NATO u Srbiji
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: NATO u Srbiji
Ti si kurac na biciklu. Tvoje gazde su kvislinzi, a ti si neki peti esalon tek... Sendvicarska bojna...pizzon wrote:ja sam kvisling, verovatno ):)
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
O jebotebog, srbija u NATO haha. Kako li vas naguziše
Stanojko wrote:Ti si kurac na biciklu. Tvoje gazde su kvislinzi, a ti si neki peti esalon tek... Sendvicarska bojna...pizzon wrote:ja sam kvisling, verovatno ):)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Stanojko wrote:Ti si kurac na biciklu. Tvoje gazde su kvislinzi, a ti si neki peti esalon tek... Sendvicarska bojna...pizzon wrote:ja sam kvisling, verovatno ):)
sendvicarska bojna, jaaaoooj, stanojko srbine hahahahaha
a i jesam kurac na biciku, cesto )
i na skuteru )
Guest- Guest
Naravno, usatsko/siptarska ispostava... Ne znam kako se kaze brigada na siptarskom...pizzon wrote:Stanojko wrote:Ti si kurac na biciklu. Tvoje gazde su kvislinzi, a ti si neki peti esalon tek... Sendvicarska bojna...pizzon wrote:ja sam kvisling, verovatno ):)
i na skuteru )
bljigadaStanojko wrote:Naravno, usatsko/siptarska ispostava... Ne znam kako se kaze brigada na siptarskom...pizzon wrote:Stanojko wrote:Ti si kurac na biciklu. Tvoje gazde su kvislinzi, a ti si neki peti esalon tek... Sendvicarska bojna...pizzon wrote:ja sam kvisling, verovatno ):)
i na skuteru )
2015-09-08
bojna je brigada, ja msm da ceta ??
a satnija, stavim je na Q ):)
stanojko satnik ):)
a satnija, stavim je na Q ):)
stanojko satnik ):)
Last edited by pizzon on 18/5/2016, 10:17; edited 1 time in total
Guest- Guest
2014-05-05
stari je to ustasaStanojko wrote:Vidim da znas hijerarhiju...Nisi cak ni bojna?!
2015-09-08
vuksadinare wrote:stari je to ustasaStanojko wrote:Vidim da znas hijerarhiju...Nisi cak ni bojna?!
hahahahahahahahahahaha
Guest- Guest
Veseli ustasa... :)pizzon wrote:vuksadinare wrote:stari je to ustasaStanojko wrote:Vidim da znas hijerarhiju...Nisi cak ni bojna?!
hahahahahahahahahahaha
..pijani ustasaStanojko wrote:Veseli ustasa... :)pizzon wrote:vuksadinare wrote:stari je to ustasaStanojko wrote:Vidim da znas hijerarhiju...Nisi cak ni bojna?!
hahahahahahahahahahaha
2015-09-08
....nije tesko priznat..pola ti se prastapizzon wrote:dobro, ja sam ustaša,
smirite se :)
2015-09-08
vuksadinare wrote:....nije tesko priznat..pola ti se prastapizzon wrote:dobro, ja sam ustaša,
a tebi milo :)
očeš opet, evo, ja sam ustaša :);)
hahahahahaha
Guest- Guest
2014-05-05
ajd jos je'n put....pizzon wrote:vuksadinare wrote:....nije tesko priznat..pola ti se prastapizzon wrote:dobro, ja sam ustaša,
a tebi milo :)
očeš opet, evo, ja sam ustaša :);)
hahahahahaha
2015-09-08
[size=42]СРБИЈА И РУСИЈА ПОТПИСАЛЕ ПЛАН о војној сарадњи у 2016.г.
[/size]
[url=https://twitter.com/intent/tweet?text=%D0%A1%D0%A0%D0%91%D0%98%D0%88%D0%90 %D0%98 %D0%A0%D0%A3%D0%A1%D0%98%D0%88%D0%90 %D0%9F%D0%9E%D0%A2%D0%9F%D0%98%D0%A1%D0%90%D0%9B%D0%95 %D0%9F%D0%9B%D0%90%D0%9D %D0%BE %D0%B2%D0%BE%D1%98%D0%BD%D0%BE%D1%98 %D1%81%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%9A%D0%B8 %D1%83][/url]
Начелник Управе за међународну сарадњу Министарства одбране Србије Милан Коњиковац и аташе за питања одбране амбасаде Русије у Србији Андреј Киндјаков потписали су План билатералне војне сарадње за 2016. годину, саопштило је Министарство одбране.
Тим поводом, они су истакли обострано задовољство суштинским напретком сарадње у области одбране.
То се посебно односи на континуитет посета високог нивоа, пре свега на учешће министра одбране Зорана Ђорђевића на 5. Московској конференцији о међународној безбедности, као и на предстојећу посету начелника Генералштаба Војске Србије генерала Љубише Диковића Руској Федерацији.
Капетан бојног брода Коњиковац исказао је захвалност Руској Федерацији због подршке коју пружа територијалном интегритету и суверенитету Републике Србије и нашим напорима да проблеме на простору Косова и Метохије решимо мирним путем, кроз дијалог заинтересованих страна.
Он је посебно нагласио да Србија наставља примену прокламоване војне неутралности, те да ће наставити равноправно да сарађује са свим партнерима, на бази међусобног поштовања и уважавања.
Пуковник Киндјаков се сагласио да је сарадња у области одбране достигла висок ниво општих и политичких билатералних односа, као и да ће бити учињени напори да се тај ниво задржи и у наредном периоду.
Такође, он је потврдио опредељење да се настави са развојем и интензивирањем обострано корисне војно-војне, војнотехничке, војнообразовне и војномедицинске сарадње.
У конструктивној атмосфери размењени су ставови о актуелној политичко-безбедносној ситуацији у региону и свету, сагледана билатерална војна сарадња и модалитети за успешну реализацију планираних активности.
Фото: Војни комитет ЕУ
Генерал Диковић на састанку Војног комитета ЕУ
Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић је у понедељак, 17. маја, у Бриселу учествовао у раду Војног комитета Европске уније посвећеном мисијама ЕУ за обуку и саветовања.
На скупу су команданти мисија Европске уније у Малију, Сомалији и Централноафричкој Републици, у којима су ангажовани и припадници Војске Србије, представили начелницима генералштабова резултате удруживања у мисијама у Африци. Било је речи и о генерисању снага, финансирању, иницијалној подршци и менторству у мисијама.
Генерал Диковић је разговарао и са шефом Мисије Републике Србије при Европској унији Душком Лопандићем.
2014-04-14
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SAD i NATO u Srbiji spremaju antiruski desant
» NATO je izvršio tiho svirepo ubistvo, pomoći ću Srbiji
» Kako je NATO zabranio Srbiji radar, a dao Albaniji da nas gleda
» NATO sutra zove Crnu Goru - prst u oko Rusiji...Srbiji? :)
» Samarcina Srbiji!NATO dao legimitet akciji Pristine:'Akcija sprovodjenja zakona'
» NATO je izvršio tiho svirepo ubistvo, pomoći ću Srbiji
» Kako je NATO zabranio Srbiji radar, a dao Albaniji da nas gleda
» NATO sutra zove Crnu Goru - prst u oko Rusiji...Srbiji? :)
» Samarcina Srbiji!NATO dao legimitet akciji Pristine:'Akcija sprovodjenja zakona'
Page 2 of 3