APSURDISTAN GADARIJA
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
APSURDISTAN GADARIJA
https://www.maxportal.hr/magazin/lidija-bacic-naglasila-domoljublje-i-pohvalila-se-poklonom-od-generala/
Home Magazin Lidija Bačić naglasila domoljublje i pohvalila se poklonom od generala
Lidija Bačić naglasila domoljublje i pohvalila se poklonom od generala
TRAVANJ 29, 2019MAXPORTAL
Lidija Bačić podijelila je obožavateljima nekoliko fotografija nastalih prilikom proslave 25. obljetnice 81. gardijske bojne, virovitičkih ‘Kumova’.
Lidija ja često naglašava svoje domoljublje, odmah se pohvalila snimkama i fotkama na društvenim mrežama, a posebno je izdvojila fotografiju s generalom Antom Gotovinom
‘Susret s velikim generalom Antom Gotovinom’, napisala je Lidija Bačić pored fotografije i dodala da joj je bila čast pjevati za hrvatske branitelje, s kojima je također pozirala.
“Na koncertu za 81.gardijsku bojnu brigadu sam dobila ovaj poklon od naših generala. Hvala što prepoznaju moje domoljublje”
“Na koncertu za 81.gardijsku bojnu brigadu sam dobila ovaj poklon od naših generala. Hvala što prepoznaju moje domoljublje”, pohvalila se pjevačica.
Megy M. /Foto:Instagram
Home Magazin Lidija Bačić naglasila domoljublje i pohvalila se poklonom od generala
Lidija Bačić naglasila domoljublje i pohvalila se poklonom od generala
TRAVANJ 29, 2019MAXPORTAL
Lidija Bačić podijelila je obožavateljima nekoliko fotografija nastalih prilikom proslave 25. obljetnice 81. gardijske bojne, virovitičkih ‘Kumova’.
Lidija ja često naglašava svoje domoljublje, odmah se pohvalila snimkama i fotkama na društvenim mrežama, a posebno je izdvojila fotografiju s generalom Antom Gotovinom
‘Susret s velikim generalom Antom Gotovinom’, napisala je Lidija Bačić pored fotografije i dodala da joj je bila čast pjevati za hrvatske branitelje, s kojima je također pozirala.
“Na koncertu za 81.gardijsku bojnu brigadu sam dobila ovaj poklon od naših generala. Hvala što prepoznaju moje domoljublje”
“Na koncertu za 81.gardijsku bojnu brigadu sam dobila ovaj poklon od naših generala. Hvala što prepoznaju moje domoljublje”, pohvalila se pjevačica.
Megy M. /Foto:Instagram
immortal-
2014-04-16
Re: APSURDISTAN GADARIJA
kakav poklon ? nije valjda ono sto mi pada na pamet
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
veber-
2014-12-30
Regoč-
2015-08-21
debotoijusto wrote:“Na koncertu za 81.gardijsku bojnu brigadu sam dobila ovaj poklon od naših generala. Hvala što prepoznaju moje domoljublje”
misliš na tunjevinu?
2014-04-16
da , K-plus , komadiciaben wrote:debotoijusto wrote:“Na koncertu za 81.gardijsku bojnu brigadu sam dobila ovaj poklon od naših generala. Hvala što prepoznaju moje domoljublje”
misliš na tunjevinu?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
teški apsurdRegoč wrote:Lidu za Dan pobjede u Knin!
ako želite razbiti to malo desnih što se okuplja samo nju pozovite i uspjeli ste
preparirana glupača
takvih pun svijet
immortal-
2014-04-16
Dobra je Lile mmm, ali koliko se sjećam Gotovina ima neku full ljubomornu ženu koja ga je svojevremeno uhodila vojnim helikopterom u cilju spriječavanja nejgovog švrljanja.
Nemoj biti ljubomorna... General će poštivat konvencije...mortal wrote:teški apsurdRegoč wrote:Lidu za Dan pobjede u Knin!
ako želite razbiti to malo desnih što se okuplja samo nju pozovite i uspjeli ste
preparirana glupača
takvih pun svijet
iskreno često ne mogu vjerovati kako masa glupača uspjeva , a sve je to veliki mulj i namještaljkemutava baštarda wrote:Nemoj biti ljubomorna... General će poštivat konvencije...mortal wrote:teški apsurdRegoč wrote:Lidu za Dan pobjede u Knin!
preparirana glupača
takvih pun svijet
prave vrjednosti nemaju ni u talonu
immortal-
2014-04-16
Ako je ovo na slici Lidia onda mu zavidim na mulju u koji je upao...mortal wrote:iskreno često ne mogu vjerovati kako masa glupača uspjeva , a sve je to veliki mulj i namještaljkemutava baštarda wrote:Nemoj biti ljubomorna... General će poštivat konvencije...mortal wrote:teški apsurdRegoč wrote:Lidu za Dan pobjede u Knin!
preparirana glupača
takvih pun svijet
vi to gledate s druge stranemutava baštarda wrote:Ako je ovo na slici Lidia onda mu zavidim na mulju u koji je upao...mortal wrote:iskreno često ne mogu vjerovati kako masa glupača uspjeva , a sve je to veliki mulj i namještaljkemutava baštarda wrote:Nemoj biti ljubomorna... General će poštivat konvencije...mortal wrote:teški apsurdRegoč wrote:Lidu za Dan pobjede u Knin!
