Apsurdistan
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Apsurdistan
Ubojice među nama ne možeš sa ničim uspoređivati jer su oslobođeni temeljem zakona novca.I sam znam za neke primjere i kako to točno funkcionira,od vještaka preko njihovog odvjetnika pa do suda.To je naravno dosta skupo pa si većina oslobađajuću presudu ne mogu kupiti.abraham wrote:Da ali u Finskoj je na vlasti stranka kao Hasanbegoviceva. Socijalne kuhinje punio cesce nego u DNRH itd. U svakoj prigodi se hvatamo za neki "svijetli" primjer. Nekada finska, nekada Island, nekada Canada. E kada potegnemo neke duge parametre, jebi ga ne valja Candaski model, na Islandu se placaju zubi i doktor i sl. Bilo kako bilo u DNRH se sudi kako kome pase. Neovisni sudovi kao i policija. Po meni je drakonski osudjen ako uzmamo do sadasnju praksu. Ubojice su medju vama i nisu odlezali dana. Neki su otisli na skolovanje van. Da, Cacic se branio u Madjarskoj da zivi na socijali, sve da ne plati odstetu prezivjelima. Tako da?????
I nije samo u Finskoj tako,nek Ero veli kako bi za takav prekršaj prošao u Sloveniji.
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
A tek u njemackoj?
Neki se fensi smensi tip zaigrao u njemackoj, pa je kao javna osoba rebnut maximalno plus novcana kazna.
Neki se fensi smensi tip zaigrao u njemackoj, pa je kao javna osoba rebnut maximalno plus novcana kazna.
2014-12-30
Upravo o tome pisem. Kakova je praksa u DNRH.vili40 wrote:Ubojice među nama ne možeš sa ničim uspoređivati jer su oslobođeni temeljem zakona novca.I sam znam za neke primjere i kako to točno funkcionira,od vještaka preko njihovog odvjetnika pa do suda.To je naravno dosta skupo pa si većina oslobađajuću presudu ne mogu kupiti.abraham wrote:Da ali u Finskoj je na vlasti stranka kao Hasanbegoviceva. Socijalne kuhinje punio cesce nego u DNRH itd. U svakoj prigodi se hvatamo za neki "svijetli" primjer. Nekada finska, nekada Island, nekada Canada. E kada potegnemo neke duge parametre, jebi ga ne valja Candaski model, na Islandu se placaju zubi i doktor i sl. Bilo kako bilo u DNRH se sudi kako kome pase. Neovisni sudovi kao i policija. Po meni je drakonski osudjen ako uzmamo do sadasnju praksu. Ubojice su medju vama i nisu odlezali dana. Neki su otisli na skolovanje van. Da, Cacic se branio u Madjarskoj da zivi na socijali, sve da ne plati odstetu prezivjelima. Tako da?????
I nije samo u Finskoj tako,nek Ero veli kako bi za takav prekršaj prošao u Sloveniji.
abraham-
2014-04-14
ja sam,već dugo kad je Austrija imala još šilinge,platio kaznu u Austriji na autoputu a izmjerio mi je samo 157 što je po mojem za autoput normala.Tamo sam se često i u kilonetarskoj koloni vozio 160.
vili40-
2015-08-02
U Svedskoj bi izgubio dozvolu na godinu dana s tim da bi morao ponovo polagati vozacki i suma bi bila , mislim, ista. Svako (uhvaceno) prekoracenje vece od 30 km/h se kaznjava oduzimanjem dozvole. Koliko?? Ne znam. Imam preko pola milje kilometara i nikada nisam platio nikakovu kaznu. Ne vozim polako ali ni ne pizdim.
