Samarcina Srbiji!NATO dao legimitet akciji Pristine:'Akcija sprovodjenja zakona'
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Samarcina Srbiji!NATO dao legimitet akciji Pristine:'Akcija sprovodjenja zakona'
https://www.danas.rs/politika/nato-policija-kosova-izvela-akciju-sprovodjenja-zakona/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Samarcina Srbiji!NATO dao legimitet akciji Pristine:'Akcija sprovodjenja zakona'
....velim ja Hoti opet predriblao sulju i navukao ga na tanak led a ovaj i vulence i ostatak ekipe zaletio se po principu 'genocidisu srbe na kosovu' a uhicena multinacionalna ekipa..albanci,bosnjaci,srbi
2015-09-08
Re: Samarcina Srbiji!NATO dao legimitet akciji Pristine:'Akcija sprovodjenja zakona'
A ti si se bojao da će NATO opaliti šamarčinu Šiptarima?
crvenkasti-
2014-04-17
RayMabus likes this post
Pa hvalili se vule,suljo i mediji pod njihovom kontrolom 'zapad okrenuo ledja kurtiju i siptarima'...toliko...crvenkasti wrote:A ti si se bojao da će NATO opaliti šamarčinu Šiptarima?
2015-09-08
https://www.novosti.rs/vesti/politika/1045168/mocna-poruka-maski-marko-djuric-sednici-sbun-tri-slova-razotkrio-pristinu-foto
Ovi u UN baš znaju čirilicu i to još srpsku. Koji glupaci.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Vijeće sigurnosti Ujedinjenih naroda razmatra izvještaj generalnog sekretara UN-a o misiji na Kosovu.
Vijeće sigurnosti Ujedinjenih naroda razmatra izvještaj generalnog sekretara UN-a o misiji na Kosovu.
Redovni šestomjesečni izvještaj sa Kosova predstavlja šef UNMIK-a Zahir Tanin.
Ovaj izvještaj fokusirao se na reformu vlade i sigurnosna pitanja na Kosovu.
https://balkans.aljazeera.net/videos/2021/10/15/sta-se-moze-ocekivati-od-rasprave-u-un-u-o-stanju-na-kosovu
Redovni šestomjesečni izvještaj sa Kosova predstavlja šef UNMIK-a Zahir Tanin.
Ovaj izvještaj fokusirao se na reformu vlade i sigurnosna pitanja na Kosovu.
https://balkans.aljazeera.net/videos/2021/10/15/sta-se-moze-ocekivati-od-rasprave-u-un-u-o-stanju-na-kosovu
2014-04-11
A te glupave Srbe nema smisla niti komentirat. U UN se priča nekoliko svjetskih jezika a među njim nije srpski a u New Yorku je sjednica i bitno da oni dobiju glasove jer ovi nosi masku s čirilicom a to šta nitko ne kuži šta piše nit ga zanima to nema veze.
Bitno dobit izbore u Srbiji i na Kosovu a sve ostalo nebitno.
Bitno dobit izbore u Srbiji i na Kosovu a sve ostalo nebitno.
2014-04-11
crvenkasti wrote:A ti si se bojao da će NATO opaliti šamarčinu Šiptarima?
a ti si se izgleda nadao...
Nemoj brale vise ako boga znas da 'pobedjujes'
https://www.srbijadanas.com/vesti/info/aleksandar-Suljo-aljbin-kurti-dijalog-eu-zozep-borelj-peter-stano-srbija-kosovo-2021-10-15
https://www.srbijadanas.com/vesti/info/aleksandar-Suljo-aljbin-kurti-dijalog-eu-zozep-borelj-peter-stano-srbija-kosovo-2021-10-15
2015-09-08
Oni svako pol godine idu u UN pričat o Kosovu. Pa da je to prava diplomacija poručila bi UN da nema toga dok ovi ne ispune BRISELSKI UGOVOR.
KRAJ RASPRAVE.
KRAJ RASPRAVE.
2014-04-11
[size=36]Francuska zabila nož u leđa Srbiji[/size]
Koordinatorka francuske misije pri UN, Šera Gasri pozdravila je mirno rešenje krize koja je prethodnih nedelja izbila na severu Kosova i Metohije.Pozdravila je i "borbu protiv kriminala koju se preduzele vlasti u Prištini" (napad dugim cevima na srpske civile, prodavnice i apoteke) i istakla značaj specijalnog suda za zločine OVK na Kosovu i Metohiji.
Gasri je istakla značaj "evropske budućnosti" regiona, iako se Francuska zvanično protivi proširenju EU.
[size=36]Velika Britanija podržala nasilje nad Srbima[/size]
Predstavnica Velike Britanije podržala je "borbu lažne države za vladavinu prava", iako je ministar Selaković prethodno objasnio da se radi o kampanji zastrašivanja Srba.Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Adem Vuchiqi izjavio je da su Albanci u svojoj poslednjoj nasilnoj akciji (napad dugim cevima na apoteke i civile u sredinama pretežno naseljenim Srbima) imali podršku jedne države koja nije članica EU, a lider SRS Vojislav Šešelj izjavio je da ima pouzdane infomracije da se radi o Velikoj Britaniji.