preparirana glupača
takvih pun svijet
jedno je to na što ti pomišljaš, drugo ovo što ja govorim
immortal-
2014-04-16
Svak se bori na svoj način s neprijateljima svega što je hrvatsko...mortal wrote:vi to gledate s druge stranemutava baštarda wrote:Ako je ovo na slici Lidia onda mu zavidim na mulju u koji je upao...mortal wrote:iskreno često ne mogu vjerovati kako masa glupača uspjeva , a sve je to veliki mulj i namještaljkemutava baštarda wrote:Nemoj biti ljubomorna... General će poštivat konvencije...mortal wrote:
teški apsurd
preparirana glupača
takvih pun svijet
nije u pitanju samo borba koju si spomenuomutava baštarda wrote:Svak se bori na svoj način s neprijateljima svega što je hrvatsko...mortal wrote:vi to gledate s druge stranemutava baštarda wrote:Ako je ovo na slici Lidia onda mu zavidim na mulju u koji je upao...mortal wrote:iskreno često ne mogu vjerovati kako masa glupača uspjeva , a sve je to veliki mulj i namještaljkemutava baštarda wrote:
Nemoj biti ljubomorna... General će poštivat konvencije...
iako mi nije jasno krije li se drugi smisao iza te poruke
od rata traje borba za poslovnu i statusnu dominaciju iako smo mnogi to ignorirali i
micali se u stranu jer je trpačina za nas nedostojan čin
mnogima je došlo do naglog pada standarda i gotovo nemogućnosti opstanka jer su se govna izuvaljivala, a sve ostalo gdje i od čega se moglo egzistirati uništili
sad kao obnavljaju nešto
pune su mi ladice rješavanih ali odjebanih situacija s kojim sam se nosila godinama ... sve su to dokazi nezakonitog rada, neispravnih postupaka, prjevara....
ima dosta gadova koji su godinama pomoću veza nezasluženo ubirali blagostanje, počeli padati.. bit će ih još dosta
svi će..
treba znati otpustiti negativnu energiju
naplata dolazi
immortal-
2014-04-16
Zašto bi se domoljubne snage razbile dolaskom Lidije Bačić? Lidija nije simbol ni jugoslovenstva, ni jugoslavizma, ni orjunaštva, ni filočetništva... Uz Lidiju ne vežu se nikakve nacionalnosumnjive konotacije. Štoviše, cura se dosad promovirala kano nacionalno svjesna Hrvatica.mortal wrote:teški apsurdRegoč wrote:Lidu za Dan pobjede u Knin!
preparirana glupača
takvih pun svijet
Izvrsno, prjetpostavljam da nitko nije otišal, a ako se njetko razbil, bilo je to od zanosa. Sad, zanosa Lidijom ili alkoholom druga stvar. Proslava bi trjebala početi 4. kolovoza recitacijami i ozbiljnom glazbom, nastaviti se ujutro 5. kolovoza podizanjem zastave pa kroz dan braniteljski mimohod, izložba oružja i vojnih školah, popodne vojna parada i navečer domoljubni koncert do kasno u noć s raznimi izvođači. Time bi proslava bila sadržajnija i privukla bi više ljudi. Razmišljam o stacioniranju u Kninu u takvu slučaju, dva noćenja s doručkom bila bi taman.sacrificial_anode wrote:paaa, i bila je zadnje godine..Regoč wrote:Lidu za Dan pobjede u Knin!
na tukenzi, smaltenzimutava baštarda wrote:
Nemoj biti ljubomorna...
immortal-
2014-04-16
daj regoč ako ti zaista vidiš kvalitetu u njoj , uživajRegoč wrote:Zašto bi se domoljubne snage razbile dolaskom Lidije Bačić? Lidija nije simbol ni jugoslovenstva, ni jugoslavizma, ni orjunaštva, ni filočetništva... Uz Lidiju ne vežu se nikakve nacionalnosumnjive konotacije. Štoviše, cura se dosad promovirala kano nacionalno svjesna Hrvatica.mortal wrote:teški apsurdRegoč wrote:Lidu za Dan pobjede u Knin!
preparirana glupača
takvih pun svijetIzvrsno, prjetpostavljam da nitko nije otišal, a ako se njetko razbil, bilo je to od zanosa. Sad, zanosa Lidijom ili alkoholom druga stvar. Proslava bi trjebala početi 4. kolovoza recitacijami i ozbiljnom glazbom, nastaviti se ujutro 5. kolovoza podizanjem zastave pa kroz dan braniteljski mimohod, izložba oružja i vojnih školah, popodne vojna parada i navečer domoljubni koncert do kasno u noć s raznimi izvođači. Time bi proslava bila sadržajnija i privukla bi više ljudi. Razmišljam o stacioniranju u Kninu u takvu slučaju, dva noćenja s doručkom bila bi taman.sacrificial_anode wrote:paaa, i bila je zadnje godine..Regoč wrote:Lidu za Dan pobjede u Knin!
nemoj me opterećivati bedastoćama
jedan je nedavno lijepo napisao da je voli slušati na MUTE
gleda, ton ugasi
zna se zašto vam paše
gdje je tu kvaliteta.. još da je prirodna, ajde.. ne bi riječ napisala kontra
meni je ona simbol glupače kao još nekolicina domaćih pjevačica .. kad već tjeraš na komentar
immortal-
2014-04-16
kaj je najbolje ženska ima sluha i dobro pjeva, čuo ju jednom na cvjetnom. bez pojačala, tehnike. samo gitara u pratnji.
2014-12-30
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 1 of 5