve što je rekao istina je.
ODGOVORI 13:22 12. 6. 2018.
Unatoč političarima koji su bili u vladi i najveći su kritičari, a nisu napravili baš ništa (Maras, Jurčić...), zatim predsjednica koja je vladi savjetovala da čini ono što već čini, najveći pljesak kod poduzetnika dobio je upravo Utovljeni briselđija, a i ja njemu najviše vjerujem i sve što je rekao istina je.
ODGOVORI 13:22 12. 6. 2018.
Kermit-
2014-04-17
Pa imaš regija, eru i prckaLeviathan2 wrote:di najdes ovakve :)Kermit wrote:
Kermit-
2014-04-17
atila ja sam onda još govorija da treba trošit..ti si zastupa stav ovih briselđija da treba štedit, i ostatak ekipe sa foruma, osim dede.Kermit wrote: taman nam je krenulo kad je na vlast došao utovljeni briseldžija. I sad imamo uvjerljivo najmanji rast u EU. Dakle ne samo među tranzicijskim zemljama, nego u cijeloj EU. To nismo imali nikad. Ako je Milanović bio šesti najgori premijer na svijetu, a bio je, onda je Kenwood Kenon najgori premijer na svijetu, uvjerljivo. Većeg nesposobnjakovića svijet nije vidio, pa cijela Europa buja u gospodarskom rastu, kod nas je rast nula.
Guest- Guest
Ne ja sam zastupoa da bez drastične reforme pravosuđa i uprave je sve ovo kenjanje bez papira ilči u usta građana, a to se pokazalo istinito, osim toga potrošnja raste Hadeze je sa Hanesom zapsolio barem 20.000 referenata širem države, samo to trošnje ima za posljedicu osirmašenje, iseljavanje i degradaciju upraveKserks. wrote:atila ja sam onda još govorija da treba trošit..ti si zastupa stav ovih briselđija da treba štedit, i ostatak ekipe sa foruma, osim dede.Kermit wrote: taman nam je krenulo kad je na vlast došao utovljeni briseldžija. I sad imamo uvjerljivo najmanji rast u EU. Dakle ne samo među tranzicijskim zemljama, nego u cijeloj EU. To nismo imali nikad. Ako je Milanović bio šesti najgori premijer na svijetu, a bio je, onda je Kenwood Kenon najgori premijer na svijetu, uvjerljivo. Većeg nesposobnjakovića svijet nije vidio, pa cijela Europa buja u gospodarskom rastu, kod nas je rast nula.
Kermit-
2014-04-17
"Predsjednica HUP-a Gordana Deranja uvodno je opisala Hrvatsku kao zemlju koja je, zahvaljujući odlučnoj provedbi reformi, visoko na svim relevantnim ljestvicama kao što su "Doing Business" i međunarodnim ljestvicama konkurentnosti, u kojoj je razvijenost na 78 posto prosjeka EU-a, javni sektor je reformiran i stvorene su pretpostavke za snažan razvoj. Hrvatska je atraktivna za IT i druge indusrije, izrazito izvozno orijentirana, zaustavljeno je iseljavanje, a iseljenici se vraćaju.
"Nažalost, sve to Hrvatska nije danas, a naša stvarnost bitno je drugačija, iako se moglo bolje", rekla je Deranja. "Da je bilo više mudrosti i hrabrosti, ovako je moglo biti 2018. godine",
"Nažalost, sve to Hrvatska nije danas, a naša stvarnost bitno je drugačija, iako se moglo bolje", rekla je Deranja. "Da je bilo više mudrosti i hrabrosti, ovako je moglo biti 2018. godine",
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ex. predsjednica, KGG, održala govor-predavanje na Harvardu
» drzavnicki govor buduceg premijera b-)
» Državnički govor g. Milorada Dodika
» Predsjednica se državnički izdigla iznad dnevne politike
» Hillary Clinton u Nizozemskoj održala govor o međunarodnoj situaciji.
» drzavnicki govor buduceg premijera b-)
» Državnički govor g. Milorada Dodika
» Predsjednica se državnički izdigla iznad dnevne politike
» Hillary Clinton u Nizozemskoj održala govor o međunarodnoj situaciji.
Page 1 of 4