2014-04-14
eto vidiš da nisu samo Finci grubi.Ajd sad ako imaš koga pitaj kakva kazna bi bila ako je ograničenje 70 a ti voziš 150 i još da se sprdaš pred sudom da imaš takav auto koji ne može sporije.Pretpostavljam da se za to nakon svih globa ide i u prdekanu.abraham wrote:U Svedskoj bi izgubio dozvolu na godinu dana s tim da bi morao ponovo polagati vozacki i suma bi bila , mislim, ista. Svako (uhvaceno) prekoracenje vece od 30 km/h se kaznjava oduzimanjem dozvole. Koliko?? Ne znam. Imam preko pola milje kilometara i nikada nisam platio nikakovu kaznu. Ne vozim polako ali ni ne pizdim.
vili40-
2015-08-02
u švedskoj takav lik ne bio mogao biti 'kralj pršuta' niti bi vozio onakvu 'pilu'....abraham wrote:U Svedskoj bi izgubio dozvolu na godinu dana s tim da bi morao ponovo polagati vozacki i suma bi bila , mislim, ista. Svako (uhvaceno) prekoracenje vece od 30 km/h se kaznjava oduzimanjem dozvole. Koliko?? Ne znam. Imam preko pola milje kilometara i nikada nisam platio nikakovu kaznu. Ne vozim polako ali ni ne pizdim.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ovakova auta ti i voze balkanjerosi, i arapi. Dosta i cigani. Svedjani iz polusvijta uglavnom oni koji rade sa balkanjerosima. Tesko ces vidjeti ili nikako nekog skolovanog sveda da vozi ovako sto.Hybryd ili kombi (ako se imaju mala djeca) i neki supar auto , veteran u garazi za ljetnje vikende.Totenkopf wrote:u švedskoj takav lik ne bio mogao biti 'kralj pršuta' niti bi vozio onakvu 'pilu'....abraham wrote:U Svedskoj bi izgubio dozvolu na godinu dana s tim da bi morao ponovo polagati vozacki i suma bi bila , mislim, ista. Svako (uhvaceno) prekoracenje vece od 30 km/h se kaznjava oduzimanjem dozvole. Koliko?? Ne znam. Imam preko pola milje kilometara i nikada nisam platio nikakovu kaznu. Ne vozim polako ali ni ne pizdim.
abraham-
2014-04-14
veber-
2014-12-30
drugačija kultura,tamo je sramota biti bahat i iskazivati bogatstvo na takav način.Ovi tu kod nas dođu do para i više ne znaju što bi kupili,već bi i tenkove vozili da mogu.abraham wrote:Ovakova auta ti i voze balkanjerosi, i arapi. Dosta i cigani. Svedjani iz polusvijta uglavnom oni koji rade sa balkanjerosima. Tesko ces vidjeti ili nikako nekog skolovanog sveda da vozi ovako sto.Hybryd ili kombi (ako se imaju mala djeca) i neki supar auto , veteran u garazi za ljetnje vikende.Totenkopf wrote:u švedskoj takav lik ne bio mogao biti 'kralj pršuta' niti bi vozio onakvu 'pilu'....abraham wrote:U Svedskoj bi izgubio dozvolu na godinu dana s tim da bi morao ponovo polagati vozacki i suma bi bila , mislim, ista. Svako (uhvaceno) prekoracenje vece od 30 km/h se kaznjava oduzimanjem dozvole. Koliko?? Ne znam. Imam preko pola milje kilometara i nikada nisam platio nikakovu kaznu. Ne vozim polako ali ni ne pizdim.
vili40-
2015-08-02
Po toj logici nitko ne bi vozio luksuzni auto.
U svici ti je osiguranje za bmw7 400ojra, a za Z3ili4 soma.
2014-12-30
istina,mogu razumjeti nekog tko ima para pa kupi ferari ili porše,nisam to vozio ali vjerujem da je to doživljaj.veber wrote:Po toj logici nitko ne bi vozio luksuzni auto.
Ali ovakvi tipovi što glume njemačke kancelare mi idu na živce.Jebo te,mora biti mercedes i to dva puta veći od kuće.Što vozi svinje u njemu?
vili40-
2015-08-02
Ne trebas pors, miata ti je dovoljna za gust. Ili impreza koja odere ovog u bilo kojem segmentu ceste.
911 je koncipiran tako da ga vozis svaki dan, za posao. AMG je cisto preseravanje, pogotovo kod nas.
911 je koncipiran tako da ga vozis svaki dan, za posao. AMG je cisto preseravanje, pogotovo kod nas.
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» APSURDISTAN GADARIJA
» apsurdistan u epizodi "kuscevic daje savjet mladima kako zaradit lovu do 44"
» apsurdistan u epizodi "kuscevic daje savjet mladima kako zaradit lovu do 44"
Page 2 of 2