2014-04-11
[size=36]Kina uz Srbiju[/size]
Predstavnik Kine je podržao suverenitet i teritorijalni integritet Srbije. Kina se zalaže za rešenje svih pitanja dijalogom i konsenzusom obe strane.Predstavnik Kine navodi da su incidenti i napadi na etničke manjine na Kosovu i Metohiji u porastu.
[size=36]Rusija brani srpski narod[/size]
Predstavnik Rusije Vasilij Nebenzja rekao je da je propaganda ono što je govorila Vljosa Osmani i rekao da nije bila ubedljiva.- Vaše zapaljive reči neće promeniti činjenice - rekao je Nebenzja i rekao da je situacija na Kosovu i Metohiji pogoršana zbog jednostranih akcija Prištine.
Nebenzja je podsetio na nedavne napade ROSU na apoteke i prodavnice.
2014-04-11
Šta imaju oni tu pričat uopće ? Oćeš ispoštovat Briselski sporazum ? Nećeš jer je Albanija u NATO i želiš etnički čisto Kosovo jer su to tvoji. Super.
Ajmo redovna linija za Kabul
Trpaj sve u zapadnu Europu.
ETO VAM IH KAD SU VAM TAKO DRAGI.
Ajmo redovna linija za Kabul
Trpaj sve u zapadnu Europu.
ETO VAM IH KAD SU VAM TAKO DRAGI.
2014-04-11
Još jedna Suljina pobjeda.
Guest- Guest
2014-04-11
Danas se desio novi napad sunita na šijite u Afganistanu
https://www.geopolitika.news/vijesti/afganistan-snazne-ekplozije-ispred-dzamije-u-kandaharu-desetci-mrtvih/
Mene zanima a ja sam general galaktičke federacije s pet zvjezdica to jel misliš poštivat briselski sporazum ili ne ?
Imaš samo DA i NE kao ponuđene odgovore.
Požuri s odgovorom jer ti šaljem islamski val na Balkan.
https://www.geopolitika.news/vijesti/afganistan-snazne-ekplozije-ispred-dzamije-u-kandaharu-desetci-mrtvih/
Mene zanima a ja sam general galaktičke federacije s pet zvjezdica to jel misliš poštivat briselski sporazum ili ne ?
Imaš samo DA i NE kao ponuđene odgovore.
Požuri s odgovorom jer ti šaljem islamski val na Balkan.
2014-04-11
Ili da ti prevedem moje pitanje : Pošto u Sanđaku žive muslimani, misliš li ili ne misliš Srbiji dat sjever Kosova kako bi se fizički odvojili ti muslimani i oni s Kosova.
DA ili NE.
Znam koji ti je odgovor i zato ti šaljem poklon koji kreće prema Balkanu a oće u zapadnu EUROPU.
UGODAN TEK.
DA ili NE.
Znam koji ti je odgovor i zato ti šaljem poklon koji kreće prema Balkanu a oće u zapadnu EUROPU.
UGODAN TEK.
2014-04-11
- Gospođo Osmani, morate da ustanete kad pomenete predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića jer je on i vaš predsednik. Morate da poštujete svog predsednika. A kasapini sa Balkana Hašim Tači, Kadri Veselji i drugi koji su kidnapovali nevine civile i trgovali njihovim organima su u zatvoru gde im se sudi - rekao je Nikola Selaković koji je Osmani u više navrata oslovio sa "državljankom Srbije".
2014-04-11
Sad ćemo poubijat sve šijite u Afganistanu i natjerat ih na bijeg prema Iranu.
Ja se ne šalim. General sam gf s pet zvjezdica. Prikla san više ljudi u svojim inkarnacijama nego šta vi možete izbrojat i da živite sto pedeset tisuća godina pa da cijelo vrijeme brojite.
Shia Islam in Afghanistan is practiced by a significant minority of the population; estimates put their number at 10%
To je nekoliko miljona ljudi. PALI TRAKTORE.
Ja se ne šalim. General sam gf s pet zvjezdica. Prikla san više ljudi u svojim inkarnacijama nego šta vi možete izbrojat i da živite sto pedeset tisuća godina pa da cijelo vrijeme brojite.
Shia Islam in Afghanistan is practiced by a significant minority of the population; estimates put their number at 10%
To je nekoliko miljona ljudi. PALI TRAKTORE.
2014-04-11
marcellus wrote:crvenkasti wrote:A ti si se bojao da će NATO opaliti šamarčinu Šiptarima?
a ti si se izgleda nadao...
NATO je jedina garancija opstanku Kosova i Hrvatske.
Bez njih bismo svi bili Srbija.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Akcija NATO-a: Šest američkih bombardera B-52 danas ulazi u hrvatski zračni prostor
» Nakon rehabilitacije koljaca Kalabica u Srbiji,Zigmanov trazi ukidanje tog zakona.
» NATO u Srbiji
» SAD i NATO u Srbiji spremaju antiruski desant
» Kako je NATO zabranio Srbiji radar, a dao Albaniji da nas gleda
» Nakon rehabilitacije koljaca Kalabica u Srbiji,Zigmanov trazi ukidanje tog zakona.
» NATO u Srbiji
» SAD i NATO u Srbiji spremaju antiruski desant
» Kako je NATO zabranio Srbiji radar, a dao Albaniji da nas gleda
Page 1 of 3